The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 19:51
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Cikos zły?
Paljic zły?
Bunoza zły?

Ogarnij się.

Cikos jest lepszy od Alvareza.

Paljic jest dużo lepszy od Brożka.

Bunoza jest bardzo dobrym stoperem.
z jednym się nie zgadzam, Bunoza ma papiery na to, żeby być bardzo dobrym stoperem, na razie popełnia zbyt dużo błędów choć trzeba przyznać, że z każdym meczem jest coraz pewniejszy
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.12.2010, 19:52
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Spokoju trochę, apeluje.

Brożek to bardzo chimeryczny napastnik,nie ma u niego za grosz regularności. Także skuteczność u niego jest, lekko mówiąc, taka sobie.Technika mierna. Kolejny. Piotr Brożek to jeden z wielu ligowców, niczym specjalnie się nie wyróżnia. Pajlic, który jest lewoskrzydłowym gra na jego pozycji o niebo lepiej.

Brożkowie mieli kończące się kontrakty, Paweł do 2013, Piotr jakoś teraz. Ich wartość w klubie została oceniona na takich,którzy więcej już nic klubowi dać nie mogą. Lada chwila Piotr odszedłby za darmo a z Pawłem nikt by kontraktu na kolejne lata nie podpisał, a za darmo oddać go szkoda. A i tak więcej niż 1 - 2 mln by się za niego nie wzięło. Czyli tyle co za nich skasowano uważam za uczciwy pieniądz. Nie ma się co okłamywać, powinniśmy mieć lepszych zawodników niż Brożkowie,bo oni nic ponad to co mieliśmy do tej pory w Europie nam nie gwarantowali.
Mierni są i tyle.

Czasy Brożków,Pawełka, powinny odejść już jakiś czas temu w niebyt, gdy wiadomym było,że nic poza kolejnymi rozczarowaniami europejskimi,kompromitacjami,co za tym idzie dziurami budżetowymi lepszego nas nie czeka.
Człowiek ,który zdobywa 110Goli dla klubu zostaje sprzedany razem z bratem,który zatrzmał Barcelone za 2mln

Bez urazy,ale to bzdura co gadasz,technika mierna hahah szczególnie pewnie gol z Legią masz na myśliCzy fenomenalne zagrania z Beitarem
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.12.2010, 19:52
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że Bogusław Cupiał przez te wszystkie lata wpuszczał nas na mecze Wisełki za darmo i jeszcze dorzucał Colę+kiełbaski gratis.
za bilety to klubu byśmy w III lidze nie utrzymali
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 30.12.2010, 19:53
Nasz kolega z Azji napisał, że u nich mówi się teraz o 2 mln. Jeżeli to osobista decyzja Cupiała, to ja na miejscu Stana złożyłbym dymisję.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 30.12.2010, 19:53
Prawda jest taka nie dostaniemy w zamian nawet jednego piłkarza klasy Brożka,oddajemy najlepszych ,bierzemy to co za darmo

Dla przypomnienia :

http://www.youtube.com/watch?v=94xMwfCU7wE
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 30.12.2010, 19:54
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że Bogusław Cupiał przez te wszystkie lata wpuszczał nas na mecze Wisełki za darmo i jeszcze dorzucał Colę+kiełbaski gratis.

My kibice kupujemy bilety/karnety i współfinansujemy klub. Więc my też częściowo "kupiliśmy" Brożków, Żurawskiego, Kosowskiego etc. Oczywiście, więcej na to pieniędzy wyłożył Cupiał.
Zyski z biletow / karnetów nie starczyłyby na wypłatę na roczną pensję Łobodzińskiego czy tym bardziej Garguły.. to wcale nie jest dużo pieniędzy, tym bardziej teraz gdy na Wiśle są ceny biletów na poziomie takich klubów jak Podbeskidzie Bielsko Biała, Cupiał wyklada 80 - 90 % kasy, reszta to kibice
Ostatnio edytowane przez CH. : 30.12.2010 o godz. 19:58.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 30.12.2010, 19:58
Jirsak też zatrzymał Barcelone i dobrze rozgrywał w tym meczu. Więc ma isc za 5 milionów? A bzdury gadacie, niektorzy jak Piotrek żyją tylko tym meczem.

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 30.12.2010, 19:58
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Cikos zły?
Paljic zły?
Bunoza zły?

Ogarnij się.

Cikos jest lepszy od Alvareza.

Paljic jest dużo lepszy od Brożka.

Bunoza jest bardzo dobrym stoperem.
Potraktuje to jako zart. Ogladales w ogole mecze Wisly w tym sezonie? Paljic i Cikos byli notorycznie objezdzani przez nawet nie ligowych sredniakow. Czasami wygladalo, to wrecz tragicznie. O koordynacji ruchowej, szybkosci, zwrotnosci Bunozy nawet nie wspominam, chlopak mialby problemy ze znalezieniem pracodawcy w klubach z dolnej czesci tabeli ekstraklasy(praktycznie w kazdym spotkaniu kilka bledow). Przypominam tez o priorytetach(nie jestesmy Odra Wodzislaw), a takimi graczami nie zawojuje sie Europy, o MP bedzie arcy ciezko. No i kogo oni zastapili...Cikos za Baszczynskiego czy Alvareza ? Chlopak o 2 klasy gorszy. Paljic? Stara sie i tego mu nie odmawiam, ale nie potrafi bronic, poza tym absolutnie niczym nie wyroznia sie w naszej slabej lidze, a ma zagwaratnowane miejsce w I-szej jedenastce. Boukhari, to emeryt, ktoremu nie chcialo sie grac w Turcji.

P.S - Jak mozna bronic takich transferow? Patrzac na to, kto przychodzil w latach poprzednich. Gracze, ktorzy spadli z ligi, ktorzy nie grali w nizszych klasach rozgrywkowych, albo nie lapali sie do skladu bardzo przecietnych druzyn maja dac nowa jakosc Za glowe sie tylko zlapac.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 30.12.2010 o godz. 20:02.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 30.12.2010, 19:59
Pół roku temu, niejaki zbymak przepowiadał ofensywę transferową w zimie. Sprzedaliśmy Diaza, Głowackiego, Marcelo, teraz Brożków. Kto będzie grał? Jakieś wynalazki w stylu Bunozy, Branco, Cikosa, itp.?
Odpowiedz cytując
krzysztofff
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.12.2010, 19:59
Witam wszystkich..chyba z pol roku mnie tu nie bylo,gdyz dostalem bana za zbyt krytyczne uwagi na polityke transferowa klubu i co ja widze?ze znowu decydenci okradaja nasza Wisle!!!do broni!!!Basalaj lapy precz od Brozkow i pieniedzy za nich!smiac mi sie chce z tych ktorzy tu sie jaraja kwotami jakie dostaniemy za blizniakow,2 mln,4..a moze 10 ..a ja sie pytam jaka to roznica ile trafi do kieszeni Cupiala?przeciez na transfery dostaniemy ochlapy!
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 30.12.2010, 20:00
Odejście Piotrka mogę zrozumieć,mamy kim go zastąpić ale Pawła za te pieniądze oddawać to skandal
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 30.12.2010, 20:07
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
oj rozpieścił nas przez te 14 lat prezes Cupiał... do tego stopnia, że już co niektórzy przepowiadają kres drużyny... nie wiem czy ja słabo widzę, czy żyję w wyimaginowanym świecie jak napisał "kolega" dzollo", ale po rundzie wiosennej, po wyprzedaży niezastąpionych piłkarzy, nadal jesteśmy w czołówce, mało tego bijemy się o mistrza, tracimy 3 pkt do lidera... ale nie przecież lecimy w dół jesteśmy na dnie tabeli...

wiecie co...? w dupach się wam poprzewracało.... :/

To po prostu świadczy o tym jak polska liga jest słaba!! I jak inne drużyny odstawały że teraz wisła np albo nie jest pierwsza albo reszta druzyn nie traci 10, 15 pkt. Wisła staje się z Legią i Lechem słabsza z roku na rok!! W tym że Lech przynajmniej w europie se radzi..
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.12.2010, 20:10
ale dajecie po jajach" Cupial zwija manatki bo sprzedaje Brozkow "
jak juz pisalem wczesniej Piotrek B. za slaby na Wisle Pawel B. bez formy nowy prezes nowy dyrektor sportowy nowy trener bez sentymentow jest okazja mozna zarobic sprzedaja a jajczenie o sciaganym szrocie zostawcie na styczen jak bedziecie mieli podkladke
i jeszcze jedno tyle tu teori spiskowych co w weszlo fakcie i przegladzie sportowym apeluje o troche rozsadku
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 30.12.2010, 20:10
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
oj rozpieścił nas przez te 14 lat prezes Cupiał... do tego stopnia, że już co niektórzy przepowiadają kres drużyny... nie wiem czy ja słabo widzę, czy żyję w wyimaginowanym świecie jak napisał "kolega" dzollo", ale po rundzie wiosennej, po wyprzedaży niezastąpionych piłkarzy, nadal jesteśmy w czołówce, mało tego bijemy się o mistrza, tracimy 3 pkt do lidera... ale nie przecież lecimy w dół jesteśmy na dnie tabeli...

wiecie co...? w dupach się wam poprzewracało.... :/
Tylko dlatego, że reszta naszej obsranej ligi jest tak samo, żałosnie slaba jak my, jeszce pare lat temu ogrywaliśmy reszte drużyn jak nam sie podobalo, jak jest teraz kazdy widzi, więc nikt mi nie powie, że klub nie stracił na poziomie sportowym... No chyba, że twoim zdaniem to reszta naszej ligi dorównala poziomem do nas, wtedy padne na ziemie i będe kwiczal ze śmiechu.

Nikomu sie nie poprzewracalo, jako kibic mojej ukochanej drużyny nie będe popierał świadomego jej osłabiania. Tak tak.. wiem wiem, kilkanascie lat temu nie gralismy nawet w Ekstraklasie, a teraz nazekam gdy walczymy o mistrza... super argument to tak, jak bym sie miał przesiąsć z Ferarii do Malucha i pocieszać się tym, że mój dziadek 50 lat temu jezdził na koniu.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 30.12.2010, 20:14
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Odejście Piotrka mogę zrozumieć,mamy kim go zastąpić ale Pawła za te pieniądze oddawać to skandal
Dokładnie, tym bardziej, że nie mamy bramkostrzelnego napastnika który godnie może zastępować Pawła. Patrzmy realistycznie na sprawę - Małecki nie zawsze strzela, a ostatnio baaardzo dawno temu pozyskaliśmy jakiegoś napastnika w okienku, z którego był realny pożytek.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.12.2010, 20:16
wszytsko przez dyzme Smude, nagle sobie przypomniał o Pawle powołał go na towarzyski mecz z Bośnią w Turcji i Broziu strzelił dwa gole i przyszła oferta z Trabzonu.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 30.12.2010, 20:17
moce napisał(a):Wyświetl post
ale dajecie po jajach" Cupial zwija manatki bo sprzedaje Brozkow "
jak juz pisalem wczesniej Piotrek B. za slaby na Wisle Pawel B. bez formy nowy prezes nowy dyrektor sportowy nowy trener bez sentymentow jest okazja mozna zarobic sprzedaja a jajczenie o sciaganym szrocie zostawcie na styczen jak bedziecie mieli podkladke
i jeszcze jedno tyle tu teori spiskowych co w weszlo fakcie i przegladzie sportowym apeluje o troche rozsadku
Jeśli według Ciebie Paweł jest bez formy to w jakiej dyspozycji jest reszta drużyny ? Bo według mnie to właśnie Paweł pociągnął to wszystko w tej rundzie.
Pamiętam mecze w których Paweł prosił o zmianę bo był już kompletnie wypompowany.
Basałaj firmując ten cały kabaret najpierw z obroną teraz z Brożkami strzela sobie kolejnego samobója i traci zaufanie w oczach wielu kibiców.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.12.2010 o godz. 20:21.
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.12.2010, 20:19
AYALA napisał(a):Wyświetl post
wszytsko przez dyzme Smude, nagle sobie przypomniał o Pawle powołał go na towarzyski mecz z Bośnią w Turcji i Broziu strzelił dwa gole i przyszła oferta z Trabzonu.
Obserwowali ich od lat, a nie paru dni. Jeśli ktoś mówi, że Brożki to mierne grajki to w mojej opini moze puknąć sie w baniak...moze na rozum pomoze. Jeszcze zatęsknimy, zwłaszcza za Pawłem..

Nadzieją Wisły ma być niejaki Rios, gosc ktory bodajze przez 4 lata gry strzelil 4 czy 5 bramek. Snajper pełną gębą.
Odpowiedz cytując
Orson
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 30.12.2010, 20:20
Pojawia sie temat Alvareza - juz wszyscy zapomnieli o jego jakze dokladnym i precyzyjnym dosrodkowaniu...?

Pawel Brozek jest niesamowicie chimeryczny, poza tym wezcie pod uwage ze on juz najlepsze lata ma za soba, lepiej juz nie bedzie gral, za chwile dobije do 30.

Ponadto machanie lapami, klotnie ze wszystkimi...
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.12.2010, 20:22
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Brożek to bardzo chimeryczny napastnik,nie ma u niego za grosz regularności. Także skuteczność u niego jest, lekko mówiąc, taka sobie.Technika mierna. Kolejny. Piotr Brożek to jeden z wielu ligowców, niczym specjalnie się nie wyróżnia. Pajlic, który jest lewoskrzydłowym gra na jego pozycji o niebo lepiej.
Może i racje masz w tym co mówisz ale:
1) klub w żaden sposób nie potrafił znaleźć następcy dla Pawła. Przypomina mi to trochę serial pod tytułem: "szukamy bramkarza"
2) nie mamy żadnej pewności, że pieniądze otrzymany za braci, zostaną wydane na transfery
3) jeżeli nawet ta kasa pójdzie na transfery, to pozbywamy się kolejnych Polaków, których w naszym klubie jest coraz mniej

Czas pokaże. Jeżeli klub dobrze wyda (o ile zamierza) kasę ze sprzedaży i sprowadzi godnych następców, to ja uznam tą sprzedaż braci za "interes życia".
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 30.12.2010, 20:26
http://www.wisla-online.pl/news/nego...az-trwaja-1495
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 30.12.2010, 20:26
Panowie od dawna mówiono że Brożki, Małecki, Łobodziński, Jirsak, Kirm powinni być wymienieni bo na Wisłę są za słabi.

Panowie nie martwcie się , robi się miejsce w drużynie, przyjdzie ktoś nowy.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 30.12.2010, 20:30
wwf napisał(a):Wyświetl post
Panowie od dawna mówiono że Brożki, Małecki, Łobodziński, Jirsak, Kirm powinni być wymienieni bo na Wisłę są za słabi.
Brozki i Malecki sa za slabi..no to ciekaw jestem kto jest od nich lepszy

Chyba ze to byla ironia to sorry, bo jakos nie moge uwierzyc ze Ty to calkiem serio pisales, a jesli tak to wysoko mierzysz.. dwojka zawodnikow, ktorych chcialby miec kazdy Polski klub sa za slabi na Wisle.. hmm
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 30.12.2010, 20:31
CH. napisał(a):Wyświetl post
Brozki i Malecki sa za slabi..no to ciekaw jestem kto jest od nich lepszy
W "Wiśle Kasperczaka" może by złapali ławke rezerwowych lewą ręka, ale to może.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
sawko
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 30.12.2010, 20:31
SZOK normalnie SZOK

Typowo polskie - przed zjedzeniem opierdalać że zupa jest za słona widząc wczesniej tylko pomocnika kucharza no i jeszcze przy tym trzeba zrobić jak najwieksze larum ze wszyscy przeciwko nam.

normalnie dramat, nie będę sie rozwodził napisze tylko ze okienko sie otwiera 3 stycznia konczy koniec lutego i tez odsyłam do posta Marszałka
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 30.12.2010, 20:35
szprotson napisał(a):Wyświetl post
W "Wiśle Kasperczaka" może by złapali ławke rezerwowych lewą ręka, ale to może.
Aha, a w Wisle Reymana taki Frankowski czy Zurawski nosilby mu i nie tylko jemu buty.. wszak nawet nie dobili do 30 goli na sezon.. wiec Twoim tokiem rozumowania nie powinni grac w Wisle bo sa za slabi, prawda ze glupie?

licytujemy sie dalej co bylo 5, 10, 50 i 100 lat temu?
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.12.2010, 20:37
Ja pozwolę sobie zamiast głupio dyskutować przywołać statystyki każdego z Brożków w tym sezonie w lidze:
Piotrek: 7 meczów, w tym 4 z ławki (!!)
Paweł: 13 meczów ligowych, 1 z ławki, 6 goli (2 z karnych), 2 asysty.
Teraz zapomnijcie o przeszłości, o zatrzymaniu przez Piotrka Brożka Dani Alvesa, o tytułach Króla Strzelców. Ile dalibyście za piłkarzy z takimi statystykami w polskiej lidze? NIC, bo nawet byście na nich nie spojrzeli, bo np:
Niedzielan- 8 bramek, Robak i Sernas w słabym Widzewie (!)- po 7 bramek, Labukas, Traore, Sobiech, Bartczak- więcej niż 4 bramki. Nie ma się co oszukiwać- 2 miliony to świetna oferta. Każda inna, większa- BAJECZNA.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 30.12.2010, 20:40
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
Ja pozwolę sobie zamiast głupio dyskutować przywołać statystyki każdego z Brożków w tym sezonie w lidze:
Piotrek: 7 meczów, w tym 4 z ławki (!!)
Paweł: 13 meczów ligowych, 1 z ławki, 6 goli (2 z karnych), 2 asysty.
Teraz zapomnijcie o przeszłości, o zatrzymaniu przez Piotrka Brożka Dani Alvesa, o tytułach Króla Strzelców. Ile dalibyście za piłkarzy z takimi statystykami w polskiej lidze? NIC, bo nawet byście na nich nie spojrzeli, bo np:
Niedzielan- 8 bramek, Robak i Sernas w słabym Widzewie (!)- po 7 bramek, Labukas, Traore, Sobiech, Bartczak- więcej niż 4 bramki. Nie ma się co oszukiwać- 2 miliony to świetna oferta. Każda inna, większa- BAJECZNA.
Nie mozna zapomniec, bo grajka ocenia sie za caloksztalt a nie za to ze taki Niedzielan ma runde konia i kilka bramek pokazali w jego wykonaniu na youtube, caloksztalt, czyli caly dorobek, doswiadczenie, osiagniecia, a nie dany miesiac czy dwa. Bylo wielu co przez runde wariowali, a potem tyrali na boiskach 3 ligowych.. a taki Brozek jest czolowym Polskim zawodnikiem od wielu wielu lat.. i to rozni takiego Brozka od Sernasow, Robakow, Lubakasow, Traorow i innych, przede wszystkim przyzwoity dosyc rowny poziom, czasem wahania, czasem lepiej, ale od wielu lat nie schodzi ponizej jakiegos poziomu, a jesli Ci wyzej wymienieni osiagna tyle co Pawel to bede mogl napisac :tak, podales dobry przyklad:. on teraz bedac bez formy juz strzelil 6 bramek, asysty, wyjscia do zawodnikow.. to jest wlasnie to doswiadczenie o ktorym pisalem. Taki Sernas czy inny Robak zapewne pograzylby sie psychicznie i obnizyl diametralnie loty.. gwoli jasnosci zrozumiem jego odejscie.. ma swoje lata i chce troszke dorobic, chce wyjechac do Turcji? dobry kierunek, lider, dobra kasa, braciak i Glowacki, pewnie ze lata robia swoje.. dlatego teraz jest ostatni moment na sprzedanie go.. mogliby podciagnac do tych 3-4 mln euro.. choc nigdy nie poznamy prawdziwej ceny.. ale nie sadze zeby za 2 mln ich puscili, troszke malo.. 3 - 3,5
Ostatnio edytowane przez CH. : 30.12.2010 o godz. 20:49.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 30.12.2010, 20:41
Cytat:
Brożek to bardzo chimeryczny napastnik,nie ma u niego za grosz regularności. Także skuteczność u niego jest, lekko mówiąc, taka sobie.Technika mierna.
Nie ma w Polsce, drugiego takiego napastnika który przez tyle lat trzymałby ciągle wysoki poziom. Po odejściu Żurawia i Franka trzeba przyznać że ten chłopak godnie zastąpił ich obu. Dodam że modne było wiszenia na nim psów kiedy w pamiętnym sezonie środka tabeli Paweł marnował co się dało. Nie przeszkodziło mu to jednak być najlepszym strzelcem w drużynie. Eksplozja formy Brożka nastąpiła za Skorży kiedy Paweł strzelał prakrycznie wszystko co miał, dwa razy został królem strzelców. W międzyczasie przytrafiła mu się kontuzja, która została średnio zaleczona przez co Paweł grał na środkach przeciwbólowych przez większość następnego sezonu. Dodam że Paweł mógł wybrać spokojne leczenie urazu i powolne dochodzenie do formy jednak chciał bardzo pomóc Wisle w walce o mistrzostwo polski, zaryzkował i kto wie być może to dzięki jego bramką Wisła stała się 12 - krotnym mistrzem polski. Mimo tego że odczuwał skutki kontuzji nie przeszkodziło mu to być najlepszym strzelcem i asystentem w drużynie to on robił całą grę. Przypominam że Skorzowa taktyka polegała na graniu lagi także jego wyczyn doceniam tym bardziej. W aktualnej rundzie Paweł znowu jest najjaśniejszą postacią Wislackeiej ofensywy, strzela bramki, to on też wraca się po piłkę i robi całą grę. Wycinają materiały do kompili miałem wrażenie że gdyby nie to że Paweł wraca się po piłki to mielibyśmy problem z dotarciem do 16 przeciwnika.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.12.2010 o godz. 20:55.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 30.12.2010, 20:44
A ja będę powtarzał swoje 110 goli i 2 tytuły króla strzelców,Brożek bez formy to i tak gwarancja goli, w tym sezonie już chyba 6 tylko w lidze
Gracz Legenda tego Klubu

Piotrek też swoje zrobił ale nie potraficie tego docenić
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 30.12.2010 o godz. 20:50.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów