|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ktoś tu pisał juz dawno dawno temu ze kontrakt przedłuzony...
![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zbymak, forumowy prorok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez martonas : 22.12.2010 o godz. 22:41.
|
||
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
||
Bo ja nic takiego nie pisałam ... czytanie ze zrozumieniem to trudna sprawa, ja wiem, ale jednak aż tak skomplikowane to to nie jest ...Ułatwie - napisałam, że kontrakt ma zapewniony (co jest prawdą ciągle). Kontrakt w jedym klubie czeka ... I napisałam jeszcze że wątpię żeby przedłuzył kontrakt z Wisłą (na tamtą chwilę). Troszke później dodałam, ez pewne wydarzenia mogą zmienić obrót spraw i w przypadku zostania Pawełka w Wiśle chętnie posłucham całego lamentu forumowych ekspertów. To się zaczeło chociaż kontraktu jeszcze nie ma podpisanego aha - wspominałam jeszcze o "panice" ze strony Wisły i położeniu na stół dużych pieniędzy. I to się stało ... Radzę po prostu cierpliwie czekać ... zostały właściwie dwie opcje. Jak nasza RN przestanie kombinowac to zostanie jedna. Wisła.
![]() Tak ustalona jest długość (kompromis między 2 a 3,5), zasady wypłat (podstawa, premie, wyjściówki - pierwsze takie w drużynie) i pare innych szczegółów ...
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 22.12.2010 o godz. 22:47.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
||
Nie no jak donosi ŻMIJKA długość kontraktu jest już ustalona ![]()
Twoje informacje opierają się na doniesieniach prasowych, czy np. menadżer, Bogdan Basałaj, Stan lub chociaż Mariusz uchylił Ci rąbka tajemnicy z toczących się negocjacji? To mnie strasznie ciekawi ![]()
Ostatnio edytowane przez Johnny B : 22.12.2010 o godz. 23:44.
![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
tego typu atrakcje juz sa poza Wisłą ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Naprawdę jego cały okres gry w Wiśle potrafi Wam przesłonić jedna w miarę udana runda? |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
primo bramkarz powinien lapac wszystko co jest do wylapania plus cos nie do wyjecia , u Mariusza jest z tym roznie puszcza za duzo frajerskich bramek . 2 fakt przedluzenia kontraktu napewno wplynal na jego mobilizacje bo gdyby nie przedluzyli z nim umowy musial sie pokazac przed kolejnym pracodawca. 3 Wisla nigdy nie miala szczescia do dobrych golkiperow a od tego powinno sie budowac zespol. Mariusz mial swoje 4 lata i trzeba patrzyc przez pryzmat wszystkich sezonow nie tylko koncowki tej rundy 4 Wszyscy zachwycacie sie jego ostanimi spotkaniami w ktorych wyciagnal pare sytuacji a prosze mi przypomniec kto mial udzial przy wyniku z Jaga i ruchem 5 Wiecej obiektywizmu panowie , nam potrzebny jest lepszy golkiper tym bardziej ze Mario lepszy juz raczej nie bedzie ![]() A tak poza tematem bramkarza, ciekawi mnie czy nasi skauci ogladaja/ogladali tego Nwagou z Floty , ponoc interesuja sie nim pejsy glupio by bylo gdyby jego talent w Ekstraklasie eksplodowal akurat w tamtym klubie Powód: Blachy :)
Ostatnio edytowane przez Weak27 : 22.12.2010 o godz. 22:56.
![]()
Wiem, że się nie zmienię sumienie mam czyste
Nowa Huta W tej dzielnicy zawsze będę wierzyć w Wisłę !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ten Bułgar Delew chyba nie dla Nas.FC Koln oferuje CSKA Sofia za niego 1,5 mln €
http://www.dnevnik.bg/sport/2010/12/..._evro_za_spas/ Szkoda, bo to młody obiecujący napastnik.TACY POWINNI DO WISŁY TRAFIAC.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 22.12.2010 o godz. 23:04.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
to raczej pewne...
Bułgarski napastnik Spas Delev był wymieniany jako potencjalne wzmocnienie trzech polskich klubów. Obserwować go miały Legia Warszawa, Lech Poznań i Wisła Kraków. Wiadomo już jednak, że snajper nie trafi nad Wisłę. CSKA Sofia sprzedało go już bowiem do rosyjskiego zespołu Wołga Niżny Nowogród goool.pl
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 23.12.2010 o godz. 11:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ok wybrał Wołgę( myślę że w Wiśle miałby lepszą okazję do wybicia ale mniejsza z tym). Moim zdaniem prasa nie ma zielonego pojęcia kogo chce ściągnąć Wisła i ciągle walą ślepakami na oślep. Podobnie było w ostatnim sezonie, były spekulacje a Wisła i tak ściągnęła innych piłkarzy. Bardziej ciekawi mnie sytuacja Nwaogu ale jeśli dostał tylko ofertę od Cracovii to znaczy że szału nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Wedlug mnie post kolegi Kluvi uderza w samo sedno lepszej formy Pawelka na jesieni. Odkad Nasz byly trener odszedl do Reprezentacji to Mariusz odrzyl. Zreszta Ci co teraz jezdza na kadre tez po katach mowia ze to co robi Kazimierski to jest jakas fuszera i prowizorka. Uwazam ze mozna z Mariuszem umowe podpisac ale nie powinno to byc za wszelka cene. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
dziś ma sięę wyjaśnić sprawa z Pawełkiem
![]() Jak dla mnie może odejść |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
||||
Ja w naszej bramce chętnie postawiłbym na Filipa Kurto. Chłopak gra w młodzieżówce i według wielu ma naprawdę ogromny talent. Dlaczego nie spróbować
Ostatnio edytowane przez Jagul : 23.12.2010 o godz. 09:51.
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jak Pawałek rząda nie wiadomo czego to bay bay. Jak myśli że nie cała jedna rundą zmaże 4,5 roku to mam nadzieje że sie myli. Napewno nie zasługuje na wyzszy kontrakt w tej chwili jak już to renegocjacja w maju.. I jestem z zarządem nic na siłe!! I jak mówi jagul dać szance Kurto ewentualnie jovanić na pewno nie jest tak zły...może potrzebuje czasu tylko żeby nie tyle co Pawełek<hahaha>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
....a zmarnowali miesiąc na Pawełka i jego bolka, a mogli od razu bramkarza nowego szukać.
)![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła intersuje sie stoperem Kornelem Salatą ze Slovana Bratysława.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html Facet nie do przejścia.Jak to mówią niektórzy na Forum: Brac go!!!! http://www.youtube.com/watch?v=EAyVSJiJlTg
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.12.2010 o godz. 11:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
mamy jeszcze Kundziela
a tak na serio to Trener powinien dać szanse Kurcie w koncu jest młodzieżowym reprezentantem Polski!! a wiadomo ze Polska nie ma kulawych bramkarzy broniących w kadrach.i wracając jeszcze do filmiku z Kornelem Salatą nie ma co podniecać sie filmikiem juz był taki co na filmikach wyglądał super (Beto) a pozniej sami wiecie jak sie to skonczyło... Widać ze chłopak nie bawi sie w delikatne wybicia do boku... przypomina mi Hajte z czasów Schalke )
Ostatnio edytowane przez pierdek18 : 23.12.2010 o godz. 11:50.
![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24376
Czyzby spelnila sie wizja Markusa i kilku innych forumowiczow odnosnie Mariusza? Ciekawe tylko czy juz szukaja kogos na Jego miejsce czy postawia na kogos z dwojki Kurto-Jovanic. Zeby sie nie okazalo ze do rundy wiosennej przystapimy z bramkarzami po ktorych nie wiadomo bedzie co mozna sie spodziewac. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
to fajnie, ze jak rozwiazalismy sobie problem z bramkarzem albo sam sie rozwiazal to znowu sobie robimy klopot
uwielbiam ten jazgot forumowiczow: sprzedac, niech spada, nikt nie bedzie po nim plakal itd. - no spoko ale co dalej ? zostajemy bez bramkarza. Wisla to nie jest klub gdzie mamy 10 kandydatow na miejsce odchodzacego zawodnika. Zeby pozyskac dobrego bramkarza to trzeba za niego zaplacic a i tak nie zawsze to wypali (patrz Jovanic - wydawalo sie, ze po testach 20 zawodnikow skoro wykladamy kase na kogos to jest to ktos sprawdzony). Czy w Wisle udalo sie kogokolwiek odchodzacego zastapic zawodnikiem podobnej klasy ? NIE Za podobne pieniadze nie znajedziemy nikogo lepszego niz Pawelek, a na nikogo drozszego nas nie stac. Bedzie jak z zamiana Kosowskiego na Lobodzinskiego - czyli zamiana siekierki na kijek. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Wybral Pawelka bo wydal mu sie lepszy, ale nigdzie nie mowi, ze jest duzo lepszy od Jovanica. Wobec powyzszego jasnym jest, ze pozbycie sie Pawelka zrujnuje nieco szyki Maaskantowi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie no pewnie, za to Łobo, Garguła i inni "z górnej półki... płacowej" zasłużyli. Sam idź do Legii.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|