The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2010, 23:02
Ciekawe ile ludzi przyjedzie z Bielska do Krakowa na mecz.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 28.11.2010, 23:06
zim zum napisał(a):Wyświetl post
jaki BKS ?
Przepraszam, błąd.

TS Podbeskidzie.

Myślałem że mają w nazwie Bielski Klub Sportowy. A to inny klub.
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 28.11.2010, 23:08
Dobrze by było już w pierwszym meczu załatwić sprawę awansu wbijając im 4 lub 5 bramek nie tracąc żadnej.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 28.11.2010, 23:28
Jako ze mieszkam w Bielsku to juz Wam mowie. NIE MA SEKTORA GOSCI(Stadion jest niby od 2 lat przebudowywany). Czyli zadnych biletów nie dostaniecie. No chyba ze przyjedziecie i bedziecie stali za płotem, tylko ze w tamtym miejscu jest ulica z parkingiem wiec lipka.
TheGameLA
Member

Od: 06.2009

Stary 28.11.2010, 23:30
Proud napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, błąd.

TS Podbeskidzie.

Myślałem że mają w nazwie Bielski Klub Sportowy. A to inny klub.
Nie "Bielski" tylko "Bialski".
Nie wiem jak można pomylić zespół walczący o Ekstraklasę z zespołem 3-ligowym.

aNouc napisał(a):Wyświetl post
Dlatego fajnie że takie Ząbki, Zamość czy teraz Bielsko Biała mają festyn. Ale nie byłoby go bez ciężkiej pracy
Litości... porównywanie Bielska do Zamościa czy tym bardziej do Ząbek jest trochę nie na miejscu. Dla porównania Ząbki - 26tys, a Bielsko-Biała - 180tys mieszkańców.
PhantomRanger
Senior Member

Stary 28.11.2010, 23:57
TheGameLA napisał(a):Wyświetl post

Litości... porównywanie Bielska do Zamościa czy tym bardziej do Ząbek jest trochę nie na miejscu. Dla porównania Ząbki - 26tys, a Bielsko-Biała - 180tys mieszkańców.
To rozumiem, że Podbeskidzie jest z Bialska-Białej, a nie z Bielska-Białej
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 29.11.2010, 00:00
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
To rozumiem, że Podbeskidzie jest z Bialska-Białej, a nie z Bielska-Białej
Podbeskidzie powstalo za czasów Bielska-Białej

BKS powstal w czasach kiedy Bielsko i Biała były osobnymi miastami, a siedziba BKSu była w Białej i dlatego BIALSKI KLUB SPORTOWY a nie BIELSKI KLUB SPORTOWY.
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 29.11.2010, 00:06
TheGameLA napisał(a):Wyświetl post
Właśnie dlatego tego zespołu nie znałem. Nie pomyliłem dwóch zespołów, tylko nie wiedziałem o istnieniu tego drugiego. Zawsze jak gdzieś mi się przewineła ta nazwa, to myślałem że chodzi o Podbeskidzie. A tu taka niespodzianka.

Ty Kolego znasz wszystkie kluby trzecioligowe?
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 29.11.2010, 00:36
Fajny mecz. Mam nadzieję że przyjadą kibice Podbeskidzia. Pewnie w takim meczu będzie to dla nich okazja do pokazania się. Każdy z was wie jak jest w Pucharach więc nie muszę tłumaczyć jak ważne jest zwycięstwo. Dla mnie dobrze że akurat z nimi gramy pierwszy mecz u siebie. Zgnieść ich dopingiem i walnąć kilka bramek bez straty własnej i na wyjazd jedziemy na luzie. Pożyjemy zobaczymy. Najważniejsze aby nasi nie olali ich tak jak Levadię. Wystarczy już tych kompromitacji. PS. Pamiętajcie że Lech przegrał z Stalową Wolą która była ostatnia w tabeli więc nie możemy sobie dopisać od tak 3 punktów
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 29.11.2010, 00:49
"Idzie, idzie, idzie... Podbeskidzie" Nigdy tego okrzyku nie zapomne
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 29.11.2010, 01:33
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
"Idzie, idzie, idzie... Podbeskidzie" Nigdy tego okrzyku nie zapomne

a kiedy oni tak o awans walczyli ?bo spiewali ze idą do pierwszej ligi...czyli przed reoganzacją rozgrywek..

a rywal ok,pewnie kolejny mecz z nimi za 20 lat wiec przyda sie cos innego niz kolejna Arka czy Polonia Warszawa.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 29.11.2010, 10:04
Właśnie dlatego tego zespołu nie znałem. Nie pomyliłem dwóch zespołów, tylko nie wiedziałem o istnieniu tego drugiego. Zawsze jak gdzieś mi się przewineła ta nazwa, to myślałem że chodzi o Podbeskidzie. A tu taka niespodzianka.

