The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2011, 14:35
Saturn Ramienskoje z rosyjskiej ekstraklasy się rozpadł, jestem ciekaw czy bylibyśmy w stanie wyciągnąć jakiegoś wyróżniającego się piłkarza z ich składu?

http://transfermarkt.de/de/beno%C3%A...ler_20232.html - reprezentant Kamerunu, prawy obrońca

http://transfermarkt.de/de/zelao/pro...ler_52895.html - środkowy obrońca, Brazylijczyk

http://transfermarkt.de/de/leonid-ko...ler_26348.html - reprezentant Białorusi, napastnik

http://transfermarkt.de/de/kamil-kop...ler_40058.html - interesowaliśmy się nim, reprezentant Słowacji, defensywny pomocnik
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 01.01.2011, 16:22
Ha - mówicie napastnik?

Jest idealny kandydat. Z "nazwiskiem", doświadczeniem z silnych lig zagranicznych (włoska i holenderska) i z reprezentacji. Do tego typowy wysunięty napastnik - silny, wysoki, umiejący się zastawić.

Ba - ciągle dość młody (29 lat) i do wzięcia za darmo! Czyli spełnia wszystkie wymagania... Co prawda raz mu u nas nie wyszło, ale teraz wszyscy będą grali na niego, bo Pawła Brożka nie ma:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Rados%C5%82aw_Matusiak
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
konrad123
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.01.2011, 21:21
Ja bym jego sprowadził

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ja...ler_52111.html

Wiem, wiem Liverpool to nie ta półka ale cena osiągalna. Myślę że dalibyśmy z 600 tyś. i jest nasz.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.01.2011, 21:58
Titto napisał(a):Wyświetl post
Też boicie się, że przyjdzie Smolarek?
Ja wiem kto. Rysiek Czarnota z Orłów z Otwocka. 3 liga podwórkowych szóstek. A tak na poważnie, to też się tego boje
Odpowiedz cytując
ja_
Junior Member

Stary 01.01.2011, 22:25
Jay Spearing to nadzieja Liverpoolu więc wątpię żeby go sprzedali...
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 01.01.2011, 22:43
ja_ napisał(a):Wyświetl post
Jay Spearing to nadzieja Liverpoolu więc wątpię żeby go sprzedali...
W wieku 22 lat? Niektórym to za bardzo się udziela polska myśl szkoleniowa.
Odpowiedz cytując
ja_
Junior Member

Stary 01.01.2011, 22:56
tak, w wieku 22 lat, zaliczył już parę występów w pierwszym składzie... Zobacz sobie kiedy wystrzelił Pedro z Barcy, albo Javier Hernandez z ManU, ten sam rocznik, też bardziej melodia przyszłości niż podstawowy gracz...
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 01.01.2011, 23:09
tak, w wieku 22 lat, zaliczył już parę występów w pierwszym składzie... Zobacz sobie kiedy wystrzelił Pedro z Barcy, albo Javier Hernandez z ManU, ten sam rocznik, też bardziej melodia przyszłości niż podstawowy gracz...
No sory ale porównanie Spearinga do Pedro czy Hernandeza jest co najmniej smieszne
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.01.2011, 23:18
Donki napisał(a):Wyświetl post
No sory ale porównanie Spearinga do Pedro czy Hernandeza jest co najmniej smieszne
Twierdzenie, że 22 latek jest juz spisany na straty (czytaj: transfer do Polski) też nie jest w 100% poważne
Odpowiedz cytując
ja_
Junior Member

Stary 02.01.2011, 00:12
Chodziło mi o to, że talent piłkarza może eksplodować w dowolnym wieku...
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.01.2011, 07:08
Chodziło mi o to, że talent piłkarza może eksplodować w dowolnym wieku...
Ciekawe czy Łobo też tak myśli
Odpowiedz cytując
Forenza
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 02.01.2011, 08:42. ?
Najlepszy napisał(a):Wyświetl post
Widzę ,że nie trzeba wam poprawiać nastroju ok śmieszki umówmy się tak jeżeli moje info się nie potwierdzi to niech admin da mi bana a wy się cieszcie ale jezeli do poniedziałku ten napastnik którego wymieniłem przyjdzie to wy nie macie nawet prawa wymienić jego nazwiska na forum!potraktujmy sprawe honorowo ja notuję wasze nicki

http://www.transfermarkt.de/de/chris...ler_39856.html ?
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 02.01.2011, 10:43
tak to on
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.01.2011, 11:02
To może Ronaldinho weźmiemy bo Milan go nie chce? Tak na poważnie, szkoda Pawła, ale nie ma ludzi niezastąpionych. Wierzę w Stacha i myślę, że niedługo będziemy się cieszyć z nowych zawodników. Najważniejsze jest to żeby Robert jakoś to poskładał i zespół był zgrany.
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
Najlepszy
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 02.01.2011, 11:53
Dzisiaj dowiedziałem się czegoś więcej więc piszę tylko nie krytykowac mnie,że dawkuje informacje bo sam się godzine temu dowiedziałem zapytałem o tego zawodnika czy jest to ktoś w stylu matusiak smolarek to rozmówca się zasmiał i zapewnił że takiego zawodnika w pl jeszcze nie było a jeszcze niedawno mozna było w c+ ogladac jak bramki strzela.Więcej mi nie powiedział kazał czekać do jutra bo będzie ogłoszone w poniedziałek.Ja osobiscie mysle ze to ktos z Francji lub z Wloch bo w Angli i w Hiszpani wiecej placa wiec taki zawodnik wolalby zostac w tamtym kraju niz przychodzic do pl.
Odpowiedz cytując
rendkamp
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 02.01.2011, 12:02
Zaczęło się,zaraz będzie że Araby albo Rosjanie nas kupują i że Ayew stoi na lotnisku i czeka na transport.Najlepszy kto Cie przysłał
Odpowiedz cytując
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.01.2011, 12:14
Dzisiaj dowiedziałem się czegoś więcej więc piszę tylko nie krytykowac mnie,że dawkuje informacje bo sam się godzine temu dowiedziałem zapytałem o tego zawodnika czy jest to ktoś w stylu matusiak smolarek to rozmówca się zasmiał i zapewnił że takiego zawodnika w pl jeszcze nie było a jeszcze niedawno mozna było w c+ ogladac jak bramki strzela.Więcej mi nie powiedział kazał czekać do jutra bo będzie ogłoszone w poniedziałek.Ja osobiscie mysle ze to ktos z Francji lub z Wloch bo w Angli i w Hiszpani wiecej placa wiec taki zawodnik wolalby zostac w tamtym kraju niz przychodzic do pl.
kolego, mam nadzieję, że masz pewne żródło. Kupno napastnika z prawdziwego zdarzenia było by pierwszym krokiem. Kolejnym kupno drugiego...
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 02.01.2011, 12:21
dziwne jest jedno ze na glownej nie ma ze Brozki odchodza Mam taka nadzieje ze chca zrobic tak: oficjalnie oznajmiaja ze Brozki odchodza i odrazu napisza kto Pawla zastapi ale to tylko glupia nadzieja
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 02.01.2011, 12:36
wislakrakow124 napisał(a):Wyświetl post
dziwne jest jedno ze na glownej nie ma ze Brozki odchodza Mam taka nadzieje ze chca zrobic tak: oficjalnie oznajmiaja ze Brozki odchodza i odrazu napisza kto Pawla zastapi ale to tylko glupia nadzieja
Pewno tak będzie tylko żeby to nie był jakiś Makinwa Swoja drogą junier Member o tym mówi no zobaczymy kogoś sprowadzą na pewno.

A Zbymak już nic się nie udziela
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.01.2011, 12:41
Nie będę potwierdzał ani zaprzeczał doniesieniom użytkownika ,,najlepszy'' ale w przyszłym tygodniu testy medyczne ma przechodzić dwóch piłkarzy. Wisła zażądała dyskrecji w tej sprawie, więc nic ponad to nie mogłem się dowiedzieć. Tak dla rozluźnienia atmosfery;-)
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 02.01.2011, 12:46
jendrus napisał(a):Wyświetl post
Pewno tak będzie tylko żeby to nie był jakiś Makinwa Swoja drogą junier Member o tym mówi no zobaczymy kogoś sprowadzą na pewno.

