|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale ta trybuna chyba nie była jeszcze szlifowana, to powinno sporo dac..
a swoje dokładają kibice.. co za idioci tak oblepiają wszystko dookoła, gniazdowy mogl by rzucic czasem w eter szanujmy swoj obiekt ! ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
w autobusach MPK da się po każdym dniu wyczyścić cały tabor z wlepek itp, a stadionu się nie da? trochę dobrej woli i wlepki by znikały po każdym meczu!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Witam wszystkich. Tak się zastanawiam czy jeśli uda się w końcu wprowadzić ten elektroniczny system sprzedaży biletów to frekwencja na stadionie znacząco się podniesie? Tutaj mam na uwadze przede wszystkim tych kibiców którzy muszą dojeżdżać z daleka, bo wiadomo że Wisła ma takich kibiców rozsianych po całej Polsce sporo.(oczywiście zakładam że drużyna będzie grała przynajmniej na takim poziomie jak teraz, tj. będzie się liczyć w walce o mistrzostwo)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Jakim cudem ma się drastycznie podnieść, skoro stadion ma niecałe 18tys pojemności, a na meczach nie licząc PP zazwyczaj przychodziło ponad 16tys?
Ten system to głównie udogodnienie dla kibiców, a nie typowy wabik na nowych. Większe znaczenie będzie miało od chwili, gdy cały stadion będzie otwarty. Na wiosnę trzeba będzie wymieniać Karty Kibica, więc i tak trzeba będzie się ruszyć pod stadion po nią. |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
No chodziło mi o sytuacje kiedy cały stadion będzie otwarty. Karta Kibica to swoją drogą, ale chodzi o takich kibiców którzy nie będą chcieli zakupić karnetu, a będą chcieli wybrać się od czasu do czasu na meczyk. I chyba ma znaczenie to, że nie będą musieli ruszać tyłka specjalnie po bilety kilka dni przed meczem tylko odpowiednio wcześniej zagwarantują sobie wybór biletu na wybrane miejsce-czyż nie? ;>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Będą na pewno te nowe karty kibica na wiosnę? Żadnej informacji na ten temat niema a czas ucieka.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest informacja z tamtego roku, pisze w niej ze nowe karty od stycznia. Mamy styczeń a jest cisza w temacie.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
gdy byłem z końcem grudnia w "Wislackim Świecie" i pytalem o nowe karty kibica,to powiedzieli,że prawdopodobnie będzie coś wiadomo po polowie stycznia.z tym,ze nacisk padł na słowo "prawdopodobnie"
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli pewnie wszystko na wariackich papierach się odbędzie bo czasu mało a kart do wymiany bardzo dużo. Znając życie pewnie na tą rundę będzie można korzystać ze starych jeszcze bo wszyscy nie zdążą wymienić. Chyba że karta będzie wydawana na poczekaniu.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Chciałbym zwrócić uwagę na kwestię telebimów. Wszystko się wyjaśniło i sprawa przycichła. Czas ucieka, maja jeszcze miesiąc czasu. Zastanawiam się tylko, czy montaż nastąpi na szybcika 48h przed upływem terminu, czy może wcześniej.
Piszę to, bo prognoza pogody na styczeń jest korzystna. Później w lutym znając życie napie*** śniegu i mrozu i będą mieli ciężej. Ciekawe czy biorą to pod uwagę, patrząc przez okno na tą niemalże wiosenną pogodę.... ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Pzretarg na telebimy jest juz dawno rozstrzygniety. Znany jest wykonawca. Termin ich zalozenia to 6 lub 15 luty... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Telebimy pewnie są zamówione - zwykle na takie rzeczy czeka się u producenta min.5-6 tygodni więc przed lutym niespodziewałbym się początku montażu.
Na zdjęciach zachodniej widać znaczy postęp - może faktycznie na 3 kolejkę zdążą z tą trybuną (na tyle żeby wpuścić kibicow bo wykończeń pewnych napewno nie będzie) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wychodząc z knajpy około 18:30 widziałem, że lampy wewnątrz zachodniej sie paliły, więc może coś tam grzebią po tej magicznej godzinie 17.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 11.01.2011 o godz. 20:49.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
pracuje tam kilka ekip podwykonawczych więc być może któraś zostaje dłużej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-bloto,1582329
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pamiętacie jak Majchrowski wyśmiewał stadion Legii, że robią otwarcie a mają 3 trybuny? W tamtym momencie ich główna była dopiero stawiana (nasza już stała). Teraz zerknijcie sobie na jakim etapie są obie trybuny...I dalej do śmiechu Panu M.?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
He he Ja bezposrednio sie udzielilem w komentarzach bo faktycznie chlop urwal sie chyba z choinki i nie wie wogole o czym pisze. Byle by tylko cos chlapnac i napisac. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądałem wczoraj tematy dnia w których mówiono na temat budżetu Krakowa. Wspaniała pani prowadząca powiedziała opierając się na komentarzach w internecie że może warto część pieniędzy ze stadionu Wisły przeznaczyć na inne cele. Następnie były kandydat na prezydenta pan Duda powiedział że to skandal że tyle pieniędzy w budżecie na 2011 jest zapisanych na stadion. Oglądając i słuchając tego wczoraj myślałem że rozniosę telewizor.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
No i wybrano sprawdzone mdz in ze stadionu Cracovii i Terminalu na okeciu Studio Lamela.
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=24445 Chętnie zobaczę ten projekt - bo z tego zdjęcia powyżej wydaje mi się, że koncepcja zakłada wyburzenie starej hali. Gdyby tak było to sprawdziłaby się ta koncepcja : |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
kiedyś pisałem, że w komisji zasiada niejaki A. Bulanda, architekt, który wielu doprowadził już na skraj bankructwa -> patrz warszawski klub squash-owy deSki. |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Na jakiej zasadzie doprowadził do bankructwa ? Wiem jedynie , że Biuro Bulanda-Mucha to bardzo dobre biuro, a jego właściciele to dobrzy architekci. Poza tym - w tym Jury, to myślę, że nie on miał decydujący głos. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
projektował budynek klubu do squasha w trakcie realizacji okazało się, że koszty zdecydowanie przekroczyły początkowe szacunki... winą za to obarczono nieznośnego pana B, dodajmy iż cała konstrukcja okazała się wysoce nie funkcjonalną, choć piękną w oczach architekta... (wiem coś o tym z pierwszej ręki)
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|