Ty Kolego znasz wszystkie kluby trzecioligowe?
Sorry, ale jak można być kibicem w naszym kraju i nie znać BKS Stal Bielsko-Biała

Od ulicy Rychlińskiego widać całe boisko elegancko
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 29.11.2010, 10:12
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale jak można być kibicem w naszym kraju i nie znać BKS Stal Bielsko-Biała

Od ulicy Rychlińskiego widać całe boisko elegancko
Widać nie jestem kibicem.

Przepraszam Cię bardzo, że nie jestem godzien nosić tego tytułu...

Przecież BKS to wielokrotny mistrz Polski i zdobywca PP...Szok że go nie znałem. ))
Ostatnio edytowane przez Proud : 29.11.2010 o godz. 10:19.
arti
Guest

Stary 29.11.2010, 10:16
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
a kiedy oni tak o awans walczyli ?bo spiewali ze idą do pierwszej ligi...czyli przed reoganzacją rozgrywek..
a rywal ok,pewnie kolejny mecz z nimi za 20 lat wiec przyda sie cos innego niz kolejna Arka czy Polonia Warszawa.
Mieli dobry sezon bodaj 2 lata temu (gdyby nie minus 6 kary to kto wie...), jeszcze wcześniej jakiś jeden sezon... Walczyli, byli niedaleko, ale weszli bogatsi/z większymi tradycjami/"mocniejsi organizacyjni"
Musimy awansować... to teoretycznie najłatwiejszy przeciwnik z mozliwych.
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 29.11.2010, 10:41
killzone napisał(a):Wyświetl post
Jako ze mieszkam w Bielsku to juz Wam mowie. NIE MA SEKTORA GOSCI(Stadion jest niby od 2 lat przebudowywany). Czyli zadnych biletów nie dostaniecie. No chyba ze przyjedziecie i bedziecie stali za płotem, tylko ze w tamtym miejscu jest ulica z parkingiem wiec lipka.
Ale można wejść incognito
Szkoda że nie ma już sektora gości bo nic mnie tak nie ucieszyło w polskim futbolu jak wizyta Ruchu w Bielsku... i "Gdzie jest słonko kiedy śpi, czy wilk zawsze bywa zły?"
Swego czasu w okresie wakacyjnym często jeździłem na mecze BBTS-u oraz Górala Żywiec

ps. Swoją droga BKS ma całkiem niezłą ekipę uderzeniową
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 29.11.2010 o godz. 10:44.
Salamanca
Member

Od: 08.2008

Stary 29.11.2010, 11:43
http://www.youtube.com/watch?v=E6apbC7Ekjs idzie idzie LOL motyw zaczerpniety z kosciola
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 29.11.2010, 11:46
Widać nie jestem kibicem.

Przepraszam Cię bardzo, że nie jestem godzien nosić tego tytułu...

Przecież BKS to wielokrotny mistrz Polski i zdobywca PP...Szok że go nie znałem. ))
Chodzi raczej o znajomość ich z aspektów kibicowskich niż sportowych.
W naszych sercach nie ma litości.
JoeyLG
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 29.11.2010, 11:54
Salamanca napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=E6apbC7Ekjs idzie idzie LOL motyw zaczerpniety z kosciola
idzie idzie Podbeskidzie, sialalalalala zapie*ala
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 29.11.2010, 12:09
Widze ze zaczynaja sie usmieszki i lekcewazenie Podbeskidzia. Ja tam wole podejsc do rywala z szacunkiem, bez strachu ale z powaga. Nie takie cuda sie sdarzaly wiec smiac sie bedziecie mogli jak wygramy z Nimi i to w stosunku 5-0. Jak pokazal ich mecz z Belchatowem nie sa to przypadkowi gracze a i walcza o E-klase wiec spokojnie poczekajmy na wynik tego dwumeczu. Bez napinki.
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 29.11.2010, 19:26
super losowanie szkoda, ze bez gosci jak zawsze w Bielsku, no ale coz... jechac i tak trzeba najlepsze mozliwe losowanie
Groundhopper
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 29.11.2010, 19:58
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
a rywal ok,pewnie kolejny mecz z nimi za 20 lat
1. Łódzki KS 17 40 12 4 1 30-16 7 2 0 17-7 5 2 1 13-9
2. Podbeskidzie Bielsko-Biała 17 39 12 3 2 33-11 7 1 0 13-3 5 2 2 20-8

no nie wiem, nie wiem...
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 10.01.2011, 11:26
Wydział Gier PZPN wyznaczył terminy rozegrania spotkań 1/4 finału Pucharu Polski. Mecze będą transmitowane na antenie TVP Sport i TVN Turbo.
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała - 1 marca, 20:30, transmisja: TVP Sport,
Lech Poznań - Polonia Warszawa - 20 lutego, 15:30, transmisja: TVP Sport,
Lechia Gdańsk - Jagiellonia Białystok - 2 marca, 18:30, transmisja: TVN Turbo,
Ruch Chorzów - Legia Warszawa - 1 marca, 18:30, transmisja: TVN Turbo.

Spotkania rewanżowe:
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Wisła Kraków - 16 marca, 20:30, transmisja: TVP Sport,
Polonia Warszawa - Lech Poznań - 2 marca, 20:30, transmisja: TVP Sport,
Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk - 16 marca, 18:30, transmisja: TVN Turbo,
Legia Warszawa - Ruch Chorzów - 15 marca, 18:30, transmisja: TVN Turbo.
W naszych sercach nie ma litości.
januszek888
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 10.01.2011, 18:44
Kibicami bym się nie przejmował, bo w samym Bielsku to niepodzielnie BKS panuje, TSP to raczej piknikowe towarzystwo, natomiast od strony sportowej jeśli ich zlekceważymy to możemy się boleśnie sparzyć. To nie są chłopcy do bicia i jak przypuszczam w przyszłym sezonie będą w ekstraklasie. Dla Mnie fajna sprawa, bo mam kilku znajomych wielce ULTRAS TSP, więc liczę, że po dwumeczu będę mógł trochę im podocinać ile im do ekstraklasy brakuje
19TSP95
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 25.01.2011, 19:33
Witam, podejrzewam ze nie zdazą z sektorem dla gosci wiec moje pytanie brzmi : Jestem z B-B i napotkam problemy kupujac bilet na sektor gospodarzy?
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 25.01.2011, 19:50
19TSP95 napisał(a):Wyświetl post
Witam, podejrzewam ze nie zdazą z sektorem dla gosci wiec moje pytanie brzmi : Jestem z B-B i napotkam problemy kupujac bilet na sektor gospodarzy?
Nie
10 znaków.
PhantomRanger
Senior Member

Stary 25.01.2011, 20:13
19TSP95 napisał(a):Wyświetl post
Nie powinieneś mieć żadnych trudności o ile nie utkniesz w korku i zdążysz go kupić.
sokol1366
Member

Stary 25.01.2011, 21:05
Podbeskidzie mogłoby dostać bilety na narożnik D i po kłopocie bo podejrzewam że więcej niż 200 to ich nie przyjedzie
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.01.2011, 22:34
pod warunkiem, że narożnik D byłby przystosowany. To, że 'nie będzie ich więcej niż 200" na pewno nie oznacza iż służby stwierdzą, że strefa buforowa jest zbędna, stąd moim zdaniem mało prawdopodobne by na D zasiedli goście
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
sokol1366
Member

Stary 25.01.2011, 23:20
Jaga wchodziła na nasze sektory i kłopotu nie było, poza tym kto mówi że muszą wejść oficjalnie jako goście? Jakby się pojawili mecz zyskałby na wartości bo już dawno kibiców gości nie było na R22
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.01.2011, 00:42
Jasne, że nieoficjalnie nikt im nie broni wejść. Zresztą, chyba źle mnie zrozumiałeś - ja też jestem oczywiście ZA tym, żeby w końcu jacyś przyjezdni zawitali. Ale z Twojej wypowiedzi wywnioskowałem, że masz na myśli przeznaczenie D dla grupy zorganizowanej, a to wydaje się mało realne.
Faktycznie dawno nie było kibiców gości, ale fakt ich przybycia w formie nieoficjalnej i wtopienia się w tłum raczej nie sprzyja zorganizowanemu dopingowi z ich strony
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów