|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jezeli planujesz kupic krotki kabel (do 1,5m) to mozesz smialo brac jak najtanszy, tzn moze nie za 2 zl, ale ok 10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Macie jakieś ciekawe pomysły na prezenty Mikołajkowe? Musze sie zadeklarować co chce dostać , a nie wiem za bardzo co powiedzieć. Cena 25 zł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Gordian ja miałem taki problem, pomogła zmiana ustawień baterii na: "maksymalna wydajność".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Spóźniłeś się o 11 dni...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Panowie czy jutro czasami nie ma piłkarskich oscarów Canal plus? Jeśli tak to czy jest jakaś transmisja na żywo?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
W tym roku nie ma oskarów (chyba że coś się nagle zmieni, to nowym roku - ale marne szanse).
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
mam wersję Football Managera 2011 taką:
Football.Manager.2011.PROPER-RELOADED (PL/ENG) jakie spolszczenie mi polecacie ? Bo jest tyle opcji, ja mam grę w postaci obrazu .iso i nie wiem który plik ze spolszczeniem ściągnąć, żeby wszystko działało. Co polecicie ? Wdzięczny będą za linka !!
Ostatnio edytowane przez nbp : 18.12.2010 o godz. 03:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Witam wszystkich. Wczoraj dostałem mandacik 50-o złotowy za złamanie 145-go art. KW, czyli zaśmiecanie miejsca publicznego(nie mam pojęcia od kiedy lanie pod drzewkiem w parku to śmiecenie, ale OK.
). Jak mogę się wymigać od płacenia? ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Idź do sądu. Dostaniesz grzywnę i koszty
![]() Serio, lepiej zapłacić, a na przyszłość nie szczać pod drzewkiem jak piesek. ![]() AHA, zapytać o coś miałem. Słabo kumaty jestem z technologią naszego forum Jak wkleić bezpośrednio w post zdjęcie? Na pewno gdzieś było, ale nie mam nerwa szukać
Ostatnio edytowane przez stawski : 18.12.2010 o godz. 10:12.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
||
![]() Wlepili ci za zaśmiecanie, bo za lanie dostałbyś dużo więcej, więc się ciesz. stawski napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Jot : 18.12.2010 o godz. 10:28.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Widział ktoś taką koszulke w Krk albo na allegro?
http://www.spreadshirt.pl/szczegoly-C4408A13957328 |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś czy jest jeszcze filmik na necie jak koleś wychodził na słup wysokiego napięcia
był podpisany na youtubie "Miszcz na słupie wysokiego napięcia" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=iMeFTcPtaFk o to chyba chodzi
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tez dostalem za 'zasmiecanie', tak naprawde za co innego ale mniejsza z tym. Mandat przyjalem, minal juz ponad miesiac, ale nie zaplacilem. Z tego co wiem to w takie kwoty to oni sie nie bawia.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie jaką komedią polecacie teraz w kinie, żeby można się było odstresować
Nic polskiego coś z zagranicy. Dawno nie byłem z racji braku czasu i nie na czasie jestem za bardzo ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() choć lekarz za coś takiego może wziąc więcej niż 50zł |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś konto w bzwbk? Mam problem, nie mogę wybrać kasy z bankomatu, kasa na koncie jest pin wpisałem, ale mi wyskakuje błędny? Co jest ku..a? Nie dawno konto u nich założyłem karta aktywowana pin się zgadza więc o co kaman?Tylko mi nie mówicie, że PIN też jest jednorazowy i trzeba wpisać sobie nowy. pfff
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Właśnie w bankomacie BZ WBK to robiłem pff dzwoniłem na infolinie i babka mówiła, że jest ok i jeszcze raz, żebym spróbował....
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 18.12.2010 o godz. 15:33.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Podbijam na nową ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
domku w górach szukam na sylwestra, wiem ze poźno, ale moze akurat
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Chciałbym założyć konto w banku,ale nie wiem który jest najlepszy.Interesuje mnie oprocentowanie konta,możliwość wykonywania bezpłatnych przelewów i koszt utrzymywania konta lub jego brak
Który bank mi polecacie?Pozdrawiam |
|
|