|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie ma co zmieniać zasad bo tradycja być musi.
Codziennie powstaje 500 postów, w większości lania wody i rozmywania tematów - ale ankiety tak jakże istotnej już nie każdemu chce się wypełniać. Ja bym zaryzykował i zostawił. Szacunek dla fialo za zorganizowanie i podsumowanie ! ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Tradycją jest samo TWSA, a zmiany może rzeczywiście by się przydały,,, Temat tzw. pierdoła, ale jednak ma w sobie taki fajny sentymentalizm ;-). Poza tym chyba fajnie móc docenić jednych i ocenić drugich. Przyjmijmy, że ten rok ogólnie był gorszy, więc i gorsze było podsumowanie - oby za rok było lepiej. Tyle czasu się tu spędza, to można poświęcić chwilę na zastanowienie się co tu się dzieje. Niby nasze miejsce, a kompletnie nie jesteśmy zgrani. Modowie mogli dać dobry przykład, ale to inna sprawa.
Najważniejsze: dzięki fialo, że Ci się chciało .ps. no i dzięki za głosy ;-) mistera rozumiem sama mam se wybrać? ;-) ![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dokładnie, kawał dobrej roboty pomimo niskiej frekwencji. Gratuluję.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jakieś małe zmiany można wprowadzić. A co do marnej frekwencji, to w sumie kto ma się wpisywać jak tu większość nie wychodzi poza obręb transferowego...
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dokładnie tak. Druga sprawa to to że większość po prostu nie zna tej tradycji, wystarczy spojrzeć po datach rejestracji w takim właśnie transferowym bądź gdybym był bogaty - wysyp pokemonów i innych charcerzyków. Formuła sama w sobie jest dobra i skoro sprawdzała się co roku to w tym po prostu ludzie niedopisali a dlaczego? to odpowiedz jest wyżej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jeszcze raz dzięki wszystkim za głosy, starałem się zorganizować wszystko w sposób jak najbardziej profesjonalny. W przyszlym roku mam nadzieję, że i konkurs będzie ciekawszy, i głosów więcej
Dobrze mówisz wisl@k_TS - wielka szkoda, że niektórzy nie wychodzą poza transferowy.. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|