The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2010, 17:36
Z rozsądnych cen dotykowych? Samsung Galaxy Spica, Htc Wildfire
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 19.11.2010, 21:25
Szukam jakiegoś dobrego telefonu, najlepiej niedotykowy, jedyne czego chcę to przyzwoity aparat i WiFi. Możecie coś polecić? Na pewno nie chcę nic od LG, Samsung też raczej nie, ale w ostateczności może być.

W rozsądnej cenie myślę że do 250-300 zł. Systemu nie potrzebuję.
Ostatnio edytowane przez rafil : 19.11.2010 o godz. 21:45.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.11.2010, 21:32
rafil napisał(a):Wyświetl post
Szukam jakiegoś dobrego telefonu, najlepiej niedotykowy, jedyne czego chcę to przyzwoity aparat i WiFi. Możecie coś polecić? Na pewno nie chcę nic od LG, Samsung też raczej nie, ale w ostateczności może być.
W jakiej cenie? Chcesz zeby mial system?
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 19.11.2010, 22:01
mic napisał(a):Wyświetl post
Panowie posiada ktos HTC Desire HD ? Jakies opinie inne niz googlowate ?

Ew, co jest na czasie teraz, oprocz Iphone'a 4 ?
Mam Desire, ale wersję pierwszą nie HD. Opinie? Niezły bajer . Smsujesz, surfujesz, dużo aplikacji na androida. Fajna zabawka
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 24.11.2010, 17:55
Siemanko panowie, nie wiecie czy da się ściągnąć samemu simlocka z nokii 6030? czytam o tym i czytam i jedni że da się ale trudno, a drudzy że nie. Zna się ktoś?
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 24.11.2010, 17:57
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Mam Desire, ale wersję pierwszą nie HD. Opinie? Niezły bajer . Smsujesz, surfujesz, dużo aplikacji na androida. Fajna zabawka
A jak wypadaja zdjecia robione przy dobrym naswietleniu, a jak w w nocy albo przy sztucznym swietle ? Jezeli moglbys jakies podeslac to bylbym wdzieczny
Jak telefon gra na sluchawkach i jak na glosniku ?
Odpowiedz cytując
matt1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 25.11.2010, 14:26
witam, jaki polecicie telefon za kwotę pomiędzy 600-400 zł(może być droższy)? czy szukać tylko w Nokiach czy to bajki że reszta producentów jest kijowa?
na wyjazdach byłeś ilu?
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.11.2010, 14:32
Moim zdaniem bajki. Uznane marki takie jak Nokia czy Sony Ericsson wypuszczają ostatnio słabe telefony, dużą część rynku przejmuje Samsung z HTC, ze względu na stosunek jakośc / cena (lub sama jakość, jeśli mamy dużo w portfelu). Sam osobiście posiadam Samsunga, właśnie z przedziału cenowego, który podałeś - i jestem zadowolony, choć Spica to smartfon z niższej półki. Ale wiadomo, że coś za coś - do 500-600 zł nie znajdzie się telefonu, który byłby kompletny. Samsung Wave, Galaxy i9000 czy Desire HD to troszkę wyższa półka cenowa, bowiem te telefony są (z tego co się orientuje po testach i recenzjach) - rewelacyjne.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.11.2010, 14:42
Damianek_ABG napisał(a):Wyświetl post
A co myślicie o takich modelach :
- Nokia 5230
- Nokia 5530 XM
- Nokia 5800 XM

Możecie również podać wasze typy. Chodzi mi w szczególności o komórki z dotykowym ekranem w rozsądnych cenach z w miarę dobrym aparatem...

Od razu mówię że LG Cookie odpada bo to szajs jak dla mnie. Moja mama go ma i nie widzę w nim nic dobrego ...

Czekam na wasze opinie tu lub PRIV ..
Samung Corby Pro. Ja nie bylem przkonany do dotkowych- zaryzykowlem. Teraz nie zamienilbym go na zaden inny.
Odpowiedz cytując
Damianek_ABG
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 25.11.2010, 15:21
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Samung Corby Pro. Ja nie bylem przkonany do dotkowych- zaryzykowlem. Teraz nie zamienilbym go na zaden inny.
Aha, rozumiem. Zastanawiam się jeszcze nad Sony Ericsson w995 ... Bardzo dobry aparat i w ogóle jest ładny. Jakieś opinie o nim
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.11.2010, 15:26
Damianek_ABG napisał(a):Wyświetl post
Aha, rozumiem. Zastanawiam się jeszcze nad Sony Ericsson w995 ... Bardzo dobry aparat i w ogóle jest ładny. Jakieś opinie o nim
Jeszcze co do telefonu. Ja zawsze byłem wiernym użytkownikiem właśnie Sony Ericssonów, miałem ich 4. Nie żałuję w ogóle zamiany SE na Samsunga.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.11.2010, 15:32
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Ja jednak poleciłbym samsung galaxy i5700, Cena jak poszukasz to ta sama na allegro, a galaxy jest na androidzie, nawigacja, gry, aplikacje, jest tego mnóstwo a Corby jest na platformie firmowej Samsunga. Plus dla Corby to pełna wysuwana klawiatura.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.11.2010, 15:55
Podbijam, lepszą alternatywą dla Corby'ego jest i5700 (Android!) lub trochę tańszy Monte. Ale jak koledze zależy na dobrym aparacie to powinien poszukać innych modeli, dwa powyższe robią zdjęcia raczej słabe.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
thomasson
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.11.2010, 17:55
A ma ktoś z was może Sony Ericssona Xperię X10? Moglibyście się podzielić swoimi wrażeniami, albo zaproponować coś innego w podobnej cenie...
Ostatnio edytowane przez thomasson : 26.11.2010 o godz. 19:37.
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 30.11.2010, 14:59
Jaki polecicie telefon dla kobiety ?
Musi miec:
GPS
Radio
MP3
W miare dobry aparat
mile widziane wifi

Najlepiej Nokia, ale niekoniecznie

Jakies opinie o E66 ?

@tarantulaw2: Raczej cos standardowo-biznesowego
Ostatnio edytowane przez mic : 30.11.2010 o godz. 15:26.
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.11.2010, 15:18
Jaki polecicie telefon dla kobiety ?
Musi miec:
GPS
Radio
MP3
W miare dobry aparat
mile widziane wifi

Najlepiej Nokia, ale niekoniecznie
Nokia 5730 XM?

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/5730/
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Od: 10.2010

Stary 30.11.2010, 15:38
Nokia E52. Karta 4GB dokupiona do tel. w cenie ok. 30/40 zł wystarczy. A tak to spełnia wszystkie Twoje wymogi.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 03.12.2010, 15:47
Szukam opinii na temat modelu Samsung Monte S5620, nie z internetu, tylko jeżeli ktoś z forumowiczów posiada taki telefon to proszę o komentarze
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 03.12.2010, 16:23
Jeśli nie będzie przeszkadzał Ci telefon dotykowy to ogólnie ma przewagę nad modelami z podobnej półki tym faktem że ma Wi-FI, przyzwoita bateria do tego całkiem fajnie wygląda.
Telefon w tej klasie i cenie jest ok.
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Stary 03.12.2010, 17:15
Panowie HTC Desire, posiada ktoś? Jakie opinie?
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 03.12.2010, 17:37
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Szukam opinii na temat modelu Samsung Monte S5620, nie z internetu, tylko jeżeli ktoś z forumowiczów posiada taki telefon to proszę o komentarze
Ja mam Monte od około miesiąca. Ogólnie jestem zadowolony.Bateria przy normalnym uzytkowaniu trzyma z 4 dni ,WIFI ładnie działa. Brakuje tylko klawiatury QWERTY no i systemu ale mi to nie przeszkadza.
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 03.12.2010, 17:42
PotiWisla napisał(a):Wyświetl post
Ja mam Monte od około miesiąca. Ogólnie jestem zadowolony.Bateria przy normalnym uzytkowaniu trzyma z 4 dni ,WIFI ładnie działa. Brakuje tylko klawiatury QWERTY no i systemu ale mi to nie przeszkadza.
A jak z odtwarzaczem MP3 (głośny/ cichy) i jaką kartę pamięci mogę wrzucić, żeby telefon się nie przywieszał.
Nie gubi sygnału, czy coś w tym stylu
Jak się pisze na takim telefonie bez tej klawiatury QWERTY, idzie się przyzwyczaić - pytania dziwne ale jeszcze nie miałem dotykowego telefonu i chciałbym wiedzieć

edit: wiem, że głupie ale jest rysik do niego
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 03.12.2010 o godz. 18:47.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 03.12.2010, 21:05
zdecydowałem się na Nokię E72 (lub ewentualnie E71), co myślicie o niej? znajomy mówił że to bardzo dobry telefon.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 04.12.2010, 09:47
wierny napisał(a):Wyświetl post
Panowie HTC Desire, posiada ktoś? Jakie opinie?
Od dwóch dni mam htc desire hd (poprzejściu z nokii n97), na razie miażdży system, jestem bardzo zadowolony.jak masz jakieś pytania to pisz na priv
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 08.12.2010, 21:51
Korzysta ktos z Orange Free na karte (komorka)? Jak to wyglada od strony praktycznej ?

Dobrze rozumiem, ze doladowuje konto za np 25zl, ktore mam na rozmowy/smsy, a w ramach bonusa dostaje 1GB na korzystanie z netu ?
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Od: 10.2010

Stary 09.12.2010, 11:07
Mam nokię E52. PONOĆ jest taka opcja w telefonach z symbianem, że można podpiąć do kompa komórkę, jakiś specjalny program trzeba ściągnąć i można odczytać na kompie wykasowane smsy z odbiorczej w komórce.

Czy to prawda ? Ktoś wie może jak się nazywa taki program ? Albo ile kosztuje taka usługa ?
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.12.2010, 11:44
Korzysta ktos z Orange Free na karte (komorka)? Jak to wyglada od strony praktycznej ?

Dobrze rozumiem, ze doladowuje konto za np 25zl, ktore mam na rozmowy/smsy, a w ramach bonusa dostaje 1GB na korzystanie z netu ?
http://www.orange.pl/portal/map/map/...e_pre_discover
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 09.12.2010, 13:56
Serio ?

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.12.2010, 14:09

Serio ?

Tak, serio.
Odpowiedz cytując
Łukasz1987
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 09.12.2010, 14:43
Samsung Monte czy Samsung Corby Pro... Który jest lepszy i dlaczego? Pytanie do właścicieli tych komórek.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów