|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a co byś mi poradził jak gram klasycznym 4-4-2?
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ktoś tu kiedyś pisał o grupie śmierci.
drugi sezon, faza grupowa LM Arsenal CSKA Moskwa Juventus Wisla |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tuż przed rewanżem w 3 rundzie eliminacji LM
![]() Wiślackich kibiców bedzie wiecej niż gospodarzy ahha |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak zmniejszyć cenę biletów w FM11?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To chyba raczej w kwestii zarządu leży. O ile mi wiadomo to nie można wpływać na cenę biletu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Gram w FM 11 pierwszy sezon. Awansowałem do fazy grupowej LE:
Leverkusen Celtic Wisła Litex Nie jest źle. W pierwszym meczu 0-0 z Leverkusen u siebie. PS. W ostatniej rundzie przed fazą grupową dwa razy wygrałem z Feyenoordem (2-0 na wyjeździe i 2-1 na Suchych Stawach)
Ostatnio edytowane przez christof20 : 12.12.2010 o godz. 14:33.
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A kogo macie na bramce? Ja gram Jovaniciem, spisuje się raczej przeciętnie, może warto postawić na Kurto? Grał ktoś nim na brmace ?
Polecam Simone Guerrę z Piacenzy i Marko Livaja z wolnego transferu, szczególnie ten drugi wydaje się ciekawy. ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Vadim Kurlovich, junior z BATE za 80 tysięcy, napastnik, polecam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A ja jestem w kropce. 2 sezon w Śląsku za mną. 3 miejsce w lidze za Mistrzowską Wisła i Legią. Zdobyłem puchar Polski ,pokonując w karnych Jagiellonię. Ale do rzeczy...Dostałem propozycję przejęcia Wigan w Championship. Ekipa całkiem niezła, ale Śląskiem grałbym w Europie.
Poza tym niestety tragedia finansowa w WKS,anulowane wszystkie rozbudowy obiektów oraz akademii. Żadnej pozytywnej odpowiedzi na prośby o kasę. Czołowi zawodnicy chcą odejść do lepszych klubów,inni nie przedłużają kontraktów,a przyjść chcą jedynie słabsi od tych co mam. Ten sezon może się okazać dużo słabszy,ale w końcu wyzwanie! Dostałem od Wigan tydzień na zastanowienie.Co sądzicie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Problem się rozwiązał. edit coś nie zadziałał.
Dostałem nowy kontrakt w Śląsku i 2,5 mln ojro na transfery. Wigan dawało 300 tys. Będzie ciekawa liga |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
można prowadzić jednocześnie klub i reprezentacje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jeśli idzie o napastników, to radzę sprawdzić Eugene Sepuyę (znanego już z FM 10 notabene) z North Qld Fury.
PS. Właśnie zremisowałem 2-2 z Celtikiem na wyjeździe. Dwie bramki Brożka ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
siema, pomoze mi ktos szybko ? gram z gornikiem i mam przerwe. prowadze jeden zero, daje rozmowe motywacyjna, ale po niej nie moge dac graj. nic nie moge zrobic ze zaczac druga polowe. pomoze ktos ?
rozwiazane
Ostatnio edytowane przez zidanemarcin : 12.12.2010 o godz. 15:48.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Potrzebuje dobrego stopera, ma ktoś jakieś propozycję?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jorge Pulido.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
gram już drugi sezon w FM'a 11. w pierwszym zezonie odpadłem w 4 rundzie eliminacji ECC z napoli po pechowym 7-7 (agg)(2:3 na wyjeździe i 3:4 u siebie), zająłem 2 miejsce w lidze i zdobyty puchar Polski(wygrana z MP - Legią 6:3). teraz awansowałem do grupy ECC (0:5 i 4:2 z Koln w 4 rundzie i z jakimiś żydkami w 3 rundzie 3-0 i 5-0). Od razu muszę powiedzieć że jako że to pierwsza moja dłuższa styczność z FM'em to jestem pod wrażeniem tego jak nawet oddziaływania na piłkarzy i ich charaktery są odwzorowane. 2 przykłady które najbardziej rzuciły mi się w oczy to to że Mały nie przychodzi na treningi, rzuca się jak mu kary daję i działa demoralizująco na resztę składu. drugi - ściągnąłem koreańczyka który mi płakał że reszta składu mało się przykłada na treningach...
Z piłkarzy których mogę polecić to na pewno boczni obrońcy Bordjan i Belhadji(albo belahdi) wspominany tutaj wcześniej Hosny gra u mnie w kratkę dlatego jest u mnie raczej rezerwowym. Jest jeszcze bardzo porządny młody holender Cees Kwakman. Bardzo polecam Jodłowca, gra u mnie bardzo dobrze w parze z Chavezem i pratycznie co 1-2 mecze strzela bramkę z rogala. Dodatkowo po 1 sezonie jest do ściągnięcia Irek Jeleń za darmo (kontrakt z Auxerre kończy mu się w czerwcu 2011). Nie wiem czy ktoś jeszcze miał ten problem, ale od 2 sezonu Sobolewski który ma już 34 lata ma problemy z wydolnością :/ Niestety u mnie ok 60 minut to max które jest w stanie ugrać, potem muszę go zmieniać żeby nie ryzykować kontuzji, dlatego ostatnio jest u mnie rezerwowym. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jovanic wypozyczony do Juve (bo cienki byl). Kurto bronil niezle ale jednak za slaby na polska lige . Sandomierski ktory byl podstawowym bramkarzem przez cala runde jesienna nie moze sie cos wbic w dobra gre po kontuzji i dlatego Pawelek na bramce i powiem szczerze gra bardzo dobrze ![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też nie miałem szczęścia w losowaniu...
Real Madryt Olympique Lyon Wisła Kraków Galatasaray |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Mam problem. Gra uaktualniła mi się dzisiaj, wgrała mi się przez Steam łatka 11.2.0 i poprzednio zapisana gra nie da się otworzyć. W poprzednich wersjach nie było problemu z łatkami a teraz nie da się otworzyć... :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam mam grupe LM w drugim sezonie taka :
Roma (która latem kupiła z legi Rybusa ) Arsenal Panathinaikos Wisła |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a ja w II sezonie po wylosowaniu w grupie LM Barcelony, Panathinaikosu i Anderlechtu, zapewniłem sobie awans dalej już w 5 kolejce. co za sukces.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie tylko tobie. Ostrzegam przed instalacją aktualnej wersji patcha 11.2.0 gdyż 90% po zainstalowaniu nie moze wczytać gry. Trzeba poczekać na Fixa.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
podobno problem pojawia się, gdy jest wczytana I liga polska. ja nie wiem, nie uaktualniam w ogóle.
przeinstalujcie gre i sejw będzie działał. ps. impossible is nothing ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja w swoim Burnely też mam Sandomierskiego, początkowo nie miał żadnych szans grać w pierwszym zespole... teraz jest już zawodnikiem pierwszej 11-stki i całkiem nieźle sobie radzi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Gacio25 jak zrobić, żeby była UEFA Liga Mistrzów a nie tak jak jest w grze?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Musisz sobie pobrać zapewne jakieś pliki, żeby to zmienić. Poszukaj tutaj - www.cmrev.com
![]() |
|
|