|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
ja mam konto w deutsche banku i smialo moge polecic, ale slyszalem tez ze w polbanku maja dobra oferte.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy przeszedł już ktoś z Was Call of Duty: Black Ops
Mam taki problem, a mianowicie w misji 6 w pewnym momencie gdy trzeba przepchnąć jakąś starą blachę nagle wybucha samochód i jest ciemno. Normalnie po 4 sek powinno już się pokazać obraz. U mnie jednak dalej jest cały czarny obraz, głos słychać, ruszać się można i widzę tylko odległość jaką muszę przejść ale w ciemno daleko nie pochodzę. Wiecie może co z tym fantem zrobić |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Czy na laptopie da się grać bezproblemowo w Fife? chcę kupić laptop z takimi parametrami:
Procesor Intel Pentium Dual Core T4500 2,3 GHz Pamięć 3 GB Dysk twardy 320 GB Nagrywarka DVD Matryca: przekątna 15,6” LED HD (rozdzielczość 1366x768 pikseli)Łączność bezprzewodowa: WLAN 802.11 b/g/nSystem operacyjny: Windows 7 Home Premium PL 64 bit |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Jak dla mnie strasznie nudna, czekałem tylko kiedy w końcu się skończy..No ale, pewnie kwestia gustu..:] |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dopiero zacząłem przygodę z torrentem. możecie polecić mi jakąś stronę z której mogę pościągać ciekawsze gry? przeglądałem peba, na torrentach.org są jakieś opłaty. I żeby ściągało z normalną prędkością a nie 100kb/s
zacząłem ściągać fife11 ale prędkość to 6kB. i czas oczekiwania jakies 3tygodnie. o co chodzi? proszę o odpowiedź łopatologicznie czyli jak chłop krowie przy rowie ![]()
Ostatnio edytowane przez ceniu : 18.12.2010 o godz. 22:04.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ma ktoś cracka do gry godfather I
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Masz tu wyszukiwarkę torrentów. Jest ich naprawdę dużo, tylko są gry/filmy po angielsku, ale ściągnięcie spolszczenia nie powinno być problemem ;] A co do drugiego. To chodzi o to, że przy Twojej prędkości ściągania (bardzo małej) to po czasie tam 3 tygodni, cala Fifa ściągnie się dopiero za 3 tygodnie. Mam nadzieję, że pomogłem. ;] |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak to wiem że dopiero p 3tygodniach ale czy można to jakoś zmienić no nie wiem podkręcić, dokręcić itp.? Chodzi o to że nie jest przecież możliwe aby była cały czas taka prędkość bo ludzie przecież nie czekali by tyle czasu. A i mam łącze 2MB.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Gdzieś w ustawieniach zapewne masz maksymalna ilość połączeń, u mnie jest to "global maximum connection", u Ciebie może być inaczej, w każdym bądź razie ja mam wartość 3000. U siebie ustaw jak najwyżej możesz i wtedy próbuj ściągać. Przy łączu 2 MB/s nie poleci szybciej niz 256 kB/sek/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
I inne trackery sobie mozesz smialo darowac. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie , gdzie zjem najlepszego pstrąga ? jakie restauracje polecacie ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
||
ale może to ci pomoże (nie próbowałem tego sposobu)Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
witam. ma ktos moze maila do serwisu psp na dietla? nie wiecie czy dzis otwarte jest?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Potrzebuję kupić hak, aby zawiesić worek bokserski. Zna ktos jakis sklep w Krk?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Qrwa czy możecie skończyć z tą lamerską modą kupowania laptopów do gier?
One się do tego zupełnie nie nadają. Laptop jest do poczty i pracy. Poza tym za cene laptopa kupisz sensowny komputer. Tylko desktop do gier ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
PS. Tez uwazam za laptopy nie sa do gier --------------------------------- Jest na forum jakis 'diler' C+ ? Prosilbym o priv
Ostatnio edytowane przez mic : 19.12.2010 o godz. 16:55.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
[QUOTE=Donson;1026527]Qrwa czy możecie skończyć z tą lamerską modą kupowania laptopów do gier?
Wyprowadzę Cię z błędnego myślenia i napiszę:NIE PLANUJĘ ZAKUPIĆ LAPTOPA DO GIER,kupuję nowego laptopa i przy okazji jestem ciekawy czy będzie można zagrać na nim w Fife,nie grałem kilka lat w żadne gry a teraz chętnie zagrałbym w Fife czasami.Nie mam zamiaru kupować specjalnie do tego konsoli a stacjonarny komputer mnie nie interesuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Istnieje jakiś porządny Polski serwis o Premier League? Taki co by zawsze świeże wiadomości podawał ?
Bo na wp.pl i tym podobnych podają tylko to co im pasuje... |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Podrzuci ktoś działający link do albumu ATB- Movin'Melodies byle nie rapid.
![]() Edit: Krygav podziękował ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 20.12.2010 o godz. 08:56.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wiecie kiedy będą wyniki tego plebiscytu i kto decyduje o wybraniu 11stki roku? http://sport.wp.pl/kat,1726,title,No...wiadomosc.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
spotkal ktos w jakims sklepie filety z karpia ?
![]() |
|
|