The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2010, 19:41. The White Star Awards 2010 + wyniki i komentarze !!!
Wiem, że w tym roku tematów podsumowujących rok i dekadę jest już kilka, ale tego mnie (i jak się domyślam nie tylko mnie) brakowało.

Tak więc - Panie i Panowie przyznajemy WSA za rok 2010 w następujących kategoriach:

Najlepszy forumowicz:

Miss forum:

Innowierca:

Żartowniś:

Najmądrzejsze posty:

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji):

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa):

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym):

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada:

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach):

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym):

Najweselszy post:

Najgłupszy post:

Najmądrzejszy post:

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać):

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej):

Najlepszy moderator(dlaczego?):

Najgorszy moderator (dlaczego?):

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie):

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej):

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku):

Nieco okroiłem formułę konkursu w porównaniu z poprzednim rokiem, usunąłem kategorie, które w tamtym roku nie cieszyły się powodzeniem(mało osób miało w nich swojego kandydata) oraz kategorie sportowe(najlepsze i najgorsze wydarzenie roku), bo taki temat już jest.

Głosy można oddawać do 16 stycznia 2011 do godziny 24.

Miłej zabawy - ewentualne uwagi co do formuły zgłaszajcie albo na PW, albo w temacie
Ostatnio edytowane przez fialo : 17.01.2011 o godz. 22:54.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 21.12.2010, 22:18
Najlepszy forumowicz: westersyl, kot, 7 kotów

Miss forum: Tiramisu, Masterlaq,

Innowierca: Ksereq

Żartowniś: Gigant, 7 Kotów

Najmądrzejsze posty: Kot, Mic, picasso

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): murray

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Titto

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym):

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: alkoholik, acapelo

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): 1q2 - nie boi się kontrowersyjnych opinii, często idzie pod prąd

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): gościa, który myślał, że jak Polska gra z WKS to gra ze Śląskiem + nieumiejętność napisania słowa przedszkole przez usera damian775, http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=38732

Najweselszy post: rozkminki z hasłem dla Łososiny

Najgłupszy post: gościa, który myślał, że jak Polska gra z WKS to gra ze Śląskiem i gościa który dwa razy zrobił błąd w wyrazie przedszkole,

Najmądrzejszy post: westersyla o polityce marketingowej Basałaja + belfast o hasłach anty

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): pysio

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): alkoholik

Najlepszy moderator(dlaczego?): 7 kotów, pan premier - oboje mają odpowiedni dystans do wszystkiego

Najgorszy moderator (dlaczego?): Markus - kojarzy mi się z siedzącym za biurkiem urzędnikiem, nie ma w nim jakiegoś polotu, werwy

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa 2010, Bukmacherski, Nasi piłkarze, To i owo..,

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): później

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): WISŁAZWE za konkurs o Wiśle i M-M za temat o maolownaiu, twórcom strony historiawisly.pl - biblia każdego Wiślaka - dopiero teraz spostrzegłem jakie mam braki w wiadomościach historycznych o Wiśle

reszta poźniej
Ostatnio edytowane przez fialo : 31.12.2010 o godz. 10:25.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 22.12.2010, 20:37
Najlepszy forumowicz: flamengista

Miss forum: Ela

Innowierca:
PoloniaDumaStolicy (negatywny)

Żartowniś:
gigant

Najmądrzejsze posty:
flamengista, mic

Titto

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa):
Titto

Kriss, gdzieś zniknął odkąd został moderatorem.

PoloniDumaStolicy

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach):

Wszystkie w trakcie trwania meczy, wyzywanie swoich zawodników. Nie będę wymieniał bo dużo ich.

Najweselszy post:
Nowa odmian przedszkola

Najgłupszy post:
Było trochę.

Najmądrzejszy post:
Więcej niż trochę i całe szczęście, że są ludzie trzymający poziom na forum oby jak najdłużej.

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać):
gigant, 7 kotów

alkoholik

KOMINEK, rav

nie mam zatargów z żadnym.

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie):
zagadkowi, polityka transferowa (teraz przeważnie tylko czytanie), malowanie.

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej):

RoS ( typer), M-M, twórcy strony historiawisly.pl
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 16.01.2011 o godz. 22:46.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 22.12.2010, 23:32
Najlepszy forumowicz: orzeu

Miss forum: Ela Nie znamy się ale to nie wyklucza bycia Miss

Innowierca: kreseq

Żartowniś: 7 kotów / gigant / Gwiaździsty

Najmądrzejsze posty: Pan Premier / orzeu / Marszałek / Pablo84 / RWD / Żmijka / szprotson / puchaty1906 i wiele innych osób zasługujących na to miano

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): nie kojarzę

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Wojtas

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): dorotja

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: niestety sporo, nawet Ci co piszą niby mądrze ale mają zrytą psychę

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): lepiej nie zapeszać

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): wszystkie Arturka zwanego fortartem tworzącego własną historię z dupy wziętą

Najweselszy post: wiele ... na szczęście

Najgłupszy post: wiele ... niestety

Najmądrzejszy post: wiele ... na szczęście

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): 7 kotów / gigant

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): ptyś - sorry miało być ptysio, aaa nie - pysio

Najlepszy moderator(dlaczego?): Marszałek - bo tak !

Najgorszy moderator (dlaczego?): parszywa robota - nie można nikogo skreślać

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): polityka / krakowskie inwestycje

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): mój

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): Wiki - Wisła - olbrzymi kawał niesamowicie przydatnej i wartościowej pracy / M-M za wkład w budowę pozytywnego wizerunku klubu w Krakowie
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.12.2010, 20:53
Najlepszy forumowicz: Marszałek - bo umie sklecić kilka zdań z sensem (co standardem na twsd nie jest!). Trzeźwo i racjonalnie patrzy na świat, nawet jak sięz nim nie zgadzam to przynajmniej da się czytać jego argumentacje i daje powody by się nad nimi zastanowić. A nie "moja racja jest lepsza bo mojsza". Wyróżnienie dla 7 kotów.

Miss forum: tiramisu - o ile wrzucała kiedyś jako awatar ujęcia swojej osoby. Reszty nie oceniam, bo nie znam to niby jak

Innowierca: Przyznam że jest kilku trzymających poziom. Wskażę jednak pana 0-22.

Żartowniś: Słabo z tym, spada poziom żartów. Ale wyróżnię picasso - za regularne fotki w temacie o rzeczach śmiesznych.

Najmądrzejsze posty: Marszałek, PiotrG w temacie o budowie stadionu (na ssc tez go czytuję i widać że chłop wie o czym mówi)

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): WISLAZWE - kiedyś typowy nołnejm, osatnio wszędzie go pełno W pozytywnym sensie - imponuje wiedzą w Zagadkach, prowadzi konkurs...

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): chyba już dłuższy czas jej nie ma, ale ostatnio przypomniała mi się dorotja....

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: sambo. Nie widać go poza tematem politycznym, w kązdym poście o lemingach i innych peowcach, nudny i monotematyczny.

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): 1q2 - często wypowiada się "pod prąd" tzw "jedynej słusznej opcji" (jaka zdaniem niektórych powinna tu panować), ale zwykle dobrze potrafi argumentować swe tezy. No i nadzieja, że go odbanują/wróci do nas

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): zdecydowanie flamengista i jego tekst, że Pawełek może pokazywać "faki" jesli tylko będzie dobrze bronił (!). Poza tym wszelkie reaktywacje wątku spod znaku "kto rządzi na osiedlu Sportowym?" i trzystronicowe rozkminy "Wisła tam istenieje, jest nas 3". zawsze mnie miażdżą

Najweselszy post: Że mając nawet 2 mln euro do wydania nie znajdziemy na całych Bałkanach lepszego od Brożka. Westersyl

Najgłupszy post: to samo co 2 pytania wyżej

Najmądrzejszy post: niemożliwe jest wskazać jeden

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): djibutti - jego umiłowanie do bronienia za wszelką cenę Pawełka już mi zbrzydło (np gdy pierniczy, ze przeciaganie negocjacji nowego kontraktu to na pewno sprawka menagera, nie MP). Sprawia wrażenie jakiejś rodziny rzeczonego bramkarza.
I drugi - westersyl. Ilość postów nie idzie w parze z jakością. Jego lamenty nad ikonką fejsbuka (jakich ja czasów dożyłem że podnicamy się takimi g*wnami jak portale interentowe... ) czy "legendą" Brożka mogą, delikatnie mówiąc, nudzić.
Najlepszy moderator(dlaczego?): 7 kotów, raf, pan premier

