|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To może ja dam swoje minusy:
- Zdzisław Kapka, którego skautnigu dyplomatycznie rzecz biorąc nie pojmuje - brak piłkarzy przed sezonem i sprowadzanie na szybko dużej ilości nowych - Łobodziński - początek sezonu - np. mecz z Ruchem Plusy: - Robert Maaskant i profesjonalizacja zawodu piłkarza w Wiśle - Nourdin Boukhari, bo buduje atmosferę w drużynie - nasza gra - jest zupełnie inna niż przed Maciejem Skorżą - naprawdę nie jest to aż taka kicha jak niektórzy sobie myślą, w niektórych meczach potrafiliśmy wymienić na połowie rywali często nawet do 10-12 podań, a nie 3-4 i strzał - Chavez - Bunoza - dla mnie ten gość jest niezły, podoba mi się jego przerywanie akcji na połowie rywala - jest odważny i to się ceni - Cikos - co niektórzy spisywali go na straty, a on jednak ciężko pracuje i zaczyna dawać efekty - jeszcze poprawi się w obronie i będzie super prawym obrońcą - Kirm za jego odrodzenie się, bo w krótkim okresie strzelił tyle bramek i tyle asyst co pewnie przez cały poprzedni rok No i ja czekam na 2-3 solidne transfery, ale dla mnie to optimum a wręcz maksimum - niech budują drużynę z głową, a nie sprowadzają mnóstwo niepotrzebnych piłkarzy. |
|
|

|
||||||
|
|