|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
||
Save z poprzedniej wersji (11.1.1) wczytuje sie bez problemow i gra dziala Niby jakies problemy byly z wgraniem save jesli sie mialo grywalne nizsze ligi polskie ale ja je mam i u mnie problem nie wystepuje. A zainstalowane (wrzucone ) mam: - plik odblokowujacy dostep do "ogromnej bazy danych" - plik ktory daje dostep do "nizszych lig" - plik poprawiający bazę danych FM-a - polskie znaki (CFM_Polish_Fix_Name_1.36) - facepacki sedziow i zawodnikow - Kitspacki kilku lig (polska,niemiecka, hiszpanska, angielska) - logopacki wszystkich polskich lig - CM Revolution Polish Media Pack. ![]() Update zrobiony dzis rano (przed chwila) wiec mozliwe ze : - albo problem nie wystepuje u wszystkich - albo dzis SI naprawilo patcha ( nie wydajac fixa a podmieniajac na serwerach plik do pobrania na "dobry") - albo moze na pirackich wersjach gry uszkadza save - koledzy nie napisali czy graja na oryginalach czy nie wiec dlatego zasugerowalem takie rozwiazanie ![]() A na koniec cytat ze strony Si: Cytat:
Ostatnio edytowane przez bouli76 : 16.12.2010 o godz. 10:16.
![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gdzie jest napisane, jaką moge mieć maksymalną ilość trenerów, scoutów etc?
Doszukać się tego nie moge... ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
siedziba zarządu --> lewy dolny róg
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Witam wszystkich. Mam taki problem: gdy chcę wczytać grę to pokazuje mi się taki coś: http://jpghost.pl/Inne-bez tytułu1_1292509428/
a gdy wyłączam gre, to pokazuję się takie coś http://jpghost.pl/Inne-bez tytułu2_1292509641/ i gra się wyłącza. Proszę o pomoć, gdyż ten save poprostu mam fantastyczny ![]() ![]() ![]()
''Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki'' H. Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cierpliwosci. Problem spowodowany nowym uaktualnieniem.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
@michu-k: tylko, że ja nie instalowałem żadnej łatki 11.2 Mam tylko zainstalowaną łatkę 11.1 i do tej pory gra działała super. http://www.cmrev.com/newsroom/wiadom...atka-11_2.html tu coś jest i chyba sprobuję wykonać reinstalacje.
![]()
''Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki'' H. Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
witam, bardzo proosze o pomoc. mam 92 min i bunoza dostal kontuzji, lecz ja nie mam juz mozliwosci zmiany (zreszta zuzylem ja na kontuzjowanego branco i czerwona kartke chaveza). Co moge zrobic zeby kontynuowac gre ? bo wyskakuje mi ze nie moge jej kontynuowac z kontuzjowanym zawodnikiem na boisku.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Najprościej będzie dać urlop ![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jaki urlop zaznacz go ze zdejmujesz i powinno pójść po prostu będziesz grał w 10 nie miałem z tym problemu nigdy
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok dzieki
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U mnie w FM'ie w rep. Polski gra Vuk Sotirovic
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
mam wersję Football Managera 2011 taką:
Football.Manager.2011.PROPER-RELOADED (PL/ENG) jakie spolszczenie mi polecacie ? Bo jest tyle opcji, ja mam grę w postaci obrazu .iso i nie wiem który plik ze spolszczeniem ściągnąć, żeby wszystko działało. Co polecicie ? Wdzięczny będą za linka !!
Ostatnio edytowane przez nbp : 18.12.2010 o godz. 03:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Rozwiązał się mój odwieczny problem z bramkarzem, Wojtek Szczęsny po pierwszym sezonie został zwolniony z kontraktu przez Arsenal i chętnie ze mna podpisał
) Także teraz Milan ława, Kurto wypożyczenie No i jest upragniona LM! 1:1 z Celtikiem u siebie i magiczne 2:2 na wyjeździe, wszystko dzięki magicznemu czworokątowi Małecki-Kupisz-Simone Guerra-Brożek. Szczególnie polecam Kupisza, kupujcie go od razu z Jagielonii, facet jest niesamowity, robi mi całą grę, niesamowity drybler, w dodatku skuteczny. Na koniec jeszcze jedna sprawa - macie gdzieś link do łatki zmieniającej nazwy rozgrywek - tj. np Puchar Mistrzów na Ligę Mistrzów itd. ? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.centrumfm.org/plik-481,Fake_by_Axa_v30.html ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Miał ktoś z Was może problem podwójnych raportów?
Jak wypożyczam piłkarzy i każe robić raporty scoutowi to zawsze mi dwa przysyła, mimo, że w poleceniach ma go tylko raz obserwować |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niedawno zakończyłem runde jesienną naszą Wisełką. Jest to moj pierwszy sezon w FM (jakimkolwiek). Do klubu ściągnąłem w letnik okienku Kalobous'a (ŚP) i Dino Drpic'a (OŚ)- obydwaj za darmo. JUz w zimowym okienku postawiłem na Renan'a z brazylijskiego Avai (br) za 1,2 mln. Podpisalem zarowno kontrakt z Kupiszem, ,ale przyjdzie po zakonczeniu kotraktu w Jazde w czerwcu.
Co do wynikow to narazie jest srednio. W LE doszedlem do IV rundy eliminacyjnej, gdzie trafilem na . . . Borussie i dostalem 1:6 w dwumeczu. Niestety odpadlem rowniez z PP, po slabym meczu rezerwami z Dyskopolo. W ogole sobie z nimi nie radzem gdyz jak dotad na 3 mecze - 2 przegralem i 1 zremisowalem. Najlepszym moim wynikiem było 6:1 z ickami. Tabela przedstawia sie nastepujaco: 1.Cracovia 34 pkt 2.Legia 34 3.Wisła 33 pkt 4.Ruch 28 pkt Jak widać walka rozegra sie m-dzy 3 zespolami, z ktorych mam nadzieje wyjde zwyciesk ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Football Manager 2011 MULTi3-PROPHET Football Manager 2011 (c) SEGA release date ...: November 2763 protection .....: DVD-Check # of discs .....: 1 languages ......: EN/PL/CZ a jak chcesz samo spolszczenie to jest tylko jedno w sieci (25mb) zobacz tu: http://peb.pl/3889663-post6.html albo tu: http://www.gram.pl/sk3_8gPiGOy3_Foot...ager_2011.html ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ahhh ale miałem niefarta.
Ostatni mecz LM w tabeli trace 2 pkt do 2 arsenalu. ostatni mecz własnie z Arsenalem. doliczony czas gry, doliczone 4 min. Wygrywam 2-1. Ostatnia akcja meczu mój obronca rozpoczyna atak niestety fatalnym podaniem poszla kontra arsenalu i 2-2 i zostaje wyeliminowany ;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Może ktoś podać nazwisko dobrego bramkarza do 3 mln euro, który zasiliłby szeregi mojej Białej Gwiazdy?
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
np. Mateusz Prus
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha, pobrałem ten dodatek ze zmianami nazw lig- gdzie go wrzucić?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a pobrales go z tego linku co jcts wrzucił ?
Cytat:
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, zainstalowałem.
Teraz pytanie- link do no dvd crack dla nowego patcha ktoś ma? ^^ PS: Wiem, że to nieładnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Renan z brazylijskiego Avai. Do kupienia za ok 1 mln.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Grzegorz Sandomierski oraz Renan z Avai tak jak Ci podpowiedział zidanemarcin, mam oby dwóch w Burnely. Ten pierwszy broni w pierwszej 11-stce, o Grześka walczyły już ManCity oraz Arsenal.
Ma ktoś może z Was na prawdę dobrego lewego obrońcę do mojego klubu? (Burnely) Awansowałem do angielskiej ekstraklasy i Fox na lewej obronie to już trochę za mało. Moja obrona wygląda następująco: Fox(chce zakupić nowego obrońcę) - Bikey, Upson - Sebastien Corchia ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kacpi możesz mi pokazać scren Twoich transferów w Burnley? Tych do klubu i z klubu.
Z góry dziękuję. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co poradzicie na skuteczność i przeciętną kondycję?
Chodzi mi o to, że dałbym na maksa taktykę, aerobik i siłę, ale potem 50-60% kondycji tuż przed meczem. Poza tym, szlak mnie trafia jak oni pudłują nawet na pustą bramkę albo z kilku metrów strzelą Panu Bogu w okno. Max atak i strzały nie pomagają, kogo polecacie na trenera ofensywnego w zasięgu Wisły? Czy już mogę tylko to bazą podwyższyć? Tylko żeby ją rozbudować, muszę awansować do LM. Czyli błędne koło ;/ EDIT: Coś chyba z tym rankingiem jest nie tak. Lech doszedł do półfinału, ja do drugiej rundy eliminacjynej, a Ekstraklasa w prestiżu spadła o 31 pozycji i jest na 52. Powód: jeszcze coś
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 19.12.2010 o godz. 16:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panowie co ustawić Pawłowi Brożkowi za zadania żeby wkoncu zaczął seriami zdobywać bramki
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ma niski współczynnik błyskotliwości i decyzji, co go ulaszcza jako środkowego napastnika. A i Żuraw i Rios u mnie śmigali... teraz się coś popsuło, może dlatego, że 3 zawodników w podstawowej 11-tce zmieniłem... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Saliou Ciss- w pierwszym sezonie do wyjecia za ok. 20 tyś euro. Nasz Bunoza też nieźle sobie radzi.
|
|
|