The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2011, 16:10
No, proszę.
Żałuję jedynie,że wszystkie media w Polsce przedstawiają Patryka jako chama/prostaka/ gbura , nikt jednak nie wspomni, że czyni tak piękne rzeczy dla potrzebujących.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 12.01.2011, 16:13
Brawo Patryk ! Mam nadzieje ze nastepnym razem kazdy zastanowi sie zanim powie ze Malecki to ham itd
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 12.01.2011, 16:18
Brawo Mały Jesteś Wielki !!
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 12.01.2011, 17:03
mic napisał(a):Wyświetl post
Brawo Patryk ! Mam nadzieje ze nastepnym razem kazdy zastanowi sie zanim powie ze Malecki to ham itd

Oni go oceniają poprzez pryzmat tego jak się zachowuje na boisku.
Media, niektórzy kibice, a nie wiedzą jaki jest na prawdę. Boisko to ring, walka, adrealina, determinacja a nie szkółka baletowa
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.01.2011, 21:21
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Oni go oceniają poprzez pryzmat tego jak się zachowuje na boisku.
Media, niektórzy kibice, a nie wiedzą jaki jest na prawdę. Boisko to ring, walka, adrealina, determinacja a nie szkółka baletowa

Nie pomyliłeś futbolu z futbolem amerykańskim?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 12.01.2011, 21:42
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
Czasem się głowa gotuje i to jest złe, ale język, co jest mówione, jak, to powinno zostawać na boisku, a nie płacze w mediach że Małecki kogoś zwyzywał na boisku. Co się dzieje na boisku to na boisku zostaje, a jak ktoś jest miękką pipą to biegnie i płacze że go chłopak obrażał.

Lalusie przebrali się za piłkarzy, płacz jak ktoś ostro wejdzie, płacz jak go popchnie, płacz jak go Małecki obraża, płacz jak się paznokieć złamie.

W NBA taka jazda z rywalami to coś normalnego. Coś pod nosem, powiedzieć żeby w....ić przeciwnika to standard w każdych rozgrywkach, ale tak rozdzierajmy szaty że Małecki brzydko mówi...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 12.01.2011, 21:48
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
Pokaż mi jakieś brutalne faule w wykonaniu Małeckiego
Chodzi o to żeby niektórzy nie byli tacy wrażliwi bo ktoś powie ....a i ..... Zgraja chłopów walczących o każdą piłkę czy cip?
Ty chyba nie widziałeś futbolu amerykańskiego czy hokeja, większość piłkarzyków robiłoby tam za dziewczyny. I tu nie chodzi o ochraniacze a o ich cipowate charaktery, pózniej przychodzi gra z chłopami co mają jaja i płaczą bo ktoś ich popchnął a nie daj Boże powiedział "ty taki i owaki", lecą do sędziego się poskarżyć zamiast w....ić się na typa i go rozjechać - w sensie czysto sportowym. Przyjdzie stanąć face to face z niejednym Angolem i pan sędzia go wyśmieje.
PS: Dobre jest właśnie to że Małecki jest jednym z najrzadziej faulujących piłkarzy w lidze. Mowa o faulach, a nie przepychankach. W mediach nie ma nagłówków "brutalny faul Małeckiego na xxx grajku" itp.
tylko "Małecki powiedział "ja .......ę" i afera..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 12.01.2011 o godz. 22:00.
Odpowiedz cytując
mikel
Member

Od: 11.2010

Stary 12.01.2011, 21:57
Chodzi o to żeby niektórzy nie byli tacy wrażliwi bo ktoś powie ....a i ..... Zgraja chłopów walczących o każdą piłkę czy cip?
.
Nie ma ludzi, którzy nigdy nie przeklinają, czy to prezydent czy to żul spod sklepu każdy przeklina tylko jedni rzadziej inni częściej. Nie wiem czemu każdy się czepia Małego za to, że "od czasu do czasu" (xd) przeklnie.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.01.2011, 13:56
Niech Małecki sobie przeklina do woli, z tego go rozliczać nie będę, tylko z jego gry. To jest najważniejsze, by grał na 100% swoich możliwości, a czy sobie przeklnie czy nie... Czy to ma jakieś większe znaczenie? Może dla szmatławców, które wolą opisywać "zachowanie" Małeckiego niż jego grę.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 13.01.2011, 14:04
Pokaż mi jakieś brutalne faule w wykonaniu Małeckiego
Ty chyba nie widziałeś futbolu amerykańskiego czy hokeja, większość piłkarzyków robiłoby tam za dziewczyny. I tu nie chodzi o ochraniacze a o ich cipowate charaktery, pózniej przychodzi gra z chłopami co mają jaja i płaczą bo ktoś ich popchnął a nie daj Boże powiedział "ty taki i owaki", lecą do sędziego się poskarżyć zamiast w....ić się na typa i go rozjechać - w sensie czysto sportowym. Przyjdzie stanąć face to face z niejednym Angolem i pan sędzia go wyśmieje.
PS: Dobre jest właśnie to że Małecki jest jednym z najrzadziej faulujących piłkarzy w lidze. Mowa o faulach, a nie przepychankach. W mediach nie ma nagłówków "brutalny faul Małeckiego na xxx grajku" itp.
tylko "Małecki powiedział "ja .......ę" i afera..
derby w PE nie pamiętam kiedy
złamał nogę Łuczakowi z C.
fakt z tego co pamiętam to jego jedyny taki faul
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Isfahan
Member

Od: 08.2006

Stary 13.01.2011, 14:11
emjot napisał(a):Wyświetl post
derby w PE nie pamiętam kiedy
złamał nogę Łuczakowi z C.
fakt z tego co pamiętam to jego jedyny taki faul
Nie złamał mu nogi, nie pisz bzdur.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 13.01.2011, 14:22
Isfahan napisał(a):Wyświetl post
Nie złamał mu nogi, nie pisz bzdur.
faktycznie pomyliłem się "Choć wyglądało to poważnie, skończyło się na strachu. Maciej Łuczak, którego ostro sfaulował Patryk Małecki, nie ma złamanego śródstopia.
- Maciej Łuczak jeszcze w trakcie meczu został przewieziony karetką do Szpitala Wojskowego przy ulicy Wrocławskiej. Tam natychmiast został zbadany przez lekarzy, którzy wykluczyli złamanie - wyjaśnia rzecnik prasowy Craocvii Marek Mazurczak. - Maciej ma stłuczone podudzie z raną, która wymagała szycia. Został opatrzony, a następnie udał się do domu - dodaje cytowany na oficjalnej stronie internetowej "Pasów".
pomyliłem się
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 13.01.2011, 14:59
Niemniej jednak faul był brutalny.
Odpowiedz cytując
Isfahan
Member

Od: 08.2006

Stary 13.01.2011, 17:47
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Niemniej jednak faul był brutalny.

Faul był oczywiście brutalny, ale były już gorsze przypadki. Na szczęście nogi temu chłopakowi nie złamał. A tak ogólnie to dla mnie Małecki na boisku jest raczej mocny w gębie, a nie w faulach. Lepsze już gadki niż łamanie komuś nóg czy wbijanie łokci w twarz.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 13.01.2011, 19:20
Też uważam, że jest mocniejszy w gębie niż w faulach, zresztą - to jest ofensywny piłkarz, więc dziwne byłoby gdyby dużo faulował.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.01.2011, 09:49
Właśnie oglądałem program: Dzień dobry tvn i był tam wywiad z Tomaszem Frankowskim. Zadano mu pytanie, co będzie robił po zakończeniu kariery - może tak jemu też zaproponować ofertę bycia scoutem naszego klubu, albo trenerem jakimś.

Zgodziłby się, bo mógł w Krakowie dalej z młodzieżą pracować, co bardzo lubi
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.01.2011, 09:58
skeba napisał(a):Wyświetl post
Właśnie oglądałem program: Dzień dobry tvn
.... i przestalem czytac
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.01.2011, 10:01
Cytat:
.... i przestalem czytac
Mógłby być nawet wywiad w TVN RELIGIA. Nie wiem o co Ci w ogóle chodzi
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.01.2011, 10:08
Zarcik, nie ma sie co spinac.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 16.01.2011, 20:49
Tak się zastanawiałem odnośnie Maćka Żurawskiego i moim zdaniem wcale nie był taki słaby w rundzie jesiennej.
To przecież jemu zawdzięczamy wygraną z Polonią Bytom to dzięki niemu wygraliśmy z Widzewem to on rozegrał akcje na 2:1 w meczu Wisła - Korona to on podawał w wygranym 1:0 meczu z Zagłębiem.
Warto zauważyć, że nie przepracował dobrze okresu przygotowawczego sądzę, że w następnej rundzie może jeszcze trochę pokazać.
O miejsce w pierwszym składzie będzie mu trudno, ale ja go widzę w roli takiego Jokera (12 zawodnika), który będzie wchodził na boisko na te ostatnie 30 min i zagrażał bramce przeciwnika.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 16.01.2011, 21:10
To juz zależy kto czego oczekiwał do Żurawiu. Ja spodziewałem się minimum 5 goli w samej lidze i tylu też asyst, a nie tego, że w większości spotkań będzie najsłabszym ogniwem ofensywy.Fajnie, że strzeliłem z Widzewem i PB, ale od takiego zawodnika wymaga się więcej.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.01.2011, 22:16
Po prostu wszyscy my pamiętaliśmy Maćka nieco inaczej stąd też oczekiwania były inne.
Nie mniej jednak ja uważam, że Żuraw na wiosnę będzie innym piłkarzem niż na jesieni.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.01.2011, 17:41
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...otowan//43462/
Oj Żuraw nie krzyw się tak. Będzie ciężej
..
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 17.01.2011, 17:43
Ten z tyłu to Brud

Odpowiedz cytując
sndr
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 17.01.2011, 17:44
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Ten z tyłu to Brud
Tak

1561656 znaków
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 17.01.2011, 17:45
sndr napisał(a):Wyświetl post
Tak

To byk z niego ciekawe ile pogra w pierwszej druzynie (może dłużej niż Rado)
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.01.2011, 20:24
Brud ma papiery na dobre granie, jeżeli w głowie mu się nie poprzestawia to przejdzie tą samą drogę co Mały.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 17.01.2011, 21:04
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Brud ma papiery na dobre granie, jeżeli w głowie mu się nie poprzestawia to przejdzie tą samą drogę co Mały.
Maly w jego wieku stanowil o sile tej druzyny i mial za soba kilkadziesait wystepow w Ekstraklasie. Chcialbym sie mylic, ale z Bruda nic nie bedzie. Tak samo jak z Papieza, Jelenia, Cygala i innych filarow MESY majacych po 22 lata.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.01.2011, 21:07
Mały jest raptem rok młodszy a ma juz 94 mecze w lidze i 20 bramek
Obym sie mylił ale prawie 22 lata to jest za pozno na wprowadzanie z ME zawodnika
do druzyny klasy Wisły.
Zawodnicy co na cos rokuja powinni byc wypożyczani chociaż do pierwszej ligi jak im stuka 20
żeby potem z nich cos było
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 17.01.2011, 21:45
Pamiętajcie, nigdy nie jest za późno
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów