|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Pozostałe drużyny albo zupełnie nie trafiły z transferami i są pół roku do tyłu (jak Legia) albo grozi im odpływ kluczowych zawodników (Jaga - Grosicki, Kupisz, Bełchatów - Nowak, Cetnarski, Lech - Arboleda, Peszko, Lechia - Wołąkiewicz) Korona ma za mało kasy, żeby walczyć o mistrza, a Polonia za dużo i pewnie w przerwie zimowej 2 razy zmieni trenera, wyrzuci Smolarka. Będzie dobrze ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Fajnie i wesoło wyszło.
Przez tą przeprowadzkę popsuto śledziom imprezę bo mieli bawić się na swoim kurniku z amica, a tymczasem padło na Was. A sami przecież tam nie pojedziecie;] pozdrowienia z Pruszcza Gdańskiego co ja gadam ... przesunięcie kolejki mi chodziło
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 03.12.2010 o godz. 10:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Maestro z Polonii szaleje, chce Arboledę i Peszko :
http://www.sport.pl/pilka/1,70997,87..._i_Peszko.html Idą na mistrza. ![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
I jak tu nie kochać tej ligi..
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czekam na news typu : Jóek dogadany z Sobolem albo z Pawlem Brozkiem
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pawełka nam podkupi...
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
E tam, to tylko zasłona dymna. JW po prostu kupi całego Lecha, dokona Fuzji i będzie miał Drużynę Podwójnej Mocy.
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Polonia Warszawa zaczyna współprace z Juventusem
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Pol...829,1,717.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Stwierdzam, że Wojciechowski jest chory psychicznie. Nic go ta letnia wielka wyprz nie nauczyła. Drużynę powinno się budować w oparciu o sensowny schemat. Zasada - ten jest drogi to przepłacamy i bierzemy jeszcze nigdzie się nie sprawdziła. Nawet Chelsea na tej zasadzie kupowała przez 4 lata zanim do czegoś doszła. Peszko ma w d... polską lige już od lata kiedy nie poszedł na zachód. Arboleda może i przyjdzie do niego ale nie wróżę mu powodzenia.
Coraz brdziej podoba mi się natomiast polityka naszych. Teraz coś słychać o Wełnickim. Młody, coś tam umie, może być perspektywiczny. Podoba mi się również, że już od dawna nie słychać o kwiatkach typu Kluivert czy inne 40 letnie wynalazki. Ok , gdzieś tam się przewija Glik ale on przynajmniej młody. Zresztą mam nadzieję, że media sobie to wymyśliły. Tak czy siak już wolę plotki o drewnianym Gliku niż o graczach, którzy może i błyszczeli ale jak chodziłem do liceum ( a to daaaawno było).
Ostatnio edytowane przez rafkur : 04.12.2010 o godz. 12:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
![]() Dla rozluźnienia: http://www.fakt.pl/Lato-mial-plame-p...y,89503,1.html Cytat:
![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
||
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Młoda Legia przegrała wczoraj z reprezentacją Burkina Faso U-20. Kilka dni wcześniej pokonali wicemistrzów Afryki, Kamerun U-20. Do rozegrania jest jeszcze mecz z młodzieżówką Saint-Etienne, która wczoraj przegrała z Kamerunem. W drugiej grupie grają reprezentacje U-20 Egiptu, Nigru, Mali oraz klubu America Mineiro.
W jednym z artykułów w jednej z anglojęzycznych afrykańskich portali przeczytałem, że w turnieju zagrają afrykańskie młodzieżówki, zagrają klub z Francji oraz dwa północnoafrykańskie. Najwyraźniej za bardzo nie wiedzą, gdzie leży Brazylia i Polska . |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Generalnie można się załamać. Kiedy się skończą te polskie kompleksy? Wojciechowski doszedł ciężką pracą do milionów, a imponuje mu że działacze Juve chcą się z nim spotkać. Faktycznie, wielki zaszczyt. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Podobno w szalenstwie jest metoda. Potwierdzam. Najlepsza metoda by stac sie smiesznym ;-)
OFFowo: http://www.wprzerwie.pl/Wpis/Z-Trybu...irmingham.html Do TVN trzeba to wysylac z akazdym razem jak beda pisac, ze my jestesmy troglodytami, aw Anglii jest tak ladnie na stadionach. Zwlaszcza te kible trzeba pokazywac, bo podobno tylko kibice Wisly walcza z klozetami.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 04.12.2010 o godz. 20:10.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pamiętam jak rok temu na forum pojawił się temat, że Legia dostaje strasznie mało kartek, sędziowie ją chronią etc. Nie mam danych sprzed roku - ale w tym:
Cytat:
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/5954
Weszlo jakie jest kazdy wie, ale tutaj maja racje. Ten wybor to KOMPROMITACJA. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Guest
|
|
Może za x lat okaże się, że to przebłysk geniuszu PN i chłopak będzie strzelał gole np. dla Milanu. Oby. Ligowiec roku - Mierzejewski, a nie Franek - utrzymanie z minus 10+lider ligi+współlider strzelców (plus PP i SP - no ale to poza ligą) - tj. równie kontrowersyjne.
Ostatnio edytowane przez arti : 06.12.2010 o godz. 13:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z Wojciechowskim jest ten problem,że ma kasę. Naprawdę, w jego przypadku jest to problem.
Kluby takie jak Juve, Inter,Milan itd mają masę piłkarzy, którzy zwyczajnie nie nadają się do gry w pierwszym składzie.Do rezerw tez ich ciężko zsyłać. Raz zabierać będą miejsce młodym,dwa zarabiają pewnie z te 500 tysięcy,trochę dużo jak na kopanie w rezerwach. Za cholerę tacy goście nie odejdą z klubu, gdzie mają pewny pieniądz i specjalnie wysilać się nie muszą. Do tego są za słabi aby ktoś z Włoch ich wypożyczył. I tutaj z odsieczą przychodzi Wojciechowski. Facet ma kasę,chce szybko sukcesu....Niech weźmie dwóch takich darmozjadów na rok i płaci im nawet te 50 procent pensji. Dla Juve to czysty biznes. Gość szczęśliwy,bo ma kopaczy z Juve tamci zadowoleni,bo darmozjadów na rok się pozbyli i trochę budżet został odciążony. Kopacze nie wysilając się i tak mają tyle co za siedzenie na ławie. Tak to mniej więcej wygląda. Nikt nie traci,no może Wojciechowski ale tez niekoniecznie. Ziemia spalona jak nasza liga to eldorado dla mocarzy,aby upychać swoich miernych kopaczy.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 06.12.2010 o godz. 13:30.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Gdze rzetelność, uczciwosc etc Piłki Nożnej...i pomyśleć że za dzieciaka to było moje kompendium wiedzy, i teraz wiem ze turnieje im. Marka P. nie sa po to by wynajdować talenty przez POLSKĘ tylko by wynajdować kontrakty dla pana Marka. Szkoda. btw. dla mnie odkryciem jest Matuszczyk. Chłop z dupy wyczarowany przez Smude gra w kadrze i klubie, a nie jakiś Jankowski który musi grać bo nie ma kto grać. Równie dobrze mogli by dorzucić kilku nowych z Bytomia, Radowicza z Widzewa i z pewnością jeszcze ktoś ciekawy by doszedł. A np. Makuszewski taki, też młody chłopaczek dlatego ufam tylko wyborom na TWSD E: nie wiem czy czytaliście, polecam Kolejny wywiad z JW
Ostatnio edytowane przez szprotson : 06.12.2010 o godz. 16:23.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wybory PN to jedna wielka kompromitacja i nie mowie tu tylko o odkryciu roku(kim jest Jankowski? Myslalem, ze po pierwsze trzeba grac, po drugie dobrze to robic, zeby byc nominowanym...a tutaj takie walki
Wojciechowski, to nastepna "smieszna" historia z naszego piekielka. Co ten czlowiek wygaduje, to sie w glowie nie miesci. Mysle, ze Smuda z Wojciechowskim, to bylaby "wspaniala" mieszanka . |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Cytat:
JW napisał(a):
Józek jest szalony, ale w swoim szaleństwie jest konsekwentny i może się okazać że w tym szaleństwie jest metoda. Mała jest na to szansa ale nigdy nic nie wiadomo. Zawodników ma z dużym potencjałem ( duża część użytkowników tego forum przed sezonem wskazywała Dysko-Polo jako jednego z faworytów) i właściwie nikt nie wie jak to się stało że są na tym miejscu na którym są. Osobiście wole styl naszego Bossa który się nie lansuje. Wręcz przeciwnie, co czyni z niego człowieka z jeszcze większą klasą. |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Widzieliście głównego newsa aktualnie na sport.pl? Rzeczywiście najciekawszy moment jesieni... ja .......ę.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Co do naszego Bossa. Ja myślę, że Boguś jest podobny do Wojciechowskiego (zarówno pod względem manier, jak i temperamentu), tylko on zdaje sobie z tego sprawę i nie obnosi się z tym publicznie. O klasie to raczej nie świadczy, ale o inteligencji - z pewnością. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tytuł żenujący. Ciekawe czemu nie dali tytułu o Leszkach, Legiach tylko ciągle jest temat Wisły i to w kontekście tego jak gość zrobił jakiś rajd, czy coś w tym stylu. Jeśli to ma być wydarzenie rundy to gratuluje gazecie inteligencji i kreatywności.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Największy wpierdo(L) Wisła 4-0 Legia ![]() ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Był wiekszy - Lech - Cracovia 5:0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Niby tak tyle tylko że Legia i Wisła to kandydaci do Mistrzostwa, a różnica między Lechem, a Cracovią jest wiadomo jaka, pierwsi o MP, drudzy o utrzymanie
podsumowując lepsze wrażenie robi wygrana Wisły nad Legią 4-0 niż Lechitów z Cracovią 5 do jaja |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie przypominam sobie po 5-1 czy 4-1 tytułów "Najwiekszy (W)pier dol rundy".
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie bierz wszystkiego do siebie. Po prostu artykuł jest tak denny, że taki głupi tytuł by się w niego doskonale wpisywał... Ciekawi mnie czy Józio wykupi Peszke i Arbolede, bo wtedy Kuchnie będą już mega rozbite...
|
|
|