|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 07.12.2010 o godz. 10:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tego co mi wiadomo, to właśnie Sotirovic wrzucił piłkę na boisko podczas meczu Śląska z Ruchem czym skutecznie przerwał groźną akcję Ruchu... ten koleś musi mieć coś z głową! Z dala od Wisełki!!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
. A że drogi . A tak poza tym to nasz Czech 'coś' zaczął grać ostatnio . Może zatrybi ![]() ![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sotirovic to plotka - nam nie jest potrzebny gość, co psuje atmosferę w drużynie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() PS. Sotirovic to na 90% jest plotka a Bonin już niekoniecznie ,Łobodziński do Korony to mozliwy transfer więc Bonin by się przydał . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Jak ma przyjsc Bonin, Sotirovic czy inna 28 letnia łamaga z polskiej ligi to ja już wole wziac jakiegos 18-20 latka z 2 czy 3 ligi może być wybrany na chybił trafił z takich co maja rozegrane chcociaż połowe meczów w tym sezonie Bo z nich, w przeciwienstwie do tych co wymieniłem z nazwiska, może być kiedys pożytek ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ja bym go chętnie za Tomasa zamienił. Nie mówię, że jest jakims super grajkiem, ale mógłby się czasem przydać. Żałuję, że opchnięto Ćwielonga... |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
może Kolerea ściagniemy nie wiem chyba na emeryturze ale w naszej lidze by wymiatał
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym spróbował, podkreślam spróbował ściagnąć Kuszczaka
Wiem, że to wyższy poziom abstrakcji wiązałoby sie to minimum z wydaniem 1 mln E za transfer i 500 kE rocznego kontraktu ale w zamian spokój w bramce na wiele lat i świetny ruch z marketingowego punktu widzenia A nuż Tomek ma ochote dla odmiany teraz przez pare lat pograc w piłke Dodatkowo byłby pod okiem Smudy tuż przed Euro, teraz gdy kadra na turniej bedzie sie krystalizowac Zrobiłem pobieżna analize Premiership i wydaje mi sie że w Anglii nie bardzo jest klub, który mógłby mu zagwarantować pierwszy skład moze poza Blackpool czy Wigan ale w tych wypadkach groźba spadku jest nadwyraz realna Kuszczak poza Anglia jest w miare znany w Bundeslidze ale mam watpliwości czy po bramkarza który od 3-4 lat grywa max 10 meczów w sezonie zgłosi sie jakiś bogaty klub w typie HSV czy Stuttgart ich zwyczajnie stać na lepszych/bardziej renomowanych bramkarzy dlatego myśle, ze warto by chcoiażby wysłac do niego zapytanie Aha i cała ta dywagacja ma sens w wypadku gdy Pawełek nie przedłużył jeszcze umowy na 3 bramkarzy z wysokimi, profesjonalnymi kontraktami zwyczajnie szkoda pieniedzy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wystarczy samo jego zachowanie - niepotrzebny nam następny Małecki, który fochy strzela, zresztą to nie pasuje do naszej drużyny prowadzonej przez Maaskanta - nie po to sprowadził Boukhariego by budował atmosferę, by teraz zatrudnić Sotirovica by tę atmosferę psuć. No na zdrowy rozum to jest 100% plotka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
no wlasnie, nam nie trzeba takich Małeckich ktorzy psują atmosfere tylko takich Boukharich, Kosowskich, oni napędzaja rytm.
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Kuszczak.. znajdzie się spokojnie ze 30 klubów na Zachodzie, które będą chciały rezerwowego wielkiego MU z jakimś tam doświadczeniem w premiership i LM i dadzą mu min. 1m euro/sezon.A on myślę, że też póki co nieskory wracać do Polski z której wyjechał jak miał 16(?) lat.
Ostatnio edytowane przez arti : 08.12.2010 o godz. 13:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Micański; środkowy obrońca(nie Glik!!) i prawy obrońca
Trzeba komuś opchnąć łobo i będzie dobrze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dla mnie to okienko zakończyło by się sukcesem jeśli znaleźlibyśmy kupców na: Jirsaka, Łobodzińskiego. Ściągneli z wypożyczenia Mączyńskiego, wykupili Chaveza. Wszystko do zrealizowania. A co wzmocnień na prawą obronę Deleu z Lechii Gdańsk, na lewą pomoc Małkowski z GKS Bełchatów no i jeszcze Hubert Wołąkiewicz z Lechii Gdański (zawodnik wystepujący z powodzeniem na trzech pozycjach: na środku obrony, na lewej stronie obrony oraz jako defensywny pomocnik. I to już plan trudniejszy do zrealizowania.
Ostatnio edytowane przez Tasior89 : 08.12.2010 o godz. 11:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Nam potrzeba ludzi charakternych z ambicją za rozsądną cenę a nie pyszałków. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja to odbieram troche inaczej
Wydaje mi sie ze on wierzył, ze dostanie chociaz przez rok okazje zeby zastapic VDS Dlatego cierpliwie czekał, bo wiedział ze go nie wygryzie ze skladu nawet jakby bronił stojac na uszach dopiero wczoraj dostał decydujacego kopa w dupe z tego co sie o nim wypowiadali rozni ludzie w mediach to własnie Kuszczak jest ambitny miał chlopak marzenie, nie wyszlo, moze zmadzral na tyle zeby wrocic do rzeczywistosci A o jego umiejetnosci to byłbym spokojny, wtedy gdy grał to grał naprawde niezle ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A jakby poszedł na rok na wypożyczenie aby swoją grą nie dać złudzeń Fergusonowi?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
KUszczak chciał na wypożyczenie, ale w MU jest po prostu tak, że albo zgadzasz się z Fergussonem ( czytaj - chcę Ciebie mieć na ławce) albo wylatujesz... Na nowy sezon Sir chce mieć dwóch nowych - ergo Kuszczak zmienia barwy najpóźniej latem.
Ale sprowadzenie go to przecież abstrakcja - gość zarabia nie 1mln Euro, ale jakieś 2,5 więc dywagacje o nim to już nie jest nawet transferowe s.f. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Tak z przekory.....Marcelo byl tani i bardzo dobry. Wiec mozna, ale na Nasze nieszczescie raz na 100 sie taki trafia ![]() Rivaldo jak najbardziej mozliwe. Nie ma obecnie klubu, jest czynnym zawodnikiem wiec o co chodzi ![]() Co do Kuszczaka to na pewno bylaby dobra opcja mimo tego iz wyglada na takiego co lubi siedziec na lawie i kase liczyc na koncie. Tyle ze u Nas nikt mu nie da tyle ile by chcial...... A moze by tak w skandynawi poszukac graczy. Jak widac po Kopenhadze sa tam pilkarze co cos umieja. Wczesniej o ile pamietam byl Aalborg z Saganowskim a jeszcze wczesniej co nikomu nie trzeba przypominac byl Rosenborg ktory przez kilka sezonow pod rzad gral w LM. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html A skandynawia bardzo dobry rynek tylko, że jest penetrowany przez wyspiarzy. I nie wiem czy komuś tam udało się pozostać niezauważonym. |
|
|
|
Guest
|
|
A po co mu Wisła? Jak każdy średniak z Anglii, Włoch, Hiszpanii, Niemiec, Francji weźmie go na bramkarza nr 1 z pocałowaniem d... za 4-5 razy tyle co daje Wisła. Poza tym jak wróci do Pl w tym momencie to na 99% wypada z wielkiej gry na amen. Zważywszy że ma zaraz 29 lat (1982) to już nie wróciłby z Polski na zachód do poważnej drużyny. Pytanie czy chce gdzieś pograć regularnie czy max. 10x w sezonie w MU, ale tak czy srak pozostanie na zachodzie. Może dla takiego Białkowskiego to (powrót do Pl) by miało jakiś sens, ale nie dla TK. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zamiast szukac na końcu świata niech Kapka poszuka talentów w innych krakowskich klubach:Clepardia,Garbarnia,Zwierzyniecki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
||
![]()
Co do Bialkowskiego to jest to napewno bardzo fajna opcja ale chyba na dzisiaj tez wlasnie s-f nic wiecej.
Pewnie pewnie ze lepiej szukac u Nas ale po pierwsze nie Kapka (On nic nie umie znalesc) po drugie czy w tych klubach maja jakies talenty Co do skandynawi i ich tam zarobkow. Kiedys tez nie do pomyslenia bylo zeby w Polsce trenerem byl Holender ktory sam zrywa wspolprace z klubem z Eredivisie, a biorac pod uwage ze byc moze sprowadzimy jakis holendrow to moze i dla skandynawii staniemy sie konkurencyjni. Marzenia nic nie kosztuja a milo jak sie spelniaja ![]() |
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
to moze Romario. behehe.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.co.uk/en/cr...ler_66280.html - rozgrywający
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ha...ler_72883.html - defensywny pomocnik (tylko marzenie) http://www.transfermarkt.co.uk/en/ha...ler_72883.html - napastnik Dlaczego nie z ligi chilijskiej ? ![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
temat Kuszczaka wpadł mi do głowy wczoraj
widzac jak chyba ostatecznie przekonał sie, ze miejsca w MU nie zagrzeje Oczywiscie, że to jest s-f i to z wyższego pietra z tym że nie do końca niemożliwe Podstawowym warunkiem jest jednak założenie, ze Kuszczak jest gotów pare rzeczy poświęcić w imie występu na Euro 2012, do czego grajać co tydzień w Wisłe miałby blisko Z tym, że jeśli on faktycznie zarabia 2,5 mln E - czyli 40-50 tys funtów w tygodniowo( w co troche nie chce mi sie wierzyc) To to już fakttcznie nie jest s-f tylko fantasmagoria i dalej tematu nie ma sensu roztrzasac ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|