|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wiem, że w tym roku tematów podsumowujących rok i dekadę jest już kilka, ale tego mnie (i jak się domyślam nie tylko mnie) brakowało.
Tak więc - Panie i Panowie przyznajemy WSA za rok 2010 w następujących kategoriach: Najlepszy forumowicz: Miss forum: Innowierca: Żartowniś: Najmądrzejsze posty: Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Najweselszy post: Najgłupszy post: Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Najlepszy moderator(dlaczego?): Najgorszy moderator (dlaczego?): Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): Nieco okroiłem formułę konkursu w porównaniu z poprzednim rokiem, usunąłem kategorie, które w tamtym roku nie cieszyły się powodzeniem(mało osób miało w nich swojego kandydata) oraz kategorie sportowe(najlepsze i najgorsze wydarzenie roku), bo taki temat już jest. Głosy można oddawać do 16 stycznia 2011 do godziny 24. Miłej zabawy - ewentualne uwagi co do formuły zgłaszajcie albo na PW, albo w temacie ![]()
Ostatnio edytowane przez fialo : 17.01.2011 o godz. 22:54.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: westersyl, kot, 7 kotów
Miss forum: Tiramisu, Masterlaq, Innowierca: Ksereq Żartowniś: Gigant, 7 Kotów Najmądrzejsze posty: Kot, Mic, picasso Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): murray Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Titto Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: alkoholik, acapelo Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): 1q2 - nie boi się kontrowersyjnych opinii, często idzie pod prąd Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): gościa, który myślał, że jak Polska gra z WKS to gra ze Śląskiem + nieumiejętność napisania słowa przedszkole przez usera damian775, http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=38732 Najweselszy post: rozkminki z hasłem dla Łososiny Najgłupszy post: gościa, który myślał, że jak Polska gra z WKS to gra ze Śląskiem i gościa który dwa razy zrobił błąd w wyrazie przedszkole, Najmądrzejszy post: westersyla o polityce marketingowej Basałaja + belfast o hasłach anty Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): pysio Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): alkoholik Najlepszy moderator(dlaczego?): 7 kotów, pan premier - oboje mają odpowiedni dystans do wszystkiego Najgorszy moderator (dlaczego?): Markus - kojarzy mi się z siedzącym za biurkiem urzędnikiem, nie ma w nim jakiegoś polotu, werwy Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa 2010, Bukmacherski, Nasi piłkarze, To i owo.., Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): później Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): WISŁAZWE za konkurs o Wiśle i M-M za temat o maolownaiu, twórcom strony historiawisly.pl - biblia każdego Wiślaka - dopiero teraz spostrzegłem jakie mam braki w wiadomościach historycznych o Wiśle reszta poźniej ![]()
Ostatnio edytowane przez fialo : 31.12.2010 o godz. 10:25.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: flamengista
Miss forum: Ela Innowierca: PoloniaDumaStolicy (negatywny) Żartowniś: gigant Najmądrzejsze posty: flamengista, mic Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Titto Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Titto Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Kriss, gdzieś zniknął odkąd został moderatorem. Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: PoloniDumaStolicy Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Wszystkie w trakcie trwania meczy, wyzywanie swoich zawodników. Nie będę wymieniał bo dużo ich. Najweselszy post: Nowa odmian przedszkola Najgłupszy post: Było trochę. Najmądrzejszy post: Więcej niż trochę i całe szczęście, że są ludzie trzymający poziom na forum oby jak najdłużej.Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, 7 kotów Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): alkoholik Najlepszy moderator(dlaczego?): KOMINEK, rav Najgorszy moderator (dlaczego?): nie mam zatargów z żadnym. Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): zagadkowi, polityka transferowa (teraz przeważnie tylko czytanie), malowanie. Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku):RoS ( typer), M-M, twórcy strony historiawisly.pl
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 16.01.2011 o godz. 22:46.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: orzeu
Miss forum: Ela Nie znamy się ale to nie wyklucza bycia Miss Innowierca: kreseq Żartowniś: 7 kotów / gigant / Gwiaździsty Najmądrzejsze posty: Pan Premier / orzeu / Marszałek / Pablo84 / RWD / Żmijka / szprotson / puchaty1906 i wiele innych osób zasługujących na to miano Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): nie kojarzę Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Wojtas Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): dorotja Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: niestety sporo, nawet Ci co piszą niby mądrze ale mają zrytą psychę Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): lepiej nie zapeszać ![]() Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): wszystkie Arturka zwanego fortartem tworzącego własną historię z dupy wziętą Najweselszy post: wiele ... na szczęście Najgłupszy post: wiele ... niestety Najmądrzejszy post: wiele ... na szczęście Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): 7 kotów / gigant Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): ptyś - sorry miało być ptysio, aaa nie - pysio Najlepszy moderator(dlaczego?): Marszałek - bo tak ! Najgorszy moderator (dlaczego?): parszywa robota - nie można nikogo skreślać Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): polityka / krakowskie inwestycje Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): mój Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): Wiki - Wisła - olbrzymi kawał niesamowicie przydatnej i wartościowej pracy / M-M za wkład w budowę pozytywnego wizerunku klubu w Krakowie ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: Marszałek - bo umie sklecić kilka zdań z sensem (co standardem na twsd nie jest!). Trzeźwo i racjonalnie patrzy na świat, nawet jak sięz nim nie zgadzam to przynajmniej da się czytać jego argumentacje i daje powody by się nad nimi zastanowić. A nie "moja racja jest lepsza bo mojsza". Wyróżnienie dla 7 kotów.
Miss forum: tiramisu - o ile wrzucała kiedyś jako awatar ujęcia swojej osoby. Reszty nie oceniam, bo nie znam to niby jak ![]() Innowierca: Przyznam że jest kilku trzymających poziom. Wskażę jednak pana 0-22. Żartowniś: Słabo z tym, spada poziom żartów. Ale wyróżnię picasso - za regularne fotki w temacie o rzeczach śmiesznych. Najmądrzejsze posty: Marszałek, PiotrG w temacie o budowie stadionu (na ssc tez go czytuję i widać że chłop wie o czym mówi) Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): WISLAZWE - kiedyś typowy nołnejm, osatnio wszędzie go pełno W pozytywnym sensie - imponuje wiedzą w Zagadkach, prowadzi konkurs...Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): chyba już dłuższy czas jej nie ma, ale ostatnio przypomniała mi się dorotja.... Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: sambo. Nie widać go poza tematem politycznym, w kązdym poście o lemingach i innych peowcach, nudny i monotematyczny. Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): 1q2 - często wypowiada się "pod prąd" tzw "jedynej słusznej opcji" (jaka zdaniem niektórych powinna tu panować), ale zwykle dobrze potrafi argumentować swe tezy. No i nadzieja, że go odbanują/wróci do nas ![]() Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): zdecydowanie flamengista i jego tekst, że Pawełek może pokazywać "faki" jesli tylko będzie dobrze bronił (!). Poza tym wszelkie reaktywacje wątku spod znaku "kto rządzi na osiedlu Sportowym?" i trzystronicowe rozkminy "Wisła tam istenieje, jest nas 3". zawsze mnie miażdżą ![]() Najweselszy post: Że mając nawet 2 mln euro do wydania nie znajdziemy na całych Bałkanach lepszego od Brożka. Westersyl Najgłupszy post: to samo co 2 pytania wyżej Najmądrzejszy post: niemożliwe jest wskazać jeden Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): djibutti - jego umiłowanie do bronienia za wszelką cenę Pawełka już mi zbrzydło (np gdy pierniczy, ze przeciaganie negocjacji nowego kontraktu to na pewno sprawka menagera, nie MP). Sprawia wrażenie jakiejś rodziny rzeczonego bramkarza. I drugi - westersyl. Ilość postów nie idzie w parze z jakością. Jego lamenty nad ikonką fejsbuka (jakich ja czasów dożyłem że podnicamy się takimi g*wnami jak portale interentowe... Najlepszy moderator(dlaczego?): 7 kotów, raf, pan premier Najgorszy moderator (dlaczego?): serio nie narzekam na nikogo Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): o transferach, ekstraklasie, pucharach - ogólnie te stricte piłkarskie Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): ten konik żmijki, fajny Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): Encyklopedia. Za ideę. No i powrót na R22.
Ostatnio edytowane przez felipe : 02.01.2011 o godz. 18:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: 1q2, flamengista, M-M
Miss forum: ewcia Innowierca: 022 Żartowniś: gigant, 7 kotów Najmądrzejsze posty: flamengista, 1q2, Marszałek, kot Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): emsi, dorotja Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: znalazło by się sporo Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): damian775 i jego dwukrotnie poprawiane "przeczkole" Najweselszy post: twórczość giganta i 7 kotów Najgłupszy post: http://i54.tinypic.com/30rryoo.jpg Najmądrzejszy post: na szczęście sporo takich było Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, tofik Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): pysio Najlepszy moderator(dlaczego?): KOMINEK, flamengista, Marszałek Najgorszy moderator (dlaczego?): Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): RoS ( typer), M-M (malowanie), twórcy strony historiawisly.pl, WISŁAZWE (konkurs o Wiśle) ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: Marszałek - udanie łączy funkcję moderatora z częstymi i wartościowymi wypowiedziami na forum.
Miss forum: - za urodę: Kibicka - za stricte merytoryczną twórczość: masterlag Innowierca: emj10 - nie jestem do końca pewien czy jest kibicem Legii, jeśli nie - mój błąd, jeśli tak - zawsze przyjemnie czyta mi się jego posty nie tylko na tematy sportowe. Żartowniś: "7 kotów" - wymiennie z gigantem obaj panowie miewają gorsze i lepsze okresy, ubiegły rok chyba na korzyść tego z czerwonym nickiem. Najmądrzejsze posty: flamengista - wydaje mi się, że w przeciwieństwie do kota, Marszałka, 1q2, westersyla czy kilku innych osób prezentujących stały i wysoki poziom, "brazylijski" forumowicz stosunkowo rzadko bawi się w osobiste przepychanki i kłótnie. Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Titto - wszędzie go pełno Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): - Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: alkoholik - za swoje politologiczne analizy rodem z przedszkola oraz mało mądre wybryki Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): - Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): każdy autorstwa naszego politycznego Wertera, wiecznie pokrzywdzonego przez układy i konszachty "ich", niejakiego sambo Najweselszy post: wszystkie szumne zapowiedzi o potędze Polonii W. - PoloniaDumaStolicy Najgłupszy post: Niepołomice, który pomylił jedenastu dobrze zbudowanych murzynów z Wybrzeża Kości Słoniowej z naszą wrocławską zgodą Najmądrzejszy post: kilka takich było Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): 7 kotów Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): alkoholik Najlepszy moderator(dlaczego?): Marszałek i wszyscy inni którzy pilnują porządku w tematach piłkarskich Najgorszy moderator (dlaczego?): orzeu - od pewnego czasu wydaje mi się, że w jego działalności jest za dużo agresji i negatywnych emocji, to samo tyczy się wypowiedzi na forum Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): "To i owo - na luziku Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): - Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): powstanie historiawisly.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: 7kotów, za styl w jakim pisze swoje posty. Z dystansem ale jednak rzeczowo.
Miss forum: Żmijka Innowierca: Spidey się zagotował po meczu więc głos oddaję na jego kolegę po szalu - kreseq Żartowniś: Niezmiennie gigant, chociaż coś ostatnio "spoważniał", 7kotów zaraz po nim Najmądrzejsze posty: mogę wyróżnić kilku, Marszałek , Uran, kot, PiotrG i ... wolfy (od czasu do czasu zdarzy mu się popełnić całkiem rzeczowy post ) Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): nie zapamiętałem nikogo szczególnego Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): - Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): dawno nie widziałem Westa, Tiramisu, Gucio25... . Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: pysio, tytuł wieczysty. Jednakże śmiem twierdzić że nadawał kolorytu forum ![]() Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach) Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): ten o przeczkolach i mecz WKS z Polska. Najweselszy post: posty polonistów o budzącej się nowej potędze w lidze. Najgłupszy post: większość w "Gdybym był bogaty..." Najmądrzejszy post: riposta Belfasta w temacie koszulek Judasbuster http://wislakrakow.com/forum/showpos...4&postcount=44 , która zamknęła wszystkich szczekających dlaczego znowu koszulki z motywem anty. Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, pysio gdy nie ma bana Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): pysio gdy nie jest rozmywaczem pozytywnym ![]() Najlepszy moderator(dlaczego?): z żadnym nie miałem do czynienia w mijającym roku więc nikogo nie wyróżnię Najgorszy moderator (dlaczego?): j.w. Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Mam pytanie, Zagadki europejskie, Krakowskie inwestycje, Ekstraklasa Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): ktoś z Chicago miał w podpisie fajną stronę na temat życia w tym mieście - tylko dlatego Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): twórców strony historiawisly.pl
Ostatnio edytowane przez tomo : 28.12.2010 o godz. 13:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: 7 kotów
Miss forum: kibicka Innowierca: 022 Żartowniś: gigant Najmądrzejsze posty: Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Najweselszy post: Najgłupszy post: Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): pysio Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): palikot (pierwsza myśl) Najlepszy moderator(dlaczego?): 7 kotów - lubie czytać jego posty Najgorszy moderator (dlaczego?): Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): To i owo, na luziku Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): nowa seria szalików studenckich |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: Arapaho
Miss forum: Innowierca: 0 22 Żartowniś: Może nie do końca odpowiednie słowo ale lubię poczucie humoru jakie prezentuje Bóg Trybun ( objawion ) Najmądrzejsze posty: Qń, Arapaho, szprotson, wolfy, rav, orzeu , Pvd, Pan_Premier, PiotrG ( różne zdania często ale wszyscy merytoryczne argumenty potrafią przytoczyć ) Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Elefant, Sartre Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): WISLAZWE, Tomo Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Smyrgu, Greebo, Illargui Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: krakfilm Nadzieja forum/for (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Bóg Trybun ( objawion )Najbardziej druzgoczący post (niekoniecznie w sensie negatywnym ): Willow http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=963Cytat:
Najgłupszy post: było tego całkiem sporo. Coś o "majtach" mgliście pamiętam i jeszcze o fontannie Di Trevi we Francji ![]() Najmądrzejszy post: wbrew pozorom jest ich trochę ![]() Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): 7 kotów Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Najlepszy moderator(dlaczego?): 7 kotów i Krissu za wywalenie w kosmos pewnego tematu ![]() Najgorszy moderator (dlaczego?): Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Krakowskie inwestycje, Budowa stadionu, nowej hali..., Zagadki europejskie, To i owo na luziku, Ekstraklasa Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): seta ( pierwsze zdanie ) Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): Nie będę oryginalna : Twórcy strony o historii Wisły - gigantyczna praca, powrót na Reymonta , ABG on Tour ![]()
Ostatnio edytowane przez Ela : 04.01.2011 o godz. 15:52.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: Spartan, 1q2
Miss forum: Kibicka Innowierca: emj10 Żartowniś: gigant, bardzo lubię też styl pisania Picasso oraz szprotson. Najmądrzejsze posty: Spartan, 1q2, PiotrG oraz flamengista Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Sartre Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): emsi Gucio25 Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: alkoholik Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Najweselszy post: Najgłupszy post: Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, 7 kotów Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Najlepszy moderator(dlaczego?): Nie mam problemów z żadnym. Ale jak mam kogoś wskazać to chyba Krissu i flamengista Najgorszy moderator (dlaczego?): j.w nie mam problemów z modami. Ale przykro mi stwierdzić, że orzeu w tmacie politycznym jest trochę stronniczy. Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Budowa stadionu... Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): Encyklopedia o Wiśle
Ostatnio edytowane przez Proud : 05.01.2011 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: 7kotów, Krissu, FraMat
Miss forum: - Innowierca: skttrbrain Żartowniś: gigant! Najmądrzejsze posty: flamengista, tofik, harthausen, FraMat, spartan i Krissu. Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): - Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): - Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): emsi, kłapouchy, usiu, Flame, Wormal, dorotja i wielu, wielu innych, którzy podnosili poziom TWSD Forum. Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: rafalek Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): dj_ibutti Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): - Najweselszy post: - Najgłupszy post: - Najmądrzejszy post: - Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, picasso Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): - Najlepszy moderator(dlaczego?): 7kotów Najgorszy moderator (dlaczego?): nie narzekam na poziom moderacji. Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): zagadki europejskie Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): - Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): RoS - za typera ; twórcy historii Wisły - fachowa robota ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Najlepszy forumowicz: 7kotów, mic
Miss forum: Tiramisu Innowierca: kreseq Żartowniś: 7kotów, gigant Najmądrzejsze posty: flamengista, kocur, Żmijka Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): - Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): - Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): emsi, koyoot Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: pysio Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Jak użytkownik MaciekNH pisał że ma wyje**ne jak się po prawnie pisze po polsku MaciekNH napisał(a):
MaciekNH napisał(a):
Najweselszy post: Najgłupszy post: taki sam jak najbardziej druzgocący Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): 7kotów Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Najlepszy moderator(dlaczego?): 7kotów, pan_premier Najgorszy moderator (dlaczego?): -- Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): To i owo na luziku, Łapu-capu Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): Dla twórców "Historia Wisły" |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: Mic, Element, Krissu, Markus + wielu innych z głową na właściowym miejscu
Miss forum: Najładniejsza na forum Innowierca: Sarte, rw88,0-22, kreseq mimo iż wychowani na błedach, to w porządku ludzie Żartowniś: Vuk Sotirovic, wrzucając piłke podczas trwajacej akcji przeciwnika, taki żarcik Najmądrzejsze posty: Wszyscy na forum są najmądrzejsi i pozjadali 123 rozumy Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Nikt Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Usiu, West, Wormal, Emsi, Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Polityka transferowa co drugi post Najweselszy post: Gdybym był bogaty co drugi post Najgłupszy post:Gdybym był bogaty te nie śmieszne Najmądrzejszy post:O jeszcze Uran chłodny umysł Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać) lankton i Gigant, Pysio ![]() Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej):duzo glupich bezsensownych postow sie pojawia, pisac dla samego wrzucenia posta bez sensu Najlepszy moderator(dlaczego?): Markus. Dlaczego? dlaczego nie Najgorszy moderator (dlaczego?):Lubie wszystkich Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa, Polityka transferowa, i inne Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej):teraz wypadło mi z głowy Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Temat hop do góry, do końca głosowania został tylko tydzień! Ilość postów marniutka, w poprzednich latach było znaaaacznie lepiej!
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: JrQ-, mic, picasso, Marszałek
Miss forum: Innowierca: PoloniaDumaStolicy Żartowniś: Gigant, szportson Najmądrzejsze posty: JrQ-, mic, Marszałek, picasso, kot Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: PoloniaDumaStolicy, marcin19876 Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Posty po odejściu Brożka. Najweselszy post: Najgłupszy post: postymarcina19876 Najmądrzejszy post: kot w "polityce transferowej". Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Najlepszy moderator(dlaczego?): Kominek, Marszałek Najgorszy moderator (dlaczego?): Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Gdybym był bogaty, śmieszne zdjęcia, filmiki itp. Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): westersyl Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): powstanie historia wisly.pl Powód: Literówka ;)
Ostatnio edytowane przez Titto : 09.01.2011 o godz. 19:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze tylko 3 dni zostały do końca zabawy
A postów jak było mało tak jest dalej!![]()
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: RWD
Miss forum: Tiramisu Innowierca: - Żartowniś: niezmiennie gigant ![]() Najmądrzejsze posty: RWD Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): - Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): - Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): emsi Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: - Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): - Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): - Najweselszy post: - Najgłupszy post: - Najmądrzejszy post: - Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): - Najlepszy moderator(dlaczego?): orzeu Najgorszy moderator (dlaczego?): . Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Malujemy Wiślackie Okolice, To i owo na luziku Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): - Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: kot, mic, flamengista
Miss forum: Innowierca: Kreseq Żartowniś: 7 kotów Najmądrzejsze posty: kot, Żmijka, PiotrG (za temat budowy stadionu) Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji):Sartre Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: alkoholik Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): PoloniaDumaStolicy (wszystkie jego "skromne" wypowiedzi) Najweselszy post: Najgłupszy post: http://i54.tinypic.com/30rryoo.jpg Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): pysio Najlepszy moderator(dlaczego?): KOMINEK Najgorszy moderator (dlaczego?): Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa, Polityka transferowa, i inne Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): historiawisly.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: mic
Miss forum: Żmijka Innowierca: Żartowniś: gigant Najmądrzejsze posty: Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): emsi Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: pysio Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Najweselszy post: Najgłupszy post: Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Najlepszy moderator(dlaczego?): Najgorszy moderator (dlaczego?): Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku):historiawisly.pl ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do zakończenia głosowania zostało 6 godzin, także to już ostatnia szansa, żeby oddać głosy na swoich faworytów !
![]() ![]()
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: kot, 7kotow
Miss forum: Innowierca: kreseq Żartowniś: gigant Najmądrzejsze posty: Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): WISLAZWE, Titto Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): wszyscy, ktorzy trzymali poziom tego forum, w szczegolnosci emsi i dorotja Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: dzieciaki wyzywajace i szydzace z pilkarzy Bialej Gwiazdy, Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): forumowi nastepcy Mourinho Najweselszy post: PoloniaDumaStolicy (tak glupie ze az smieszne) Najgłupszy post: PoloniaDumaStolicy Najmądrzejszy post: http://wislakrakow.com/forum/showthr...22#post1033922 Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): pysio Najlepszy moderator(dlaczego?): orzeu, 7kotow, KOMINEK Najgorszy moderator (dlaczego?): Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa, Obecni / Byli pilkarze.... Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): tworcy historiawisly.pl, WISLAZWE, graficiarze
Ostatnio edytowane przez mic : 16.01.2011 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dobra, trza wesprzeć tradycję ;-).
Najlepszy forumowicz: Krissu - głowa mu się nie gotuje ;-) Miss forum: Innowierca: ToTylkoJa Żartowniś: gigant Najmądrzejsze posty: RWD Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): emsi Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: michu k czy coś takiego Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): o tym, że ortografia to zbytek - MaciekNH Najweselszy post: zapadł mi w pamięci Goniżyd Najgłupszy post: niech będzie ten z WKSem, ale jest w czym wybierać Najmądrzejszy post: każdy mądry na wagę złota ;-) Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): michu-k Najlepszy moderator(dlaczego?): orzeu (nieokreślona sympatia do osobowości ;-)) Najgorszy moderator (dlaczego?): mam luz ;-) Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa (większość tematów w tym roku raczej tylko odwiedzam) Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): chyba kibicki - cytat Romana Zielińskiego "Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został,,," Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): historiawisly.pl
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 16.01.2011 o godz. 23:12.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: Kot, Krissu
Miss forum: Innowierca: Żartowniś: Gigant Najmądrzejsze posty:RWD Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa):WISŁAZWE Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Emsi Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Polska-Śląsk Wrocław 3:1 Najweselszy post: wiele giganta Najgłupszy post: 99,99% postów Pysia Najmądrzejszy post: trochę ich było Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): pysio Najlepszy moderator(dlaczego?): nagroda zespołowa dla wszystkich modów za dobrą pracę ;] Najgorszy moderator (dlaczego?): nikt Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): to i owo..., ekstraklasa Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): historiawisly.pl |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głosowanie zakończone
Wyniki jutro jak wrócę z pożegnania Brożków i Polska wygra z Czile ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: PiotrG, pablo84, 1q2, kot (wybaczcie ze nie 1, ale nie moglem sie zdecydowac :/)
Miss forum: Tiramisu Innowierca: Kreseq + PoloniaDumaStolicy - to co ten czlowiek wyczynia... - Żartowniś: gigant Najmądrzejsze posty: flamengista, mic Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Titto Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Titto Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Kriss, gdzieś zniknął odkąd został moderatorem. Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: PoloniDumaStolicy Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Wszystkie w trakcie trwania meczy, wyzywanie swoich zawodników. Nie będę wymieniał bo dużo ich. Najweselszy post: gigant-yczna ilosc Najgłupszy post: Było trochę. Najmądrzejszy post: Więcej niż trochę i całe szczęście, że są ludzie trzymający poziom na forum oby jak najdłużej. Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, 7 kotów Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): wolfy Najlepszy moderator(dlaczego?): KOMINEK, rav Najgorszy moderator (dlaczego?): Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Polityka transferowa, SF, Obiekty sportowe, Nibylandia, Ekstraklasa (czytam, postuje raz na dosc dlugi czas) Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): wybaczcie tego ze nie pamietam :| ale mial on podpis taki: ![]() Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): twórcy strony historiawisly.pl,
Ostatnio edytowane przez Maverjuve : 17.01.2011 o godz. 00:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czas ogłosić oficjalne wyniki The White Star Awards 2010 !
Na wstępie - jestem niewątpliwie rozczarowany tak małą ilościom postów, w poprzednich latach było z tym znacznie, znacznie lepiej, w tym roku nie wyszliśmy z jednej strony.. Wynika to wg z dosyć niespójnej konstrukcji konkursu oraz zbyt wielu pytań o podobnej charakterystyce. Swoje przemyślenia mam i już mniej więcej wiem, co zmienić, żeby w przyszłym roku głosów było więcej. Jednym słowem - w przyszłym roku będzie trochę inaczej, mam nadzieję lepiej. Jeżeli macie jakieś uwagi - chętnie wysłucham i się do nich odniosę. Do rzeczy: Najlepszy forumowicz 2010 - kategoria najbardziej prestiżowa: 1.7 kotów - 7głosów 2. kot - 6 głosów 3. mic -5 głosów 4. Krissu - 4 5. 1q2 - 3 flamengista -3 Marszałek - 3 6. Gigant -2 7. Westersyl, JRQ-, Picasso, Orzeu, Pablo84, RWD, PiotrG, Arapaho, element - 1 głos. Najmądrzejsze posty - tu rywalizacja była najbardziej zacięta: 1.Flamengista 6głosów 2.kot, Marszałek, PiotrG 5 głosów 6,mic 4 głosy 7.Żmijka, RWD, 1q2 - 3 głosy 10. picasso, spartan, szprotson, wolfy - 2 15. JRQ-, pan premier, Fra-Mat, Krissu, rav, orzeu ,Pablo84, puchaty1906,KOMINEK, kocur, tofik, Arapahp. hearthausen - 1 Miss forum 1.Tiramisu - 5 głosow 2.Kibicka - 3 glosy 3. Masterlaq, Żmijka - 2 głosy 5.Ela - 1 głos Innowierca 1.Ksereq - 8 głosów 2.022 - 5 3.PDS, Satre, skktrbrian, ToTylkoJa -1 Żarotwniś - wiadomo, pojedynek nomen omen gigantów 1.Gigant 13 2.7 kotów 6 3.picasso, szprotson, Bóg Trybun -1 Debiut roku 1.Titto - 3 2.Satre -2 3.Elefant, Murray -1 Największy awans - tylko dwóch faworytów 1.Ttto - 4 2.WISŁAZWE - 3 Największa nadzieja 1. 1q2 - 2 głosy 2. Bóg Trybun, dj_ibuttti - 1 głos Zaginiony w akcji 1.emsi - 10 2.dorotja - 5 3.West - 2 4. gruebbe, illarqum -1 Pokemon: 1.alkoholik - 5 głosów 2.PoloniaDumaStolicy, pysio - 3 głosy 4.sambo - 2 5.acapelo, michu-k, rafalek -1 Rozmywacz pozytywny: 1.gigant -13 głosów 2. 7kotów - 8 3.pysio - 5 głosów 4.tofik, kocur -1 Rozmywacz negatywny 1.Pysio - 5głosów 2.alkoholik - 3 głosy 3.Westetsyl, palikot, michu-k - 1 Najlepszy moderator 1. 7kotów - 5głosów 2. KOMINEK, Marszałek - 4 4.Pan premier, orzeu - 3głosy 5.Flamengista, rav -2 7.Markus, Krissu - 1 Najgorszy moderator - każdy się chyba bał podpaść 1.Markus i orzeu -1 głos Podpis 1.Kibicka, seta, kocur, Żmijka Najbardziej druzgocący post 1.Nieumiejętność napisania słowa przedszkole przez damian775 - sławne "przeczkole". - 4 głosy 2.Napinanie się Polonistów, przekonanych o swojej sile i mistrzostwie przed rozpocząciem rozgrywek - 3głosy 3.Polska - Śląsk Wrocław i wszystko jasne, MaciekNH i jego stosunek do ortografii - 2 5.Posty w polityce transferowej, Flamengista i jego wypowiedź, że Pawełek może pokazywać fucki kibicom - 1 głos Najweselszy post 1.Posty w temacie SF - 2 głosy 2.Nowa siedizba PZPN wg dj_ibutti, Hasła dla Łososiny, Pies nazwany Goniżydem - 1 Najmądrzejszy post - przeważała opinia, że było ich wiele, ale konkretnie wymienionych bylo jak na lekarstwo 1.Posty kota w Polityce transferowej - 3 głosy 2.Post Belfasta o słuszności wydawania gadźetów anty - 2 głosy 3.Post o polityce marketingowej Basałaja - 1 głos. Najgłupszy post - faworyt był tylko jeden 1. Kolega Niepołomice, mylący armię murzynów ze Ślaskiem Wrocaław - 6 głosów 2.Maciek NH i jego stosunek do ortografii - 2 3."Przeczkole" - 1 głos Ulubiony temat - tu jestem zaskoczony 1. Ekstraklasa 2010/11 - 11 głosów 2.To i owo na luziku.. - 7 3.Polityka transferowa - 6 4.Zagadki Europejskie - 4 5.Krakowskie Inwestycje - 3 6.Budowa stadionu, Malowanie, Byli piłkarze.. -2 głosy 9.Transferowe SF, Łapu Capu, Nasi piłkarze.., Nibylandia, Śmieszne zdjęcia, VLEPKI - 1 głos Wyróżnienienie - inaczej być nie mogło 1.HistoriaWisły.pl - 17 głosów - zwyciezca z największą ilością głosów ze wszystkich kategorii 2. M-M - za wspaniałe prace w temacie graffiti. 3.WISŁAZWE za konkurs o Wiśle i Ros za typera - 3 5.Powrót na R22 - 2 głosy 6.Szale studenckie i ABG on tour - 1 głos Zdecydowanie największym wygranym głosowania został 7kotów, zwycięzca w dwóch kategoriach oraz będący w czołówce innych. Należycie docenieni zostali także twórcy strony historiawisly.pl oraz M-M za malowanie. Liczę na wasze komentarze i uwagi do TSA 2010 Pozdrawiam Fialo.
Ostatnio edytowane przez fialo : 17.01.2011 o godz. 22:55.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Idea konkursu sama w sobie świetna.
Uprzedzam głosy. Nie głosowałem, bo skoro jestem tutaj jeszcze debiutantem, to mija się to z celem i trudno jest cokolwiek wybrać. Wg mnie darować można sobie kategorie rozmywacz negatywny, największy awans i nadzieja, najgłupszy post (lubię słowo "druzgocący"). |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Konkurs stał się dobrą tradycją, szkoda tylko, że frekwencja gorsza niż w wyborach do rad dzielnic.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|