A Zbymak już nic się nie udziela
kiedyś jeden z "junior memberów" napisał tu na forum, że piłkarzem Wisły będzie Boukhari, a na drugi dzień Marokańczyk był już zaprezentowany... także nie ujmowałbym im jakiejś wiedzy tylko dlatego, że pod nickiem mają napisane junior member. Osobiście to na prawdę moim marzeniem jest sprowadzenie do Wisły 2 klasowych napastników i o ofensywę byłbym już spokojny
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.01.2011, 12:51
Że ty sie kolego bez bana 2 miesiące uchowałeś to przedziwna sprawa
no ale skoro deadline jest tylko do jutra to chyba mozna ci ten jeden dzien jeszcze pozostawic
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 02.01.2011, 13:04
W tym temacie to chyba nie jest taka wielka zbrodnia, skoro zaczęli tydzień układać z piłkarzy i nikt się nie oburzał
..
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.01.2011, 13:19
Cytat:
15. Temat Transferowe s-f przeznaczony jest dla tych którzy lubią bawić się menadżerską i wypatrzyli jakiegoś piłkarza który wg nich idealnie by pasował do Wisły. Tutaj też można podzielić się informacjami z jakiś prywatnych źródeł odnośnie transferów z tym że:

a) Informacje z prywatnych źródeł mogą zamieszczać osoby jedynie ze statusem co najmniej member z co najmniej pół rocznym stażem na forum
nie w tym rzeczy, żeby sie w policje bawic
ale ten temat i tak juz trudo przegladac
wiec licze we wtorek na reakcje i ewentualna nagrode dla autora tajnych informacji w przypadku gdyby rozmineły się z rzeczywistością
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 02.01.2011 o godz. 13:22.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 02.01.2011, 13:20
A może sypną kasę na Rodionov'a? chciałbym, ale Bate pewnie go nie puści
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 02.01.2011, 13:22
prawy obrońca, Marcin Kowalczyk wolnym zawodnikiem
http://transfermarkt.de/de/marcin-ko...ler_36298.html
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 02.01.2011, 13:24
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
A może sypną kasę na Rodionov'a? chciałbym, ale Bate pewnie go nie puści
dwa dni temu pisali że ma iśc do Polonii Warszawa bo mu sie skończył kontrakt, jednak Białorusin chce 400 tyś € za sezon grania.
Odpowiedz cytując
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 02.01.2011, 13:28
AYALA napisał(a):Wyświetl post
dwa dni temu pisali że ma iśc do Polonii Warszawa bo mu sie skończył kontrakt, jednak Białorusin chce 400 tyś € za sezon grania.
Mnie to jakoś nie dziwi. Klasowy gracz, który pewnie by był, zażądałby takiej kasy. Jak się popatrzy na zarobki nawet w lidze białoruskiej to niezbyt wygórowane żądania. Ale co do Wisły to wiadomo - nie robimy komina płacowego. Lecz przy odejściu Brożka można się pokusić o taki zakup.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 02.01.2011, 13:37
wg bardzo realne cele trasferowe na to okienko...

Marcin Kowalczyk - lepszego piłkarza na prawą obronę z kartą w ręku nie znajdziemy, oczywiście jak na polskie realia

wspomniany tu Witalij Rodionov - kończy mu się kontrakt, doświadczony, klasowy napastnik, chyba już zmęczony ligą białoruską, kotrakt w granicach 350 tyś euro i myślę, że by się skusił

Maciej Małkowski - pomocnik GKS Bełchatów, kotrakt do czerwca 2012 roku, więc trzeba by było zapłacić za niego, ale piłkarz jak najbardziej warty sporych pieniędzy, myślę, że pieniądze w granicach 600 tys euro zadowoliły by pazernych na kasę działaczy GKS'u

Maksim Bordachov - środkowy obrońca, kolega z zespołu Rodionova, także kończy mu się kontrakt, jeżeli zgodziłby się grać w polskiej lidze to wydaje mi się, że mielibyśmy z niego dużo pożytku.

4 transfery, jak najbardziej wzmocnienia, co ważne 2 Polaków którzy ocierają się o reprezentację Polski no i etatowi reprezentanci Białorusi.
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 02.01.2011 o godz. 13:54.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.01.2011, 14:12
chlopie, Ty ledwo zdania po polsku skladasz, wiec prosba: WEŹ SIĘ ZAMKNIJ
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów