|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dzisiejszy news odnosnie transferu Meliksona:
http://www.sport5.co.il/HTML/article....64.92495.html Kluby podobno sie dogadaly i dzisiaj ma dojsc do podpisania czteroletniego kontraktu z Meliskonem, placimy za niego 700 tys. Euro |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
4 szklanki są najlepsze ;-)
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2006
Offline |
|
|
tylko czekać,jak pismaki będą kopiować forumowe odkrycie. Kto pierwszy? Onet?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Całe szczescie ze Roger powiedział że nie chce do nas przyjść
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Asysta Tygodnia - Melikson....
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/5470465/ fajnie ma chłop Wiem jedno podanie wiosny nie czyni ale trzeba podkreslić ze technike i fantazje to ma ![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
Czytałem komentarze pod artykułem o Meliksonie, przeważa to, że są zawiedzeni, że odchodzi, dziękują mu za 3 lata gra, piszą że grał z pełnym angażowaniem, ktoś tam napisał że często jest tak że piłkarze z Izreala wyjeżdżają a potem wracają po 6 miesiącach( skądś to znam ) . Jakieś takie hasła że widzieli wczoraj ból w jego oczach, wygląda na to że są pogodzeni są z tym, że odchodzi.Widać na pewno że jest to duża postać nie tylko w tym klubie ale w całej lidze. Sam fakt, że jest kapitanem tej drużyny mówi nam bardzo dużo. Polecam ten filmik jak ktoś jeszcze nie widział: http://www.youtube.com/watch?v=9TsGZGxZi-c edit: No i oczywiście w naszym przypadku nie można być pewnym żadnego transferu, także trzeba cierpliwie zaczekać na to aż zobaczymy go w koszulce Wisły. Tak pół żartem to podoba mi zwyczaj turecki przyleciał gościu do Polski dogadał się zrobił fotkę, za nim Brożkowie wrócili do domu to ich zdjęcie było na oficjalnej Trabzonu .
Ostatnio edytowane przez westersyl : 16.01.2011 o godz. 11:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeśli Roger byłby w formie to czemu nie. Jeśli chce grać na Euro 2012, więc motywacji mu nie zabraknie. Gryzie tylko, że grał w Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A czy musi ktoś wylatywać? Chcą mieć konkurencję na każdej pozycji w pomocy - tak jak to być powinno..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
znając nasza polityke to ktoś z pomocy zrobi bay bay...
a co do Maora czy jak mu tam trzeba przyznac ze chłop ma technikę użytkową i niesamowity przegląd pola.... zauważcie przed każdym podaniem podnosi głowę i szuka po prostu myśli na boisku!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
w każdym razie wczoraj Maor grał ofensywnego środkowego pomocnika, któiry często schodził na boki (widziałem tylko 1 połowę)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
P.S westersyl jak kiedyś będziesz robił filmik o Meliksonie to użyj tego podkładu muzycznego: Robbie Williams - Do You Mind ![]()
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 16.01.2011 o godz. 11:59.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
17 do Krakowa miał przylecieć ten murzynek ? na obronę
Tak czy nie ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja niestety nie ogladałem...
jak grał ![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Tak trudno przeglądnąć parę stron do tyłu Wystarczy poczytać. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zajebiście grał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
1. Post na temat Maora był kilku zdaniowy. Ponieważ został skasowany a pamięć jest zawodna przypomnę tylko że było coś w stylu:" Dziwię się że nasi skauci tak naciskają na transfer tego Żyda do Wisły (biorąc pod uwagę coraz wyższe wymagania finansowe).Mam nadzieję że jeśli przyjdzie będzie wart tych pieniędzy bo zaakceptowanie Izraelity w składzie Wisły to nie jest hop-siup". 2. Po tym poście pojawiły się dwa komentarze kolegów Wojtka i domina które w moim odczuciu były dość płytkie dlatego starałem się odpowiedzieć na nie w podobnym tonie. I to był koniec mojego udziału w tej polemice gdzyż jak napisałem wyżej przez kilka dni straciłem dostęp do netu. 3. Gdy weszłem do tematu po kilku dniach zauważyłem komentarze modów takie jak ten powyższy. Ponieważ nie zostałem zbanowany domniemuję że nie odnosza sie one do mojego posta. 4. Tym niemniej jako inicjator czuję się w obowiązku skomentować kilka spraw: jest dla mnie zrozumiałe że jeśli wokół mojego posta powstało podobne zamieszanie moderator ma prawo (a nawet powinien) taki post skasować. Nie wiem co pisały osoby zbanowane (swoją droga byłbym wdzięczny gdyby ktoś podrzucił mi na priva ich posty o ile to oczywiscie mozliwe). Osobiście jestem wielkim przeciwnikiem tzw: "poprawności politycznej" której jednym z bardziej jaskrawych przykładów jest walka z tzw: "antysemityzmem". Rozumiem jednak (i w pelni akceptuję) że jeśli ktoś na forum zaczyna np: wyzywać Żydów (rozumianych jako naród oczywiście), zresztą tak samo jak każdy inny naród, to jest to podstawa do tego aby go zbanować i trudno z tym polemizować. 5. Jak rozumiem moderatorzy rozróżniają sytuacje w której jakiejś nacji się nie lubi (jak np: Żydów, Rosjan, Niemców, Amerykanów itp,itd) od ksenofobii (czyli pogardzania innymi narodami i uznawania ich za" gorsze" co wyraża się np: w złym traktowaniu osób innej narodowości). Mam nadzieję że w związku z tym nie będą banowane osoby które napiszą że np: nie chciałbym Niemca w Wiśle (cokolwiek by to znaczyło) , nie widze Ruska w naszej drużynie czy np: w zespole jest za dużo Jugoli a oni są szaleni.6. I na koniec: mój wpis że ciężko będzie zaakceptować Żyda w Wiśle oznacza tyle że uważam że aby grał on w drużynie powinien być lepszy od Polaków (co brzmi jak banał) ale jak dla mnie również lepszy od innych obcokrajowców. Jeśli uda nam się znaleźć pilkarza lepszego of tych których mamy to nie ma dla mnie znaczenia czy jest on Żydem, Arabem czy Eskimosem. Grać mają najlepsi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do rikut1906TSW
jakiś portał podał ze juz ten Ghanijczyk siedzi w polsce... ale nie mogłem znalezc potwierdzenia ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wiem że dla niektórych wyjdę na pesymistę, marudę, napinacza itp idt
Ale chłopaki póki nie w koszulce z Białą Gwiazdą na piersi póty nie nasz... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czytałem własnie ale nie patrzyłem na autorów wypowiedzi dlatego zapytałem.
dzieki za odpowiedz ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Ale ok. jestem w stanie to zrozumiec, o ile naiwnośc da sie wytłumaczyc to popadanie ze skrajnosci w skrajnosc już nie za bardzo.Z reguly nie odnosze się indywidualnie do forumowiczów ale jak czytam wypowiedzi takiego westersyla który kilka stron temu jęczał że nie ma transferów a teraz podnieca się gościem z youtuba który nie wiadomo czy przyjdzie to mi pozostaje tylko wyjśc na papierosa. Nawet jak przyjdzie to nie wiadomo czy sie zaaklimatyzuje, a potem ten który go tak wychwala będzie wieszac na nim psy. Panowie, troche powagi i honoru. Nie bądźcie jak dzieci, którzy gdy cos nie wyjdzie załamują ręce i beczą że wujek nie chce im kupic lody. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No jestem bardzo ciekawy co z tym Ghanijczykiem
on też zapowiada się interesująco |
|
|