The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arronax
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2011, 19:40
Rzeczywiście trochę może przesadzam ale uważam, że bardzo łatwo Klub może wpaść w kontraktową płapkę (via Polonia Warszawa). Wiadomo teraz są Holendrzy więc na pewno tak nie będzie.

Jednak zapewne drugiego napastnika nie będzie. Może jednak sztab liczy na te kilka goli Żurawia albo Riosa.Polskie kluby chyba jeszcze nie stać na bogato obsadzone ławki rezerwowych.

Wiadomo Łobo,Boguski tylko zobacz jakie to już jest obciążenie finansowe zawodników nic nie wnoszących albo niewiele. Dopóki jednak są na liście płac prawdopodobnie blokują miejsce dla kogoś innego.

Możemy nie zdobyć Mistrzostwa tylko warto zauważyć, że praktycznie każdy klub ma deficyt wartościowych zawodników więc odnosząc się do konkurencji nie wybijamy się w żadną stronę. Tych co się transferuje i się nie sprawdzą najczęściej nie można pożegnać a dalej się płaci.
Odpowiedz cytując
kolunioTSWBKS
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 23.01.2011, 19:52
nie ma co ukrywać w ostatnich latach bylo u nas kilka.. zupełnie nie przemyslanych transferów,na sztuke,w tym roku wyglada to lepiej miejmy nadzieje ze wszystko idzie w dobrym kierunku
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.01.2011, 19:58
Rinah napisał(a):Wyświetl post
A jak klub przez braki w ataku nie zdobędzie mistrzostwa lub nie zagra w pucharach, to nie zapłaci? To też kosztuje i to sporo.

Płacimy też Łobodzińskiemu, Boguskiem itd. To jest powód, aby nie sprowadzać potrzebnego drużynie Melkinsona, a wcześniej Burkhariego?

Klub ostatnio sprzedał zawodników za ogromne pieniądze, choć podobno nie musiał ze względów finansowych. A zatem skoro nie musiał, czyli te pieniądze nie były mu niezbędne dla przetrwania, nie musi też teraz ze względów finansowych ograniczać się do jednego nowego napastnika. Przestań więc sugerować, że wydając na transfery choćby tylko tyle, ile pozyskano za Brożków klub może wpraść w finansowe kłopoty i dlatego trzeba o tym zapomnieć bo "kontrakty"
Pozwól ,że o tym kogo potrzeba Wiśle zdecyduje Maskant. Jeśli uzna że potrzeba do ataku jeszcze kogoś to z pewnością postarają się takową osobę pozyskać , jeśli stwierdzi że trójka Żuraw, Genkov ,Rios na pozycji środkowego napastnika jest wystarczająca to nikt więcej z napastników nie przyjdzie .
Wg mnie ta trójka na jedną pozycję jest wystarczająca , jeśli chcielibyśmy kolejnego napastnika ktoś z tej trójki musiałby odejść ale myślę że warto dać szansę Żurawiowi i Riosowi , oni mogą jeszcze coś zdziałać . Zbyt szeroka kadra to nic dobrego, część piłkarzy nie gra a pensję pobiera . Już były takie kluby które chciały zwojować Europę , miały kadry po 30 piłkarzy a nagle kasy zabrakło i musiały być wyprzedaże najlepszych piłkarz . Tego chcemy? Dobry jeden , dwa sezony a później bankrut... Ja osobiście wolałbym żeby nasz klub był przede wszystkim stabilny
Ostatnio edytowane przez fanfan : 23.01.2011 o godz. 20:01.
Odpowiedz cytując
Lucas.B
Banita

Od: 09.2010

Stary 23.01.2011, 20:27
Przepraszam, że się wtrącam ale z tych zawodników występujących nominalnie w ataku dotychczas nie było żadnego pożytku - kolejny argument to fakt, że Żurawski po sezonie ma zamiar zakończyć karierę (trudno mi uwierzyć, że te pół roku będą tak błyskotliwe w jego wykonaniu jak z czasów swojej świetności), Rios to nie napastnik (trudno o kimś kto strzelił do tej pory 3 bramki w swojej karierze klubowej mówić że to napastnik). Z dużym prawdopodobieństwem jedynym i podstawowym napastnikiem z prawdziwego zdarzenia może okazać się Genkov, ale opieranie po raz kolejny gry na jednym zawodniku vel Brożek ostatnio nie przynosiło nam powodzenia.
Ostatnio edytowane przez Lucas.B : 23.01.2011 o godz. 20:29.
Odpowiedz cytując
luczyk
Member

Od: 12.2010

Stary 23.01.2011, 20:36
Karherop napisał(a):Wyświetl post
wolfy chwali transfer !

pora umierać

tak poważnie , czujecie co teraz muszą czuć kibice naszych rywali ?

teraz wiemy co to znaczy mieć Dobrego zagranicznego dyrektora sportowego
dokładnie, pora umierac
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 23.01.2011, 20:36
kolunioTSWBKS napisał(a):Wyświetl post
nie ma co ukrywać w ostatnich latach bylo u nas kilka.. zupełnie nie przemyslanych transferów,na sztuke,w tym roku wyglada to lepiej miejmy nadzieje ze wszystko idzie w dobrym kierunku
Mnie osobiście bardziej podobało się poprzednie okienko transferowe...Rios, Cikos, Bunoza - młodzi reprezentanci młodzieżówek + reprezentant Chavez, Jovanić jeden z lepszych w Serbii + Paljić, Boughari, Wilk, Żurawski, Branco po których ze względu na wiek i narodowość (Polacy) za dużo się nie spodziewałem, choc pozytywnie zaskoczył mnie Wilk, Paljić także daje rade...
Przemyślane kontrakty Boughariego, Branco, Żurawskiego pozwolą na szybkie rozwiązanie z nimi kontraktu i kontynuował bym ilościowy nabór na takowych kontraktach młodych zawodników typy Rios, Cikos, Bunoza. Wziąśc znów w pakiecie w jednym okienku z sześciu takich łepków, nie sprawdzą się po pół roku to won i dalej szukamy..to by było dobre. A tak? 27lat? 32? Nie przemawia to do mnie. Nie wierzę po prostu, że t
acy zawodnicy mają jeszcze chęć do zdobywania celów sportowych, nie wierzę, że jest w nich ambicja. Pozostają więc w takim przypadku tylko dla nich kontrakty motywacyjne i nie zdziwił bym się, że któryś z "wielkiej" trójki nowego narybku nie pójdzie na takie coś i będzie lament świętokrzyski na forum. Nie słuszny zresztą.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.01.2011, 20:40
Meliksonowi bezwzględnie trzeba okazać wsparcie na trybunach. Chłopak strasznie spięty, Wisła to jego pierwszy klub zza granicą. Nowe miasto, nowy zespół - to wszystko niesie ze sobą kłopoty. Dodatkowo kwestia od której nie uciekniemy. Trzeba mu jak najszybciej wyjaśnić do kogo skierowane są przekreślone Gwiazdy Dawida na ulicach.

Facet na pewno ma potencjał, pokazywał to w swoim klubie, zresztą sam sposób jak go żegnają mówi sam za siebie. Mam nadzieję, że nie znajdzie się jakaś grupa, która będzie gwizdać na swojego piłkarza. Nie wyobrażam sobie tego. Można mieć niechęć do Żydów jako narodu - we mnie tego nie ma, być może za młody jestem - ale gwizdanie na własnego piłkarza byłoby szczytem, niezależnie od tego czy jest Izrealczykiem, Grenlandczykiem czy Polakiem.

Odrzućmy te stereotypy i dajmy szansę Maorowi, bo może on stać się pierwszym playmakerem na poważnie od czasów Mirka Szymkowiaka.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 23.01.2011, 20:50
fialo napisał(a):Wyświetl post
Trzeba mu jak najszybciej wyjaśnić do kogo skierowane są przekreślone Gwiazdy Dawida na ulicach.
Maor: Czemu w Krakowie kibice Wisły przekreślają gwiazdę dawida?
Tłumacz: to nie ma nic wspólnego z Izralem tylko z Cracovią
Maor: to Cracovia ma w herbie gwiazdę dawida?
Tłumacz: nie nie ma, mają herb flagę
Maor: to czemu przekreśla się godło mojego kraju?
Tłumacz: bo.....

Powodzenia
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 23.01.2011, 21:03
PvD napisał(a):Wyświetl post

Powodzenia
Mozna prościej.

Tłumacz: zajmij się graniem bo po to tutaj przyszedłeś.
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.01.2011, 21:03
PvD napisał(a):Wyświetl post

Powodzenia
Tłumacz: Bo w Krakowie tak jak i na całym świecie pełno jest ograniczonych tumanów...

I teraz tylko czekam na krytyczne komentarze wobec mojej osoby...

Jeszcze co do kwestii kolejnego napastnika to wydaje mi się, że jeśli trener mówi, że nie potrzebuje nikogo więcej do ofensywy (o ile to były rzeczywiście jego słowa) to najwidoczniej uważa, że ma wystarczającą ilość piłkarzy potrzebnych do jego taktyki (bo jaka rzeczywiście będzie to pewności nie mamy). Może w końcu odpowiednio ustawi Riosa, Żurawski będzie wchodził na końcówki. Pożyjemy zobaczymy. Co do tego czy Genkow zdoła zastąpić Brożka to wydaje mi się, że będzie z tym lepiej niż niektórzy sądzą. Z całym szacunkiem dla Pawła, bo zrobił dla Wisły wiele i wiele bramek strzelił, ale chyba wiele osób zapomina długie okresy w jego karierze kiedy to żeby strzelić jedną bramkę musiał zmarnować kolejne pięć dogodnych sytuacji. Poza tym gra była ustawiana pod niego, więc jesli tylko Genkow nie będzie miał problemów z aklimatyzacją czy zgraniem to powinno być dobrze.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 23.01.2011, 21:05
Jestem przeciw Peskovicovi.gosc brał udział w słynnym przekręcie swit nowy dwor vs szczakowianka-ponoc z umoczonymi w korupcje nie chcemy miec nic wspolnego.sportowo nie mam pojecia jak on teraz wygląda
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.01.2011, 21:10
Ja mam tylko jedno pytanie odnośnie tej wypowiedzi z głównej
Cytat:
Do Krakowa przyleciał Maor Melikson, pomocnik izraelskiego zespołu Hapoel Been Sheva. Zawodnik przejdzie badania medyczne i będzie negocjował warunki kontaktu z Wisłą.
Ja to się ma to wcześniejszych informacji o tym, że ma zarabiać 250 tys euro i do nas ma tylko na badania przyjechać jeśli przejdą pomyślnie od razu jedzie do Hiszpanii
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.01.2011, 21:12
Chłopy każdemu zawodnikowi w Wiśle należy się szacunek. Innym mniej innym więcej. Staszek z Robertem już poznał realia "Świętej Wojny", więc nie jest im obce to jak kibice Wisły odnoszą się do kibiców Cracovii jak i samego klubu. Wzięli to pod uwagę i wiedzą, że Melikson wpadnie nam w oko swoją grą i pokażę nam inny świat futbolu niż prezentuje się w polskiej lidze. Wystarczy w chłopaka uwierzyć.

Jedni mówią, że był speszony. A mi się wydaje, że to skromny chłopak. Nie będzie na prawo i na lewo mówił jaki to z niego och i ach zawodnik. Takie zachowanie bardzo cenię. Na boisku też uważam, że potwierdzi swoją klasę.
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.01.2011, 21:13
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Ja mam tylko jedno pytanie odnośnie tej wypowiedzi z głównej Ja to się ma to wcześniejszych informacji o tym, że ma zarabiać 250 tys euro i do nas ma tylko na badania przyjechać jeśli przejdą pomyślnie od razu jedzie do Hiszpanii
jak się nie myle to wysokośc zarobków i długośc trwania kontraktu podawala prasa izraelska.z naszej strony chyba nic nie wypłyneło.skoro tak,to w takim razie to wszystko są spekulacje.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
misiek_86
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.01.2011, 21:13
Wydaje mi się, że taka jest po prostu aktualna "strategia medialna" klubu - dajemy na oficjalnej stronie informacje o przylatujących zawodnikach ale nie potwierdzamy żadnych poczynionych wcześniej ustaleń zanim nie będą podpisane.
Studiuję w Warszawie... ale w sercu wciąż WISEŁKA!!!!
Odpowiedz cytując
filip123
Member

Od: 07.2010

Stary 23.01.2011, 21:14
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/2...trakt-z-wisla/

W Krakowie przebywają również obrońca Kew Jaliens i napastnik Cwetan Genkow. Niewykluczone więc, że na dniach Wisła oficjalnie pochwali się trzema nowymi piłkarzami.

Nie wiem czy to sciema , ale Kew mial przylecieć dopiero jutro.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 23.01.2011, 21:16
Jestem przeciw Peskovicovi.gosc brał udział w słynnym przekręcie swit nowy dwor vs szczakowianka-ponoc z umoczonymi w korupcje nie chcemy miec nic wspolnego.sportowo nie mam pojecia jak on teraz wygląda
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 23.01.2011, 21:18
filip123 napisał(a):Wyświetl post
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/2...trakt-z-wisla/

W Krakowie przebywają również obrońca Kew Jaliens i napastnik Cwetan Genkow. Niewykluczone więc, że na dniach Wisła oficjalnie pochwali się trzema nowymi piłkarzami.

Nie wiem czy to sciema , ale Kew mial przylecieć dopiero jutro.
Nie wierze co do Jaliensa, skoro fotografowali już Genkowa i Meliksona na lotnisku, czemu nie mieliby tak samo zrobić relacji z przylotu Kewa?
Sądzę że news topół na pół; ściema + prawda co do Meliksona
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.01.2011, 21:21
Na dzień dzisiejszy to żaden transfer nie został podpisany a korzystne by było aby ci piłkarze po woli pakowali się w samolot do Olivy.

Fajnie że są 3 osoby które chciały zobaczyć Kraków, ale czas podpisywać te umowy i dawać im koszulki. Pozytywne jest to że nie sprowadzamy kulawych, pogarbionych, z płaskostopiem, a gości którzy gdzieś tą piłkę przez ostatnie pół roku kopali i to nawet podczas meczów.

Dla mnie mimo Genkova brakuje nam napastnika, jeszcze jeden to powinien być mus. Tak samo jak boczny obrońca, bo nie oszukujmy się, ale Pajic obrońcą nie jest, a to co z nim Peszko robił wszyscy dobrze pamiętamy.

Bramkarz, sam nie wiem. Może dać szansę Jovanicowi, dokupić kogoś na ławę i tak dograć.

Pierwsze i obowiązkowe, podpisywać te kontrakty...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.01.2011, 21:33
Massi91 napisał(a):Wyświetl post
Brian Vandenbussche

Jak dla mnie to on bedzie tym doswiadczonym rezerwowym z silnej ligi, pasuje do opisu idealnie
Jeżeli mówimy o wisla-online to niby w czym się zgadza? W Lidze Mistrzów nie grał, na rodzimych boiskach grał jeden sezon, ponadto on na pewno nie jest gościem który może dostać u nas komin płacowy. Ktoś tutaj dawał przykład Coupeta i on pasuje do tego opisu dużo bardziej a kto będzie to się okaże na dniach.

PS. W tym roku dużo słabiej z kontrolą informacji tak w ogóle bo wszystkie transfery wyszły wcześniej do prasy.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.01.2011, 21:47
Lucas.B napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, że się wtrącam ale z tych zawodników występujących nominalnie w ataku dotychczas nie było żadnego pożytku - kolejny argument to fakt, że Żurawski po sezonie ma zamiar zakończyć karierę (trudno mi uwierzyć, że te pół roku będą tak błyskotliwe w jego wykonaniu jak z czasów swojej świetności), Rios to nie napastnik (trudno o kimś kto strzelił do tej pory 3 bramki w swojej karierze klubowej mówić że to napastnik). Z dużym prawdopodobieństwem jedynym i podstawowym napastnikiem z prawdziwego zdarzenia może okazać się Genkov, ale opieranie po raz kolejny gry na jednym zawodniku vel Brożek ostatnio nie przynosiło nam powodzenia.
Z tym że nasz budżet nie jest jak worek Świętego Mikołaja i ma pewne granice. Mimo tego że wg Ciebie Żurawski już myśli o emeryturze a Rios nie jest napastnikiem to obaj pobierają pensję . Jeśli jakiś piłkarz nic nie wnosi do drużyny i wszystko na to wskazuje że w przyszłości nie będzie z niego pożytku to klub z takim piłkarzem powinien się po prostu rozstać a wtedy taki piłkarz robi miejsce dla kogoś nowego. Ci dwaj piłkarze jednak nadal pozostają w naszej kadrze ponieważ trener ciągle w nich wierzy i da im szansę . Żuraw z pewnością ma ambicje by jeszcze pograć i z pewnością siedzenie na ławie nie uśmiecha mu się , Rios jest napastnikiem ! no bo jak nazwiesz piłkarza który jest wystawiany w ataku? Obrońca ? Pomocnik? Jeśli tak to współczuje . To że nie strzela bramek to już inna sprawa. Uważam że środek ataku jest wystarczający . Zresztą nie ma sensu nad tym dłużej dyskutować i tak o tym decyduje trener , sztab szkoleniowy i dyrektor sportowy a nie my.
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.01.2011, 21:51
czepiać nie czepiać jak tylko się nie spietra na pierwszym meczu to będzie ok a o aklimatyzacje i wyjaśnienie kwestii anty zadbają koledzy z drużyny Mały mu może wszystko wytłumaczyć czy Sobol o takie bzdety bym się nie martwił
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 23.01.2011, 21:54
A skąd się wziął temat Peskovica? Kto o tym napisał?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 23.01.2011, 21:55
moce napisał(a):Wyświetl post
czepiać nie czepiać jak tylko się nie spietra na pierwszym meczu to będzie ok a o aklimatyzacje i wyjaśnienie kwestii anty zadbają koledzy z drużyny Mały mu może wszystko wytłumaczyć czy Sobol o takie bzdety bym się nie martwił

Z Małym się chyba po migowemu dogada , jak to zresztą kiedys Maaskant wspomniał . Małecki nie jest odpowiednią osobą do tłumaczenia czegokolwiek .

Mam nadzieję że focha nie strzeli w żadnym spparingu gdy nie wyjdzie w pierwszym składzie co zresztą jest całkiem możliwe
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Stary 23.01.2011, 22:01
trochę wiary w Małego mamy 2011 jest już starszy o rok może trochę spowarzniał
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 23.01.2011, 22:02
wg 90minut.pl w zakładce transfery jesteśmy zainteresowani Mikhailem Sivakovem... ile w tym jest prawdy ?
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 23.01.2011, 22:05
szczepek19 napisał(a):Wyświetl post
wg 90minut.pl w zakładce transfery jesteśmy zainteresowani Mikhailem Sivakovem... ile w tym jest prawdy ?
Od paru dni to wiadomo..
..a czy okaże się to prawdą to wiadomo, cierpliwość wskazana
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 23.01.2011, 22:09
moce napisał(a):Wyświetl post
trochę wiary w Małego mamy 2011 jest już starszy o rok może trochę spowarzniał
lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż negatywnie rozczarować

ciekaw jestem jak się będzie też miała sprawa z machaniem rękami , Melikson to dobry cel ( jako że wydaje się skromny ) na zjebke dla Małeckiego . Tak samo jak dobrym celem był 1,5 roku temu Kirm , a pół roku temu Cikosz .

Czekamy na oficjalne potwierdzenie transferów , jako że aktualna strategia klubu to rozbudzanie emocji , w poprzednim okienku w większości informowali o transferach w momencie podpisania .
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.01.2011, 22:09
pamiętam jak grał z BATE w lidze mistrzów 3 lata temu,był zdecydowanie jednym z najlepszych zawodników co zaowocowało transferem do Cagliari jednak tam sobie nie poradził.Myśle że w Wiśle mógłby sie odbudowac i zagrac z Białą Gwiazdą na piersi w Lidze Mistrzów Pozatym to jest rozgrywający i by sie nam przydał
http://www.youtube.com/watch?v=NRxqPp1MbeI
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.01.2011 o godz. 22:29.
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 23.01.2011, 22:11
GK też coś o nim pisze.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów