|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
no nie tylko u nas ma być sobota, ale w całej Europie i nawet części Azji...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Obecnie priorytet dla nas to:
nominalny lewy obrońca po odejściu Piotrka Brożka - Marcin Kowalczyk do wzięcia za darmo. stoper mamy już Bunoze i Chaveza ale na ławece nie mamy dla nich alternatywyzy też realnego konkurenta o miejsce w pierwszym składzie. Pomysł z Ghańczykiem mi się o podoba. Kosztuje ok. 300 tyś euro. napastnik ew. prawy pomocnik. W zastępstwie Brożka potrzebujemy jakiegoś bramkostrzelnego napastnika np. Chris Wondolowski król strzelców MLS. W zależności od systemu w którym będziemy występować jeśli mielibyśmy grać w 4-4-2 można by było jeszcze kupić Bentleya. Ewentualnie Małeckiego dać do ataku i ściągnąć prawego pomocnika. Wondolowski myślę za ok. 500 tyś euro + Bentley 300 tyś euro lub Sobota za ok. 500 tyś euro w górę. Co do bramkarzy to można by było wypróbować tam i Jovanicia i Filipa Kurto jeśliby nie wypalili trzeba by było rozglądnąć się za jakimś bramkarzem. Wychodzi Alhassan 300 tyś euro + Wondolowski 500 tyś euro + Bentley 300 tyś euro (500 tyś euro - Sobota) = 1,1 mln. (1,3 mln) euro. Do tego przydałby się jakiś ofensywny pomocnik. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
no chyba że mu się kończy kontrakt ale chcąc się tego dowiedzieć trzeba skontaktować się z jego menadżerem albo obecnym klubem no bo chyba nie na podstawie tego co pisze PS lub podaje jedna zakazana stronka ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Mogę was pocieszyć jeżeli nie wydarzy się nic nadzwyczajnego to do poniedziałku kontrakt z Wisłą podpisze zawodnik o głośnym nazwisku mający w dorobku kilkadziesiąt goli w silnej lidze i jeżeli nazwiska grają to będziemy zadowoleni .Nie wiem o kogo chodzi ale info uzyskałem od osoby która od niedawna podsyła mi niusy i prosze admina o nie banowanie mnie zamieszczam to info bo wiem jaki nastrój panuje na forum i sam do niedawna przechodziłęm nerwówke.POZDRAWIAM i dobrej zabawy wieczorem
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
aha ale na pewno i co będzie konferencja w Orange Sport ?
i co dostanie numer 23 i wszyscy będziemy zadowolenie ? i może go potem opchniemy za 10 mln E ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Taa. Może jeszcze będzie umiał grać w piłkę?!
Nie ma mowy spadamy z ligi bo marudy odeszły! Biada nam.. ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 31.12.2010 o godz. 16:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na szczęście czas szybko zweryfikuje to czy gość mówi prawdę, czy chciał tylko błysnąć... osobiście chciałbym żeby tak było i żeby nie był po 30
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Robbie Keane jest wystawiony na sprzedaż
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Widzę ,że nie trzeba wam poprawiać nastroju ok śmieszki umówmy się tak jeżeli moje info się nie potwierdzi to niech admin da mi bana a wy się cieszcie ale jezeli do poniedziałku ten napastnik którego wymieniłem przyjdzie to wy nie macie nawet prawa wymienić jego nazwiska na forum!potraktujmy sprawe honorowo ja notuję wasze nicki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Powiem szczerze, że Wisłą zmuszona jest do zakupu kilku mocnych zawodników na wiele pozycji.
Zaczynając od ataku, Wisła powinna w chwili obecnej zakontraktować dwóch piłkarzy, jeśli przeznaczono by na to pieniądze ze sprzedaży bliźniaków to możliwy byłby zakup dwóch bardzo dobrych zawodników, którzy nie dość, że byliby w dwójkę to każdy prezentowałby poziom przynajmniej Pawła Brożka. http://transfermarkt.de/de/garra-dem...ler_61375.html podejrzewam, że byłby to koszt 1,5-2 mlnE. http://transfermarkt.de/de/vitali-ro...ler_53354.html jemu natomiast kończy się kontrakt. Aby wzmocnić pomoc trzeba zakupić środkowego pomocnika i skrzydłowego. http://transfermarkt.de/de/renan/pro...ler_66008.html podejrzewam, że 1-1,5 mlnE starczy na jego wykup. http://transfermarkt.de/de/bentley/p...ler_62038.html 300-500 tysE imamy super star na skrzydło. Dodatkowo zakontraktować Gola, Wróbla i Plizgę żeby poziom Polaków w składzie trzymał się normy, no i żeby Ci Polacy prezentowali odpowiedni poziom. Można się również postarać o Sobotę, Kupisza czymimo wszystko Grosickiego. Za granicą poszukać lewego obrońcę, oraz obrońcę uniwersalnego. Podejrzewam, że przy takich wzmocnieniach i odpowiednim ich zgraniu wygralibyśmy ligę w cuglach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Szanowni modzi jak widzę skasowaliśce mój post o tym że jak ćwierkają różne wróble jutro będziemy mieć Sobotę. Dlaczego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Co do przyjścia Waldemara jestem za. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież to science. Po piątku jest SOBOTA
![]() science Co do przyjścia Waldemara jestem za. fiction Czyli po mojemu łapie sie do tematu .Wszystkich którzy poczuli się w jakiś sposób zniesmaczeni tymi żartami oczywiście przepraszam (włącznie z modami). Ale w końcu to ostatni dzień roku. W dodatku taka koekcydencja nazwiska. Żal było by nie pożartować ...
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 31.12.2010 o godz. 18:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja powiem więcej po SOBOCIE przychodzi NIEDZIELA(N) ...
ale to juz kompetny s-f |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
ja to się boje żeby nikt nie chcial Grzelaka z Sibiru sprowadzić za Brożka.Ile trwa okienko transferowe(od kiedy do kiedy)?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
A propos Grzelaka- widać że ten "piłkarz" nie boi się ciężkiej pracy http://www.weszlo.com/news/6039
Ostatnio edytowane przez kornd : 01.01.2011 o godz. 12:03.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
a po nim po raz kolejny przychodzi Wtorek - Niedzielan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
I w ramach równouprawnienia kobiet getry i korki założy Magdalena Środa.
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedziemy dalej...
http://pl.wikipedia.org/wiki/P%C3%A5...C3%A9_Czwartek ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To może jeszcze Karol Piątek, wcześniej w Lechii, teraz gra w Niecieczy, i od nowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ale was wzięło...
To trzeba jeszcze dopisać Łukasza Piątka z Polonii. Pasuje i do tego tematu (transferowe SF, bo Polonia go raczej nie puści) i do ostatnich propozycji. Do tego dorzućmy może jeszcze Sundaya I ewentualnie Poniedzielskiego na rzecznika prasowego ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|