|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
3h z AGH do Wróblowic.
zakopianka stoi bo TIRy się rozkraczyły na górce w Gaju. Myślałem że nie pobije mojego poniedziałkowego rekordu czyli 8przystanków - normalnie ~12min. - jechalem 45min. Dzisiaj z Borku na Judyma (2 przystanki) jechalem tyle samo. Na Grunwaldzkim czekałem 20min na tramwaj, jak przyjechał jeden to za nim 3 następne. |
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja jutro musze byc o godzinie 5 w Myszkowie ( jakies 20 km od Zawiercia) tj jakies 100 km od miejsca mojego zamieszkania. Zastanawiam sie o ktorej wyjechac, zwazywszy ze od olkusza zaczynaja sie drogi ze sie tak wyraze lokalne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Obejrzyj mecz kuchenek i sie zbieraj - najwyżej przekimasz godzinkę, albo dwie na miejscu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cortezz ja bym radziła Ci obejrzeć mecz Lecha do końca i pomału sie zabierać do wyjazdu
![]() i lepiej weź ze sobą gorącą herbatę, kanapki, latarkę, koc, i nervosol. A tak poważnie nie wyobrażam sobie jazdy autem w takich warunkach, chyba bym stanęła na awaryjnych i czekała do marca... ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Przynajmniej mikołaj będzie mógł przyjechać saniami.
pozytywna strona życia ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Moja siostra od 19 wraca z Borku Fałęckiego do Rzozowa (pierwsza miejscowość za Skawiną). Nie wróciła do tej pory...
dodam, że to jest 15km![]() NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
3h10 z Mogilskiego na Prądnik Biały. 29 listopada na Węgrzce dramat.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
1:15h z Placu Inwalidów na Piaski Nowe 164 - rozkładowo 24 minuty, więc trzy razy dłużej...
Współlokatorka 1:30 z Nowego Kleparza na Piaski 7 - rozkładowo 29 minut, więc też trzy razy dłużej ![]() Zasadniczo jestem na pierwszym roku i to moja pierwsza zima w Krakowie i dziwi mnie, że miasto ma na dość słabym poziomie odśnieżanie... Ja wiem, że Zakopane jest dużo mniejsze, ale wydaje mi się, że dużo lepiej sobie z wszystkim radzili. Poza tym, chociaż mam za sobą tylko jedną zimę za kółkiem, to wydaje mi się, że dużo kierowców ma tu straszne problemy z jazdą zimą, którą w gruncie rzeczy jest nawet fajna ![]() Edit: No i prawie pół godziny jechałem tramwajem z UP na Plac Inwalidów... Jakaś awaria torów tam jest czy coś... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pamiętacie kiedykolwiek taki śnieg? Ja sobie nie mogę przypomnieć, tz inaczej, dwa lata temu było podobnie bo pamiętam powrót z Włoch z desek, na autostradzie nie było pasów, wszędzie biało. W mieście było podobnie tylko że w takim stanie jak jest teraz przestało padać, a tu ma padać całą noc...
Autostrady dla mikołajów ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z Warszawy, przez Radom, Kielce i do Krakowa 12 godzin. Z czego 2 godziny jazdy od Batowic do Podgórza.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kumpel - wyjazd z okolic Wrocławskiej 15,15 - Królowej Jadwigi (na wysokości Przegorzał) udało się osiągnąć ok 17,30, stamtąd do starej części Huty dojechał na 21,15. Czyli czas operacyjny 6 godzin.
Oczekuje na gratulacje. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
ZIKiT napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1 godzina w tramwaju numer 9 na odcinku od przystanku Starowiślna do przystanku Pl. Bohaterów Getta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
powiedźcie mi czy jest sens jutro jechać na 9:15 na AWF z Ruczaju o godzinie 8:15? Zdążę w godzinę.. autobusem, a potem tramwajami?
Czy sobie już odpuścić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Odpuść sobie...z Ruczaju to w normalną pogodę ciężko wyjechać w godzinę, a co dopiero w taką anomalię..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Z pl. Bohaterów Getta na Piaski Nowe- 50 minut.Wyszedłem se z pracy o 17 i czekałem na tramwaj jakieś pół godziny, a jak już przyjechały pierwsze dwa,to nawet kartka papieru by do nich nie weszła
![]() ![]()
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK
CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pytanie do tych co się poruszali tramwajami dziś. Wszystkie tramwaje jeździły? Były jakieś przerwy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
1,5h z Kawiorów na Prądnik Czerwony, przy czym na Nowy Kleparz 15 minut.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ok. 8.30 na Krolewskiej stały tramwaje w strone centrum, brak napięcia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok. 13:40 na skrzyżowaniu Basztowej z Długą wszystko stało.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
nazwa tematu strasznie głupia - co mają drogowcy do powiedzenia gdy opady śniegu są tak intensywne? gdy samochodów jest tyle, że nie ma jak, gdzie odśnieżać?
tak w ogóle, korki dramat! ![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie narzekajcie
![]() Chyba pierwszy raz odkąd mam auto tak zasypało Kraków - właśnie wróciłem z godzinnego szaleństwa po pustych drogach - nie trzeba na pas startowy jechać żeby technikę poćwiczyć ![]() Tylko jak widzę wskaźnik poziomu paliwa to chyba pierwszy przekroczę magiczną linię 10 / 100 ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mi auto od 3 dni nie pali, wlasnie ide teraz odsniezyc , czekam na odwilz ,bo mam jeszcze letnie opony zalozone
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() Wczoraj pewnie wszystko co sie dało pojechało w miasto ale ugrzęzło w korkach, SM pilotowała pługi i co duzo pomogło. Dzisiaj za to elegancko, odsniezona nawet boczne drogi (nie licze osiedlowych bo nie sa w ich gestii). Nie przesadzajacie z tym "zaskoczeniem" bo poza ewidentnymi zaniedbaniami to nie da się utrzymac czarnych dróg w trakcie mocnych opadów. Sam nie pracuję tamże ale współczuje kolesiom co jezdza od kilkunastu godzin w płygopiaskarce i słyszącym takie teksty jak WISŁAZWE. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|