The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szczepek19
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2011, 21:14
Kobold napisał(a):Wyświetl post
Po meczu Melikson jako jedyny zdjął koszulke i rzucił ją kibicom oraz po spotkaniu kamerzysta kilka razy go przybliżał...

Dobrze prawisz Westeryl.
skoro mówisz że rzucił koszulkę... czyli to byłoby jego pożegnanie ? można powiedzieć że na 90 % będzie u nas ;] fajnie by było jesszcze z tego Izraela ściągnąć Galvana i Dvalishviliego mogłoby być ciekawie ;]
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 15.01.2011, 21:17
Kreccie sobie nastepna faze, a potem bedzie placz i wyzywania kazdego ktos sie da bo Malikson nie przyszedl...

Opanujcie sie ludzie
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.01.2011, 21:33
czytajac wiekszosc wpisow zaczynam sie martwic co bedzie jak Malikson nie przejdzie do Wisly .... zbiorowa histeria ? kilka zawalow ? kilka depresjii ... opanujcie sie dzieciaki
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 15.01.2011, 21:35
A na wikipedii juz sie ktos nie mogl powstrzymac
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.01.2011, 21:36
ostatnie godziny to wyczekiwanie na jakikolwiek news dotyczący rychłego przyjścia Meliksona do Wisły... gość ma wszystko, żeby stać się centralną postacią naszej ofensywy... mogę po obejrzeniu tego meczu (choć oglądało się tragicznie z racji słabej rozdzielczości :/ ) śmiało powiedzieć że takiego zawodnika od czasu odejścia Szymka w naszej drużynie nie było...

a te zdjęcie koszulki i oddanie jej kibicom było wymowne... no ale nie ma się co jarać bo jeszcze się możemy rozczarować.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Stary 15.01.2011, 21:38
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
czytajac wiekszosc wpisow zaczynam sie martwic co bedzie jak Malikson nie przejdzie do Wisly .... zbiorowa histeria ? kilka zawalow ? kilka depresjii ... opanujcie sie dzieciaki

każdy popełni Seppuku na stadionie Wisły nie no żartuję... a co do tematu... będzie co ma być
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.01.2011, 21:48
liga będzie ciekawsza hehe proponuję każdemu kupić porządny środek nasenny i obudzić się we wtorek np

Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.01.2011, 21:54
Cytat:
każdy popełni Seppuku na stadionie Wisły nie no żartuję... a co do tematu... będzie co ma być
Przecież wielokrotnie przeżywałem ten sam schemat. Za Petrescu to Rumuni byli już w samolocie. Transfery robione za 5/12 - sezon w sezon. Nie przypominam sobie, by jakiś zawodnik podpisał kontrakt, zanim się runda przygotowawcza zaczęła.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 15.01.2011, 21:57
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
liga będzie ciekawsza hehe proponuję każdemu kupić porządny środek nasenny i obudzić się we wtorek np
We wtorek 1 marca i udać się na mecz Wisła- Podbeskidzie.

Jak nic w tym okienku nie wypali ( w co osobiście nie wierzę), to ile będzie narzekania na forum, triumfować będą malkontenci ''a nie mówiłem'', ''wiedziałem, że tak będzie''.
Wszystkich sprzedali, nikogo nie kupili, Cupiał na bank się wycofa, Wisła spadnie, itp.

Będą transfery to będzie również narzekanie, że taki że innej wiary, że podaje prawą nogą, za niski, no name, z 9 drużyny, ze słabej ligi.

Nie da się co po niektórym dogodzić, zawsze będzie źle, zawsze... Każdy pretekst jest dobry, żeby tylko narzekać.

Osąd przed końcem okienka już jest wydany - Basałaj blee, Stan blee.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Stary 15.01.2011, 22:19
Nie wiem co wy w tym Meliksonie widzicie, poza 3 akcjami z youtuba Ja się tam nie napalam na niego, wg. mnie to taki drugi Jirsak. Wole być zaskoczony niż się zawieść
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.01.2011, 22:23
Melikson to dobry transfer. Tylko boję się, że Dwaliszwiliego na oczy nie zobaczycie w Krakowie. Co to wtedy będzie, jak wezmą Perrone lub tego Feczesina? Już się boję o komentarze na tym forum - czemu nie Messi, czemu nie Zidane? ;-)
Odpowiedz cytując
Tenis
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 15.01.2011, 22:27
Jak chce go wiele klubow lepszych od Wisełki to chyba o czymś świadczy panowie ? tak czy nie ? Pytam się ?
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 15.01.2011, 22:30
No dobra - ale nie podniecajmy się już tak - jak uda się wytransferować Meliksona to czapki z głów, bo ten zawodnik ma papiery na granie, jak nie(choć wydaje mi się, że zostały już szczegóły do dogrania), to trudno. Przyjdzie ktoś inny. Lepiej by było, by ten Melikson pojawił się już w poniedziałek, wtorek, co może uspokoiłoby tych malkontentów na forum. Przyjdzie Melikson i ten Ghanijczyk - zrobi się tutaj spokojniej. Bo narazie zbyt wielka wrzawa na naszym forum panuje.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 15.01.2011, 22:50
Cytat:
ak chce go wiele klubow lepszych od Wisełki to chyba o czymś świadczy panowie ? tak czy nie ? Pytam się ?
Jeżeli to prawda, to do Wisły nie zawita. Wisła dawałaby 600 tys, a ktoś dawałby 620 tys, to Wisła by odpuściła. Za duże ryzyko przecież...
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.01.2011, 23:02
skeba napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli to prawda, to do Wisły nie zawita. Wisła dawałaby 600 tys, a ktoś dawałby 620 tys, to Wisła by odpuściła. Za duże ryzyko przecież...

Skeba trzeba byc dobrej mysli... Mam nadzieje ze w tym tygodniu beda pierwsze transfery... A czy tak bedzie to sie okaze...
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 15.01.2011, 23:04
SWEET_83 napisał(a):Wyświetl post
Skeba trzeba byc dobrej mysli... Mam nadzieje ze w tym tygodniu beda pierwsze transfery... A czy tak bedzie to sie okaze...
Myślisz, że ja o czym marzę. Wiem, że z tym składem nie powalczymy o MP bo jeśli nie ma Brożka to nie ma komu strzelać bramek. Jedynie Małecki mógłby temu podołać.

Chyba, że nagle Żurawski przejdzie "odrodzenie", a Rios przepracuje okres przygotowawczy i pokaże, że jednak jego pierwsze spotkania to wypadek przy pracy.
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.01.2011, 23:11
skeba napisał(a):Wyświetl post
Myślisz, że ja o czym marzę. Wiem, że z tym składem nie powalczymy o MP bo jeśli nie ma Brożka to nie ma komu strzelać bramek. Jedynie Małecki mógłby temu podołać.

Chyba, że nagle Żurawski przejdzie "odrodzenie", a Rios przepracuje okres przygotowawczy i pokaże, że jednak jego pierwsze spotkania to wypadek przy pracy.
Skeba dobrze wiemy ze bedzie trudno zastapic Pawła Brozka... Ale sa ludzie do zastapienia tylko trzeba zaiwestowac w piłkarza jezeli władze Wisły szukaja za marne pieniadze lub z karta w reku tak jak to rabia w Legii no to potem dziwota ze zespół gra słabo... Poto mamy dyrektora sportowego z holandi zeby nam pomógł sciagnac dobrych piłkarzy... Ten Gruzin to naprawde dobry piłkarz i WIsle by sie sprzydał ale raczej nie bedziemy go mieli. Szkoda
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Stary 15.01.2011, 23:37
Tenis napisał(a):Wyświetl post
Jak chce go wiele klubow lepszych od Wisełki to chyba o czymś świadczy panowie ? tak czy nie ? Pytam się ?
Rozwaił mnie ten post Co ty z kosmosu spadłes? Ja nie słyszałem nigdzie o żadnych ofertach z innych klubów, a co dopiero lepszych
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 15.01.2011, 23:55
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
No dobra - ale nie podniecajmy się już tak - jak uda się wytransferować Meliksona to czapki z głów, bo ten zawodnik ma papiery na granie, jak nie(choć wydaje mi się, że zostały już szczegóły do dogrania), to trudno. Przyjdzie ktoś inny. Lepiej by było, by ten Melikson pojawił się już w poniedziałek, wtorek, co może uspokoiłoby tych malkontentów na forum. Przyjdzie Melikson i ten Ghanijczyk - zrobi się tutaj spokojniej. Bo narazie zbyt wielka wrzawa na naszym forum panuje.
Dokładnie zarząd wie że jest presja i że ich słowa gówno znaczą na tą chwilę zarząd mówi tak fakty są inne i do każdej sytuacji trzeba podchodzić z dystansem.

Co do Ghanijczyka i tego Izraelczyka to lepiej żeby na początku lub do końca przyszłego tygodnia byli już podpisani może wtedy by powietrze zeszło większości na tym 4um no ale zawsze będzie ktoś marudził czemu oni czemu tak późno itp. Jeszcze napadziora znaleźć do końca stycznia i ich zgrywać bo nie mam zamiaru patrzec jak na wiosnę będą się zgrywać i będzie Chaos na boisku

Jak to się mówi Nadzieje umiera ostatnia
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
jagoda
Banita

Stary 16.01.2011, 00:18
szczepek19 napisał(a):Wyświetl post
no że jest jedną nogą w Wiśle a drugą ma być na początku tygodnia ;] kwota transferowa ok. 650 tys. €
coś w stylu serialu Makinwa
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 16.01.2011, 00:21
A może to prawda? Nareszcie coś okaże się prawdą? Bądźmy dobrej myśli, bo tutaj cały czas wieje pesymizmem.
Odpowiedz cytując
bozar
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.01.2011, 00:28
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
A może to prawda? Nareszcie coś okaże się prawdą? Bądźmy dobrej myśli, bo tutaj cały czas wieje pesymizmem.
Bo serce swoje ale i rozum swoje.
Odpowiedz cytując
Tenis
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 16.01.2011, 00:30
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Rozwaił mnie ten post Co ty z kosmosu spadłes? Ja nie słyszałem nigdzie o żadnych ofertach z innych klubów, a co dopiero lepszych
Racing Santander , Norymbergia to sa przypadkowe kluby ?
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 16.01.2011, 00:46
Ktoś tu na forum wspominał że Melikson dostał kwiaty przed meczem. Jeśli to prawda to raczej odchodzi. Może mi to ktoś potwierdzić. PS. Mówimy o Meliksonie a nic nie wiemy o bramkarzu i stoperze a bez defensywy to my sobie możemy.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 16.01.2011, 00:54
Cytat:
Ale sa ludzie do zastapienia tylko trzeba zaiwestowac w piłkarza jezeli władze Wisły szukaja za marne pieniadze lub z karta w reku tak jak to rabia w Legii no to potem dziwota ze zespół gra słabo.
Legia wydała sporo jak na polskie warunki (2 mln euro)
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.01.2011, 01:09
Nie chce wychodzić tutaj na jakiegoś proroka, bo nigdy nie pisałem takich postów, i raczej nigdy nie będę, ale tym razem mam akurat dość pewne źródło, z którego dowiedziałem się , że bramkarz jest już ustawiony. Kto to jest nie mam pojęcia, wiem tylko tyle co napisałem.

Wiem, że zaraz będą jakies posty typu " wziales to z powietrza" , " ujawnij źródło " itp. Daleki jestem od wróżenia z fusów, ci ktorzy są na forum juz jakis czas napewno nie znają mnie od tej strony.

W kazdym razie ja w tym tygodniu oczekuje kilku transferow, ciekawy jestem co z tego wyjdzie. Od razu mówie, że słyszałem tylko i wyłącznie o bramkarzu. I nie uważam "źródła" informacji za pewne w jakikolwiek sposób, bo nie miałem okazji go zweryfikować jak do tej pory. Nie jestem typem który poszukuje internetowej popularności, po prostu uznalem ze mogę sie taką "wiedzą" podzielić na forum
Ostatnio edytowane przez Fuks : 16.01.2011 o godz. 01:11.
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Stary 16.01.2011, 01:12
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Ktoś tu na forum wspominał że Melikson dostał kwiaty przed meczem. Jeśli to prawda to raczej odchodzi. Może mi to ktoś potwierdzić. PS. Mówimy o Meliksonie a nic nie wiemy o bramkarzu i stoperze a bez defensywy to my sobie możemy.
Melikson wszystkich zastąpi xD a tak na poważnie skoro cisza... to coś szykują moim zdaniem miłego ;] napewno nie Kowalewskiego może Dubravka z Żyliny ;]
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 16.01.2011, 02:58
Czytam sobie o tym Meliksonie na forum Hapoelu (oczywiście wszystko tłumaczone na angielski i polski, więc nie jest idealnie) i sądząc po komentarzach, to on naprawdę musi być dobry. Smutek na forum jest ogromny. Nawet ktoś mu wiersz pożegnalny napisał...
Kibice już są pewni, że odchodzi do Wisły. Co niektórzy mają nadzieje, że zagra jeszcze w ważnym meczu z Beitarem, ale sprowadzenie nowego zawodnika - Razaka może oznaczać, ze wczorajszy mecz był jego ostatnim w barwach Hapoelu.
Część osób zamierza oglądać jego grę w Wiśle i pytają, czy są szanse, aby nadawać polską ekstraklasę w Izraelu A jeśli dobrze zrozumiałem (albo dobrze przetłumaczył translator), to ktoś napisał, że na kanale Sport 5 mają nadawać...

Także wydaje mi się, że jutro transfer zostanie potwierdzony. Cóż, oby się sprawdził i dał nam wiele radości a kibicom Hapoelu wystarczy współczuć takiej straty. My dobrze wiemy jak to jest...
Odpowiedz cytując
mulda
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 16.01.2011, 06:10
Fuks napisał(a):Wyświetl post
Nie chce wychodzić tutaj na jakiegoś proroka... mam akurat dość pewne źródło, z którego dowiedziałem się , że bramkarz jest już ustawiony. Kto to jest nie mam pojęcia, wiem tylko tyle co napisałem.
Tak... Jovanic jest ustawiony do powrotu do Krakowa z rodzinnej Serbii, bo Kowalewski juz zarezerwowal roczny urlop na Cyprze.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 16.01.2011, 09:13
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
Część osób zamierza oglądać jego grę w Wiśle i pytają, czy są szanse, aby nadawać polską ekstraklasę w Izraelu A jeśli dobrze zrozumiałem (albo dobrze przetłumaczył translator), to ktoś napisał, że na kanale Sport 5 mają nadawać...
Jeszcze docenimy bunkrowatość naszego stadionu, jak im transmisje z derbów pokażą. Jak nic dwie eskadry F-16 z gwiazdą Dawida na skrzydłach, mamy nad stadionem pewne.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów