The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2010, 02:37
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
ipla dysponuje, albo bedzie dysponowac
Program juz jest dostepny na Ipli.
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 30.11.2010, 03:35
witam.mam pytanie.czy mam mozliwosc obejrzenia tego jakos w necie innym sposobem, bo na ipli wyskakuje mi, ze moge to obejrzec tylko z terytorium PL?
Odpowiedz cytując
kubryc
Member

Od: 03.2008

Stary 30.11.2010, 12:39
Z powołań Maaskanta na pierwszy mecz reprezentacji na EURO można wnioskować, że Glik przejdzie do Wisły ;]
Mam nadzieję, że te powołania świadczą również o tym, że Wilk będzie grał co raz więcej
Odpowiedz cytując
sawko
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 30.11.2010, 13:13
kubryc napisał(a):Wyświetl post
Z powołań Maaskanta na pierwszy mecz reprezentacji na EURO można wnioskować, że Glik przejdzie do Wisły ;]
Mam nadzieję, że te powołania świadczą również o tym, że Wilk będzie grał co raz więcej

Wilk bedzie grał wiecej jak sie bedzie cały czas rozwijał co własnie podkreslił Maaskant, a to w duzej mierze zalezy od Czarka
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 30.11.2010, 13:23
kubryc napisał(a):Wyświetl post
To Maaskant prowadzi jeszcze jakąś reprezentację oprócz Wisły?
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 30.11.2010, 13:34
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
To Maaskant prowadzi jeszcze jakąś reprezentację oprócz Wisły?
To taka zabawa w Canal+ Każdy gość Liga+ Ekstra musi wytypować "11" Polski na Euro 2012 jaka wybiegnie w 1 meczu.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 30.11.2010, 13:37
A to przepraszam. Nie oglądam Ligi +
Odpowiedz cytując
KptAnt
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 30.11.2010, 14:11
A jaką reszte składu na EURO 2012 podał, bo nie oglądałem?
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Stary 30.11.2010, 14:18
KptAnt napisał(a):Wyświetl post
A jaką reszte składu na EURO 2012 podał, bo nie oglądałem?

Tylko trzech z Wisły..Pa. Brożek, Wilk i Glik
Fabiański-Boenisch-Jodłowiec-Glik-Piszczek-Obraniak-Wilk-Murawski-Błaszczykowski-Brozek-Lewandowski.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.11.2010, 14:58
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Tylko trzech z Wisły..Pa. Brożek, Wilk i Glik
Fabiański-Boenisch-Jodłowiec-Glik-Piszczek-Obraniak-Wilk-Murawski-Błaszczykowski-Brozek-Lewandowski.
Glik nie jest Wiślakiem! jakbyś oglądał to byś wiedział, że 90% tej listy to pudło 10% trafione
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 30.11.2010, 15:02
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Glik nie jest Wiślakiem! jakbyś oglądał to byś wiedział, że 90% tej listy to pudło 10% trafione

Tyle ze Glik to akurat moze byc te 10% .......
Odpowiedz cytując
Dawidka
Member

Od: 10.2010

Stary 30.11.2010, 15:03
Nie ma to jak usłyszeć jakies brednie wymyślone przez reporterów C+ że Glik ma zostac Wiślakiem i się Nimi podniecać na forum jako pewnik...
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Stary 30.11.2010, 15:04
Glik nie jest Wiślakiem!

Aha
...jaja se robisz?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.11.2010, 15:32
Dawidka napisał(a):Wyświetl post
Nie ma to jak usłyszeć jakies brednie wymyślone przez reporterów C+ że Glik ma zostac Wiślakiem i się Nimi podniecać na forum jako pewnik...
Raczej nie brednie tylko odpowiedź "tak" na pytanie czy jest Glik na liście życzeń Maaskanta.
...więc nie próbuj wybijać się z tłumu.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.11.2010, 18:10
A pamiętasz akcję z wakacji "nie ma tematu Wilka w Wiśle" ?
przemyśl to..

jesteś na właściwej drodze..

oby tak dalej..

bingo!

lepiej powiedzieć, że 90% z tej listy to pudło niż że obie listy zostały wzięte z kosmosu i Wisła nic o tych piłkarzach nie wie, wtedy to wzbudzałoby podejrzenia. tymczasem ludzie wierzą gdy podaje im się cyfry, procenty. + dla Basałaja.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.11.2010, 19:08
Oglądałem Ligę+Ekstra i szczerze Wam powiem, że się dziwie, że niektórzy dali się wkręcić odnośnie tego Glika. Maaskant wyraźnie żartował, ale widocznie niewielu inteligentnych kawałów nie rozumie.

Więc marne to szanse by Glik przyszedł do Wisły. Raczej trzeba się spodziewać innych transferów.
Odpowiedz cytując
Dawidka
Member

Od: 10.2010

Stary 30.11.2010, 19:24
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem Ligę+Ekstra i szczerze Wam powiem, że się dziwie, że niektórzy dali się wkręcić odnośnie tego Glika. Maaskant wyraźnie żartował, ale widocznie niewielu inteligentnych kawałów nie rozumie.

Więc marne to szanse by Glik przyszedł do Wisły. Raczej trzeba się spodziewać innych transferów.
Otóż to samo napisałem wyżej , tylko w sposób bardziej bezpośredni. Ludzie żarcików nie zakumali i już kręca afery że Glik jest w Wisełce
Odpowiedz cytując
Marwell
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 30.11.2010, 19:46
Temat rzeka. A kto ma racje dowiemy się w okienku
Nie ma się co Glikiem napinać.
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 30.11.2010, 20:25
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Maaskant wyraźnie żartował, ale widocznie niewielu inteligentnych kawałów nie rozumie.
zamiast innym zwracać uwage, ze czegos nie rozumieją, naucz sie pisać z sensem, bo to co widac wyzej chyba nie tak miało brzmieć, prawda?

Ale jak juz uzywasz okreslenia "inteligentny kawał" to uświadom mnie, w którym momencie miał on miejsce? Czy moze odpowiedz Maaskanta, ze kojarzy piłkarza o nazwisku Glik była tym "kawałem" ? A moze wystawienie go do 11 na euro2012 to taki inteligentny żarcik? Ja niestety - nie wyłapałem, wiec prosze o pomoc.

Nikt tu nie pisze ze Glik na 100% jest juz w Wiśle czy podpisał kontrakt. Jednak z tego co było w lidze+ extra bardzo łatwo mozna wyciągnac wniosek , ze taki temat jest prawdopodobny, a napewno bardziej niz te nazwiska z list brukowców.
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 30.11.2010, 23:34
Ja tak widzę pracę Maskaanta:
na początku ustawił sobie Pawła Brożka,ciężkie treningi ,ławeczka i wejście. Potem Patryka ,ławeczka itd, Kirma ławeczka itd ,w międzyczasie Pawełek po Hard Work zrobił się dobry. wielogodzinne treningi czynią mistrza-teraz jest tylko o pół klasy gorszy od Fabiańskiego(co może sie zmienić),Sobola ustawiać nie musiał bo on jest Hard Work every day, Wilka ,żeby sie nie spalił dozuje umiejętnie(sodówka mu nie odbije),Rios na ławę bo za drogi ,Uzdrowił Gargułę (był piłkarzem meczu),Jirsaka skreśliliśmy wszyscy (Thanks Jirsak -Tottenham) odradza się.
Szrot z 2 bundesligi (Paljic) jakoś tak źle nie gra.Chavez ten gość miał być zbawieniem naszej obrony(Champion MŚ)dlaczego go Maskaant nie wpuszczasz? ... to jakaś tajemnica była.. .teraz wszedł i gra nieźle. Cikosz -wejście dobre potem coraz gorzej( do wpuszczenia Branco)a potem zajebisty(Przypadek?).I teraz Bunoza,najpierw najgorszy stroper w naszej lidze ,szrot z Bałkanów,on jest do wypier....nia. Boże spraw ,żeby Szanowna komisja go odwisiła...i aby mógł zagrać z Arą.Wygramy!!!
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 01.12.2010, 00:12
to ze Chavez nie grał na początku to dlatego,że był przemęczony i fatalnie spisywał się na treningach :]
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.12.2010, 00:26
Fuks napisał(a):Wyświetl post
zamiast innym zwracać uwage, ze czegos nie rozumieją, naucz sie pisać z sensem, bo to co widac wyzej chyba nie tak miało brzmieć, prawda?

Ale jak juz uzywasz okreslenia "inteligentny kawał" to uświadom mnie, w którym momencie miał on miejsce? Czy moze odpowiedz Maaskanta, ze kojarzy piłkarza o nazwisku Glik była tym "kawałem" ? A moze wystawienie go do 11 na euro2012 to taki inteligentny żarcik? Ja niestety - nie wyłapałem, wiec prosze o pomoc.

Nikt tu nie pisze ze Glik na 100% jest juz w Wiśle czy podpisał kontrakt. Jednak z tego co było w lidze+ extra bardzo łatwo mozna wyciągnac wniosek , ze taki temat jest prawdopodobny, a napewno bardziej niz te nazwiska z list brukowców.
Jezeli Maskant mowi ze nie powie nic o transferach to tak robi.

Pewnie chlop po na porczywym nagadywaniu Go o Glika ( bo nie wierze ze nie rozmawiali z Nim przed wejsciem na antene) postanowil zrobic ich w bambuko i go wstawil do tej listy.
Bo jak by co kolwiek bylo z Glikiem na zeczy to na pewno by go tam nie bylo. A tak po za Tym idac tym tokiem rozumowania to wszyscy wymienieni w tej 11 a nie bedacymi zawodnikami Wisly moga z nami negocjowac. Zupelnie bedz sesu probuje sie z tego jakies wnioski wyciagnac

Tak jak bylo przy pytaniu o Arbolede czy Wisla bedzie o Niego walczyc, odp pewnie ze tak, chwlia konsternacji w studio- miny tegie a ten z usmiechem a moze i nie.
,
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.12.2010, 00:52
Bardzo podobał mi się Maaskant w C+. Jeśli chodzi o transfer Glika to powiedział bez zająknięcia, że zna gościa. Prowadzący podchwycili temat i mamy teraz "sprawę Glika". Może zobaczymy tego grajka przy Reymonta, może nie. Zobaczymy. Ale podoba mi się to, że w przeciwieństwie do większości trenerów, Maaskant nie da sobie wejść na głowę i to on prowadzących za nos wodzi. Mówi to co chce czy też może powiedzieć. A do tego jest osobą, która lubi (chyba z wzajemnością) kamerę i media.

Co do samej "trenerki" Maaskanta to od początku bardzo kibicuję jego osobie. Myślę, że powoli możemy zacząć dostrzegać pierwsze zmiany świadczące o sławnej "ręce trenera" Na razie głównie wskazywałbym duże zaangażowanie całej drużyny w meczach, coraz lepszy team spirit. Myślę, że zespół zaczyna powoli rozumieć o co w taktyce Holendra chodzi i czym to się je. Chociaż zaznaczam, że nie chodzi mi o ostatnio wygrane mecze. Szczerze mówiąc jakbyśmy mieli trochę mniej szczęścia moglibyśmy mniej punktów zdobyć i też tak się stać mogło. Na razie gra nie wygląda jeszcze jak powinna ale moim zdaniem możemy mówić o symptomach świadczących o tym, że idzie to wszystko w dobrym kierunku.

Nie wiem jak Was, ale ciekawość mnie rozpiera w sprawie zimowych ruchów transferowych sygnowanych przez naszą parę Holendrów. Basałaj też mówi, że wie jak zespół powinien być wzmacniany, trener powinien wiedzieć już kogo mu trzeba, dyrektor sportowy to doświadczony człowiek w tej kwestii...
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 01.12.2010, 10:17
Na pewno widac po Maaskancie ze wie co chce i do czego dazy. Umie rozmawiac z dziennikarzami, powie to co dokladnie trzeba w danej chwili powiedziec ale i tez zostawia takie uczucie niedosytu, pewnej tajmenicy ktora mozna na swoj sposob odbierac.

Co do zespolu to na pewno walka i zaangazowanie jest juz na fajnym poziomie ale i tez zgadzam sie z roznymi opiniami ze ciezko jest mowic o stylu. Za to widze ze trwa (albo raczej trwala bo granie sie konczy), selekcja pod kontem przydatnosci do zespolu. Stad tez moze wynikac fakt ze Rios nie gra i kilku innych poniewaz nie pasuja do koncepcji trenera.

Sam jestm tez bardzo ciekaw co Nam zima przyniesie i jakie beda ruchy kadrowe. Obyu byly to same strzaly w dyche i zebysmy na wiosne zobaczyli juz zespol ktory bedzie mial swoj styl w pelni.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 01.12.2010, 10:33

Maaskant nawet zima na rowerze do pracy jeździ.Mam nadzieje że ma zimowe opony
http://www.fakt.pl/Zima-szaleje-a-Ma...y,89177,1.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 01.12.2010 o godz. 10:37.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 01.12.2010, 10:42
marek2a napisał(a):Wyświetl post
Ja tak widzę pracę Maskaanta:
na początku ustawił sobie Pawła Brożka,ciężkie treningi ,ławeczka i wejście. Potem Patryka ,ławeczka itd, Kirma ławeczka itd ,w międzyczasie Pawełek po Hard Work zrobił się dobry. wielogodzinne treningi czynią mistrza-teraz jest tylko o pół klasy gorszy od Fabiańskiego(co może sie zmienić),Sobola ustawiać nie musiał bo on jest Hard Work every day, Wilka ,żeby sie nie spalił dozuje umiejętnie(sodówka mu nie odbije),Rios na ławę bo za drogi ,Uzdrowił Gargułę (był piłkarzem meczu),Jirsaka skreśliliśmy wszyscy (Thanks Jirsak -Tottenham) odradza się.
Szrot z 2 bundesligi (Paljic) jakoś tak źle nie gra.Chavez ten gość miał być zbawieniem naszej obrony(Champion MŚ)dlaczego go Maskaant nie wpuszczasz? ... to jakaś tajemnica była.. .teraz wszedł i gra nieźle. Cikosz -wejście dobre potem coraz gorzej( do wpuszczenia Branco)a potem zajebisty(Przypadek?).I teraz Bunoza,najpierw najgorszy stroper w naszej lidze ,szrot z Bałkanów,on jest do wypier....nia. Boże spraw ,żeby Szanowna komisja go odwisiła...i aby mógł zagrać z Arą.Wygramy!!!

Prawda i tak leży gdzieś po środku. Obawiam się że Holender obecnie wyciska maska z tej drużyny i bez sporych wzmocnień mistrza nie będzie. To cud że jesteśmy w tabeli tak wysoko, po ogromnych osłabieniach. Taki Głowacki i Marcelo są więcej warci niż cała ta nasza obecna drużyna. Wielki szacun dla Basałaja że takiego trenera nam sprowadził i dla Roberta też.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 01.12.2010, 15:04
AYALA napisał(a):Wyświetl post

Maaskant nawet zima na rowerze do pracy jeździ.Mam nadzieje że ma zimowe opony
http://www.fakt.pl/Zima-szaleje-a-Ma...y,89177,1.html
Swoją drogą wie ktoś gdzie Maaskant mieszka?Ktoś pisał że na Woli Duchackiej ale to chyba za daleko na takie eskapady, szczególnie jak z buta raz szedł.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.12.2010, 15:08
pewno chodzi o Wole Justowska, tam w większości mieszkali trenerzy Wisły.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
TynWisla
Member

Od: 10.2005

Stary 01.12.2010, 18:09
Niech jeździ rowerem i niech uczy naszych grać tak jak na tym filmiku :
http://www.metacafe.com/watch/557820...s_real_madrid/

Ech....
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 01.12.2010, 18:40
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Swoją drogą wie ktoś gdzie Maaskant mieszka?Ktoś pisał że na Woli Duchackiej ale to chyba za daleko na takie eskapady, szczególnie jak z buta raz szedł.
Ulica K.Jadwigi
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów