|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
zobacz w KRAK SPORCIE na dąbiu.
![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
lecz czerwone niestety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Potrzebuje napisać prace na temat ''Wzór użytkowy w prawie własności użytkowej'' Pisał ktoś może takie coś lub na podobny temat i mógłby pomóc?
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Na jakiej ulicy jest skateshop chrom ? Był na Sławkowskiego ale gdzieś go przenieśli
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Gdzie widziałeś w Krakowie ulicę Sławkowskiego?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gdzie znajdę jakąś szeroką ofertę piór do pisania?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Sprawdzić czy nie ma nowszego, jeśli jest to go zainstalować.
Albo- Menedżer Urządzeń, odinstaluj bieżący sterownik, usuń sieciówkę, zrestartuj kompa, zainstaluj sterownik. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
pytanie o laskę z 00:11 - czy to nie jest ta, która kiedyś występowała / prowadziła eksperymenty w programie Brainiac ?
http://www.youtube.com/watch?v=FAtW0...eature=channel |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Ta z Brainiaca to Rachel Grant. Na tym teledysku całkowicie inna laska - na pewno lepsza ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Tylko o tą drugą, która miała taki program " sprawdźmy jak twarde jest twoje narzędzie.... " coś takiego .I testowali różne rzeczy, od protezy biodrowej po kule do kręgli - lali na to termin o temp. 1000 stopnii, zrzucali tonę kostki brukowej z wysokości na te rzeczy itd. === GADU GADU AIR - ktoś z Was korzysta z usług tego operatora sieci komórkowej ? Dla mnie to rybka czy mam numer w samych swoich, u turbodymopedofila, w tak taku czy jakimś gg air. Chodzi o koszta po prostu, a widzę, że po każdym doładowaniu ( w zależności od wysokości ) dostaje się pakiet internetu w komórce. Nawet 500 mb. Do tego smsy po 2 grosze do wszystkich sieci i tanie połączenia. No ale pytanie jest takie, czy to wszystko prawda ? Korzystacie z tego ? Może Wasi znajomi mają tam numer ? Boje się, że jakbym kupił u nich starter, to skończą jak kiedyś operator Snickers czy Biedronka Powód: GADU GADU AIR
Ostatnio edytowane przez nbp : 17.01.2011 o godz. 13:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Witam,
zna ktoś może w okolicach centrum miejsce gdzie można pograć w tenisa stołowego, z przystępną ceną i większą liczbą stołów, żeby nie trzeba rezerwować wcześniej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Odtwarzam w Windows Media Playerze film, wszystko ładnie pięknie, ale nie ma głosu.
Co na to poradzić, jakieś konkretne sterowniki? Zielona jestem w tym temacie, więc łopatologicznie proszę. ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jaki był adres strony, gdzie można było sobie ustawić formację drużyny piłkarskiej wraz z nazwiskami zawodników?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
a ja mam pytanie odnośnie pracy licencjackiej/inżynierskiej bądź magisterskiej....
Polecacie miejsca gdzie w miarę tanio a co najważniejsze solidnie oprawiają prace ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
http://www.bbzpolska.pl/ drukowałem u nich rok temu. Sprawdź ceny i jak będą dla Ciebie ok to polecam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gdzie kupię niedrogie i dobre żarówki LED 80 z Gwintem GU 10
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
panowie w oszczanych niebieskich mundurach dali mi dzisiaj mandat za: " przechodzenie przez jezdnie w miejscu niedozwolonym" w wysokości 50 zł. Mandat kredytowany.
Teraz pytanie, ile mogę zwlekać z wpłatą i czy w ogóle mogę, żeby potem nie płacić dodatkowych opłat? ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Powód: .
Ostatnio edytowane przez palczi : 18.01.2011 o godz. 14:58.
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Muszę kupić maszynkę do włosów i spodobała mi się PHILIPS QG 3150 ale jest zasilania tylko i wyłacznie akumulatorowo czyli bez kabelka. Nie przeszkadza to w używaniu bo wydaje mi się, że może być denerwujące czy się mylę?
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam Philipsa, ale inny model, też bez kabelka. Spisuje się znakomicie i w niczym nie przeszkadza w używaniu
![]() |
|
|