|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
Najnowsze info z tureckich mediów jest takie że dostaniemy dodatkowe 150 k euro jeśli Trabzon zagra w LM. Raczej już definitywnie wszystko dogadane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Rozumiem, ja niechce sie kłócić ogolnie sprawa wyglada tak, ze niema sensu spierania sie kto dlaczego gra w Wisle bo jasna sprawa jest ze kazdy zawodnik po pierwsze gra dla pieniedzy bo to jest praca dzieki ktorej zyje i egzystuje w tym swiecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]() Mariusz już zapierdziela. Ciekawe kiedy wpuści pierwszego babola ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Myślę, że jechanie po Pawle jest akurat nie miejscu. Paweł jest już bardzo, bardzo długo w Wiśle i można odnieść wrażenie, że już się w tej Wiśle trochę dusi. My dostaniemy dobrą kase, Paweł dobry kontrakt. Nie najlepszą opcją jest gdy piłkarz za dużo gra w jednym klubie, bo najzwyczajniej w świecie brakuje mu motywacji. Fakt, faktem można było go sprzedać po sezonie. Jedną istotną rzeczą jest to, że za pół roku taka oferta może już nie przyjść.
Odnośnie Pawełka to większość po tym jak odszedł straciła do niego szacunek. Ja szanuje Mariusza przede wszystkim za to jakim jest człowiekiem. Pomaga rodzinie mając bardzo dużo rodzeństwa. Był kiedyś z nim taki wywiad nie pamiętam czy to było w magazynie Futbol czy w innej gazecie i tam to wszystko było szczegółowo opisane.
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 03.01.2011 o godz. 13:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Gadasz tak bo nie zarabiasz dużo. Wszytsko jest kwestią relatywną. Jak masz wydatków na 60 tysiecy to i 65 tysięcy jest mało. Jak masz wydatków na 60.000 a zarabiasz 250.000 to wtedy owszem-jesteś zabezpieczony.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Im większe zarobki tym lepszy ojciec? Paweł zarabiał w Wiśle 60 tyś. Na życie i to taki na solidnym poziomie spokojnie wystarczy 5 tyś. Przez miesiąc zaoszczędzi 55 tyś. Przez rok 660 tyś, przez 5 lat 3,3 mln... Wpłaca sobie tą kwotę na konto i ma miesięczne odsetki grubo powyżej średniej krajowej. Więc na rachunki i garnitur też wystarczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
? Jak sie ma dużo, to zawsze chce się wiecej. Proste ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
kiedyś ktoś zaobserwował, że z tonącego okrętu pierwsze uciekają szczury... nawiązując do Wisły nie mam tu na myśli piłkarzy czy działaczy lecz nie których z was tu obecnych "kibiców"... tak właśnie się zachowujecie!!!
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
A przecież był "coraz bliżej Wisły"!! Brzydkiego psikusa Basałajowi sprawił ten Lokomotiv - szybko się uwinęli z tym transferem. A przecież można było ciągnąć ten temat przez następny tydzień i czymś zająć kibiców Nic to, dział prasowy zaraz wypuści kolejną bajeczkę. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
||
![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Widzisz, jest jednak tak, że to zarobki generują wydatki - nie odwrotnie. Im więcej zarabiasz, tym więcej wydajesz. Sukcesywnie podnosisz poziom życia, dzięki większym zarobkom, co prowadzi do większych wydatków. NIE MA pieniędzy, których nie da się rozpier...Wszystko zależy jakim jesteś człowiekiem, bo pieniążki są dla ludzi mądrych. Oczywiście, nie mam pretensji do Pawła o to, że odchodzi - sam pracuję tam gdzie mi więcej zaproponowano ![]() Odpowiedziałem tylko na post użytkownika, z którego wynikało, że Paweł ma głodową pensję w Wiśle. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ok, skonczmy juz przynajmniej na moment rozmaiwac o tym kogo na co i za co stac lub jakie ma wydatki lub nie i jak planuje swoja przyszlosc finansowa. Skonczmy tez pisac o tym ze Brozki odeszly do czasu jak nie bedzie info na oficjalnej.
Jedyna pewna informacja na ten moment to odejscie Pawelka. Sam jestem ciekawy jak mu pojdzie w nowym klubie i czy ta ostatnia jak sie okazalo runda u Nas to byl Jego szczyt mozliwosci czy jednak cos wiecej pokaze w Turcji. No i bardziej dla Nas nurtujace pytanie kto teraz bedzie stal w Naszej bramce. Chcialbym aby w koncu tez pojawily sie jakies informacje sprawdzone, najlepiej potwierdzone przez klub odnosnie kandydatow do gry w Wiselce tak aby mozna bylo juz sie zorientowac co bedzie Nam zaserwowane w tym oknie transferowym. Konkretne wzmocnienia czy tylko uzupelniena. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Co Wy macie z tym Brożkiem? Facet wiedział,że nie osiągnie sportowo już nic znaczącego, to poszedł trochę zarobić. Nawet jak Turcy wypłacą mu połowę tego co ma zapisane, to i tak będzie nieźle. Nie rozumiem waszych wycieczek osobistych. Gość zarobi,klub teoretycznie też zarobił.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ludzie wrzućcie na loos.. nie ważne ile zarabiał ale o ile zwiększą się jego zarobki.. pokażcie mi kogokolwiek kto by się nie skusił na taki zastrzyk gotówki?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mimo wszystko gra w Wisełce to nie jest zwykła praca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
A wracając do tematu to brzmi on: POLITYKA TRANSFEROWA WISŁY. A nie wasze żale kto ile zarabia. Bo wychodza co niektórym jakieś żale do garbatego, ż ema dzieci proste, a nie skupiacie sie na tym, że nasz klub wypycha czy nie kogoś(śmiem twierdzić że bardzo chcieli sprzedać!) to po raz kolejny wykazuje daleko idącą indolencję w dziedzinie zatrudniania ludzi. Dla mnie wygląda to wszystko wygląda na czyszczenie stajni. Pytanie tylko czy celem wpuszczenia nowych koni, czy sprzedaży stajni jako takiej.. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dla ciebie i dla mnie tak ale kazdy kibic innego klubu moze i mowi to samo nawet kibice Trabzonu zapewne mowia ze praca u nich to nie jest taka zwykla praca wiec piepszenie kotka w kolko o tym samym. My kibice kochamy wisle na dobre i zle ale zawodnicy jakkolwiek identyfikuja sie lub nie z klubem nadal traktuja to jak prace z ktorej zyje i musi zapewnic sobie przyszlosc bo moze nabawic sie kontuzji lub choroby przez ktora bedzie musial zakonczyc kariere i co wtedy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/143/news1...-z-Lechem.html
Dzięki Bogdan!!! Jestem pewny,tego iż będzie dalszy zaciąg piłkarzy made in china sry Bogdan ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 03.01.2011 o godz. 14:38.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie wiem na ile to fakt, a na ile PR, ale w jednym z komentarzy oficjalnego facebookowego profilu Wisły jest informacja o tym, że Pawełek jeszcze nic nie podpisał. To dziwne zważywszy na podjare tych quasi spadkowiczów z Turcji na ich klubowej stronie.
Jeśli to celowe granie na zwłokę to robią sobie z kibiców jaja ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Całe szczęście że taki piłkarz do nas nie trafił, bo on poziomu tej drużyny raczej by nie podniósł. Sztucznie promowany przez media jak cała Lechia, która gra rzekomo piękną piłkę tylko wymiernych efektów nie widać. A ostatnio sztucznie promowanych z racji braku naprawdę wartościowych grajków było w mediach pełno. Choćby tylko takiego Wilczka, Glika, Kiełba, Robaka albo Sadloka wspomnieć. A za czasów Benhakera na przykład obecny rezerwowy Widzewa - Lisowski.
Ostatnio edytowane przez Szarny : 03.01.2011 o godz. 14:48.
![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
z Wisła facebook
"Pierwszy transfer z klubu. Niedługo info o pierwszym transferze do klubu" tak więc czekamy... Powód: literki
Ostatnio edytowane przez 1227 : 03.01.2011 o godz. 15:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
do Młodej Ekstraklasy więc radze się nie podniecać.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czemu, jeśli to będzie Eva Mendes to można!!
Pawłowski niby do Lecha, szkoda, ciekawy piłkarz ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() 15.01 Spokojnie, jeszcze jest dużo czasu na dopinanie składu, wszyscy trochę żałujemy że na obóz jedziemy bez napastnika i bramkarza, ale damy sobie radę. 29.01 Abdul al Raham din Bin jest dla nas bardzo ważnym zawodnikiem i na pewno poprawi naszą grę w ataku gdyż ostatnio mamy problem ze zdobywaniem goli, na dojście do pełni kondycji fizycznej potrzebuje około 3 tygodni gdyż ostatnio pracował w pralni. Już dziś zaczynamy myśleć o letnim okienku transferowym, prosimy też nie zapominać że wielu bardzo dobrych zawodników nie podpisało jeszcze kontraktów, poszukamy również w śród nich... Zamknijcie ten temat, coś takiego jak nasza polityka nie istnieje. Polityka powinna być dwustronna, a my jedynie sprzedajemy. Jest już Nibylandia i myślę że do póki nie sprowadzą choć jednego zawodnika, to ten temat powinnien być zamknięty. A przynajmniej przemianowany. Przyszedł jakiś "staszek" i klękajcie do miecza, bo on jest pan holender i wie jak się piłkę robi. Dla mnie gość na dzień dzisiejszy jest zerem totalnym, jego transfery czyli Branco i Nordin, jeden klapa totalna, drugi mocno średni. Ja nie wiem na czym można opierać wiarę w tego człowieka...
Ostatnio edytowane przez MatMario : 03.01.2011 o godz. 15:52.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Godzine temu oficjalny profil Facebookowy Wisły pisze w komentarzu : jak Mariusz podpisze kontrakt z jakimś klubem, to na pewno taka notka się pojawi. Bo na razie jeszcze nic nie podpisał i wiemy to od niego samego
Jak jeden kolega zobaczył nie ma już Pawełka w kadrze Wisły. http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/pierwsza_druzyna/
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 03.01.2011 o godz. 15:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|

|