|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
wchodzisz więc w terminarz, zaznaczasz mecz i masz opcje "odwołaj sparing"
Mój skład wygląda tak: http://yfrog.com/f/mhfmok0j/ Polecam tak, Vyacheslav Hleb - 13 meczów 9 bramek i 7 asyst w ciągu rundy wiosennej - gra praktycznie na każdej pozycji w ofensywie ale najlepiej mu idzie na prawej stronie ataku (patrz moja taktyka)- polecam, jest do wyciągnięcia za około 400 tyś euro Luis Jimenez - 14 meczów 6 bramek i 7 asyst - za darmo z wolnego transferu !! - świetny środkowy pomocnik. Dawid Nowak - 14 meczów 13 bramek - za darmo nie podpisał nowej umowy z Bełchatowem to, to wykorzystałem ![]() Chibuzor Okonkwo - świetny prawy obrońca jak na razie 9 meczów i 3 asysty - 300 tyś euro Tomasz Kupisz - 14 meczy 4 bramki 9 asyst - super polecam wziąłem go z wolnego w 2 sezonie, ubiegłem Jage pozdro ![]()
Ostatnio edytowane przez mercury : 08.12.2010 o godz. 21:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Clebera :] Nie wiecie kiedy jakis nowy patch wychodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
panowie potrzebuje kilku zagranicznych zawodników( najlepiej Łotysz,Serb,Białrusin,Koreańczyk albo Kameruńczyk) po jednym na każdą pozycje opłaca sie ściagać Patryka Podolskiego i Czaplińskiego(jest zainteresowany transferem do Kluczborka) z wolnego do 1ligowca z ekstraklasowymi ambicjami mój budżet transferowy to 100tys puki co robię zaciąg z rezerw Lecha,Legii ,Polonii W-wa,Wisły,Lechii ,Jagi i Widzewa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jeszcze jedno kogo polecacie:
- boki obrony - defensywny pomocnik ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Białorusin: Dzmitry Rekish Titto: Boki: Rhys Williams, Patrick Van Aanholt, Defensywny Sutchin, Williams, Hosny, Kyrylo Petrow (lub Petrov nie pamiętam) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak wgl u mnie skrzydłowi to mistrzowie !
Kirm - 41 meczów 21 goli 18 asyst 12 Gracz meczu Bernard Mendy - 27 meczów (12 z ławki) 14 goli 18 asyst 6 Gracz meczu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Do tego dołóż 4-2-3-1 i sukces gwarantowany ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie nie mogę tego sparingu odwołać :/
http://www.bankfotek.pl/image/818472.jpeg wie ktoś jak to odwołać? *wziąłem urlop i zagrali gracze, ktorzy nie istnieją w grze. Dostałem 10-0 ;d
Ostatnio edytowane przez dwdx1906 : 09.12.2010 o godz. 21:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak tak mam 4-2-3-1
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
nie do końca tak to wygląda we wcześniejszych fmach fm09 i wstecz najlepszą bronią była gra skrzydłami, jednak opierająca się na dojściu do końca boiska i dosrodkowaniu. Tam gracze wysocy i/lub dobrze grający głową strzelali tak najwiecej bramek. Przykładów nie trzeba wiele, podam tylko jeden. Raz przekwalifikowałem OŚ na NŚ, bo miał... 19 z gry głową. Efekt 59 bramek w sezonie [grałem Parmą, bodajże 8 sezon, grałem w Serie A, Pucharze Włoch(tu grał tylko w finale), LM oraz KMŚ, czyli jakieś 56 meczy]. Skuteczność jak widać obłędna, a trzeba przypomnieć, że nie tylko on strzelał. Teraz poprawiono ataki oskrzydlające, jednak nie polegające na samych dośrodkowaniach. Poprawili to na zasadzie takiej, że zawodnicy schodzą do środka ze skrzydel lub wlaczaja sie do akcji w taki sposob, ze dochodza do strzlaow po podaniach napastnikow. Jest jednak pewne "ale". Twórcy gry zaznaczali, że obniżą znaczenie dośrodkowań, teraz już tak duż bramek nie pada po akacjach "Przód do samej linii , piła w pole karne i gol". Co widać. Przynajmniej u mnie ilość bramek ze środka pola jest większa niż tych z po akcjach w których było dośrodkowanie. (w mojej taktyce DUŻE znaczenie mają OPL i OPP) ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuje następcy Brożka, bo sprzedałem do Villarreal za 2 400 000 euro
Gram na małej bazie danych z grywalnymi ligami: polską, hiszpańską, włoską i angielską. |
|
|
|
Member
Offline |
|
Wymiatał w Fm10 ale w 11 u mnie się sprawdza bardzo dobrze. To wydatek około 300 tyś ojro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam go u siebie, ale już z wolnego transeru mam Dissę, w poprzednim sezonie 24 gole w lidze belgijskiej
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak byś miał to mogę ci jeszcze polecić kolesia Francis Doe. 25 letni liberyjczyk. Za okolo 50 tyś euro. U mnie w 1 sezonie strzelił 11 bramek.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
U mnie się sprawdza. W lidze 19 występów w tym 9 z ławki i 16 bramek + 5 asyst na dwie kolejki przed końcem sezonu. Ogółem 27 meczy w tym 11 z ławki 19 bramek i 9 asyst. Polecam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy zawsze kiedy w FM11 dajesz wczytaj ostatnia gre, tudziez kazda inna wybrana z katalogu trzeba czekac az te wszystkie kretynskie wyniki i newsy z gazet przelecą na ekranie ? bo trwa to u mnie dobre 20 minut (co za komputer;/) a gra sie nie wczytuje. Moge wylaczyc to okienko z wynikami i informacjami ale nic mi to nie da bo do gry to nie doprowadza ...
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panowie interesowałem sie pewnym zawodnikiem brazylijskiego zespołu Palmeiras i klub ten zgodził się na rozwiązanie z nim kontraktu bo ten chciał odejść do większego klubu i mi to powiadomienie wyskoczylo jako ze w Wiśle no i nie moge tego zlikwidowac ale kontynuować grę mogę... tyle że co daje kontynuuj to wraca mi do tej wiadomości i za 2 razem dopiero gra idzie dalej...
Nie wie ktoś co z tym zrobić? ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
to nie za dużo : ) Mi Marsylia, AC Milan, Lazio, Wolfsburg i wiele innych proponowali 4,5 mln : ) ale nie skorzystałem, bo liczę na jeszcze więcej Podpisałem nowy kontrakt i Paweł odwdzięczył mi się 14 golami (!) w 11 meczach.![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poszukuję środkowego obrońcy i prawego obrońcy do postawowego składu
Mogę na nich 2 wydać razem milion ojro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mahamadou Dissa - napastnik do wyciągnięcia za darmo po 1. sezonie. Co prawda ma 32 lata, ale u mnie w Wiśle w 4 meczach ligowych strzelił już 5 goli i 3-krotnie wybrano go piłkarzem meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pewnie wielu z Was miało ten problem i jakoś sobie z nim poradziło, więc muszę zapytać co jest przyczyną bardzo słabej kondycji moich piłkarzy ? Zagrałem dopiero 3 sparingi ( a i tak już po pierwszym, wewnętrznym) wszyscy Ci którzy grali mają kondycję na poziomie 55-65%. Daje im po meczu wolne na jeden dzień, nic nie pomogło, dałem na dwa, też nie nie pomogło. Nie mam pojęcia co trzeba zrobić aby ich kondycje poszła do góry
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Też gram Wisłą i szczerze powiem, że Brożek u mnie nie zachwyca ? W jakim ustawieniu strzela wam tyle goli ? Jakie mu dajecie zadania ?
Bunoza, Czekaj, Chrapek - talenty na miare Premiership trzeba przyznać. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ale własnie go sprzedaje za 4,8 milionów Euro, a za niego sporwadzam Rafaela Sobisa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
właśnie mógłby ktoś podpowiedzieć jakie zadania daje Brożkowi w ataku bo czasem zaskoczy i 2-3 mecze strzela po kilka bramek a potem koniec... no i nie wiem co z nim zrobic..
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|