|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
na PP to Lech ma chrabke!! Bo też mają przegwizdane.... a z nimi teraz to całkowicie przekichane będzie wygrać
db że Jaga sie osłabia bo grosik odchodzi. Ciekawe jakie rychy będzie miała Legia,ale oni przynajmniej hajs wyłożą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Ale spoko panowie, teraz przechytujemy im Głowę, a za 2 lata podpisujemy ponownie z Brożkami ( kontrakty podobno na 2.5 roku). ![]() ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jesteśmy w dupie nie mamy ataku i co teraz Wisło będzie co teraz ? ;/
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
daj adres oficjalnej Turkow bo ten org.tr nie działa
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
W jakiej formie Paweł nie był i tak zawsze był naszym najlepszym napastnikiem (bo może jedynym) .. Ale jeśli chcemy? walczyć o puchary to pozbywanie się Brożków to głupota...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Godzina 16:04 ----> Orange Sport Info ----> Sport Raport-----> Pani prowadząca mówi o transferze S.Peszki z Lecha po tej inforamcji ------> "Jeszcze jedna informacja z Krakowa. Bracia Piotr i Paweł Brożkowie przenoszą sie do Trabzosporu.Konrakt ma byc ważny do końca 2013 r."
Ehhh, zle sie w Wiśle dzieje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...55.asp?gid=363
http://www.facebook.com/video/video....omments&ref=mf Powodzenia chłopaki.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 30.12.2010 o godz. 16:17.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.goal.com/en/news/467/turk...zek-from-wisla
No i ,, wreszcie" się stało. Teraz tylko musimy niepanikować i spokojnie czekać na ruchy transferowe z naszej strony... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na stronie z Facaebooka trabzosporu jest potwierdzenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/raport/trans...rozkow,1577565 gdybym wiedziła że takie Hu***** będą się dziac za Basałaja masakra nie długo nie będzie rzadnego polaka w wiśle !!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Przepraszam was bardzo, że wypowiadam się bez czytania tego co wcześniej pisaliście, ale zbaraniałem trochę, a nie chce mi się czytać wszystkiego powyżej...
Czy u was jest jakaś komórka odpowiedzialna za sabotaż własnej drużyny? A może Cupiał stosuje zabieg "redukcja szkód" i po prostu chce zminimalizować straty poniesione na inwestycjach w piłkę nożną zanim zwinie manatki i odfrunie do krainy szczęśliwego kabla? W ciągu jednego sezonu Wisła straciła 80% swoich najbardziej wartościowych piłkarzy i - czy znajdą zastępców, czy nie, czy będzie kasa na dalsze transfery, czy nie - takich rzeczy po prostu się nie robi z poważnym klubem... ![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Grubo.
Powodzenia chłopaki ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja zachowuje spokój, i czekam na transfery z naszej strony. czy jestem naiwny okaże sie 1 marca.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zajebiste zakończenie zajebistego 2010 roku!
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oj Panowie Basałaj , Valckx podpadli jeżeli to na prawdę się dzieje... Bo ja nie mogę uwierzyć .
Prawde mówiąc nie wiem od czego zacząć pisząc tego posta. Czytając informacje w mediach miałem nadzieję, że to znów gówno warte bzdury, które się nie potwierdzą. W sumie liczyłem się z tym ze Pietia odejdzie, bo nie gra - można to zrozumieć. Idzie to zaakceptowac i przyjąć do wiadomości. Nieporozumieniem jest sprzedaż Pawła, który od ostatnich lat jest ostoją naszej ofensywy. Były momenty świetne, po kontuzji trochę gorsze, ale jednak ostatnio mielismy do czynienia ze zwyżkowaniem jego formy. Na dodatek obaj utożsamiali się z Wisłą i nie były im obojętne niebiesko - biało- czerwone barwy. Takich ludzi brakuje i sprzedaje się ich tylko dlatego, że ktoś daje ileś tam euro. Żenada. Zamiast kupić partnera "Broziowi" to najlepiej go sprzedac i później ściagnac zagraniczny szrot za darmo albo pół darmo. Nawet jeśli ktoś zastąpi Pawła to i tak, który bedzie miał Białą Gwiazdę w sercu ? Kur... co to za czasy nastają. Każdy z nich podejrzewam będzie traktował Wisłę przelotnie myśląc o dalszej karierze. Żenada. Jak tak dalej ma to wyglądać to .......e takie okna transferowe. Mieliśmy się wzmacniać, a nie znów osłabiac.
Ostatnio edytowane przez Billy : 30.12.2010 o godz. 16:18.
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() Czyli mam rozumieć że Brożek tam nie chce grać, tylko Basałaj mu powiedział "idziesz do Turcji grać" a Brożek na to "ach tak, no dobra to idę". Ja wszystko rozumiem tylko przestańcie co poniektórzy robić ludziom sieczkę w głowie i wmawiać że jakoby Basałaj decydował o tym gdzie jaki zawodnik będzie grał. To nie on o tym decyduje, tylko zawodnik - w tym przypadku Brożek, który wybrał sobie kierunek Turecki, co nie dziwi skoro gra tam Głowacki. Przestańmy ślepo zwalać winę na tego Basałaja i Basałaja. Piłkarz też ma coś do powiedzenia, nawet więcej od samego prezesa, bo to nie prezes tam będzie grał tylko zawodnik i to on kieruje swoją karierą tak jak mu się podoba, a nie Basałaj. Paweł najwidoczniej chce odejść, koniec kropka. I co dalej? mamy się pochlastać z tego powodu? zwalić winę na Basałaj? tak. Bo ktoś musi byc kozłem ofiarnym. Tylko nie piłkarz. Mimo wszystko radze ochłonąć aż się nie potwierdzi informacja.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 30.12.2010 o godz. 16:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze został Małecki i Kirm do upchania i ewentualnie Boguski jak powróci do zdrowia.Jak juz kiedyś pisałem za prezesury pana Cupiała niczego po za MP nie osiagniemy i dostałem BANA ZA PRAWDĘ a tu o lidze Mistrzów marza hahahha cyrk na kołkach.Własciciele polskich klubów do BEZMÓZGOWCE !!!!!!!!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Wydaję się że już po ptakach, nie wiem czyje to są pomysły, ale te łaszenie się na każdy pieniądz z transferów jest żałosne. Bogdan Basałaj firmuje to wszystko swoim nazwiskiem.... dodatkowo jego gówno znaczące zapewnienia " Ta sytuacja się już nie powtórzy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Z jednej strony dobrze (Piortek), a z drugiej niezbyt (Paweł). Widać, że w tej rundzie tylko Paweł potrafił pociągnąć atak Wisełki. Piotrka oddałbym z pocałowaniem ręki. Bez wzmocnień jak co roku ( a raczej co okienko) się nie obejdzie). W tym momencie 2 mln ojro to dobra i sprawiedliwa cena odzwierciedlająca ich możliwości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mario Nh a wiesz kto to jest Cleo z Partizana
kreseq piszę o Cleo bo ostatnio czytałem że jakis mocny klub się nim interesuje i Partizan poniżej 5 za niego nie chce ale widzę że niektórzy nie wiedzą kto to jest i jak gra Cleo w Pl to dobry materiał na rozmowę i worek zioła ![]() Powód: wesoło mi
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 30.12.2010 o godz. 16:21.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Sprzedaja 2 grajkow w pakiecie za spore pieniadze a tutaj placz... Chlopaki chcieli isc to poszli, a klub swoje zarobi. Z calym szacunkiem ale tylko Brozek napastnik jest cokolwiek wart...drugi poszedl jako dopelnienie i dobrze.
Kupicie pewnie napadziora za chocby 1/4 tego co dostaliscie i bedzie zle? No sorry ale chyba nie. Cleo - gosc ktory do Polski przyjedzie najwyzej na dupy i wodke Dobry interes moim zdaniem ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jedyny(jak na razie) pozytyw transferu - będzie można poczytać kilkanaście stron lamentów, bluzgów i wyzwisk
.Szkoda że to dziś a nie po nowym roku bo pewnie część powyjeżdżała![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
oficjalnie Brożki za 2 miliony euro do Trabsonsporu
http://www.goal.com/en/news/467/turk...zek-from-wisla |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Spokojnie!!!
Jeszcze został Małecki i Kirm jak będzie w formie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
no to po mistrzostwie :( ucieliśmy sobię 2 nogi..... brak napastnika :( ale BROZIU ! DZIĘKUJEMY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |