|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No, proszę.
Żałuję jedynie,że wszystkie media w Polsce przedstawiają Patryka jako chama/prostaka/ gbura , nikt jednak nie wspomni, że czyni tak piękne rzeczy dla potrzebujących. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Brawo Patryk ! Mam nadzieje ze nastepnym razem kazdy zastanowi sie zanim powie ze Malecki to ham itd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Brawo Mały Jesteś Wielki !!
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Oni go oceniają poprzez pryzmat tego jak się zachowuje na boisku. Media, niektórzy kibice, a nie wiedzą jaki jest na prawdę. Boisko to ring, walka, adrealina, determinacja a nie szkółka baletowa |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czasem się głowa gotuje i to jest złe, ale język, co jest mówione, jak, to powinno zostawać na boisku, a nie płacze w mediach że Małecki kogoś zwyzywał na boisku. Co się dzieje na boisku to na boisku zostaje, a jak ktoś jest miękką pipą to biegnie i płacze że go chłopak obrażał.
Lalusie przebrali się za piłkarzy, płacz jak ktoś ostro wejdzie, płacz jak go popchnie, płacz jak go Małecki obraża, płacz jak się paznokieć złamie. W NBA taka jazda z rywalami to coś normalnego. Coś pod nosem, powiedzieć żeby w....ić przeciwnika to standard w każdych rozgrywkach, ale tak rozdzierajmy szaty że Małecki brzydko mówi... ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Pokaż mi jakieś brutalne faule w wykonaniu Małeckiego
Chodzi o to żeby niektórzy nie byli tacy wrażliwi bo ktoś powie ....a i ..... Zgraja chłopów walczących o każdą piłkę czy cip? Ty chyba nie widziałeś futbolu amerykańskiego czy hokeja, większość piłkarzyków robiłoby tam za dziewczyny. I tu nie chodzi o ochraniacze a o ich cipowate charaktery, pózniej przychodzi gra z chłopami co mają jaja i płaczą bo ktoś ich popchnął a nie daj Boże powiedział "ty taki i owaki", lecą do sędziego się poskarżyć zamiast w....ić się na typa i go rozjechać - w sensie czysto sportowym. Przyjdzie stanąć face to face z niejednym Angolem i pan sędzia go wyśmieje. PS: Dobre jest właśnie to że Małecki jest jednym z najrzadziej faulujących piłkarzy w lidze. Mowa o faulach, a nie przepychankach. W mediach nie ma nagłówków "brutalny faul Małeckiego na xxx grajku" itp. tylko "Małecki powiedział "ja .......ę" i afera..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 12.01.2011 o godz. 22:00.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie ma ludzi, którzy nigdy nie przeklinają, czy to prezydent czy to żul spod sklepu każdy przeklina tylko jedni rzadziej inni częściej. Nie wiem czemu każdy się czepia Małego za to, że "od czasu do czasu" (xd) przeklnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Niech Małecki sobie przeklina do woli, z tego go rozliczać nie będę, tylko z jego gry. To jest najważniejsze, by grał na 100% swoich możliwości, a czy sobie przeklnie czy nie... Czy to ma jakieś większe znaczenie? Może dla szmatławców, które wolą opisywać "zachowanie" Małeckiego niż jego grę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
złamał nogę Łuczakowi z C. fakt z tego co pamiętam to jego jedyny taki faul ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
faktycznie pomyliłem się "Choć wyglądało to poważnie, skończyło się na strachu. Maciej Łuczak, którego ostro sfaulował Patryk Małecki, nie ma złamanego śródstopia.
- Maciej Łuczak jeszcze w trakcie meczu został przewieziony karetką do Szpitala Wojskowego przy ulicy Wrocławskiej. Tam natychmiast został zbadany przez lekarzy, którzy wykluczyli złamanie - wyjaśnia rzecnik prasowy Craocvii Marek Mazurczak. - Maciej ma stłuczone podudzie z raną, która wymagała szycia. Został opatrzony, a następnie udał się do domu - dodaje cytowany na oficjalnej stronie internetowej "Pasów". pomyliłem się ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Niemniej jednak faul był brutalny.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Faul był oczywiście brutalny, ale były już gorsze przypadki. Na szczęście nogi temu chłopakowi nie złamał. A tak ogólnie to dla mnie Małecki na boisku jest raczej mocny w gębie, a nie w faulach. Lepsze już gadki niż łamanie komuś nóg czy wbijanie łokci w twarz. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Też uważam, że jest mocniejszy w gębie niż w faulach, zresztą - to jest ofensywny piłkarz, więc dziwne byłoby gdyby dużo faulował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Właśnie oglądałem program: Dzień dobry tvn i był tam wywiad z Tomaszem Frankowskim. Zadano mu pytanie, co będzie robił po zakończeniu kariery - może tak jemu też zaproponować ofertę bycia scoutem naszego klubu, albo trenerem jakimś.
Zgodziłby się, bo mógł w Krakowie dalej z młodzieżą pracować, co bardzo lubi |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zarcik, nie ma sie co spinac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tak się zastanawiałem odnośnie Maćka Żurawskiego i moim zdaniem wcale nie był taki słaby w rundzie jesiennej.
To przecież jemu zawdzięczamy wygraną z Polonią Bytom to dzięki niemu wygraliśmy z Widzewem to on rozegrał akcje na 2:1 w meczu Wisła - Korona to on podawał w wygranym 1:0 meczu z Zagłębiem. Warto zauważyć, że nie przepracował dobrze okresu przygotowawczego sądzę, że w następnej rundzie może jeszcze trochę pokazać. O miejsce w pierwszym składzie będzie mu trudno, ale ja go widzę w roli takiego Jokera (12 zawodnika), który będzie wchodził na boisko na te ostatnie 30 min i zagrażał bramce przeciwnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
To juz zależy kto czego oczekiwał do Żurawiu. Ja spodziewałem się minimum 5 goli w samej lidze i tylu też asyst, a nie tego, że w większości spotkań będzie najsłabszym ogniwem ofensywy.Fajnie, że strzeliłem z Widzewem i PB, ale od takiego zawodnika wymaga się więcej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Po prostu wszyscy my pamiętaliśmy Maćka nieco inaczej stąd też oczekiwania były inne.
Nie mniej jednak ja uważam, że Żuraw na wiosnę będzie innym piłkarzem niż na jesieni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ten z tyłu to Brud
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Brud ma papiery na dobre granie, jeżeli w głowie mu się nie poprzestawia to przejdzie tą samą drogę co Mały.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Maly w jego wieku stanowil o sile tej druzyny i mial za soba kilkadziesait wystepow w Ekstraklasie. Chcialbym sie mylic, ale z Bruda nic nie bedzie. Tak samo jak z Papieza, Jelenia, Cygala i innych filarow MESY majacych po 22 lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mały jest raptem rok młodszy a ma juz 94 mecze w lidze i 20 bramek
Obym sie mylił ale prawie 22 lata to jest za pozno na wprowadzanie z ME zawodnika do druzyny klasy Wisły. Zawodnicy co na cos rokuja powinni byc wypożyczani chociaż do pierwszej ligi jak im stuka 20 żeby potem z nich cos było ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pamiętajcie, nigdy nie jest za późno
![]() |
|