Najgorszy moderator (dlaczego?): serio nie narzekam na nikogo

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): o transferach, ekstraklasie, pucharach - ogólnie te stricte piłkarskie

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): ten konik żmijki, fajny

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): Encyklopedia. Za ideę. No i powrót na R22.
Ostatnio edytowane przez felipe : 02.01.2011 o godz. 18:54.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.12.2010, 00:53
Najlepszy forumowicz: 1q2, flamengista, M-M

Miss forum: ewcia

Innowierca: 022

Żartowniś: gigant, 7 kotów

Najmądrzejsze posty: flamengista, 1q2, Marszałek, kot

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): emsi, dorotja

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: znalazło by się sporo

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): damian775 i jego dwukrotnie poprawiane "przeczkole"

Najweselszy post: twórczość giganta i 7 kotów

Najgłupszy post: http://i54.tinypic.com/30rryoo.jpg

Najmądrzejszy post: na szczęście sporo takich było

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, tofik

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): pysio

Najlepszy moderator(dlaczego?): KOMINEK, flamengista, Marszałek

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): RoS ( typer), M-M (malowanie), twórcy strony historiawisly.pl, WISŁAZWE (konkurs o Wiśle)
the end
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.12.2010, 21:06
Najlepszy forumowicz: Marszałek - udanie łączy funkcję moderatora z częstymi i wartościowymi wypowiedziami na forum.

Miss forum: - za urodę: Kibicka
- za stricte merytoryczną twórczość: masterlag

Innowierca: emj10 - nie jestem do końca pewien czy jest kibicem Legii, jeśli nie - mój błąd, jeśli tak - zawsze przyjemnie czyta mi się jego posty nie tylko na tematy sportowe.

Żartowniś: "7 kotów" - wymiennie z gigantem obaj panowie miewają gorsze i lepsze okresy, ubiegły rok chyba na korzyść tego z czerwonym nickiem.

Najmądrzejsze posty: flamengista - wydaje mi się, że w przeciwieństwie do kota, Marszałka, 1q2, westersyla czy kilku innych osób prezentujących stały i wysoki poziom, "brazylijski" forumowicz stosunkowo rzadko bawi się w osobiste przepychanki i kłótnie.

Debiut roku
(nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Titto - wszędzie go pełno

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): -

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: alkoholik - za swoje politologiczne analizy rodem z przedszkola oraz mało mądre wybryki

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): -

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): każdy autorstwa naszego politycznego Wertera, wiecznie pokrzywdzonego przez układy i konszachty "ich", niejakiego sambo

Najweselszy post: wszystkie szumne zapowiedzi o potędze Polonii W. - PoloniaDumaStolicy

Najgłupszy post: Niepołomice, który pomylił jedenastu dobrze zbudowanych murzynów z Wybrzeża Kości Słoniowej z naszą wrocławską zgodą

Najmądrzejszy post: kilka takich było

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): 7 kotów

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): alkoholik

Najlepszy moderator(dlaczego?): Marszałek i wszyscy inni którzy pilnują porządku w tematach piłkarskich

Najgorszy moderator (dlaczego?): orzeu - od pewnego czasu wydaje mi się, że w jego działalności jest za dużo agresji i negatywnych emocji, to samo tyczy się wypowiedzi na forum

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): "To i owo - na luziku

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): -

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): powstanie historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 28.12.2010, 13:03
Najlepszy forumowicz: 7kotów, za styl w jakim pisze swoje posty. Z dystansem ale jednak rzeczowo.

Miss forum: Żmijka

Innowierca:
Spidey się zagotował po meczu więc głos oddaję na jego kolegę po szalu - kreseq

Żartowniś:
Niezmiennie gigant, chociaż coś ostatnio "spoważniał", 7kotów zaraz po nim

Najmądrzejsze posty:
mogę wyróżnić kilku, Marszałek , Uran, kot, PiotrG i ... wolfy (od czasu do czasu zdarzy mu się popełnić całkiem rzeczowy post )

nie zapamiętałem nikogo szczególnego

-

dawno nie widziałem Westa, Tiramisu, Gucio25... .

pysio, tytuł wieczysty. Jednakże śmiem twierdzić że nadawał kolorytu forum

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach)

ten o przeczkolach i mecz WKS z Polska.

Najweselszy post:
posty polonistów o budzącej się nowej potędze w lidze.

Najgłupszy post:
większość w "Gdybym był bogaty..."

Najmądrzejszy post:
riposta Belfasta w temacie koszulek Judasbuster http://wislakrakow.com/forum/showpos...4&postcount=44 , która zamknęła wszystkich szczekających dlaczego znowu koszulki z motywem anty.

gigant, pysio gdy nie ma bana

pysio gdy nie jest rozmywaczem pozytywnym

z żadnym nie miałem do czynienia w mijającym roku więc nikogo nie wyróżnię

j.w.

Mam pytanie, Zagadki europejskie, Krakowskie inwestycje, Ekstraklasa

ktoś z Chicago miał w podpisie fajną stronę na temat życia w tym mieście - tylko dlatego

twórców strony historiawisly.pl
Ostatnio edytowane przez tomo : 28.12.2010 o godz. 13:08.
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 31.12.2010, 12:28
Najlepszy forumowicz: 7 kotów

Miss forum: kibicka

Innowierca: 022

Żartowniś: gigant

Najmądrzejsze posty:

Najweselszy post:

Najgłupszy post:

Najmądrzejszy post:

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): pysio

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): palikot (pierwsza myśl)

Najlepszy moderator(dlaczego?): 7 kotów - lubie czytać jego posty

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): To i owo, na luziku

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): nowa seria szalików studenckich
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 04.01.2011, 12:27
Najlepszy forumowicz: Arapaho

Miss forum:

Innowierca: 0 22

Żartowniś: Może nie do końca odpowiednie słowo ale lubię poczucie humoru jakie prezentuje
Bóg Trybun ( objawion )

Najmądrzejsze posty: Qń, Arapaho, szprotson, wolfy, rav, orzeu , Pvd, Pan_Premier, PiotrG
( różne zdania często ale wszyscy merytoryczne argumenty potrafią przytoczyć )

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Elefant, Sartre

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): WISLAZWE, Tomo

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Smyrgu, Greebo, Illargui

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: krakfilm

Nadzieja forum/for (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Bóg Trybun ( objawion )

Najbardziej druzgoczący post (niekoniecznie w sensie negatywnym ): Willow http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=963
Cytat:
Zgodzę się z Tobą, nie można określić Jirsaka mianem piłkarza słabego. Ma swoje plusy, ma i minusy. Do niewątpliwych plusów zaliczam dobrą.technikę, świetny przegląd pola i celne podania. Minusem jest jego fizjonomia
Najweselszy post: dj_ibutti : http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=6985

Najgłupszy post: było tego całkiem sporo. Coś o "majtach" mgliście pamiętam i jeszcze o fontannie Di Trevi we Francji

Najmądrzejszy post: wbrew pozorom jest ich trochę

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): 7 kotów

Najlepszy moderator(dlaczego?): 7 kotów i Krissu za wywalenie w kosmos pewnego tematu

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Krakowskie inwestycje, Budowa stadionu, nowej hali..., Zagadki europejskie, To i owo na luziku, Ekstraklasa

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): seta ( pierwsze zdanie )

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): Nie będę oryginalna : Twórcy strony o historii Wisły - gigantyczna praca, powrót na Reymonta , ABG on Tour
Ostatnio edytowane przez Ela : 04.01.2011 o godz. 15:52.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 05.01.2011, 15:11
Najlepszy forumowicz: Spartan, 1q2

Miss forum: Kibicka

Innowierca: emj10

Żartowniś: gigant, bardzo lubię też styl pisania Picasso oraz szprotson.

Najmądrzejsze posty: Spartan, 1q2, PiotrG oraz flamengista

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Sartre

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): emsi Gucio25

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: alkoholik

Najweselszy post:

Najgłupszy post:

Najmądrzejszy post:

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, 7 kotów

Najlepszy moderator(dlaczego?): Nie mam problemów z żadnym. Ale jak mam kogoś wskazać to chyba Krissu i flamengista

Najgorszy moderator (dlaczego?): j.w nie mam problemów z modami. Ale przykro mi stwierdzić, że orzeu w tmacie politycznym jest trochę stronniczy.

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Budowa stadionu...

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): Encyklopedia o Wiśle
Ostatnio edytowane przez Proud : 05.01.2011 o godz. 15:15.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 05.01.2011, 22:31
Najlepszy forumowicz: 7kotów, Krissu, FraMat

Miss forum: -

Innowierca: skttrbrain

Żartowniś: gigant!

Najmądrzejsze posty: flamengista, tofik, harthausen, FraMat, spartan i Krissu.

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): -

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): -

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): emsi, kłapouchy, usiu, Flame, Wormal, dorotja i wielu, wielu innych, którzy podnosili poziom TWSD Forum.

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: rafalek

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): dj_ibutti

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): -

Najweselszy post: -

Najgłupszy post: -

Najmądrzejszy post: -

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, picasso

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): -

Najlepszy moderator(dlaczego?): 7kotów

Najgorszy moderator (dlaczego?): nie narzekam na poziom moderacji.

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): zagadki europejskie

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): -

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): RoS - za typera ; twórcy historii Wisły - fachowa robota
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
przemo
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 05.01.2011, 23:10
Najlepszy forumowicz: 7kotów, mic

Miss forum: Tiramisu

Innowierca:
kreseq

Żartowniś:
7kotów, gigant

Najmądrzejsze posty:
flamengista, kocur, Żmijka

emsi, koyoot

pysio

Jak użytkownik MaciekNH pisał że ma wyje**ne jak się po prawnie pisze po polsku
MaciekNH napisał(a):
szczerze to jakoś się nie przejmuje co się pisze przez jakie " ó,u ,h.ch,ż,rz " bynajmniej na GG i forum bo jak chce napisać : o choćby uważać to czy napisze tak czy uwarzać to i tak wiadomo o co chodzi
MaciekNH napisał(a):
bo mam na to wyje*ane jak co się pisze
bez odbioru .

Najweselszy post:

Najgłupszy post:
taki sam jak najbardziej druzgocący

Najmądrzejszy post:

7kotów

7kotów, pan_premier

Najgorszy moderator (dlaczego?): --

To i owo na luziku, Łapu-capu

Dla twórców "Historia Wisły"
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.01.2011, 15:18
Najlepszy forumowicz: Mic, Element, Krissu, Markus + wielu innych z głową na właściowym miejscu

Miss forum: Najładniejsza na forum

Innowierca: Sarte, rw88,0-22, kreseq mimo iż wychowani na błedach, to w porządku ludzie

Żartowniś: Vuk Sotirovic, wrzucając piłke podczas trwajacej akcji przeciwnika, taki żarcik

Najmądrzejsze posty: Wszyscy na forum są najmądrzejsi i pozjadali 123 rozumy

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Nikt

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Usiu, West, Wormal, Emsi,

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Polityka transferowa co drugi post

Najweselszy post: Gdybym był bogaty co drugi post

Najgłupszy post:Gdybym był bogaty te nie śmieszne

Najmądrzejszy post:O jeszcze Uran chłodny umysł

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać)lankton i Gigant, Pysio

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej):duzo glupich bezsensownych postow sie pojawia, pisac dla samego wrzucenia posta bez sensu

Najlepszy moderator(dlaczego?): Markus. Dlaczego? dlaczego nie

Najgorszy moderator (dlaczego?):Lubie wszystkich

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa, Polityka transferowa, i inne

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej):teraz wypadło mi z głowy

cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 08.01.2011, 12:02
Temat hop do góry, do końca głosowania został tylko tydzień! Ilość postów marniutka, w poprzednich latach było znaaaacznie lepiej!

Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 08.01.2011, 21:18
Najlepszy forumowicz: JrQ-, mic, picasso, Marszałek

Miss forum:

Innowierca:
PoloniaDumaStolicy

Żartowniś:
Gigant, szportson

Najmądrzejsze posty:
JrQ-, mic, Marszałek, picasso, kot

PoloniaDumaStolicy, marcin19876

Posty po odejściu Brożka.

Najweselszy post:

Najgłupszy post:
postymarcina19876

Najmądrzejszy post:
kot w "polityce transferowej".

Kominek, Marszałek

Gdybym był bogaty, śmieszne zdjęcia, filmiki itp.

westersyl

powstanie historia wisly.pl
Powód: Literówka ;)
Ostatnio edytowane przez Titto : 09.01.2011 o godz. 19:35.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 13.01.2011, 12:29
Jeszcze tylko 3 dni zostały do końca zabawy A postów jak było mało tak jest dalej!

Odpowiedz cytując
TSman
Banita

Od: 09.2006

Stary 13.01.2011, 13:03
Najlepszy forumowicz: RWD

Innowierca: -

Żartowniś: niezmiennie gigant

Najmądrzejsze posty: RWD

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): emsi
Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: -

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): -

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): -

Najweselszy post: -

Najgłupszy post: -

Najmądrzejszy post: -

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): -

Najlepszy moderator(dlaczego?): orzeu

Najgorszy moderator (dlaczego?): .

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Malujemy Wiślackie Okolice, To i owo na luziku

Odpowiedz cytując
GJ1906
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2007

Stary 13.01.2011, 13:35
Najlepszy forumowicz: kot, mic, flamengista

Miss forum:

Innowierca: Kreseq

Żartowniś: 7 kotów

Najmądrzejsze posty: kot, Żmijka, PiotrG (za temat budowy stadionu)

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji):Sartre

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: alkoholik

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): PoloniaDumaStolicy (wszystkie jego "skromne" wypowiedzi)

Najweselszy post:

Najgłupszy post: http://i54.tinypic.com/30rryoo.jpg

Najmądrzejszy post:

Najlepszy moderator(dlaczego?): KOMINEK

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa, Polityka transferowa, i inne

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 13.01.2011, 13:47
Najlepszy forumowicz: mic

Miss forum: Żmijka

Innowierca:

Najmądrzejsze posty:

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): emsi

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: pysio

Najweselszy post:

Najgłupszy post:

Najmądrzejszy post:

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku):historiawisly.pl
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 16.01.2011, 18:00
Do zakończenia głosowania zostało 6 godzin, także to już ostatnia szansa, żeby oddać głosy na swoich faworytów !

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 16.01.2011, 21:59
Najlepszy forumowicz: kot, 7kotow

Miss forum:

Innowierca: kreseq

Najmądrzejsze posty:

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): WISLAZWE, Titto

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): wszyscy, ktorzy trzymali poziom tego forum, w szczegolnosci emsi i dorotja

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: dzieciaki wyzywajace i szydzace z pilkarzy Bialej Gwiazdy,

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): forumowi nastepcy Mourinho

Najweselszy post: PoloniaDumaStolicy (tak glupie ze az smieszne)

Najgłupszy post: PoloniaDumaStolicy

Najmądrzejszy post: http://wislakrakow.com/forum/showthr...22#post1033922

Najlepszy moderator(dlaczego?): orzeu, 7kotow, KOMINEK

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa, Obecni / Byli pilkarze....

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): tworcy historiawisly.pl, WISLAZWE, graficiarze
Ostatnio edytowane przez mic : 16.01.2011 o godz. 22:14.
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 16.01.2011, 22:44
Dobra, trza wesprzeć tradycję ;-).

Najlepszy forumowicz: Krissu - głowa mu się nie gotuje ;-)

Miss forum:

Innowierca: ToTylkoJa

Najmądrzejsze posty: RWD

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: michu k czy coś takiego

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): o tym, że ortografia to zbytek - MaciekNH

Najweselszy post: zapadł mi w pamięci Goniżyd

Najgłupszy post: niech będzie ten z WKSem, ale jest w czym wybierać

Najmądrzejszy post: każdy mądry na wagę złota ;-)

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): michu-k

Najlepszy moderator(dlaczego?): orzeu (nieokreślona sympatia do osobowości ;-))
Najgorszy moderator (dlaczego?): mam luz ;-)

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa (większość tematów w tym roku raczej tylko odwiedzam)

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): chyba kibicki - cytat Romana Zielińskiego "Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został,,,"

Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 16.01.2011 o godz. 23:12.
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.01.2011, 23:01
Najlepszy forumowicz: Kot, Krissu

Miss forum:

Innowierca:

Żartowniś: Gigant

Najmądrzejsze posty:RWD

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa):WISŁAZWE

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Emsi

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Polska-Śląsk Wrocław 3:1

Najweselszy post: wiele giganta

Najgłupszy post: 99,99% postów Pysia

Najmądrzejszy post: trochę ich było

Najlepszy moderator(dlaczego?): nagroda zespołowa dla wszystkich modów za dobrą pracę ;]

Najgorszy moderator (dlaczego?): nikt

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): to i owo..., ekstraklasa

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 17.01.2011, 00:07
Głosowanie zakończone

Wyniki jutro jak wrócę z pożegnania Brożków i Polska wygra z Czile

Odpowiedz cytując
Maverjuve
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 17.01.2011, 00:35
Najlepszy forumowicz: PiotrG, pablo84, 1q2, kot (wybaczcie ze nie 1, ale nie moglem sie zdecydowac :/)

Innowierca: Kreseq +
PoloniaDumaStolicy - to co ten czlowiek wyczynia... -

Najmądrzejsze posty: flamengista, mic

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Titto

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Titto

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Kriss, gdzieś zniknął odkąd został moderatorem.

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: PoloniDumaStolicy

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Wszystkie w trakcie trwania meczy, wyzywanie swoich zawodników. Nie będę wymieniał bo dużo ich.

Najweselszy post: gigant-yczna ilosc

Najgłupszy post: Było trochę.

Najmądrzejszy post: Więcej niż trochę i całe szczęście, że są ludzie trzymający poziom na forum oby jak najdłużej.

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, 7 kotów

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): wolfy

Najlepszy moderator(dlaczego?): KOMINEK, rav

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Polityka transferowa, SF, Obiekty sportowe, Nibylandia, Ekstraklasa (czytam, postuje raz na dosc dlugi czas)

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): wybaczcie tego ze nie pamietam :| ale mial on podpis taki:

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): twórcy strony historiawisly.pl,
Ostatnio edytowane przez Maverjuve : 17.01.2011 o godz. 00:52.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 17.01.2011, 22:52. Wyniki
Czas ogłosić oficjalne wyniki The White Star Awards 2010 !

Na wstępie - jestem niewątpliwie rozczarowany tak małą ilościom postów, w poprzednich latach było z tym znacznie, znacznie lepiej, w tym roku nie wyszliśmy z jednej strony.. Wynika to wg z dosyć niespójnej konstrukcji konkursu oraz zbyt wielu pytań o podobnej charakterystyce. Swoje przemyślenia mam i już mniej więcej wiem, co zmienić, żeby w przyszłym roku głosów było więcej. Jednym słowem - w przyszłym roku będzie trochę inaczej, mam nadzieję lepiej. Jeżeli macie jakieś uwagi - chętnie wysłucham i się do nich odniosę.

Do rzeczy:

Najlepszy forumowicz 2010 - kategoria najbardziej prestiżowa:

1.7 kotów - 7głosów
2. kot - 6 głosów
3. mic -5 głosów

4. Krissu - 4
5. 1q2 - 3
flamengista -3
Marszałek - 3
6. Gigant -2
7. Westersyl, JRQ-, Picasso, Orzeu, Pablo84, RWD, PiotrG, Arapaho, element - 1 głos.

Najmądrzejsze posty - tu rywalizacja była najbardziej zacięta:

1.Flamengista 6głosów
2.kot, Marszałek, PiotrG 5 głosów

6,mic 4 głosy
7.Żmijka, RWD, 1q2 - 3 głosy
10. picasso, spartan, szprotson, wolfy - 2
15. JRQ-, pan premier, Fra-Mat, Krissu, rav, orzeu ,Pablo84, puchaty1906,KOMINEK, kocur, tofik, Arapahp. hearthausen - 1

Miss forum

1.Tiramisu - 5 głosow
2.Kibicka - 3 glosy
3. Masterlaq, Żmijka - 2 głosy

5.Ela - 1 głos

Innowierca

1.Ksereq - 8 głosów

2.022 - 5
3.PDS, Satre, skktrbrian, ToTylkoJa -1

Żarotwniś - wiadomo, pojedynek nomen omen gigantów

1.Gigant 13
2.7 kotów 6
3.picasso, szprotson, Bóg Trybun -1

Debiut roku

1.Titto - 3

2.Satre -2
3.Elefant, Murray -1

Największy awans - tylko dwóch faworytów

1.Ttto - 4
2.WISŁAZWE - 3

Największa nadzieja

1. 1q2 - 2 głosy
2. Bóg Trybun, dj_ibuttti - 1 głos

Zaginiony w akcji

1.emsi - 10
2.dorotja - 5
3.West - 2
4. gruebbe, illarqum -1

Pokemon:

1.alkoholik - 5 głosów
2.PoloniaDumaStolicy, pysio - 3 głosy
4.sambo - 2
5.acapelo, michu-k, rafalek -1

Rozmywacz pozytywny:

1.gigant -13 głosów
2. 7kotów - 8
3.pysio - 5 głosów
4.tofik, kocur -1

Rozmywacz negatywny

1.Pysio - 5głosów
2.alkoholik - 3 głosy
3.Westetsyl, palikot, michu-k - 1

Najlepszy moderator

1. 7kotów - 5głosów
2. KOMINEK, Marszałek - 4
4.Pan premier, orzeu - 3głosy
5.Flamengista, rav -2
7.Markus, Krissu - 1

Najgorszy moderator
- każdy się chyba bał podpaść

1.Markus i orzeu -1 głos

Podpis

1.Kibicka, seta, kocur, Żmijka

Najbardziej druzgocący post

1.Nieumiejętność napisania słowa przedszkole przez damian775 - sławne "przeczkole". - 4 głosy
2.Napinanie się Polonistów, przekonanych o swojej sile i mistrzostwie przed rozpocząciem rozgrywek - 3głosy
3.Polska - Śląsk Wrocław i wszystko jasne, MaciekNH i jego stosunek do ortografii - 2
5.Posty w polityce transferowej, Flamengista i jego wypowiedź, że Pawełek może pokazywać fucki kibicom - 1 głos

Najweselszy post

1.Posty w temacie SF - 2 głosy
2.Nowa siedizba PZPN wg dj_ibutti, Hasła dla Łososiny, Pies nazwany Goniżydem - 1

Najmądrzejszy post - przeważała opinia, że było ich wiele, ale konkretnie wymienionych bylo jak na lekarstwo

1.Posty kota w Polityce transferowej - 3 głosy

2.Post Belfasta o słuszności wydawania gadźetów anty - 2 głosy
3.Post o polityce marketingowej Basałaja - 1 głos.

Najgłupszy post - faworyt był tylko jeden

1. Kolega Niepołomice, mylący armię murzynów ze Ślaskiem Wrocaław - 6 głosów
2.Maciek NH i jego stosunek do ortografii - 2
3."Przeczkole" - 1 głos

Ulubiony temat - tu jestem zaskoczony

1. Ekstraklasa 2010/11 - 11 głosów
2.To i owo na luziku.. - 7
3.Polityka transferowa - 6
4.Zagadki Europejskie - 4
5.Krakowskie Inwestycje - 3
6.Budowa stadionu, Malowanie, Byli piłkarze.. -2 głosy
9.Transferowe SF, Łapu Capu, Nasi piłkarze.., Nibylandia, Śmieszne zdjęcia, VLEPKI - 1 głos

Wyróżnienienie - inaczej być nie mogło

1.HistoriaWisły.pl - 17 głosów - zwyciezca z największą ilością głosów ze wszystkich kategorii

2. M-M - za wspaniałe prace w temacie graffiti.
3.WISŁAZWE za konkurs o Wiśle i Ros za typera - 3
5.Powrót na R22 - 2 głosy
6.Szale studenckie i ABG on tour - 1 głos

Zdecydowanie największym wygranym głosowania został 7kotów, zwycięzca w dwóch kategoriach oraz będący w czołówce innych. Należycie docenieni zostali także twórcy strony historiawisly.pl oraz M-M za malowanie.

Liczę na wasze komentarze i uwagi do TSA 2010

Pozdrawiam

Fialo.
Ostatnio edytowane przez fialo : 17.01.2011 o godz. 22:55.

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 17.01.2011, 22:56
Liczba głosów mówi sama za siebie.. Albo w przyszłym roku jakieś zmiany itp. albo lepiej sobie odpuścić.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 17.01.2011, 23:07
Idea konkursu sama w sobie świetna.
Uprzedzam głosy. Nie głosowałem, bo skoro jestem tutaj jeszcze debiutantem, to mija się to z celem i trudno jest cokolwiek wybrać.
Wg mnie darować można sobie kategorie rozmywacz negatywny, największy awans i nadzieja, najgłupszy post (lubię słowo "druzgocący").
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.01.2011, 23:19
Konkurs stał się dobrą tradycją, szkoda tylko, że frekwencja gorsza niż w wyborach do rad dzielnic.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów