|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
O nie Siódemkę omijajcie z daleka! Gorszego kuriera chyba nie ma...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś w swoich zasobach mapy konturowe z podziałem politycznym poszczególnych kontynentów i mógłby je wrzucić na jakiś serwer do pobrania? W większości jak znalazłem coś porządnego to za pobranie żądali zapłaty sms`em.
*edit: znalazłem na chomiku. Link, gdyby ktoś potrzebował: http://chomikuj.pl/AdrianM?fid=269129896 Powód: znalezione
Ostatnio edytowane przez pozdi91 : 28.12.2010 o godz. 21:38.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Warto dawac narty do serwisu w Decathlonie ? Robia na miejscu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
http://w333.wrzuta.pl/sr/d/4GzFvnUJeCy/mapa_europy Afryka http://i55.tinypic.com/2n19rnp.jpg Ameryka Pólnocna i Południowa http://w227.wrzuta.pl/sr/d/17YjllkGg...nturowa_ameryk Złe? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Jeżeli chcesz pożyczyć mniejsza kwotę lepiej, taniej Ci wyjdzie poprosić znajomego czy kogoś z rodziny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
mam laptopa Toshiby i zniknął mi nagle WSKAŹNIK POZIOMU BATERII. oczywiście wszedłem z ustawienia paska zadań i zaznaczyłem opcję by ten wskaźnik był cały czas widoczny. NIC TO NIE DAŁO ! dalej się nie pokazuje.
Przy okazji gdy zniknął mi wskaźnik poziomu baterii, zniknęła mi również ikonka tego czarnego głośniczka z tego paska.... analogicznie jak w przypadku ' bateryjki ' dałem na opcję, by cały czas mi się wyświetlał na pasku zadań ten głośnik. Nic to nie daje.... Mam Windowsa XP . Pomóżce proszę PILNE !
Ostatnio edytowane przez nbp : 29.12.2010 o godz. 00:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A chcesz się pozbyć krawędzi
? Tak "ostrzą". Odbiór po dwóch dniach nieraz.Zdecydowanie odradzam, po ostrzeniu w DC musiałem wywalić narty, bo się do niczego nie nadawały. Najlepiej oddać jakiemuś góralowi przed stokiem - od ręki i na pewno lepszy fachowiec niż student z DC. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
||
![]() To, że bardzo droga zabawa to zdążyłem się już zapoznać. Bardziej mnie interesuje kwestia popytu na takie usługi. Niestety u mnie w rodzinie ani wśród znajomych brak doświadczeń z tego typu biznesem wobec czego pytanie skierowałem do Was. W necie też nie za wiele artykułów na temat pojemności tego rynku i ilości przeprowadzonych takich transakcji. |
||
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Chodzi mi wypelnienie, ostrzenie i smarowanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Sprawdź tam :
http://www.gatar-ski-serwis.pl/ Rowery robią dobrze, więc jest nadzieja, że i z nartami sobie radzą. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() Nie mam do czynienia na co dzień ze sprzedażą, ale gołym okiem widać, że popyt na to jest spory. Najczęściej drobne kwoty - 1000zł/2000zł, tak do 5000, ale większe też. Nie wiem ile wniosków wynika z potrzeby, a ile jest wciśniętych, bo plan sprzedażowy trzeba zrobić, ale biorą biorą. Jak nie zapomnę zapytam jutro o jakies dane statystyczne, powiedzmy miesięczne na oddział, to Ci wyślę.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 28.12.2010 o godz. 22:32.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z większych sklepów tylko Inter Sport mają tam dobre maszyny i w miarę ogarniętych kolesi w obsłudze - ale powtarzam jak masz możliwość - oddaj góralowi pod stokiem, goście w tym siedzą z ojca na syna, nigdy się nie zawiodłem na takim przygotowaniu nart.
Wypełnienia Ci raczej nikt od ręki nie zrobi - tak z dzień trzeba poczekać. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Teraz jest promocja na paradise, że po ugraniu chyba 200 FPP można dostać walizeczkę z żetonami, szczegóły na ich stronie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Co do firm przewozowych.
Korzystałem z trzech, TNT, Pocztexu i UPS. O TNT niewiele mogę powiedzieć, raczej wszystko w terminie było. Pocztex. Ich największą zaletą jest że możesz nadać przesyłkę w sobotę, m.in. na poczcie głównej. I z tego w sytuacjach awaryjnych korzystam. Minus dla mnie to solidność. M.in. puściłem kiedyś paczkę do Warszawy, adres i kod pięknie napisany. Po weekendzie lokalizuję zgubę i okazuje się że dojechała do Wrocławia :/. 2 dni w plecy. UPS - od 2-3 lat. Ok. Czasem zdarzy się sytuacja że podrzucą mi coś dzień później vide ostatnio przed świętami ale to normalne że jak czasem mają młyn ciężko im się wyrobić. Z drugiej strony gdy coś szybko potrzebowałem elegancko się z kurierem umawiam na trasie i z wozu do wozu odbieram czy nadaję przesyłkę. Na bazie też ok. Kilka razy elegancko mi poszli na rękę mimo że podwiozłem przesyłkę już po deadline. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wielu z odpowiadających Tobie będzie miał swoje opinie najczęściej wyrobione przez odbiór jednej przesyłki rocznie.
Jedno jest wiadome, żadna firma kurierska nie będzie miała w 100% pozytywnych opinii z wielu względów. Między innymi przez braki kadrowe, częstą rotację załogi, obsługiwanie przesyłek na wielką skalę. Miałem do czynienia z wieloma firmami, wysyłam oraz odbieram parę przesyłek dziennie. Przesyłki szły w różne rejony Polski najmniejsze kłopoty z doręczeniem ma DHL. Podam taki przykład. List zawsze wysyłany pod ten sam adres, wiocha z 2000 mieszkańcami. UPS zawsze w dzień w dzień nawalał z doręczeniem, DHL był pod tym adresem na ogół koło 10-tej rano. Nie można jednak oceniać firm tylko przez ten jeden przykład. Dlaczego tak się dzieje? Wszystko zależy od rejonów podzielonych w firmie. UPS zapewne tak ma podzielony rejon, że jest mu strasznie nie po drodze, musi daleko jechać na tą wiochę, ma tak dużo przesyłek w mieście oddalonym np o 5 km od tej wiochy że nie wyrabia tam podjechać. Natomiast DHL najprawdopodobniej zaczyna od tej wiochy i jedzie dalej z przesyłkami. Z mojej ponad rocznej obserwacji wynika, że jednak DHL najmniej nawala. W razie pytań wal śmiało. Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Witam
Robimy Sylwestrowy bal przebierańców i potrzebuje sie przebrac za ksiedza orientuje sie ktoś gdzie moge kupić sutanne Dzieki za odpowiedz.Byłem w wypożyczalni.
Ostatnio edytowane przez tsw maniek : 29.12.2010 o godz. 19:16.
![]()
TYLKO WISLA TS.........
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
maniek, taka wypożyczalnia z różnego rodzaju kostiumami była, albo i jest nadal gdzieś w rejonie Miasteczka Studenckiego. Kiedyś w Yakuzie mieli ulotki tej wypożyczalni, sam ją miałem ale wywaliłem do śmieci. Idź się w Yakuzie zapytaj
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Najprostsze wyjscie to podejdz do ksiedza i pożycz jakąś starą. Ewentualnie zadzwoń do jakiegoś teatru oni czasami mają i udostępniają za drobną opłatą. kupować chyba nie ma sensu bo oryginalna dosc droga. A jeżeli już to możesz popytać w śmieszku itp. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
dwa pytania:
1. Kiedy zostanie zaktualizowana strona wislakrakow.com? (uzupełnione nieuzupełnione działy, stan taki trwa już ponad 7 lat! Kpiny!) 2. Więcej reklam na stronie głównej nie da się umieścić? Bo aktualna liczba jest zupełnie za mała, widok banerów reklamowych po lewej, po prawej, na górze i na środku już nie bawi moich oczów, potrzebuję więcej! Więcej reklam! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
W dziale - Pytania do moderatorów i bieżące działania, prędzej uzyskasz odpowiedź. ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pysio, polecam programik AdMuncher, problem reklam, banerów znika. Poszukaj w sieci to znajdziesz.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Słyszałem o tym programie, tylko problem polega na tym, że czasem blokuje przydatne aplikacje na stronie. Moje pytanie to raczej taki krzyk rozpaczy! Właściciele strony idą w złą stronę, w ogóle zapominając o jakiekolwiek estetyce. Mówimy o marketingu klubu, że kuleje.. a co prezentuje ta strona? Nawalić jak najwięcej reklam, w każde możliwe miejsce? Tak wygląda profesjonalizm? Nie!
ps. Oburzyłem się, bo tylko na stronie Wisły, przeglądarka FF czasem mi się wręcz wiesza! |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
tylko weź pod uwagę że to prywatna strona i jak każdy tak i właściciel chce zarabiać a że znalazł dobre źródło utrzymania to kwestia drugorzędna. i nie zdziw się jak za jakiś czas dostęp będzie płatny. nie chcesz reklam zapraszam na www.wisla.krakow.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie dostanę race?
najlepiej okolice Kurdwanowa, Borku, Łagiewnik
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 29.12.2010 o godz. 13:44.
|
|
|