The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2010, 10:39
xdarek napisał(a):Wyświetl post
To teraz jeden bardzo porządny napastnik z zagranicy i jako drugiego bym kupił Grzegorza Kuświka z Bełchatowa
Nie rozumiem, czy ten Kuświk wyróżnia się chociaż trochę w naszej Ekstraklasie ? Z tego co mi wiadomo to jest rezerwowym w Bełchatowie...
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 31.12.2010, 11:33
no nie tylko u nas ma być sobota, ale w całej Europie i nawet części Azji...
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 31.12.2010, 13:16
Obecnie priorytet dla nas to:
nominalny lewy obrońca po odejściu Piotrka Brożka - Marcin Kowalczyk do wzięcia za darmo.

stoper mamy już Bunoze i Chaveza ale na ławece nie mamy dla nich alternatywyzy też realnego konkurenta o miejsce w pierwszym składzie. Pomysł z Ghańczykiem mi się o podoba. Kosztuje ok. 300 tyś euro.

napastnik ew. prawy pomocnik. W zastępstwie Brożka potrzebujemy jakiegoś bramkostrzelnego napastnika np. Chris Wondolowski król strzelców MLS. W zależności od systemu w którym będziemy występować jeśli mielibyśmy grać w 4-4-2 można by było jeszcze kupić Bentleya. Ewentualnie Małeckiego dać do ataku i ściągnąć prawego pomocnika. Wondolowski myślę za ok. 500 tyś euro + Bentley 300 tyś euro lub Sobota za ok. 500 tyś euro w górę.

Co do bramkarzy to można by było wypróbować tam i Jovanicia i Filipa Kurto jeśliby nie wypalili trzeba by było rozglądnąć się za jakimś bramkarzem.

Wychodzi Alhassan 300 tyś euro + Wondolowski 500 tyś euro + Bentley 300 tyś euro (500 tyś euro - Sobota) = 1,1 mln. (1,3 mln) euro.
Do tego przydałby się jakiś ofensywny pomocnik.
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 31.12.2010, 13:22
Titto napisał(a):Wyświetl post
nominalny lewy obrońca po odejściu Piotrka Brożka - Marcin Kowalczyk do wzięcia za darmo.
Kowalczyk to prawy obrońca!
To, że Leo ustawiał do w reprezentacji na lewej stronie nie czyni go lewym obrońcą.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 31.12.2010, 14:20
Titto napisał(a):Wyświetl post

stoper mamy już Bunoze i Chaveza ale na ławece nie mamy dla nich alternatywyzy też realnego konkurenta o miejsce w pierwszym składzie. Pomysł z Ghańczykiem mi się o podoba. Kosztuje ok. 300 tyś euro.

napastnik ew. prawy pomocnik. W zastępstwie Brożka potrzebujemy jakiegoś bramkostrzelnego napastnika np. Chris Wondolowski król strzelców MLS. W zależności od systemu w którym będziemy występować jeśli mielibyśmy grać w 4-4-2 można by było jeszcze kupić Bentleya. Ewentualnie Małeckiego dać do ataku i ściągnąć prawego pomocnika. Wondolowski myślę za ok. 500 tyś euro + Bentley 300 tyś euro lub Sobota za ok. 500 tyś euro w górę.

Co do bramkarzy to można by było wypróbować tam i Jovanicia i Filipa Kurto jeśliby nie wypalili trzeba by było rozglądnąć się za jakimś bramkarzem.

Wychodzi Alhassan 300 tyś euro + Wondolowski 500 tyś euro + Bentley 300 tyś euro (500 tyś euro - Sobota) = 1,1 mln. (1,3 mln) euro.
Do tego przydałby się jakiś ofensywny pomocnik.
Jakie to wszystko proste aż dziwię się dlaczego Cupiał zatrudnił Holendra na stanowisku dyrektora sportowego a nie Ciebie . Mam tylko takie pytanie skąd wiesz że ten cały Wondolowski kosztuje około 500 tyś euro? a Bentley 300 tyś? Jeszcze jakbyś mógł to napisz ile chcieliby zarabiać i czy zgodziliby się na kontrakt motywacyjny? Ok ? Z drugiej strony strasznie dziwię się że Norwegowie chcieliby opchnąć jednego ze swoich najlepszych piłkarzy, ciągle młodego zawodnika który jest przyszłością reprezentacji Nigerii za 300 tyś no chyba że mu się kończy kontrakt ale chcąc się tego dowiedzieć trzeba skontaktować się z jego menadżerem albo obecnym klubem no bo chyba nie na podstawie tego co pisze PS lub podaje jedna zakazana stronka
Odpowiedz cytując
Najlepszy
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 31.12.2010, 16:00
Mogę was pocieszyć jeżeli nie wydarzy się nic nadzwyczajnego to do poniedziałku kontrakt z Wisłą podpisze zawodnik o głośnym nazwisku mający w dorobku kilkadziesiąt goli w silnej lidze i jeżeli nazwiska grają to będziemy zadowoleni .Nie wiem o kogo chodzi ale info uzyskałem od osoby która od niedawna podsyła mi niusy i prosze admina o nie banowanie mnie zamieszczam to info bo wiem jaki nastrój panuje na forum i sam do niedawna przechodziłęm nerwówke.POZDRAWIAM i dobrej zabawy wieczorem
Odpowiedz cytując
michi96d
Member

Od: 11.2009

Stary 31.12.2010, 16:12
aha ale na pewno i co będzie konferencja w Orange Sport ?
i co dostanie numer 23 i wszyscy będziemy zadowolenie ?

i może go potem opchniemy za 10 mln E ?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 31.12.2010, 16:23
Taa. Może jeszcze będzie umiał grać w piłkę?!
Nie ma mowy spadamy z ligi bo marudy odeszły! Biada nam..
..
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.12.2010, 16:27
Najlepszy napisał(a):Wyświetl post
Mogę was pocieszyć jeżeli nie wydarzy się nic nadzwyczajnego to do poniedziałku kontrakt z Wisłą podpisze zawodnik o głośnym nazwisku mający w dorobku kilkadziesiąt goli w silnej lidze i jeżeli nazwiska grają to będziemy zadowoleni .Nie wiem o kogo chodzi ale info uzyskałem od osoby która od niedawna podsyła mi niusy i prosze admina o nie banowanie mnie zamieszczam to info bo wiem jaki nastrój panuje na forum i sam do niedawna przechodziłęm nerwówke.POZDRAWIAM i dobrej zabawy wieczorem
i ma 33 lata pewnie ? i od 2 lat na powaznie nigdzie w piłke nie grał.To ja już wole żeby Maaskant wprowadził kilku chłopaków z MESY
Ostatnio edytowane przez AYALA : 31.12.2010 o godz. 16:29.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.12.2010, 16:32
AYALA napisał(a):Wyświetl post
i ma 33 lata pewnie ? i od 2 lat na powaznie nigdzie w piłke nie grał.To ja już wole żeby Maaskant wprowadził kilku chłopaków z MESY
Dokładnie
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 31.12.2010, 16:34
oby to była prawda ale data twojej rejestracji karze mi myslec inaczej
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 31.12.2010, 16:39
na szczęście czas szybko zweryfikuje to czy gość mówi prawdę, czy chciał tylko błysnąć... osobiście chciałbym żeby tak było i żeby nie był po 30
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 31.12.2010, 16:42
Robbie Keane jest wystawiony na sprzedaż może o niego chodzi?

Odpowiedz cytując
Najlepszy
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 31.12.2010, 17:12
Widzę ,że nie trzeba wam poprawiać nastroju ok śmieszki umówmy się tak jeżeli moje info się nie potwierdzi to niech admin da mi bana a wy się cieszcie ale jezeli do poniedziałku ten napastnik którego wymieniłem przyjdzie to wy nie macie nawet prawa wymienić jego nazwiska na forum!potraktujmy sprawe honorowo ja notuję wasze nicki
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.12.2010, 17:34
Powiem szczerze, że Wisłą zmuszona jest do zakupu kilku mocnych zawodników na wiele pozycji.
Zaczynając od ataku, Wisła powinna w chwili obecnej zakontraktować dwóch piłkarzy, jeśli przeznaczono by na to pieniądze ze sprzedaży bliźniaków to możliwy byłby zakup dwóch bardzo dobrych zawodników, którzy nie dość, że byliby w dwójkę to każdy prezentowałby poziom przynajmniej Pawła Brożka.

http://transfermarkt.de/de/garra-dem...ler_61375.html podejrzewam, że byłby to koszt 1,5-2 mlnE.
http://transfermarkt.de/de/vitali-ro...ler_53354.html jemu natomiast kończy się kontrakt.

Aby wzmocnić pomoc trzeba zakupić środkowego pomocnika i skrzydłowego.

http://transfermarkt.de/de/renan/pro...ler_66008.html podejrzewam, że 1-1,5 mlnE starczy na jego wykup.
http://transfermarkt.de/de/bentley/p...ler_62038.html 300-500 tysE imamy super star na skrzydło.

Dodatkowo zakontraktować Gola, Wróbla i Plizgę żeby poziom Polaków w składzie trzymał się normy, no i żeby Ci Polacy prezentowali odpowiedni poziom. Można się również postarać o Sobotę, Kupisza czymimo wszystko Grosickiego. Za granicą poszukać lewego obrońcę, oraz obrońcę uniwersalnego. Podejrzewam, że przy takich wzmocnieniach i odpowiednim ich zgraniu wygralibyśmy ligę w cuglach.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 31.12.2010, 17:50
Szanowni modzi jak widzę skasowaliśce mój post o tym że jak ćwierkają różne wróble jutro będziemy mieć Sobotę. Dlaczego Czyżby było w tym za mało s-f
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 31.12.2010, 17:56
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Szanowni modzi jak widzę skasowaliśce mój post o tym że jak ćwierkają różne wróble jutro będziemy mieć Sobotę. Dlaczego Czyżby było w tym za mało s-f
Nie tylko wróble ale i kalendarz na nowy rok tez tak ćwierka - JUTRO SOBOTA
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 31.12.2010, 18:13
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
Nie tylko wróble ale i kalendarz na nowy rok tez tak ćwierka - JUTRO SOBOTA
Jak rozumiem zgadzasz się z modami i uważasz że za mało w tym s-f a zatem należało post wykasować ?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 31.12.2010, 18:15
Cytat:
Jak rozumiem zgadzasz się z modami i uważasz że za mało w tym s-f i należało post wykasować ?
Przecież to science. Po piątku jest SOBOTA

Co do przyjścia Waldemara jestem za.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 31.12.2010, 18:20
Przecież to science. Po piątku jest SOBOTA
science
Co do przyjścia Waldemara jestem za.
fiction
Czyli po mojemu łapie sie do tematu .

Wszystkich którzy poczuli się w jakiś sposób zniesmaczeni tymi żartami oczywiście przepraszam (włącznie z modami). Ale w końcu to ostatni dzień roku. W dodatku taka koekcydencja nazwiska. Żal było by nie pożartować ...
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 31.12.2010 o godz. 18:27.
Odpowiedz cytując
matti220
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.12.2010, 19:03
Ja powiem więcej po SOBOCIE przychodzi NIEDZIELA(N) ...

ale to juz kompetny s-f
Odpowiedz cytując
rendkamp
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 31.12.2010, 19:19
ja to się boje żeby nikt nie chcial Grzelaka z Sibiru sprowadzić za Brożka.Ile trwa okienko transferowe(od kiedy do kiedy)?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 01.01.2011, 11:55
matti220 napisał(a):Wyświetl post
Ja powiem więcej po SOBOCIE przychodzi NIEDZIELA(N) ...

ale to juz kompetny s-f
W dodatku angażujemy aktora Jacka Poniedziałka i piłkarze będą mieli pod prysznicami przejebane.
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 01.01.2011, 12:01
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
W dodatku angażujemy aktora Jacka Poniedziałka i piłkarze będą mieli pod prysznicami przejebane.
Tekst miesiąca
A propos Grzelaka- widać że ten "piłkarz" nie boi się ciężkiej pracy http://www.weszlo.com/news/6039
Ostatnio edytowane przez kornd : 01.01.2011 o godz. 12:03.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 01.01.2011, 12:15
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
a po nim po raz kolejny przychodzi Wtorek - Niedzielan
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.01.2011, 13:17
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
a po nim po raz kolejny przychodzi Wtorek - Niedzielan
I w ramach równouprawnienia kobiet getry i korki założy Magdalena Środa.
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Stary 01.01.2011, 13:48
Jedziemy dalej...
http://pl.wikipedia.org/wiki/P%C3%A5...C3%A9_Czwartek
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 01.01.2011, 14:00
To może jeszcze Karol Piątek, wcześniej w Lechii, teraz gra w Niecieczy, i od nowa
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.01.2011, 14:04
Też boicie się, że przyjdzie Smolarek?
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 01.01.2011, 14:11
Ale was wzięło...
To trzeba jeszcze dopisać Łukasza Piątka z Polonii. Pasuje i do tego tematu (transferowe SF, bo Polonia go raczej nie puści) i do ostatnich propozycji.
Do tego dorzućmy może jeszcze Sundaya I ewentualnie Poniedzielskiego na rzecznika prasowego
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów