|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kolego, nie potrafiacy pisać po polsku
Kuba ma na 753 minuty w Bundeslidze 2gole i 4 asysty - co 125 minut notuje asyste badz gola Großkreutz na 1198 4 gole i 3 asysty - co 170 minut asysta badz gol Kagawa na 1368 minut 8 goli i 1 asysta - co 152 minuty asysta badz gol Gótze na 1086minut 2 gole i 6 asyst - co 135 minut asysta badz gol Z tego wynika, że Kuba jest najsukteczniejszy z tych co wymieniłeś Czyli uogólniając albo nie chciało ci sie sprawdzic i piszesz bzdury albo zwyczajnie kłamiesz A jak według ciebie Kuba ma słaby drybling to ja sugeruje zainteresowąć się sportem, toczącym sie w wolniejszym tempie Skoro masz kłopoty z dostrzeganiem rzeczywistości proponuje np, curling. albo kolarstwo, ewentualnie siatkówka jak chcesz pozostać przy sportach drużynowych ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Roger już nie chcą w AEK-u a dla Nas byłby w sam raz.Ciekawe jakie ma oczekiwania finansowe ?
http://futbolnet.pl/wiadomosci/roger-chce-wrocic
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.01.2011 o godz. 12:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
A do moich umiejetnosciach jezykowych, Polski nie jest moim jezykiem ojczystem i nie potrafie pisac poprawnie, jedynie czytac po polsku sie nauczylem. Nie wiem jak ty piszesz w jezyku ktoregu sie nie nauczyles... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Moim zdaniem jest dużo lepszy od Grosskreutza a nawet Kagawy- który owszem dużo strzela goli- ale gra bardzo samolubnie i egoistycznie, od Goetze na pewno potencjał ma dużo mniejszy, ale ten jak sie jeszcze ze 2 lata bedzie tak roziwjał to trafi do Barcelony - a to już jest jakby inna dyscyplina sportu A co do języka no to chyba, że tak. Wobec tego przepraszam i niepotrzebnie zwracałem uwagę chociaż i tak pochodzenia jestes na pewno polskiego - bo nie wierze, zebyś ot tak sobie sie naszej arcytrudnej mowy nauczył ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Podalem pilkarzy ktorzy wedlug mnie psaowaliby bardzie do Wisly a nie na zasadzie porownania do Grodzickiego. Nie wiem czy miales mozliwosc ogladania go tylko w TV czy byles moze na slasku i widziales go na zywo ale prawda jest taka ze On na Nasza lige jest zupelnie przecietny i niczym sie nie wyroznia. Co do Malkowskiego to musze stwierdzic ze tez masz ciekawa opinie bo tez juz kilku ekspertow podkreslalo ze jest jednym z szybszych zawodnikow i notuje przyzowita ilosc asyst (7 w tej rundzie!). Ze slaba prawa noga to ok ale On jest lewym pomocnikiem i ma miec mocniejsza lewa noge. No i na koniec Kazmierczak. Fakt jak gral w Portugali widzialem go tylko w TV ale za to mecze na jesieni obecnego sezonu w slasku mnie osobiscie do niego nie przekonuja i uwazam ze jest to typowy drwal srodka pola z duzym wzrostem i nic ponadto. Ale oczywiscie cenie Twoja opinie ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kolego mylący pojęcia.Uprawiasz kreatywną księgowość
?Zawsze mnie uczono że najskuteczniejszy zawodnik to taki co ma najwięcej goli/bądź asyst jeśli to mierzymy a Ty dokonałeś niesamowitej manipulacji.Idąc Twoim tokiem rozumowania to najskuteczniejszy zawodnik na świecie, to będzie taki co przez rundę wejdzie na boisko raz, w ostatniej minucie meczu i strzeli gola - średnia 1 gol na minutę.Taki Messi i Ronaldo co potrzebują na bramkę z 80 minut to powinni mu buty czyścić ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Młodzi gracze lidera czeskiej ekstraklasy, FC Viktoria Plzeň. Do obejrzenia:
Bogdan Milić, 23 lata, 201 cm, napadzior który przyszedł do Czech z byłego klubu naszego trenera - Den Haag, gdzie zaliczył 4 bramki. Michal Ďuriš, 22 lata, 183 cm, napadzior, który gra w młodzieżówce Słowacji trafil 4 bramki w 9 meczach, wczesniej w Banská Bystrica strzelił 18 goli Wartość około 100 tys euro. Kontrakt do czerwca 2011. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Niech ci bedzie, że takie stwierdzenie jest faktycznie nadużyciem natomiast uważam iz dokonane porównanie ma rację bytu w przeciwieństwie do przdstawionej przez ciebie absurdalnej sytuacji Kończmy wątek Błaszczykowskiego, bo mimo, iz w tym temacie można niby pisać różne rzeczy, to jednak schodzimy za bardzo na OT ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak, jestem polskiego pochodzenia ale prawie cale zycie spedzilem w Niemczech. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
a gdyby tak w ramach inwestycji "na przyszłość" sciągnąć z Katowic Hołotę ? ;] nie mam na myśli chuliganów xD tylko Tomka Hołotę http://transfermarkt.de/de/tomasz-ho...ler_80777.html młody i może by coś grał ambitnie oraz tego oto pana http://transfermarkt.de/de/alan-stul...ler_45191.html ?
Edit: po meczu Uzbekistan - Kuwejt w oko wpadło kilku ciekawych kopaczy... ktoś wspominał że fajnie byłoby kupić kogoś kto grał by jak Uche i robił takie same salta to by się trybuny zapełniło Odil Akhmedov dość pewny siebie zawodnik dość ciekawy obrońca http://transfermarkt.de/de/odil-akhm...ler_63606.html bramka z Katarem... cudo nie? http://www.youtube.com/watch?v=KhFzyutgq9s
Ostatnio edytowane przez szczepek19 : 12.01.2011 o godz. 16:28.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
tak sobie dziś przypomniale o takim jednym zawodniku Afran Ismayilov, mowi wam to cos
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
na jednym z konkurencyjnych portali jest napisane, że należy się spodziewać transferów pomiędzy czwartkiem a sobotą... no cóż zobaczymy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html
Kokoszka chce wrócic do Polski.Zainteresowane Lech,Legia i Polonia.Myślę,że w obecnej sytuacji przydałby się nam,a i kosztowac nie powinien sporo.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no tak jak Franek mógł do nas wrócić to 3/4 nie chciała go za to co zrobił, a teraz nagle mało kto pamięta jak nas Kokoszka potraktował i chętnie go przyjąć w nasze szeregi chcecie.. co z was za kibice, macie problem z pamięcią?
<tyczy się to osób które chętnie by Kokoszkę widziały znów w Wiśle> ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
NIE dla Kokoszki w Wiśle nie, nie, nie... w przypadku gdyby trafił do Lecha czy tam innej Legii czy Polonii to zapewne na R22 spotkało by go to samo co Dolhę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Ciebie chyba po***ało ![]() Albo z głupim żeś się na rozumy pozamieniał On nie jest nic WART NIC. Nie pamiętasz co zrobił dla Wisły ? tak krótką pamięć masz ? Zdrajców przyjmować w nasze szeregi... już wystarczająco mamy szrotu w Wiśle. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Kowalewski Wojciech?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko nie on nie Kowalewski... nie wiem czemu ale nie on... już wolę Kurto, jak bramkarza to tylko Dubravka z Żiliny... hmm ale kasę na niego trza wyłożyć ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jaki znowu Kowalewski
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Według weszlo się rozmyślił.... i poszedł na Cypr więc raczej odpada....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Arka wywaliła Bledzewskiego i Witkowskiego, to pytanie brzmi gdzie oni teraz będą kopać, i czy wobec wakatu u nas na bramce Bledzewski nie byłby rozwiązaniem.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Bledzewski swego czasu obok Marcina Bębna był jednym z najlepiej zapowiadających się bramkarzy w Polsce - cóż obaj rozmienili się na grosze.
Powinni ściągnąć jakiegoś młodego bramkarza, niech rywalizuje z Kurtą a Milanowi dać szansę przez te pół roku żeby się wykazał. Jak zjebie to ktoś z młodych mógłby spróbować. Dzisiaj w Bayernie van Gaal powiedział że stawia na młodego Krafta, odsuwając HJ Butta, mimo że ten miał całkiem dobrą i równą rundę. PS oftopowo, Cabaj u śledzi ? ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|