The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2010, 23:25
AS82 zacytowal moj post choc chyba na cos innego odpowiedzial, przemo tez zacytowal choc nie jestem pewien czy przeczytal (sprawdz co napisalem a propos zamachu) a barthok nie wiadomo na jakiej podstawie stwierdza ze nie ufajacy mak i ich raportowi na pewno sa zwolennikami zamachu. Ogolnie mowiac, fajna rozmowa.

Przy okazji przemo. Argumentacja w stylu "czul na sobie presje wiec staral sie zrobic co powinien" jest zadna argumentacja. Pracuje na budowie i NIGDY nie pozwolilbym sobie na podejmowanieswiadomie chocby najmniejszego ryzyka bo jestem odpowiedzialny za bezpieczenstwo ludzi, ktorzy beda chodzic po tym obiekcie. Nie wyobrazam sobie sytuacji, w ktorej podejmuje niebezpieczna dla zycia i zdrowia ludzi bo ktos ode mnie takiej oczekuje. Tak samo nie wyobrazam sobie gdyby ktos oczekiwal takiej decyzji od lekarza, prawnika, motorniczego, kontrolera lotu czy wreszcie pilota i ktokolwiek z nich sie ugial ze strachu przed innym czlowiekiem (dopoki nie jest to strach o wlasne zycie). I ci piloci ponadto sa poddawani okresowo testom na obciazenie stresem, wiec gadki o tym ze "byla na nich presja" to jest zwykle .......enie. Presja jest zwiazana z takimi zawodami i ludzie ktorzy jej nie potrafia zniesc nie mieliby szans zasiasc za sterami samolotu prezydenckiego. A jesli jednak zasiedli pomimo slabej psychiki to winny nie jest ani pilot, ani ktos kto na nim presje wywieral tylko debil ktory prowadzil opieke psychologiczna nad pilotem. Ale te testy sa na tyle dobrze przeprowadzane ze niemozliwym jest aby ktos kto sie zlamie pod czyjas presja narazal swoje wlasne zycie. Zwlaszcza mowiac przy tym "patrz jak laduja debesciaki". Takze wybacz ale jesli ktos mowi o presji na pilotach to dla mnie jest tylko z tego jeden wniosek, lepiej aby ten ktos nie piastowal nigdy zawodu zaufania publicznego bo byc moze narazi kiedys zycie moje lub moich bliskich. bedac "pod naciskiem".
Ostatnio edytowane przez orzeu : 20.12.2010 o godz. 23:46.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów