|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Bez urazy,ale to bzdura co gadasz,technika mierna hahah szczególnie pewnie gol z Legią masz na myśli ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
za bilety to klubu byśmy w III lidze nie utrzymali
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nasz kolega z Azji napisał, że u nich mówi się teraz o 2 mln. Jeżeli to osobista decyzja Cupiała, to ja na miejscu Stana złożyłbym dymisję.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawda jest taka nie dostaniemy w zamian nawet jednego piłkarza klasy Brożka,oddajemy najlepszych ,bierzemy to co za darmo
Dla przypomnienia : http://www.youtube.com/watch?v=94xMwfCU7wE ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez CH. : 30.12.2010 o godz. 19:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jirsak też zatrzymał Barcelone i dobrze rozgrywał w tym meczu. Więc ma isc za 5 milionów? A bzdury gadacie, niektorzy jak Piotrek żyją tylko tym meczem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
P.S - Jak mozna bronic takich transferow? Patrzac na to, kto przychodzil w latach poprzednich. Gracze, ktorzy spadli z ligi, ktorzy nie grali w nizszych klasach rozgrywkowych, albo nie lapali sie do skladu bardzo przecietnych druzyn maja dac nowa jakosc
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 30.12.2010 o godz. 20:02.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pół roku temu, niejaki zbymak przepowiadał ofensywę transferową w zimie. Sprzedaliśmy Diaza, Głowackiego, Marcelo, teraz Brożków. Kto będzie grał? Jakieś wynalazki w stylu Bunozy, Branco, Cikosa, itp.?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Witam wszystkich..chyba z pol roku mnie tu nie bylo,gdyz dostalem bana za zbyt krytyczne uwagi na polityke transferowa klubu i co ja widze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odejście Piotrka mogę zrozumieć,mamy kim go zastąpić ale Pawła za te pieniądze oddawać to skandal
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
To po prostu świadczy o tym jak polska liga jest słaba!! I jak inne drużyny odstawały że teraz wisła np albo nie jest pierwsza albo reszta druzyn nie traci 10, 15 pkt. Wisła staje się z Legią i Lechem słabsza z roku na rok!! W tym że Lech przynajmniej w europie se radzi.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ale dajecie po jajach" Cupial zwija manatki bo sprzedaje Brozkow "
jak juz pisalem wczesniej Piotrek B. za slaby na Wisle Pawel B. bez formy nowy prezes nowy dyrektor sportowy nowy trener bez sentymentow jest okazja mozna zarobic sprzedaja a jajczenie o sciaganym szrocie zostawcie na styczen jak bedziecie mieli podkladke i jeszcze jedno tyle tu teori spiskowych co w weszlo fakcie i przegladzie sportowym apeluje o troche rozsadku ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Nikomu sie nie poprzewracalo, jako kibic mojej ukochanej drużyny nie będe popierał świadomego jej osłabiania. Tak tak.. wiem wiem, kilkanascie lat temu nie gralismy nawet w Ekstraklasie, a teraz nazekam gdy walczymy o mistrza... super argument to tak, jak bym sie miał przesiąsć z Ferarii do Malucha i pocieszać się tym, że mój dziadek 50 lat temu jezdził na koniu. ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dokładnie, tym bardziej, że nie mamy bramkostrzelnego napastnika który godnie może zastępować Pawła. Patrzmy realistycznie na sprawę - Małecki nie zawsze strzela, a ostatnio baaardzo dawno temu pozyskaliśmy jakiegoś napastnika w okienku, z którego był realny pożytek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wszytsko przez dyzme Smude, nagle sobie przypomniał o Pawle powołał go na towarzyski mecz z Bośnią w Turcji i Broziu strzelił dwa gole i przyszła oferta z Trabzonu.
|
|
|
|
Guest
|
|
Pamiętam mecze w których Paweł prosił o zmianę bo był już kompletnie wypompowany. Basałaj firmując ten cały kabaret najpierw z obroną teraz z Brożkami strzela sobie kolejnego samobója i traci zaufanie w oczach wielu kibiców.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.12.2010 o godz. 20:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Nadzieją Wisły ma być niejaki Rios, gosc ktory bodajze przez 4 lata gry strzelil 4 czy 5 bramek. Snajper pełną gębą. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pojawia sie temat Alvareza - juz wszyscy zapomnieli o jego jakze dokladnym i precyzyjnym dosrodkowaniu...?
Pawel Brozek jest niesamowicie chimeryczny, poza tym wezcie pod uwage ze on juz najlepsze lata ma za soba, lepiej juz nie bedzie gral, za chwile dobije do 30. Ponadto machanie lapami, klotnie ze wszystkimi... ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
1) klub w żaden sposób nie potrafił znaleźć następcy dla Pawła. Przypomina mi to trochę serial pod tytułem: "szukamy bramkarza" 2) nie mamy żadnej pewności, że pieniądze otrzymany za braci, zostaną wydane na transfery 3) jeżeli nawet ta kasa pójdzie na transfery, to pozbywamy się kolejnych Polaków, których w naszym klubie jest coraz mniej Czas pokaże. Jeżeli klub dobrze wyda (o ile zamierza) kasę ze sprzedaży i sprowadzi godnych następców, to ja uznam tą sprzedaż braci za "interes życia". |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Panowie od dawna mówiono że Brożki, Małecki, Łobodziński, Jirsak, Kirm powinni być wymienieni bo na Wisłę są za słabi.
Panowie nie martwcie się , robi się miejsce w drużynie, przyjdzie ktoś nowy. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Chyba ze to byla ironia to sorry, bo jakos nie moge uwierzyc ze Ty to calkiem serio pisales, a jesli tak to wysoko mierzysz.. dwojka zawodnikow, ktorych chcialby miec kazdy Polski klub sa za slabi na Wisle.. hmm |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W "Wiśle Kasperczaka" może by złapali ławke rezerwowych lewą ręka, ale to może.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
SZOK normalnie SZOK
Typowo polskie - przed zjedzeniem opierdalać że zupa jest za słona widząc wczesniej tylko pomocnika kucharza no i jeszcze przy tym trzeba zrobić jak najwieksze larum ze wszyscy przeciwko nam. normalnie dramat, nie będę sie rozwodził napisze tylko ze okienko sie otwiera 3 stycznia konczy koniec lutego i tez odsyłam do posta Marszałka ![]()
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() licytujemy sie dalej co bylo 5, 10, 50 i 100 lat temu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja pozwolę sobie zamiast głupio dyskutować przywołać statystyki każdego z Brożków w tym sezonie w lidze:
Piotrek: 7 meczów, w tym 4 z ławki (!!) Paweł: 13 meczów ligowych, 1 z ławki, 6 goli (2 z karnych), 2 asysty. Teraz zapomnijcie o przeszłości, o zatrzymaniu przez Piotrka Brożka Dani Alvesa, o tytułach Króla Strzelców. Ile dalibyście za piłkarzy z takimi statystykami w polskiej lidze? NIC, bo nawet byście na nich nie spojrzeli, bo np: Niedzielan- 8 bramek, Robak i Sernas w słabym Widzewie (!)- po 7 bramek, Labukas, Traore, Sobiech, Bartczak- więcej niż 4 bramki. Nie ma się co oszukiwać- 2 miliony to świetna oferta. Każda inna, większa- BAJECZNA. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez CH. : 30.12.2010 o godz. 20:49.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.12.2010 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja będę powtarzał swoje 110 goli i 2 tytuły króla strzelców,Brożek bez formy to i tak gwarancja goli, w tym sezonie już chyba 6 tylko w lidze
Gracz Legenda tego Klubu Piotrek też swoje zrobił ale nie potraficie tego docenić
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 30.12.2010 o godz. 20:50.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|