|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ściągnąłem jakiś 'pakiet zgodności formatu plików' i działa
Dzięki za pomoc! pozdro ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na ulicy Dolnych Młynów na terenie byłych zakładów tytoniowych 24 h parking, to sam początek ulicy Czarnowiejskiej.
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
nic nie pomoge bo nie mam pojecia ale Czarnowiejska to przecznica z Adama Mickiewicza (aleje) a Dolnych Mlynow to Nowa Huta..... ![]() Manson33 - racja ,pomylilem z Nowa Huta ,tam tez zakłady tytoniowe..Nie pomogę ale zabłysnę choć chwilę ... ![]()
Ostatnio edytowane przez palczi : 12.12.2010 o godz. 16:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Naprawdę ?
http://mapa.targeo.pl/Kraków,ul.%20Dolnych%20Młynów%207 Nie pomogę ale zabłysnę choć chwilę ... ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
W sprawie telefonu
Ile mogę wziąć za zepsutego SE W580i (upadł i ma coś zepsutego z ekranem) ? Proszę o jak najszybsze odp (najlepiej na priv) Z góry dzięki za pomoc ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Panie i Panowie, sprawa rozchodzi się o rękawiczki. Takie na codzień ("miejskie"), nie na narty itp. Podstawa - by były naprawdę ciepłe i dawały w miarę radę nawet przy minus 10 itd. Gdzie takie znaleźć, co polecacie? Wybór olbrzymi, a wiadomo, że w sklepie będzie mi ciepło w każdych, więc takie przymierzanie guzik warte.
Kasa generalnie nie gra roli (w granicach rozsądku oczywiście )- zależy mi na cieple. Ważne by nie były zbyt odpustowe, w "męskich" barwach, jakieś klasyczne. Co do materiału/kroju nie mam wymagań, wszystko do rozważenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
zobacz w decathlonie, są tam takie fajne rękawiczki czarne z cienkiego polaru, za 15 zł.
Ostatnio edytowane przez MłodePokolenie : 12.12.2010 o godz. 16:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Mam pewien problem z AQQ, mianowicie kiedy je uruchamiam ładują mi się kontakty z GG, ale kiedy próbuję do kogoś napisać, pojawia się komunikat "Połącz się z serwerem" i nie da się napisać. Na webgadu wszystko działa. Próbowałem przeinstalować AQQ, ale to nic nie dało. Co z tym zrobić?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ktoś poleci jakąś siłownie w okolicach Bronowic? Dla początkujących, dobrze by było jakby nie było dużego ruchu no i oczywiście zeby cena była przystępna. Liczę na Waszą pomoc Wiślacy.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dwa ważne pytania!
1.W Listopadzie zapłaciłem Cyfrowy Polsat 9.90 za pakiet mini i tak wpłaciłem 50 zł bo chciałem opłacić za kilka miesięcy z góry.Wiem, że nie można zaokrąglać kwoty, więc wykonałem 5 operacji po 9.90 Lecz w strefie abonamenta ostatnia wpłata widnieje na dzień 2010-11-24 - 9,90 zł a wolne środki to 69.39 WTF? nie czaje, tego wyjaśni to ktoś? Jest ok? Nie mam, jak sprawdzić CP czy działa bo w Anglii jest. 2.Aktywowałem w mixplusie pakiet 125 mb internetu chciałem, tylko na miesiąc a tu mi przyszło, że nie długo przyjdzie opłata za następny miesiąc.Jak to wyłączyć? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Dziwna sprawa, ale jeszcze raz sprawdz hasło i czy dobry numer masz wpisany, u mnie wszystko działa i jest bez problemu.. najlepiej jeszcze jakbys sprawdził aktualizacje.. w razie jak dalej beda problemy przegladnij "pomoc" w gornym pasku na aqq ![]() lub masz czat i tam znajdziesz pokój pomoc i tam on line Ci pomoze jakis moderator
Ostatnio edytowane przez Dziadek : 12.12.2010 o godz. 17:27.
![]()
Sam se spieprzaj
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
jako, że jest okres przed świąteczny, wszyscy wiemy jaki jest zapieprz na poczcie i wiemy jaki jest problem z terminami dostarczania przesyłek itd.
Ale.... ILE DNI BĘDZIE SZEDŁ LIST PRIORYTET POLECONY W OBRĘBIE KRAKOWA ? Tzn z poczty głównej chce nadać do pewnej odległej części Krk. Wiecie może ile mniej więcej ? |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Teoretycznie do 3 dni roboczych. Jak nadasz do 17 jednego dnia to powinien być następnego. Ale to wszystko TEORIA ... w praktyce nigdy nic nie wiesz ...
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
dzięki Żmijka. Bo ja po prostu chce nadać tak przesyłke, żeby była na dany dzień , taki wybrany przeze mnie;-). Więc to w sumie ruletka w tym terminie świątecznym. Ale dziękuje za odpowiedź.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ale to chyba jest jakaś opcja nadania z określonym terminem dostarczenia ... spytaj bo coś mi tak świta. Albokurier po prostu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czy stawiając viste za pomocą recover disc partycja na której sie vista nie znajduje zostanie naruszona(chodzi mi dokłądnie o to czy pliki które sie na niej znajdują zostaną usunięte)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Chciałbym się dowiedzieć w prostych słowach:
Co to są obciążenia fiskalne? Z góry dzięki ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Obciążenia fiskalne to podatki wpływające do budżetu państwa ( województwa/ powiatu/gmin) Podstawowy dochód państwa przeznaczony na publiczne wydatki. Dzieli się na pośredni i bezpośredni. Takie coś mam. Może być ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Ja mam pytanie: http://www.youtube.com/watch?v=kgaB9fM7sJY jak ktos wie co leci w tle to prosze o odpowiedz. Ogladalem wczoraj mecz i mi wpadlo w ucho, sciagnalem wiec cały, wycialem fragment i wrzucilem na utube. Wyłapałem słowa, ale google mi nie pomoglo. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Fuks chyba na jutubie Ci kotś odpowiedział w komentarzach
![]() nbp powiem Ci tak: Pracuje w księgarni internetowej i z pocztą są zawsze jaja i nawet nie ma jak ich wyczuć bo list polecony priorytet potrafi iść z KRK do wieliczki nawet 2 tygodnie (taki przypadek mieliśmy w tamtym roku) a potrafi iść do np czestochowy w 48. Nadmienie że od nas bezpośrednio listonosz odbiera przesyłki i wiezie na punkt zbiorczy do płaszowa. Odnośnie tego co Ci Żmijka pisze z kurierem to teoretycznie powinno dojść ( maja na to 48 g) ale przez zime w przypadku GLS są opoznienia tiry z kontenerami nie docieraja do sortowni a jak już dotra to ich zawalają robota... Wiec zima + okres przedswiateczny to masakra i nie wyczujesz co i jak ;p ![]()
Sam se spieprzaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
poleci ktoś fajną strone do darmowego pobierania mp3 i wyszukiwania? ;]
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
uzywalem tej strony do kiedy nie pojawily sie te kody przy sciaganiu i teraz szukam takiej bez kodów
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale wiesz czasu dużo zabiera przepisywanie, a dawniej sobie klikałem na każdy utwór i szybko zasysałem dużo kawałków a teraz to idzie jak krew z nosa ;d
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|