|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kreccie sobie nastepna faze, a potem bedzie placz i wyzywania kazdego ktos sie da bo Malikson nie przyszedl...
Opanujcie sie ludzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A na wikipedii juz sie ktos nie mogl powstrzymac
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
liga będzie ciekawsza
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Jak nic w tym okienku nie wypali ( w co osobiście nie wierzę), to ile będzie narzekania na forum, triumfować będą malkontenci ''a nie mówiłem'', ''wiedziałem, że tak będzie''. Wszystkich sprzedali, nikogo nie kupili, Cupiał na bank się wycofa, Wisła spadnie, itp. Będą transfery to będzie również narzekanie, że taki że innej wiary, że podaje prawą nogą, za niski, no name, z 9 drużyny, ze słabej ligi. Nie da się co po niektórym dogodzić, zawsze będzie źle, zawsze... Każdy pretekst jest dobry, żeby tylko narzekać. Osąd przed końcem okienka już jest wydany - Basałaj blee, Stan blee. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie wiem co wy w tym Meliksonie widzicie, poza 3 akcjami z youtuba
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Melikson to dobry transfer. Tylko boję się, że Dwaliszwiliego na oczy nie zobaczycie w Krakowie. Co to wtedy będzie, jak wezmą Perrone lub tego Feczesina? Już się boję o komentarze na tym forum - czemu nie Messi, czemu nie Zidane? ;-)
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jak chce go wiele klubow lepszych od Wisełki to chyba o czymś świadczy panowie ? tak czy nie ? Pytam się ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No dobra - ale nie podniecajmy się już tak - jak uda się wytransferować Meliksona to czapki z głów, bo ten zawodnik ma papiery na granie, jak nie(choć wydaje mi się, że zostały już szczegóły do dogrania), to trudno. Przyjdzie ktoś inny. Lepiej by było, by ten Melikson pojawił się już w poniedziałek, wtorek, co może uspokoiłoby tych malkontentów na forum. Przyjdzie Melikson i ten Ghanijczyk - zrobi się tutaj spokojniej. Bo narazie zbyt wielka wrzawa na naszym forum panuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chyba, że nagle Żurawski przejdzie "odrodzenie", a Rios przepracuje okres przygotowawczy i pokaże, że jednak jego pierwsze spotkania to wypadek przy pracy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Co do Ghanijczyka i tego Izraelczyka to lepiej żeby na początku lub do końca przyszłego tygodnia byli już podpisani może wtedy by powietrze zeszło większości na tym 4um no ale zawsze będzie ktoś marudził czemu oni czemu tak późno itp. Jeszcze napadziora znaleźć do końca stycznia i ich zgrywać bo nie mam zamiaru patrzec jak na wiosnę będą się zgrywać i będzie Chaos na boisku ![]() Jak to się mówi Nadzieje umiera ostatnia ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A może to prawda? Nareszcie coś okaże się prawdą?
Bądźmy dobrej myśli, bo tutaj cały czas wieje pesymizmem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ktoś tu na forum wspominał że Melikson dostał kwiaty przed meczem. Jeśli to prawda to raczej odchodzi. Może mi to ktoś potwierdzić. PS. Mówimy o Meliksonie a nic nie wiemy o bramkarzu i stoperze a bez defensywy to my sobie możemy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie chce wychodzić tutaj na jakiegoś proroka, bo nigdy nie pisałem takich postów, i raczej nigdy nie będę, ale tym razem mam akurat dość pewne źródło, z którego dowiedziałem się , że bramkarz jest już ustawiony. Kto to jest nie mam pojęcia, wiem tylko tyle co napisałem.
Wiem, że zaraz będą jakies posty typu " wziales to z powietrza" , " ujawnij źródło " itp. Daleki jestem od wróżenia z fusów, ci ktorzy są na forum juz jakis czas napewno nie znają mnie od tej strony. W kazdym razie ja w tym tygodniu oczekuje kilku transferow, ciekawy jestem co z tego wyjdzie. Od razu mówie, że słyszałem tylko i wyłącznie o bramkarzu. I nie uważam "źródła" informacji za pewne w jakikolwiek sposób, bo nie miałem okazji go zweryfikować jak do tej pory. Nie jestem typem który poszukuje internetowej popularności, po prostu uznalem ze mogę sie taką "wiedzą" podzielić na forum ![]()
Ostatnio edytowane przez Fuks : 16.01.2011 o godz. 01:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytam sobie o tym Meliksonie na forum Hapoelu (oczywiście wszystko tłumaczone na angielski i polski, więc nie jest idealnie) i sądząc po komentarzach, to on naprawdę musi być dobry. Smutek na forum jest ogromny. Nawet ktoś mu wiersz pożegnalny napisał...
Kibice już są pewni, że odchodzi do Wisły. Co niektórzy mają nadzieje, że zagra jeszcze w ważnym meczu z Beitarem, ale sprowadzenie nowego zawodnika - Razaka może oznaczać, ze wczorajszy mecz był jego ostatnim w barwach Hapoelu. Część osób zamierza oglądać jego grę w Wiśle i pytają, czy są szanse, aby nadawać polską ekstraklasę w Izraelu Także wydaje mi się, że jutro transfer zostanie potwierdzony. Cóż, oby się sprawdził i dał nam wiele radości a kibicom Hapoelu wystarczy współczuć takiej straty. My dobrze wiemy jak to jest... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Tak... Jovanic jest ustawiony do powrotu do Krakowa z rodzinnej Serbii, bo Kowalewski juz zarezerwowal roczny urlop na Cyprze.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jeszcze docenimy bunkrowatość naszego stadionu, jak im transmisje z derbów pokażą. Jak nic dwie eskadry F-16 z gwiazdą Dawida na skrzydłach, mamy nad stadionem pewne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|