|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pewnie, że możesz. Zastanawiam się tylko czy nadal będzie Ci do śmiechu kiedy po raz kolejny (nie wiem już który z rzędu) zleją nam dupska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
cieniek
Marszałek jak zwykle ponapina się trochę, odreaguje i już jest zadowolony ![]() Wyśmieje Pyry, a to oni zlali tyłek MC a nie My. Nam leją tyłek Azerowie i Estończycy Ja uważam że jeżeli ktoś nadaje się do wyśmiewania to nie zespół który statystycznie dokonuje najlepszych transferów w ostatnich 3 sezonach - jeśli popatrzeć na wyniki. (Lech) Śmiać i szydzić to trzeba z Legii, Cracovii czy momentami z nas, inaczej jest że tak powiem pewien dysonans kiedy kibice klubu (Wisła) który ostatnimi czasy ma więcej wtop niż sukcesów wyśmiewają politykę transferową klubu (Lech) który bije nas na głowę. Naprawdę z przykrością to mówię. Trochę rozsądku i chłodnej głowy przyda się również moderatorowi.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 15.12.2010 o godz. 19:44.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pyrki oferują 700 tys. euro za Sernasa (1mln to nie w stylu leśnych), więc do transakcji raczej nie dojdzie. W sumie jest to dość sprytny ruch z ich strony, bo choć z góry skazany na porażkę to kibice po raz kolejny raz obarczą winą ceny na polskim rynku transferowym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,71000,88..._Zaglebia.html
No proszę, kolejny piłkarz z ligi Węgierskiej jak Rudnevs ![]() Oby znowu się nie okazało że przegapiliśmy kolejną okazję. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://pilkarskidziennik.pl/polska/e...a-obronce.html
Kolejny wynalazek, tym razem z Unirei Urziceni. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
WTF?! Chodzi fama o dwóch transferach z Widzewa. Jeden to Ben Radhia do Rennes za 1 mln euro. To jeszcze jestem w stanie uwierzyć, bo Ben Radhia jest dobry, ale i tak cena wydaje mi się o jakieś 200-300 k zawyżona. Ale drugi transfer, a raczej jego kwota mnie zabiła. Zagłębie Lubin nie ma napastnika, więc chce kupić Robaka... Ponoć złożyli ofertę na milion euro!
Kontynuując widzewskie s-f... Do klubu trafić ma ten gość: http://www.transfermarkt.de/de/mark-...ler_21419.html
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 15.12.2010 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Hehe prawie 160 występów w szkockiej ekstraklasie ledwo 23 lata i go wezmą do Łodzi nie uwierzę póki nie zobaczę ;P
A propos Lecha: http://sport.interia.pl/raport/lech-...zsilny,1573758 Jak dla mnie amatorka, przedłużyli z nim kontrakt nie zmieniając śmiesznej ceny odstępnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Żadna amatorka. Peszko przecież nie zgadzał się na zaporową kwotę odstępnego, dlatego ten kontrakt to była taka mistyfikacja, bo i tak było wiadome, że wkrótce odejdzie z Amiki. Zatrzymali zawodnika przez kilka miesięcy, pomógł im w europejskich pucharach, a teraz za "drobne" pójdzie do Bundesligi. Normalna kolej rzeczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No to mogli mu podwyższyć ta kwotę do chociaż 1mln E, jak by ktoś go naprawdę chciał kupić to i tak spokojnie by tyle wyłożył. Teraz wyobraź sobie co by się działo, gdyby nasz zarząd takie coś zrobił - połowa forum by trąbiła o jego niegospodarności i niekompetencji. Ale ponieważ to jest Amica to duża cześć forum patrzy na nich przez pryzmat ich transferowych sukcesów nie dostrzegając tak oczywistych wpadek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Sami to sobie mogli wiesz co podwyższyć. Peszko się nie zgadzał i tyle. Lech to nawet chciał zlikwidować sume odstępnego, ale Sławomir ani o tym myślał.
Gdy przechodził za darmo z Płocka to Sławek zgodził się na przejście do Poznania pod warunkiem wpisania niskiej kwoty odstępnego. Więc klub tak naprawdę niewiele miał tu do gadania. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Pilkarz nie jest glupi i nie podpisze 5-letniego kontraktu na warunkach klubu bo to dla niego samobojstwo. Amica przynajmniej potrafi skusic takiego Peszko czy Lewandowskiego, nam zostaje szrot. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z ukochanych corek cyrankieiwcza najprawdopodobniej odejdzie Cabaj. Fatalna jest to wiadomosc.
Nie rozumiem nad czym tak mądry człowiek jak Pan Profesor sie zastanawia. owinien podpisac z tym polskim Grobelaarem 11-letni kontrakt. Z ciekawostek, w/w scierwojadow zasili Nawotczynski Lukasz. ![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Grosicki znowu odchodzi z Jagiellonii, tym razem do Osmanów. Ale, jak wiadomo, Turcy kupują każdego drogo, by potem się okazało że nie kupili nikogo, więc na miejscu Pszczółek paznokci bym nie obgryzał z nerwów, że tracą skrzydłowego reprezentacji
![]() http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Jag...222,1,718.html ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Czyżby sobie uświadomili, że zabranie licencji 2 drużynom może się nie udać ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może ktoś przybliżyc sylwetkę Roka Elsnera. Piłkarz ten został dziś zakontraktowany na 2,5 roku w Śląsku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słoweniec, grał w kadrze, defensywny zapchajdziura, przygoda w jakimś egzotycznym kraju, chyba ZEA- tyle pamiętam. Nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem szczegółów- Wisła go testowała latem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
TEn Słoweniec był na testach w Wiśle i podobno z kilku testowanych (przyjechała cała gromada) wypadł najlepiej. To cgyba była zapasowa opcja jakby Chaveza nie udało sie sprowadzić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
chcieliście dobrego bramkarza, jest okazja zakontraktować hahahahaha, a tak na poważnie, kto teraz będzie parchom tak mocno pomagał w porażkach? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
akurat w tej rundzie, to im akurat dupę ratował stale
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
:((((((((((((((((
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Spoko spoko ! Jeśli nie przyjdzie Pilarz, o którym głośno w parchach słychać to zostaje im jeszcze Merda, więc o kontynuację schedy po Cabaju jestem spokojny
Ciekawy jestem gdzie klaun Marcinek teraz zakotwiczy, Cyrk Zalewski ma chyba zimową przerwę więc może Nieciecza ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pilarz przeciez juz u JW jest
E: ok, w Kielach ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.12.2010 o godz. 00:00.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Peszko jedną nogą w kolni.
![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ślusarski w Lechu, szczerze mówiąc myślałem, że to wymysł dziennikarzy, a tu proszę "transferowa ofensywa" Lecha
![]() ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ja bym sie jednak tak nie smiał,Slusarski to calkiem porządny pilkarz. Co do Cabaja to kiedys musial z tej Cracovii odejsc ,choc tamtą runde mia bez wpadek a to mu sie zadko zdarza ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ślusarski już oficjalnie w Lechu
http://www.lechpoznan.pl/art,16453,b...cha_pozna_.htm To samo Pilarz w Koronie http://www.korona-kielce.pl/index.php?art=2785&xmenu=2 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/143/news1...wan-Ruchu.html
Ktoś coś z tego rozumie? Ruch ma kłopoty z płynnością finansową, chce zwolnić zająca żeby zaoszczędzić kasę i jednocześnie ma zamiar zatrudnić jednego z najlepszych graczy Atromitosu? Perrone był do Wisły przymierzany jeszcze za Bednarza. W moim przekonaniu to gracz na miarę klubu takiego Wisła, Legia czy Amica, a nie Ruch. Jeśli niebiescy faktycznie go sprowadzą, to będę pod dużym wrażeniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Bardziej ciekawi mnie co zrobią po stracie Peszki... |
|
|