|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
dokładnie trzeba być niewiernym Tomaszem w kwestii transferów ... nie zobaczę nie uwierzę proste
![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
za nikogo brakuje nam ludzi w kadrze proste.. a Mały może grać w ataku
![]() i kurde macie jakiś problem z czytaniem, koleś ma Polskie korzenie, może nawet trochę zna j. polski więc pewnie z Małym się dogada ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o nawet nie wiedziałem ze ma polskie korzenie...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wszyscy piszecie, że Małecki do ataku i trudno się chyba nie zgodzić z tą opinią, aczkolwiek ja pamiętam Małeckiego z jakichś Mistrzostw Świata do lat 20 w Kanadzie?
Grał tam w roli ofensywnego środkowego pomocnika i spisywał się w tej roli naprawdę bardzo dobrze. Druga sprawa, że jesli ktoś przyjdzie dobry to znajdzie sobie miejsce w składzie, bez względu na to czy to będzie prawe, lewe skrzydło czy pozycja w ataku. |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
DO 14 stycznia mialybyc transfery a jak na razie nic ciekawego nie "przyszlo" do nas. Pieknie!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To nic dziwnego, polskie korzenie i nawet paszporty ma wielu piłkarzy i trenerów z Izraela - Avram Grant, Tal Ben-Haim czy Ben Sahar.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Weź zejdź na ziemie ok ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Małecki jak zacznie klnąć na niego, to może zrozumie podstawowe polskie słowa, ale czy się nie obrazi? ;-) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak na ochłode:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html I na podniete: http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=24453 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak to ktoś już napisał tutaj kolejne wzmocnienie po Gliku Kowalewskim
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mario_Nh na tych MŚ Mały grał na skrzydle i od tego się wzięło w środku był bodajże Cywka i Krychowiak
![]() no na samym początku jak wyszło nasze zainteresowanie Meliksonem jego menedżer powiedział że ma polskie korzenie ps Cytat:
bonwentura raczej się nie obrazi edit: no Ben Sahar wykorzystał to że ma PL paszport i dzięki temu dostał się do Chelsea..
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 16.01.2011 o godz. 12:42.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakiś mecz w środku na sto procent też rozegrał, wiem bo oglądałem każdy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
||
Na pewno z Małym znajdzie wspólny Język ![]() ![]() po za tym jeśli dojdzie do tego transferu to muszę powiedzieć że dawno nie zapłaciliśmy 700 tys Euro za jednego zawodnika. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
||
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gdzie jest informacja, że Melikson ma polskie korzenie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tutaj:
Zanim izraelskie media podały informację o przerwaniu negocjacji transferowych, menadżer piłkarza mówił: - Na razie nie chcę komentować sprawy. Mój zawodnik byłby zainteresowany przenosinami do Polski, bo jego ojciec pochodzi z tego kraju. Rekomendacje? To jeden z najlepszych piłkarzy w Izraelu, do tego ma polski paszport.
Ostatnio edytowane przez Siemion : 16.01.2011 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 16.01.2011 o godz. 12:53.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeżeli ten transfer dojdzie do skutku, dawne wpisy w tym temacie jak i te które się pojawią będą dobrym materiałem na pracę o zaburzeniach dwubiegunowych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wiślak, nie potrzebnie wracasz do tematu. Ja zareagowałem, ponieważ odniosłem takie wrażenie, że Tobie ciężej jest zaakceptować Izraelitę niż przedstawiciela innej narodowości (np. Serba). Uważam, że dzisiaj nie powinniśmy wracać do tych uprzedzeń i tych "tradycji" przedwojennej Wisły.
Uważam też, że w polityce klubu i zachowaniu kibiców nie ma już miejsca na takie uprzedzenia. I mam nadzieję, że jedynym kryterium oceny tego zawodnika będzie Jego gra i zaangażowanie. p.s. Jestem daleki od GW, poprawności politycznej, itp. i oczywiście szanuję Twoje zdanie. |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
właśnie ja nie jestem przekonany co do tej ceny bo ją media podały i sie tak trzyma.
Tak samo jak mało kto wie że menago Marcelo wziął 400tys euro za podpis jego zawodnika ![]() jakby nie było Melikson to wyróżniający się grajek z ich rodzimej ligi, do tego kapitan swojej drużyny. Dawno kimś takim się nie interesowaliśmy a co dopiero zakontraktować ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do tego czasu zdążyła wydać na niego znacznie więcej jeżeli wliczymy do tego kontrakt który pobiera od paru sezonów.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
tak tyle, polecił Go menadżer Bednarzowi, i ówczesny nasz dyr. sportowy się napalił. Kupili Go, mimo sprzeciwu Macieja Skorży - tak to pamiętam
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 16.01.2011 o godz. 13:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Ciekawe jak się temu Meliksonu spodoba "JŻS"...
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|