|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Kupili awans do pucharów?
szkoda ,że nie rozliczą ich za "awanse" do I i do ekstraklasy.... Może sie doczekamy.
Ostatnio edytowane przez budka : 21.01.2011 o godz. 18:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jak dla mnie to nie musimy w ogóle rozgrywać spotkań z takimi zespołami. Bo kto to, co to? Jakbyśmy mieli mocniejszy zespół i dużą przewagę punktową oraz pozycję lidera to byłbym za tym aby na to zadupie nie jechać. Ani to doznania estetyczne ani kibicowskie. No ale tak to jest jak się człek opierdziela w lidze,to później musi się tułać nad morze w jesiennej scenerii. Żadna przyjemność. Ehh
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
I jeszcze jeden argument: Wcale nie będzie tam łatwo wygrać.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Matusiak odsłania co się dzieje w Comarchowym grajdole:
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Im więcej takich opinii tym mniej ciekawych graczy będzie chciało grac w tym kibucu.
![]() ![]()
WISŁA ZAWSZE PANY
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie do legijnych innowierców. Jak oceniacie program Nsportu: 'Legia - stawka większa niż mecz'?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Filipiak poda Radomatu do sądu pewnie teraz
![]() Megalomania tego klubiku przekracza wszelkie granice. A ich Kaufland zajmuje taką świetną strefę parkingową :( |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70987,89...tazowany_.html
to cały link. mnie to nie dziwi. niechaj zdegraduja ich do b klasy i tam gniją... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Nie ma co narzekac. Wiadomo ze mogloby być to troche lepiej zrealizowane, no ale nie kazdy klub w Polsce moze sie pochwalic programem ktory dotyczy stricte tylko jego spraw. No ale to sa "zalety" posiadania własnej telewizji. A gdyby jeszcze eNka wygrala prawa do ekstraklasy, to Legia raczej bylaby zwolniona z poniedziałkowych terminów rozgrywania spotkan. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
czytałem to wczoraj i tez tak myślę że spaść muszą ciekawe czy PZPN się tym zajmie i dobierze się do dupy parachą. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Coz, glos na poczatku wylaczam i ogladam na spokojnie. Fajny program bo mozna wiele ciekawych ujec zobaczyc, ktorych nie zobaczy sie ani na stadionie ani w tv. Dobry ruch i nie ma sie do czego zbytnio przyczepic. Czasami tylko jakas propagadna poleci ale coz, taki urok ITI
![]() PS: Rozwalaja mnie niektorzy na tym forum. Tydzien temu placz i wywalanie trenera i zarzadu, dzisiaj spokojni o mistrza i prawie calujacy trenera ludzie ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Może i chucherko ale doświadczeniem i umiejętnościami powinien wyróżniać się w ekstraklasie. Oby tylko ten transfer doszedł do skutku.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie tak, facet z takim CV, stale grający w lidze holenderskiejm który rozegrał w niej ponad 400 spotkań, grający regularnie w LE w dodatku 10 krotny reprezentant Holandii i grał na MŚ, powinien być na tyle dobry, że taki "uwajaj, boli ciołko" grający w zapyziałej polskiej lidze może mu buty czyścić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Cikos 180/77 Branco 176/77 Sobol 182/79 81 kg jak coś. ![]() ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/145/news1...aklasy-SA.html
Najgorsza wiadomość dnia - Ekstraklasa SA będzie tak samo źle zarządzana jak przez ostatnie lata. Kto się trochę interesował żużlem wie o czym mówię. Całe szczęście, że w FIFA ktoś się za reformy bierze. Może odgórnie nam narzucą granie w lato - bo na tęgie mózgi z Ekstraklasy nie ma co liczyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Cos strasznie niedobrego dzieje sie w Cracovii ze wszyscy z niej uciekaja. Porozumienie srron, sprawy rodzinne, ble ble ble
Dobrze by PZPN i komisje wreszcie im sie dobraly do d... zialalnosci. Matusiak mowil o tym jak wykorzystuja zawodnikow. Jedynie to szkoda mlodych talentow, ktorzy pewnie przesiakna tym zepsuciem. Chcialbym aby wreszcie wyjasniono sprawe korupcji w Pasach. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Śledzie z Gdyni kupują jednego z wielu testowanych przez nas bramkarzy, Moretto
http://ekstraklasa.net/news,37589,ar...-bramkarza.htm Chociaż patrząc na sytuację z Kowalewskim, to kto ich tam wie czy dojdziedo tego transferu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pamiętacie takiego piłkarza Juniora Godoi w Legii ?
![]() Fajne porównanie zrobili na forum Legii ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Uuuu... ktoś nasze forum szpieguje...
![]()
Legionista
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Sartre - A My co tutaj robimy, siedzimy bo nam sie niby podoba
Niezle jaja na naszym meczu sparingowym.... Przeciwnicy sie obrazili i zeszli z boiska bo sedzia dal czerwona i zacytowal wczorajsze slowa Maciusia ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Szkoda, że nie było relacji live z tego meczu ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
"94' Kneżević wybił aut prosto w głowę rywala
95' Trwają dyskusje ... W ostatniej chwili pilkarz, ktory dostał w glowę w ramach rewanżu probował skocić Kneżevicia " Sorry za offtop ale takiego meczu ( sadzac po relacjach ) nie widzialem od dawna ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Chyba nie było więc wkleję bramkę Rudnevsa ze sparingu. Jeśli chłopak będzie się tak dalej rozwijał to może trafi kiedyś do klubu z absolutnego topu.
http://www.youtube.com/watch?v=rKj2KKFjzRU |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Widzieć to nie widziałem ale jest faktem że za czasów Maciusia w Wiśle każdy sparing z Ruskimi czy Ukraińcami kończył się bijatyką. Ten Maciuś to coś w sobie ma ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
haha sparing ze spartakiem był najlepszy i king brus li Marcelo karate mistrz
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
Jak oglądniesz bramki Żurawskiego i jego współpracę z Kosowskim z czasów Wisły Kasperczaka... Też można było odnieść wrażenie, że ta dwójka (najlepiej w pakiecie) powinna podbijać hiszpańskie boiska w składzie jakiejś Sevilli. Jak się skończyło, wiadomo. Przeskok z polskiej ligi na poziom zachodni jest jednak spory. Nie wystarczy błysnąć w jednym-dwóch meczach, tu trzeba nie schodzić poniżej pewnego poziomu. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|