|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To chyba nie wina win7 bo ja mam i żadnych problemów z tych co wymieniłeś nie miałem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
czy można nazwać stronę http://www.wislakrakow.com/www/ wortalem ?
Portal to onet.pl a wortalem będzie sport.onet.pl ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam Czy nie macie w swoich zbiorach albo w jakiś książkach, opisanej władzy ustawodawcze, sądowniczej, wykonawczej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
czy macie problem z youtube.com
http://i53.tinypic.com/2iueurb.jpg ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
rok temu od ręki wbili
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W Polsce czy ogólnie? Jak w Polsce to jakikolwiek podręcznik do "Prawa Konstytucyjnego" jak ogólnie to jakikolwiek do "ustrojów państwowych". Znajdziesz spokojnie w Bibliotece Jagiellońskiej albo na Rajskiej.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Chce w excelu napisać taką np. formułę: 9/10, 1/10, 12/13 i zmienia mi automatycznie na 10-wrz, 10-sty, 13-gru, czyli na dni poszczególnych miesięcy. Jak zrobić żeby się to nie zmieniało?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
jeśli ułamek to klikasz prawym i wybierasz formatowanie komórek - liczbowe - ułamkowe np. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Szukam takiej starej gry (połowa lat 90) w której chodziło się skrzatem, czy tam krasnalem z kilofem i on zbierał jakieś klejnoty w kopalni
. Wiem, że trochę zakręciłem ale tylko tyle pamiętam Wie ktoś może o jaką grę chodzi ? |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dacie rade ściągać piosenki z wrzuty? Od jakiegoś czasu próbuję ściągnąć piosenki i nic nie ściąga!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Grałem w nią niedawno , taka co wyrzucało się taką linke i zbierało złoto oto Ci chodzi ? ale nazwy i tak nie pamiętam .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
zrzuta.eu
znaki ![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś co to się dzisiaj stało około 21.00 w okolicach Wiślickiej/os. Strusia, że wszystkie autobusy były kierowane na skrzyżowaniu z Wiślicką na objazd?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jechałem dokładnie wtedy w przeciwną stronę i wyglądało to na kolizję cysterny z prawdopodobnie osobówką, choć tego drugiego auta już nie było. Miała ona wgniecenie z lewej strony, tak jakby coś ją pierdyknęło gdy chciała zrobić zawrócenie na zatoczce. W rezultacie rozje.bała się na drodze jak naleśnik na patelni i dlatego wszystko jechało na objazd.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Za ile poszła koszulka Żurawskiego wystawiona ostatnio przez TWSD
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Może Manic Miner
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam, mam taką nie typową sprawę mianowicie nie ma ktoś z Was na zbyciu jakieś pracy z Psychologi obojętnie na jaki temat, byle żeby była związana z tematem Psychologii, potrzebuje na zaliczenie a nie za bardzo mam czas na rozpisywanie się.
Pomóżcie jak możecie. Nieaktualne.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 26.01.2011 o godz. 10:56.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, do kogo się zwrócić, żeby zmienić nick na forum? Pisałem do jakiś czas temu do admina i jednego moderatora, ale nie zareagowali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mógłby ktoś polecić samochód 7-osobowy?
w jakiś w miare rozsądnych cenach.. np do 10 tys Osobiście zastanawiam się Nad: VW Sharan Ford Galaxy Renault Espace III Powód: Dzieki LuKaS TSW
Ostatnio edytowane przez PrzemooTSW : 25.01.2011 o godz. 16:47.
![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Sąsiad ma od 3 lat KIA Carnival i jest bardzo zadowolony,szczególnie fajne autko na wyjazdy wakacyjne czy weekendowe.Może trochę więcej niż 10 tys. ale znowu nie tak dużo.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|