|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pamiętaj że zawsze przed taką sytuacją masz prawo a on obowiązek wylegitymować się. Wtedy zawsze można złożyć skargę. Skoro piszesz że jakiś pieniacz a na takich nietrudno spotkać w tej formacji mundurowej to skorzystałbym z takiej możliwości. Chociażby tak jak mówisz, że powysypywał Ci wszystko na ulicę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie.
Jak w Excelu zapisać formułę która miałaby za zadanie liczyć według podanych wzorów tylko gdy w danym wierszu występuje pewne słowo (szt. lub kg.)? ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pracuje ktoś z was koledzy w cyfrze plus? U jakiegoś przedstawiciela? Bo chciałbym coś załatwić a potrzeba do tego chyba przyjaznego oka
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czerwona koszulka '' Armia Białej Gwiazdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże ta sławna brygada'' dostawali ją Ci co byli na wyjazdowym meczu Wisły ? Czy jest dostępna w Fanatyku ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
nie ma jej w Fanatyku,dostali ci co byli w Bytomiu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jak nic nie masz za uszami to możesz przygrać z nimi.![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie wie ktoś, kiedy na Orange Sport będzie "Ekstraklasa raport: Wisła Kraków" oraz z naszymi braćmi z Wrocka i Gdańska? (Śląsk już chyba był?)
Jakby ktoś wiedział to będzie miło jeśli podzieli się info (privem nie pogardzę).![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
gdzie w okolicach ruczaju lub centrum mozna kupic tanie kartridze do drukarek?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jest ktoś w stanie pomóc z linuxa ?
priv |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Gz0tt...layer_embedded
Ktoś mi znajdzie gdzie ściągnę tę nutę? Powód: Ja coś nie mogę znaleźć
Ostatnio edytowane przez Dean : 21.01.2011 o godz. 20:11.
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Silesia Terror from Wrocław http://mp3.teledyski.info/index.html?text=silesia+terror+from+wroca%B3aw&str ona=0&file=global_test&name=eplik&dalej=Szukaj Klik i ściągasz ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Na Zawilej jest hurtownia Scot z tego typu tematami. Kiedys tam kupilem jedna sztuke bez problemu. A ceny smiesznie niskie. Maja oryginaly jak i zamienniki.
![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
zalozylem konto w bet at home ,przelałem 50 zl i gram sobie ,ale w regulaminie napisano ze dostane 50% od wplaty czyli 25 zeta ,jak odebrac te pieniadze nie pojawily sie jeszcze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
http://www.bet-at-home-bonus.com/bon..._na_start.html ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie, pilna sprawa.
Potrzebuję na wczoraj zrobić wydruk ~200 stron z formatu PDF. Ktoś gdzieś na forum wrzucił fajnego linka do strony sklepu zajmującego się przeróżnymi wydrukami i innymi bajerami, po fajnych cenach. Ma ktoś to? Ktoś coś może polecić? Muszę zrobić to obowiązkowo jutro. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jak długo jedzie oraz ile kosztuje bus z Krakowa do Oświęcimia ? A no i gdzie w Oświęcimiu wysiadać żeby było jak najbliżej centrum, bo przypuszczam że jest więcej niż jeden przystanek... .
E: Dzięki odpowiedź !
Ostatnio edytowane przez tomo : 22.01.2011 o godz. 00:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
niecałe 2h, jakies 10zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://www.e-podroznik.pl/1167,80176...-oswiecim.html tu masz w miarę szczegółowo,najlepszy przystanek to Oświęcim Dąbrowskiego Miasto
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
lekarz przepisał mi zajebiście silny antybiotyk w tabletkach na paro miesięczną kurację + linex forte, to są takie tabletki które uzupełniają florę bakteryjną, dają osłonę przy antybiokoterapii itd.
i mam pytanie, te tabletki linex brać mam przed zażyciem antybiotyku, czy po ? Jest jakaś różnica ? W sumie zapytałbym się lekarza, ale zanim będzie do niego wolny termin, to prędzej tu znajdę odpowiedź. dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą
Mi "Trilac" kazali brać przed.. ale Linexu nie brałem. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Leki osłonowe najlepiej brać po antybiotyku około 2h później, ale ja zawsze biorę ok 30min później, bo się zapomina.
Ostatnio edytowane przez Endorfinka : 22.01.2011 o godz. 11:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakąś pralnię chemiczną w okolicach Lea, Piastowsiej, Reymonta, Królewskiej? lub w okolicach.
Ile mniej więcej trzeba czekać na pranie w tego typu pralni? Jak zaniosę rzeczy w poniedzialek, to na wtorek będą? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Hej!
Wiem, że jest taki program, który umożliwia ściąganie plików np. z hotfile'a, pojedynczo. Tzn, wklejamy tam wszystkie linki nas interesujące, i ustawiamy tak, żeby ściągały się pojedynczo. I tak, gdy ściągnie się part 1., wtedy zaczyna się ściągać part 2., itd. Zna ktoś nazwę tego programu? Dzięki za pomoc! Pozdro! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przechodzą linki z rapideo?
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie zawsze wszystkie przechodziły.
|
|
|