|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Gdzie obecnie opłaca się jechać za granicę do pracy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Da się z telefonu plusfon 603i ściągnąć simlocka? Czy te telefony działają tylko i wyłącznie z kartą plusa?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mógłby ktoś mi znaleźć podobne dane żurawia z rysunkami Potain 6TMR 386B
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
możecie się zalogować do swojego konta na www.playmobile.pl ? Działa Wam ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zainstaluj jakiegos darmowego pdf writer'a.
Wydrukuj strony, ktore chcesz skopiowac jako plik pdf, otworz dokument i nacisnij CTRL+A (zeby wszystko zaznaczyc), a potem CTRL+C i w nowym dokumencie word'a CTRL+V. Jezeli na tych stronach beda grafiki, to sie nie skopiuja - sam tekst sie skopiuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy da sie jakos w facebooku zablokowac zeby mnie nie pokazywalo w 'propozycjach znajomych'
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Brał ktoś z Was kiedyś psa z schroniska ? Jak wygląda taka wizyta ''adopcyjna'' w celu sprawdzenia warunków jakie będzie miał pies ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mógłby ktoś polecić jakąś giełdę samochodową w Małopolsce? na Śląsku?
prócz Mysłowic? Ok Dzięki Wielkie Powód: ..
Ostatnio edytowane przez PrzemooTSW : 04.01.2011 o godz. 14:09.
![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Gliwice jak najbardziej,wybór nawet większy niż w Mysłowicach.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cześć,
Wybiera się ktoś do Pragi 6/7 STY ? Szukam 2 miejsc w transporcie. Ew. jak się ma sprawa z połączeniami bus -> Cieszyn, pociąg -> Praga Zależy mi żeby być rano w Pradze. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Wydawało mi się, że od nowego roku mają być wprowadzone nowe karty kibica i sprzedaż przez internet. Jak to wygląda bo nigdzie nie mogę nic znaleźć na ten temat, czy po prostu coś źle zrozumiałem?
//Edit:a jednak się nie myliłem: Cytat:
Ostatnio edytowane przez paczuś : 04.01.2011 o godz. 16:00.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Na razie to nie wygląda bo nic nie zrobili. Jak wprowadzą to będą o tym trąbili na lewo i prawo. Czekaj cierpliwie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chciałbym zacząć używać soczewek kontaktowych. dlatego prosze o rade jakiegoś użyutkownika! Co sądzicie o soczewkach kwartalnych? widziałem na allegro za 10 zł! jest w tym jakiś haczyk?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Najlepiej zapytaj się swojego okulisty on Ci powinien wszystko wytłumaczyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja pamietam jak zaczynałem swoją przygodę z soczewkami to miałem J&J 2tygodniowe (możesz w nich spać ale wtedy nosisz przez tydzień) zdarzało się że czasami przeholowałem nosząc je np. 2tygodnie cały czas ale na szczęście nic sie nie działo. Rada dla Ciebie NIE kupuj pierwszych soczewek na allegro!! musisz iść do okulisty i dobrać rozmiar w innym wypadku mogą Ci się przesuwać po oku a nawet wypadać. I oczywiście ich moc bo soczewki nosi się zazwyczaj troche mniejsze niz okulary. Kolega wyżej polecał jednodniowe jednak moim zdaniem to marnowanie kasy bo są cholernie drogie w porównaniu z resztą.
I pierwsze tygodnie nie ma sie co oszukiwać beda przesrane przy zakładaniu nie zdziw sie że bedziesz marnował nawet po godzinie dziennie (zdejmowanie jest dużo łatwiejsze i jest kwestia kilku sekund) ale z biegiem czasu dojdziesz do wprawy i bedziesz je tak samo zakladal jak sciagal. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Na zdrowiu nie ma co oszczędzać. Nie stać cię - lepiej nie kupuj, chyba że na własną odpowiedzialność. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja również polecam soczewki miesięczne (też można w nich spać ale chodzi tu bardziej o drzemkę czy coś w tym rodzaju, bo noszenie soczewek na noc jest dość szkodliwe). Przez rok używałem soczewek Bausch & Lomb, które czasem nosiłem dłużej niż miesiąc i nic się większego nie działo. Teraz Mam J&J i również jestem z nich zadowolony. Zdecydowanie skonsultuj wybór z okulistą przed zakupem pierwszej pary.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Płacąc mandat przelewem internetowym w tytule przelewu wystarczy wpisać swój PESEL czy coś jeszcze trzeba?
A tak w ogóle to jeżeli jest błąd w pisowni słownej kwoty mandatu to trzeba go zapłacić? ![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|