The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2010, 10:50
Styk83 napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/wiadomosci/pawe...wiadomosc.html podobno sie juz dogadali .
Przecież to jest qźwa zwykły skan z choćby naszego forum!!!

Oni nie mają własnych info tylko kopiują już istniejące wiadomości.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 31.12.2010, 10:50
Ciekawe do ilu trzeba będzie dalej tłuc, że już po wpadce z Levadią (a co dopiero z Qarabagiem Agdam) nie było graczy nie do pozbycia się...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 31.12.2010, 10:53
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post

Odnośnie Lecha jeszcze słów kilka. Lech jako jedna z niewielu drużyn wpadła na świetny pomysł, żeby posprowadzać kilku z Białorusi, kilku z Bałkanów... po co? Po to, że może właśnie nie chcieli popełnić błędu Wisły! Po to, żeby nie mieli ospałych polskich świętych krów na boisku, tylko gości co nogi nie odstawią, co będą charować na boisku. Polacy nie mają tego we krwi... Polacy mają tylko we łbie zachód i pieniądze... pierd*lona polska mentalność jest taka, żeby zarobić ale się nie narobić! Wolą grzać na zachodzie ławe za miliony, niż tu grać na wysokim poziomie za setki tysięcy!
Puszczasz bąki aż miło - pierd za pierdem - Lech właśnie idzie inna drogą niż my - kupuje i Polaków i obcokrajowców - nasza droga od kilku lat to sami obcokrajowcy.

Dlatego Lech oparty na Polakach i obcokrajowcach gra dobrze w pucharach. Wisła.....

Lech to zespół "idealnej równowagi" pomiędzy polskimi i zagranicznymi piłkarzami a nie żadne wizje Ptakovii jakie czekają Wisłę - sami obcokrajowcy bez Polaków w składzie.

Peszko, Bosacki nogi nie odstawiają... pewnie są Białorusinami z pochodzenia wg Ciebie.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 31.12.2010 o godz. 10:56.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 31.12.2010, 10:54
poczekajmy spokojnie na ruchy transferowe Stasia->Ja się osobiście cieszę że bracia odeszli gdyż trzeba nowej motywacji w zespole a chłopaki powinni mieć szanse spróbować swoich sil w innej lidze.

obóz przygotowawczy zaczynamy 17 więc mamy prawie 3 weeks na sprowadzenie nowych ludzi
Panie i Panowie -> spokojnie
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 31.12.2010, 10:56
Moment moment...

Nie ma oficjalnego komunikatu na www.wisla.krakow.pl, rzecznik Ochalik zaprzecza mówiąc że piłkarze się dogadali ale kluby nie. Dla mnie to jest BARDZO dobry znak.

Dlaczego? Bo to że P&P Brożkowi się dogadali z Turkami to jedno. Umowy mogli sobie podpisywać, fotki strzelać itd itd ale to nic jeśli kluby się nie dogadają, te umowy będą NIEWAŻNE. IMO Turki cwane sobie tak wymyśliły, kasą pewnie namówiły Brożków, podstawili kontrakty oczywiście ważne od momentu gdy kluby się dogadają, Ci podpisali, fotki porobili - TYPOWA presja na działaczy Wisły pełną gębą. Cwaniaki.

Nie jestem prorokiem, ale mi to wygląda na to, że poprostu Wisła owszem - chce sprzedać braci, ale Stan negocjuje jak najlepsze warunki dla Wisły. Umówmy się, oni mają już po 27 lat. Kto z Was wie czy p.Cupiał nie dał zielonego światła dla tego transferu ale powiedział do Valcksa że ma być jak najwięcej kasy wytargowane bo od tego zależy ile później on dostanie na transfery? Bo moim zdaniem właśnie tak było. No i ja jestem przeszczęśliwy, bo w końcu nie ma łapanki w klubie kto ile da bierzcie kto chcecie żeby tylko było powyżej miliona euro!! Bardzo dobrze. Jest o co się targować. Dla nich może nie, ale dla nas to jest różnica czy zapłacą nam za Brożków 2,5 mln euro czy 3 mln euro. Ktoś podawał kwotę 2,8 mln. Moim zdaniem to jest oferta Turków, a Wisła chce więcej. Jak będzie - zobaczymy. Ale póki co, nie żegnajcie się z Brożkami. Już w Fulham Brożek był, a jednak jeszcze pare bramek u nas strzelił

Co do samego transferu - jeśli wyjdzie - jeżeli jest to kwota około 3 mln euro lub więcej za obydwóch - bardzo dobry interes, ja jestem za. Jeśli nie teraz to kiedy ? Wolicie żeby oboje zaczęli grać kaszane i za rok będziemy ich puszczać za 300 tys do Zagłębia albo Górnika Zabrze? Albo do II Bundesligi

Co do samego transferu 2 - jeśli wyjdzie oczywiście - skoro tak często "handlujemy" z Trabzonem, czy nie ma sensu podjąć z nimi stałą współpracę ? Nie taką jaka jest ponoć z Borussią która nam nic nie daje, ale taką prawdziwą. Oni są na 1 miejscu w mocnej tureckiej lidze. Nie wierze żeby w tym momencie nie mieli w kadrze młodych zawodników którzy chcieliby grać, nie mieszczą się w ich składzie a w Polsce by sobie poradzili. Takie wymiany, wypożyczenia mają sens, szczególnie jeśli Trabzon utrzyma swoją formę. Każdy z tych młodych chłopaków będize chciał zaistnieć w Polsce, w Wiśle, żeby go później sami chcieli spowrotem w Trabzonie. Moim zdaniem Stan powinien przemyśleć sprawę z Basałejem.

Krótko co do Pawełka - niech będzie. Obojętne mi to w sumie. Ale nie liczcie na żadnego bramkarza w tym okienku. Nr. 1 Jovanić, nr. 2 Kurto, reszta bramkarzy na wypadek kontuzji z ME.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 31.12.2010, 10:56
Jeszcze raz ,szerzej! Dlaczego mamy niby płakać za Brożkami. Nadarzyła się okazja do sprzedania za całkiem dobre pieniądze. Dwa mln euro z Pawła to i tak Turcy przepłacili. Wiśle potrzeba świeżej krwi. Zauważcie ,że odkąd przyszli nowi zawodnicy to poziom zaangażowania w grę wzrósł. Popatrzcie na mecz z Cracovią. Kiedy ostatni raz piłkarze z Białą Gwiazdą na piersi ,tak się cieszyli jak po golu Boukhari'ego. Potrzeba nowych ludzi. Brożkom się już nic nie chciało. Proste.

PS. Jest jakieś ograniczenie dla obcokrajowców na boisku jednocześnie występujacych ?
Ostatnio edytowane przez Bronex : 31.12.2010 o godz. 11:00.
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 31.12.2010, 10:57
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Puszczasz bąki aż miło - pierd za pierdem - Lech właśnie idzie inna drogą niż my - kupuje i Polaków i obcokrajowców - nasza droga od kilku lat to sami obcokrajowcy.

Dlatego Lech oparty na Polakach i obcokrajowcach gra dobrze w pucharach. Wisła.....

Peszko, Bosacki nogi nie odstawiają... pewnie są Białorusinami z pochodzenia wg Ciebie.
Buric, Kikut, Bosacki, Arboleda, Henriquez, Peszko( Wilk 72'), Injac( Wilk 52'), Djurdjevic, Krivets, Stilic( Możdżeń 61'), Rudnevs

Skład Lecha w meczu z Man City, 3 Polaków w podstawowej 11, z czego jeden już odszedł...
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 31.12.2010, 11:01
Witoldon napisał(a):Wyświetl post
Buric, Kikut, Bosacki, Arboleda, Henriquez, Peszko( Wilk 72'), Injac( Wilk 52'), Djurdjevic, Krivets, Stilic( Możdżeń 61'), Rudnevs

Skład Lecha w meczu z Man City, 3 Polaków w podstawowej 11, z czego jeden już odszedł...
A w innych meczach jaki był skład? Uwielbiam takie "fałszowanie danych". Zrób statystykę ze wszystkich meczów pucharowych a nie podawaj przykład 1 meczu... bo to więcej niż tendencyjne jest.

Nie piszę że Polaków ma być więcej ale Lech kupuje Polaków my z wyjątkami (Wilk) mamy inny pomysł. Pomysł Ptakovii tylko na troche wyższym poziomie.

No i czekam na składy z innych meczy Lecha w pucharach z ostatnich 3 sezonów.

Bronex napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze raz ,szerzej! Dlaczego mamy niby płakać za Brożkami. Nadarzyła się okazja do sprzedania za całkiem dobre pieniądze. Dwa mln euro z Pawła to i tak Turcy przepłacili. Wiśle potrzeba świeżej krwi. Zauważcie ,że odkąd przyszli nowi zawodnicy to poziom zaangażowania w grę wzrósł. Popatrzcie na mecz z Cracovią. Kiedy ostatni raz piłkarze z Białą Gwiazdą na piersi ,tak się cieszyli jak po golu Boukhari'ego. Potrzeba nowych ludzi. Brożkom się już nic nie chciało. Proste.

PS. Jest jakieś ograniczenie dla obcokrajowców na boisku jednocześnie występujacych ?
Nikt nie płacze tylko za Pawłem, ale wielu kolegów (ja ich rozumiem) ma obawy że klub znowu zrobi wała z kibiców i zamiast Marcelo będzie paralityk Bunoza a zamiast Brożka inny łamaga. Jak ktoś dobrze napisał - problemem nie jest sprzedaż piłkarza ale zastąpienie ich innymi lepszymi/porównywalnymi itd Do tej pory w Wiśle ostatnimi latami tak się nie zdarzało. Przychodzili zmiennicy ale najczęściej słabsi.

A co do pytania o obcokrajowców i ograniczenia ... pamiętasz Ptakowię ze Szczecina z 11 Brazylijskimi kelnerami na boisku jednocześnie? To po co głupie pytania zadajesz.

Dla mnie 17 stycznia to znacznik w która stronę zmierza nasz klub. Wtedy ma być skompletowana kadra przed rundą - tak żeby się zgrali a nie były tłumaczenia po zajęciu 5 miejsca na koniec - że czasu nie mieli na zgranie. Po tym dniu ocenię czy warto było sprzedawać Pawła. W przeciwieństwie do być może przedwcześnie płaczących po nim i do tych co dopiero mogą zapłakać jak kolejny Bunoza tylko że w ataku zastąpi Brożka. 17 stycznia nam wszystkim da odpowiedź.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 31.12.2010 o godz. 11:22.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 31.12.2010, 11:09
Polityka transferowa Wisły Kraków jest taka sama jak polityka naszych rządzących.

A tak w ogóle to nie lepiej przypadkiem tę politykę wstawić w cudzysłów ?
Odpowiedz cytując
albert02
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.12.2010, 11:09
BronekTS napisał(a):Wyświetl post
Moment moment...

Nie ma oficjalnego komunikatu na www.wisla.krakow.pl, rzecznik Ochalik zaprzecza mówiąc że piłkarze się dogadali ale kluby nie. Dla mnie to jest BARDZO dobry znak.

Dlaczego? Bo to że P&P Brożkowi się dogadali z Turkami to jedno. Umowy mogli sobie podpisywać, fotki strzelać itd itd ale to nic jeśli kluby się nie dogadają, te umowy będą NIEWAŻNE. IMO Turki cwane sobie tak wymyśliły, kasą pewnie namówiły Brożków, podstawili kontrakty oczywiście ważne od momentu gdy kluby się dogadają, Ci podpisali, fotki porobili - TYPOWA presja na działaczy Wisły pełną gębą. Cwaniaki.
Nie mogli podpisac umowy jesli wczesniej kluby sie nie dogadaly. Pozatym zauwazcie, ze na tych zdjeciach co sie wszyscy nimi ekscytuja Brozki podpisuja puste kartki. Byc moze to przez aparat, a moze jeszcze nic nie jest uzgodnione a kompane w goracej wodzie Turki wszystko juz puscili w obieg.
Odpowiedz cytując
wojteqs80
Member

Od: 08.2006

Stary 31.12.2010, 11:13
Moim skromnym zdaniem decyzja o sprzedaży braci jest trafiona ,klub uzyskał środki na nowe zakupy a z całym szacunkiem dla Brożków ostatnio nie prezentowali się rewelacyjnie . Piotr nie mieścił się w podstawowej 11 a Paweł grał bo nie miał konkurencji, nie wiadomo jak by się zachował gdyby po zimowym oknie musiałby usiąść na ławce. Teraz kwestia dobrych transferów do drużyny a w te głęboko wierze , nawet biorąc pod uwagę doniesienia prasowe wygląda to całkiem ciekawie.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 31.12.2010, 11:16
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Wiśle potrzeba świeżej krwi. Zauważcie ,że odkąd przyszli nowi zawodnicy to poziom zaangażowania w grę wzrósł.
Serio? I to niby dlatego, że Marcelo, Głowacki, a szczególnie Diaz to lenie byli, tak?
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 31.12.2010, 11:19
Osobiście najbardziej ubolewam nad tym, że postawa samego zawodnika wskazywała na to że on wcale się tak nie spieszył do wyjazdu.
Boli mnie też to że u nas nie było żadnego kuszenia Pawea nowym kontraktem, zarobkami itp ta jak w przypadku chociażby Arboledy z Lecha kiedy co dzień można było przeczytać coś nowego.

Wokół tego transferu jednak owiana jest jakaś tajemnica, można przeczytać na pewnej ze stron sugestiie, że Cupiał nie chciał go sprzedawać. W takim razie czyj to był pomysł ? Basałaja, Holenderskiej dwójki ? Czekam na smaczek podany przez SKWK....
Jestem bardzo ciekawy kto stoii za sprzedażą ikony klubu, ikony jak widać nie dla wszystkich kibiców. Ten transfer nie przyniósł nic dobrego, podzielił kibiców na kilka obozów i pewnie jeszcze długooo będą trwały dyskusje na temat czy to dobrze czy źle co jest już dużym negatywem.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 31.12.2010 o godz. 11:24.
Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 31.12.2010, 11:31
Moze Brozki to nie wirtuozi i w ogole ale w Wiśle nie dlugo juz nie bedzie Polaków i graczy zwiazanychz klubem od dawna. Został jz tylko Sobol i Małecki. Troche to juz wstyd:/
Tylko Wisła...

San Antonio Spurs ) 99,03,05,07

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.12.2010, 11:37
No proszę była niezła runda jak na tą zbieraninę bo punktowo wciąż są szansę na mistrza to widzę wyprzedaż zaczyna się.
Ja jestem za tym żeby zawodnicy odchodzili i przychodzili ale jeśli tak ma być to trzeba miec mięć już następców gotowych do gry. Natomiast Wisła nie ma następcy dla Brożka Pawła który był kluczowym napastnikiem ostatnich 5 lat. Faktycznie na międzynarodowej arenie zawiódł jak wszyscy ... ale w Polskiej lidze utrzymał w miarę równy poziom.

Ogólnie nasz klub to wielki market i nic więcej obecnie zero pomysłu na rozwój klubu . Znowu naściągamy obcokrajowców tanich licząc że się wypromuje. Cóż Cupiał chcę odzyskać jak najwięcej jego klub jego prawo !!!!. Sukcesy sportowe to tylko melodia marzeń przy takiej strategi transferowej klubu.
Borinho
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 31.12.2010, 11:38
Jak napisał westersyl konkurencyjna strona podaje nieoficjalnie dwie informacje:
1. Zwolennikiem sprzedaży Pawła nie był BC. Podobno to Basałaj ze Stanem mieli zapewnić że bez trudu znajdą nastepce.
2. Paweł wcale nie był entuzjastą transferu do Turcji (miał mieć sportowo bardziej atrakcyjne oferty).
Powyższe informacje nie wydają się być zupełnie "od czapki" i (jeśli prawdziwe) rzucaja chyba nowe światło na transfer. Wygląda na to że pp. BB i SV grają bardzo ostro. Zobaczymy czy nie za ostro.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.12.2010, 11:41
rw88
spoko tylko że masz choćby w ME u nas kilku którym pasowałoby dać pograć w 1 składzie czy być w kadrze i już liczba Polaków się zwiększa, kolejna sprawa nie pamiętam kiedy ale czytałem o jednym z naszych napastników z ME że to spory talent więc może dać im wreszcie szansę.
Narzekacie na brak Polaków ale młodym za cholerę nie chcecie dać szansy!! Sam widzisz jak się sciąga u nas piłkarzy jak ktoś nie ma klauzury odstępnego to dupa zbita.. Zastanówcie się co wy chcecie tak naprawdę a potem narzekajcie.

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 31.12.2010, 11:45
Kluvi,

Nie wiesz kto nie wiesz gdzie, nawet nie wiesz do kogo piszesz. Co Ty właściwie wiesz? Konkrety.
Kto ma dać szanse młodym? Ja? A może trener powinien, bo taki przegląd zrobił Maaskant naszych młodych poopowiadał ze da im szansę i żaden nie dostał.

Powiem szczerze do końca nie wiem o czym piszesz
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 31.12.2010 o godz. 11:47.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 31.12.2010, 11:47
Oryzek pisałem do rw88 ;]
chodziło mi o Szewczyka

http://www.igol.pl/article,28127.html
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 31.12.2010 o godz. 11:49.

Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.12.2010, 11:55
No cóż mówić, Stan narazie nic dobrego nie zrobił, sprzedał Diaza, Brożków, pogonił Pawełka...a ja się pytam gdzie są następcy A już wiem tydzień przed startem rozgrywek będą...król strzelców ligi Afgańskiej...straciłem wiarę w to wszystko...piszecie że taka kolej rzeczy ale wskażcie mi inny klub który robi takie przekręty ze składem...w profesionalnym klubie sprzedaje się gracza i ma odpowiedniego zastępce od razu...tu niedość że z klubu robią targowisko to zawodnicy coś warci są wypożyczeni...na obronią grają pomocnicy, kolonia zagranicznych graczy i jak to ma zaskoczyć Basałaj chłopie kto ma przyjść na stadion, żeby oglądać to stado najemników? Już po letnim okienku było widać że trzeba wzmocnień, tu znowu zabierają się od sprzedaży...nam potrzeba z 6 zawodników na różne pozycje...zamiast pozbyć się balastu typu Łobodziński, Kowalski, Jirsak, którzy zarabiją krocie to lepiej sprzedać jedynego napastnika żeby mieć czym płacić tym patałachą
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 31.12.2010, 11:58
westeryl
ta konkurencyjna strona to już pod Holendrami kopie dołki od dłuższego czasu..
i bardziej uwierzę w to że Paweł poszedł za Piotrkiem tam niż w to co oni piszą...

Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 31.12.2010, 12:05
WIELKI_CZŁOWIEK napisał(a):Wyświetl post
Mam pomysl na swietny biznes, zaczne sprzedawac sznury dla ludzi ktorzy chca sie powiesic po odejsciu braci B.
Ludzie litosci, Pawel jest sympatycznym gosciem jak juz to pisalem gdzies wyzej, ale ile mozna znosic jego chimery. Piszecie o nim legenda? No bez jaj, to Franek, Zuraw, Kosa, Szymek, Baszczu czy Glowa kim sa? Wszyscy ci goscie kojarza mi sie z pieknymi meczami wielkiej Wisly, ale jakos Brozka to sobie nie moge w tym wszystkim przypomniec. Ma chlopak 27 lat a dalej niektorzy nazywaja go wielkim talentem. Do skladu nigdy nie mogl sie przebic, dopiero kiedy odeszly legendy dostal sie do wyjsciowej 11. Jedyny zal do Cupiala jaki teraz mam to dlaczego nie sprzedales jak dawali 3 banki? A Pawel jak w Trabzonsporze bedzie sie tak aklimatyzowal jak w Wisle to powodzenia mu zycze na Euro 2012... na kanapie przed telewizorem
Moim skromnym zdaniem bardzo dobrymi pilkarzami Wisły. Ale, LEGENDĄ jest Henryk Reyman.
O.T Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim Wiślakom.
Odpowiedz cytując
jagoda
Banita

Od: 08.2006

Stary 31.12.2010, 12:06
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Wokół tego transferu jednak owiana jest jakaś tajemnica, można przeczytać na pewnej ze stron sugestiie, że Cupiał nie chciał go sprzedawać. W takim razie czyj to był pomysł ? Basałaja, Holenderskiej dwójki ? Czekam na smaczek podany przez SKWK....
Jestem bardzo ciekawy kto stoii za sprzedażą ikony klubu, ikony jak widać nie dla wszystkich kibiców. Ten transfer nie przyniósł nic dobrego, podzielił kibiców na kilka obozów i pewnie jeszcze długooo będą trwały dyskusje na temat czy to dobrze czy źle co jest już dużym negatywem.
Zrozum, że jakby Cupiał rzekł VETO, to Brożki siedziałyby grzecznie w Polsce zniewolone łańcuchem myślenickim.

Cupiał nie chciał sprzedać Brożków, ale, że Basałaj miał taką ochotę to Cupiał nie miał prawa sprzeciwu i musiał przystać na basałajowym :] tego jeszcze nie było

Nikt o zdrowych zmysłach nie pochwala tego ruch z prostej przyczyny, nie mamy pół napastnika, Pa.Brożek był jaki był, ale W Wiśle nie było lepszego napastnika. Piotrek drastycznie opadł z formą, zastąpili go tak, że nei poczuliśmy różnicy, z Pawłem może być inaczej bo na daną chwile nie ma u nas kto grać. Być może się to zmieni, ale szanse są iluzoryczne.

TRZEBA sobie jasno sprawę postawić i coś UŚWIADOMIĆ: Nikt inny nie chciał tego wyjazdu jak bracia B., nikt ich nie wypychał na siłę, sami napalali się od lat i rwali na wyjazd - co zrozumiałe.
Ostatnio edytowane przez jagoda : 31.12.2010 o godz. 12:10.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 31.12.2010, 12:07
Basałaj, czekamy na realizację Twoich obietnic. Na jesieni 2011 r. mecze z Barceloną, z Realem, z Chelsea!
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 31.12.2010, 12:15
tak pół żartem

a może bracia dogadali się z Bossem, że sprzedaje ich oni pograją w Turcji te 2.5 roku nie przedłużą kontraktów i za free wracają do nas ile będą mieli lat 30 ?
skoro bawimy się w różne teorie odejścia braci

ps
Ogryzek ale jeszcze go nie sprzedaliśmy więc się liczy no chyba że teraz wg Ciebie wszyscy są u nas obcokrajowcami
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 31.12.2010 o godz. 12:18.

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 31.12.2010, 12:20
Naprawdę chcecie zrobić zbiorowe harakiri przed Nowym Rokiem? Jeśli nie to weźcie się za przygotowania do Sylwestra, a nie za wypisywanie dziesiątek stron żali po odejściu Brożek Brothers. Naprawdę nie da się tego czytać.

Za kilka dni okaże się że kupiliście kilku zdolnych i młodych zawodników, chociażby Sobotę, Kupisza i Gola, a do tego jakiegoś bramkostrzelnego napastnika z innego kraju i znowu pojawi się huraoptymizm i komentarze typu: Wisła Mistrz! Wielka Wisła!

Życzę więcej dystansu i chłodnej głowy na Nowy Rok!
Odpowiedz cytując
Jeden
Member

Od: 10.2010

Stary 31.12.2010, 12:21
A może w Wiśle nie potwierdzili jeszcze transferu bo chcą Nam kogoś przedstawić żeby poprawić atmosfere?ja się łudze,że ogłaszają transfer Brożków i jednoczesnie podają info,że z dniem dzisiejszym zawodnikami Wisły zostali...i tu ciekawe nazwisko
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.12.2010, 12:22
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę chcecie zrobić zbiorowe harakiri przed Nowym Rokiem? Jeśli nie to weźcie się za przygotowania do Sylwestra, a nie za wypisywanie dziesiątek stron żali po odejściu Brożek Brothers. Naprawdę nie da się tego czytać.

Za kilka dni okaże się że kupiliście kilku zdolnych i młodych zawodników, chociażby Sobotę, Kupisza i Gola, a do tego jakiegoś bramkostrzelnego napastnika z innego kraju i znowu pojawi się huraoptymizm i komentarze typu: Wisła Mistrz! Wielka Wisła!

Życzę więcej dystansu i chłodnej głowy na Nowy Rok!
bardo mi się podoba acana podejście do sprawy.
tylko szkoda prawie żaden z Wiślaków nie ma na tyle chłodnej głowy co emj10
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 31.12.2010, 12:25
emjot ja mam tylko tutaj niektórym się w głowie poprzewracało..
ja czekam do końca okienka i dopiero zacznę oceniać

Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 31.12.2010, 12:26
emj10 napisał(a):Wyświetl post

a mi bardziej prawdopodobny wydaje się scenariusz z lata kiedy to sprzedano Diaza, Marcelo i Głowę, a w ich miejsce przyszli ogórki z zagranicy.
Groundhopper
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów