|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Biali nie potrafią skakać Robinson wygrywa konkurs slam dunk'ówto może i on potrafi grać w powietrzu.Ale niech on tu przyjedzie, podpiszmy i się cieszmy, bo takich informacji przez ostatnie 2 lata to było 1500. A na końcu bierzemy co popadnie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() (Oczywiście mając w zanadrzu innego bramkarza który będzie grał w Wiśle za te 120 tysięcy albo będzie dużo lepszy od Pawełka i będzie zarabiał więcej, inaczej nie koniecznie musi to być dobra decyzja) ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Liczy sie skoczność, a nie wzrost np taki messi 169 cm a zgarnie piłkę 2metrowca
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wow brawo że potrafiliście wymienić dwóch niskich stoperów. Cannavaro to ewenement, a Puyol jest mimo wszystko ciut wyższy od tego muzina. Pozatym to prawy obrońca, jak wynika z kompilacji zamieszczonej na yt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kalu Uche też nie był wysoki a miał wyskok na wysokośc 2 piętra że wiele bramek zdobywał głową przeskakując obrońców
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeszcze odnośnie ostatnio moje ulubieńca.
Kolejna oferta dla Pawełka gdyby chciał kontrakt powinna być automatycznie niższa, tak z 10%... ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ten murzyn jest w jego wieku i jakoś nikt nie kwestionuje że ma przekręcony licznik. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na youtube widać, że grał w systemie z trójką obrońców, prawdopodobnie 3-4-3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
I jazda! Zaczyna się pieprzenie o przekręconym licznku, 10 latach więcej na karku.
A ja się zapytam? .... z tym? Jeśli gość ma grać na wysokim poziomie, to w dupie mam czy ma 20 czy 25. Jakie to ma znaczenie? Ogarnijcie się. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
dla was każdy murzyn ma przekręcony licznik. Zobaczcie sobie na ile lat wygląda Romelu Lukaku, który od urodzenia mieszka w Belgii, oni po prostu tak mają... zresztą to normalne w każdej rasie, ze jedni wyglądają staro, a drudzy młodo!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skończcie dyskusję na temat jego wieku bo to się powoli staje żenujące, liczy się to co koleś sobą reprezentuje i tyle, kolejne posty na ten temat powinny być usuwane, a osoby które je dodają pouczane, bo to śmierdzi powoli rasizmem :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Was za przeproszeniem popie... Co jakiego czarnoskórego przymierzają do Wisły to wy odrazu że ma podrasowany licznik w dowodzie ;// Ej no sory...
Wesołych Świąt |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Bo wytykanie czarnym cofanych liczników jest teraz trendy, jazzy i bosch. Liczniki były cofane, są i pewnie przez jakiś czas jeszcze będą. Ten pewnie też ma kilka lat nabitych ponad to, co ma w papierach. Liczy się czy jest dobrym kopaczem. Jak umie kopać piłkę to może mieć nawet 40. Kanu ma pewnie teraz więcej, a mimo to wątpię, żeby ktoś pogardził takim prezentem pod choinkę ze strony działaczy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet jeśli ma nabity licznik to co z tego?
Przecież jest sprowadzany po to, żeby w przyszłości na nim zarobić.Będzie dobrze grał, to na pewno ktoś się po niego zgłosi.Myślę, że 3 lata to max ile może grać w Wiśle(mimo, że na razie mowa o kontrakcie na 2 lata).Wisła dla niego to tylko pierwszy europejski przystanek. I czy w takim wypadku wiek ma znaczenie? Myślę, że nie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież jakby miał przebity licznik o więcej niż 5 lat to by to na testach medycznych wyszło. Don't worry... Inna kwestia czy news o tym gościu jest prawdziwy czy mango podbija cene.
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 24.12.2010 o godz. 15:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Taaa..... mudżin ma cofnięty licznik , a Valkxc jest od roku w biznesie i da się zrobić w bambuko ...
Ludzie spokojnie, bo jak nie ma tranferów to źle , jak już się ktoś pojawi na horyzoncie ( w tym wypadku KAPITAN młodzieżowej drużyny Ghany) to nawet jakby miał w cv pól ligi hiszpańskiej czy angielskiej to i tak by mu ktoś wytknął że ma rozmiar buta 37 , więc nie umie biegać , kopać piłki , itd . Wesołych Świąt i więcej optymizmu w poczynania panów od transferów =P |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
- nic z tego, co to za różnica czy ma 19,25, czy 30...Jakie podejście w ogóle![]() Różnica jest zasadnicza bo na tą samą grę zupełnie inaczej się patrzy w zależności od wieku.Wiadomo że jak koleś przyjedzie i będzie zamiatał jak 'pro' to wiek jest mniej istotny ale pewnie będzie miał mankamenty i jak u 19 latka można to zrozumieć to jak on ma 25 czy 30, to wiadomo że większa szansa jest że będzie grał gorzej niż lepiej. W Nigerii cofanie liczników jest nagminne.Nawet w ostatnim okienku ktoś udowodnił jakiemuś testowanemu cofkę na pewno o 5 a być może o 10 lat. Ten też nie wygląda na 19.I też trzeba sobie powiedzieć że zazwyczaj to cofa się liczniki tym słabszym, bo dobry się wybije , pojedzie na zachód i tyle a słaby będzie próbował, lata zlecą więc jedziemy z karierą od początku ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ale on jest z Ghany a nie Nigerii %-)
a piłkarze tego kraju pokazali co potrafią na ostatnim mundialu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
A co ty myślisz że Ghanie jest inaczej? Popatrz na kadre z mundialu i przyjrzyj sie typkowi o nazwisku Lee Addy. Widnieje rok urodzenia 1990 a wygląda dużo starzej Wystarczy wpisać w google i na większości stron jest podany wiek 1985. Ciekawe który rocznik jest prawdziwy, chyba chciał się odmłodzić przed mundialem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeszcze apropo Pawełka, nie ma się co mu dziwić, że nie przystaje na każde proponowane warunki z pocałowaniem rączki. I tak pokazał, że w jakimś większym stopniu mu zależy, żeby tu zostać, bo z innymi klubami mógł negocjować od pół roku a i tak mówił, że pierwszeństwo ma Wisła.
Pawełek to dobry bramkarz, mam tylko nadzieję, że jeśli się go pozbędziemy to nie zamienimy siekierki na kijek. Zobaczymy. PS. Chciałbym życzyć wszystkim Wiślakom pogodnych i radosnych świąt. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie wiem też skąd ta pewność u niektórych, że Alhassaanowi majstrowali coś przy wieku.Gdyby Wisła chciała sprowadzić Asamoah'a Gyana czy Romelu Lukaku to też byście mieli jakieś "ale"? Ten pierwszy na pewno nie wygląda na swoje 25 lat, a drugi na 17(chociaż rzeczywiście tyle ma, bo urodził się w Belgii). Dla mnie nie ważne ile ma lat, byle dobrze kopał piłkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
wystepy Mohammeda Alhassana w U-20 raczej wykluczaja przekrety przy zyciorysie
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
witam, jeśli chodzi o Ghańczyka (nie jestem pewny czy tak się to odmienia),to Wisła wiele nie ryzykuje,a zyskać może naprawdę świetnego stopera w perspektywie dwóch, trzech lat.Poza tym nie wierze żeby ten zawodnik był gorszy od Bunozy (może Gordan jeszcze wyjdzie na ludzi).Nie ma się co wiele zastanawiać tylko koniiecznie z dwóch stoperów pozyskać,bo czas nagli,a na rynku transferowym nikt nie śpi i nie marnuje okazji,gdy takie się nadarzają.To moim zdaniem jest okazja.
Co do Pawełka to jeśli się nie dogada z Wisełką to krzyż na drogę.Owszem,broni od jakiegoś czasu bardzo pewnie,ale biorac pod uwagę całokształt jego występów pod wawelem to nie powinno być tak że facet zagra dobre 1,5 sezonu w klubie z prawie 5 lat i później podbija stawkę nie pamiętając o tym jak grał we wcześniejszych sezonach.trochę to nie fair jak dla mnie.Ciągle to Mariusz zawdzięcza więcej Wiśle niż Wisła Mariuszowi.No ale taki urok negocjacji,gdy zawodnik jest jednym z kluczowych w zespole w danym momencie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wiem dlaczego wy tak jesteście uprzedzeni do tego że cofają liczniki (przepraszam że to napisze "Czarnuchom")
To że z wyglądu szybciej dojrzewają no to taka ich charakterystyka... Kiedyś jak młodzi byliscie i nie chcieli wam w sklepie piwa sprzedać albo fajek to pragnęliście żeby dojrzeć z wyglądu i wygladać tak na 18-20 lat... no ale widzicie taka natura europejczyków że z face dojrzewają wolniej A co do transferu to jestem jak najbardziej na tak bo możemy tylko zyskać... Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez *Michael* : 24.12.2010 o godz. 20:24.
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nawet gdyby przyszedł Messi to znalezli by sie przeciwnicy.
Póki co nikt nie doszedł, wiedze opieramy na JEDNEJ stronie internetowej. ? Kiełb ? ale krótkowąsy?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.12.2010 o godz. 22:32.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Messi to ty nie przesadzaj , to nawet nie mieści się w sci-fi . Taki Błaszczykowski jest po za zasięgiem albo taki Peszko czy Kiełb , a ty wypisujesz piłkarza , który co roku jest nominowany do nagrody dla najlepszego piłkarza na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
W druzynie juniorow starszych, ktorą trenuje mój kolega, był zawodnik, który mając 16 lat wyglądał spokojnie na 25. Gdy go zobaczyłem pierwszy raz spytałem, czy treneiro sie nie boi, że ten wałek przejdzie. Tylko się usmiechnął
To tyle odnośnie wyglądu i wieku; nawet w Polsce są takie przypadki, że ciężko uwierzyć. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|

|
||||||