|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
witam.mam pytanie.czy mam mozliwosc obejrzenia tego jakos w necie innym sposobem, bo na ipli wyskakuje mi, ze moge to obejrzec tylko z terytorium PL?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Z powołań Maaskanta na pierwszy mecz reprezentacji na EURO można wnioskować, że Glik przejdzie do Wisły ;]
Mam nadzieję, że te powołania świadczą również o tym, że Wilk będzie grał co raz więcej |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Wilk bedzie grał wiecej jak sie bedzie cały czas rozwijał co własnie podkreslił Maaskant, a to w duzej mierze zalezy od Czarka ![]()
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To Maaskant prowadzi jeszcze jakąś reprezentację oprócz Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To taka zabawa w Canal+ Każdy gość Liga+ Ekstra musi wytypować "11" Polski na Euro 2012 jaka wybiegnie w 1 meczu.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A to przepraszam. Nie oglądam Ligi +
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A jaką reszte składu na EURO 2012 podał, bo nie oglądałem?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Glik nie jest Wiślakiem! jakbyś oglądał to byś wiedział, że 90% tej listy to pudło 10% trafione
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Tyle ze Glik to akurat moze byc te 10% ....... ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nie ma to jak usłyszeć jakies brednie wymyślone przez reporterów C+ że Glik ma zostac Wiślakiem i się Nimi podniecać na forum jako pewnik...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
przemyśl to.. jesteś na właściwej drodze.. oby tak dalej.. bingo! lepiej powiedzieć, że 90% z tej listy to pudło niż że obie listy zostały wzięte z kosmosu i Wisła nic o tych piłkarzach nie wie, wtedy to wzbudzałoby podejrzenia. tymczasem ludzie wierzą gdy podaje im się cyfry, procenty. + dla Basałaja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oglądałem Ligę+Ekstra i szczerze Wam powiem, że się dziwie, że niektórzy dali się wkręcić odnośnie tego Glika. Maaskant wyraźnie żartował, ale widocznie niewielu inteligentnych kawałów nie rozumie.
Więc marne to szanse by Glik przyszedł do Wisły. Raczej trzeba się spodziewać innych transferów. |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Temat rzeka. A kto ma racje dowiemy się w okienku
![]() Nie ma się co Glikiem napinać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Ale jak juz uzywasz okreslenia "inteligentny kawał" to uświadom mnie, w którym momencie miał on miejsce? Czy moze odpowiedz Maaskanta, ze kojarzy piłkarza o nazwisku Glik była tym "kawałem" ? A moze wystawienie go do 11 na euro2012 to taki inteligentny żarcik? Ja niestety - nie wyłapałem, wiec prosze o pomoc. Nikt tu nie pisze ze Glik na 100% jest juz w Wiśle czy podpisał kontrakt. Jednak z tego co było w lidze+ extra bardzo łatwo mozna wyciągnac wniosek , ze taki temat jest prawdopodobny, a napewno bardziej niz te nazwiska z list brukowców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja tak widzę pracę Maskaanta:
na początku ustawił sobie Pawła Brożka,ciężkie treningi ,ławeczka i wejście. Potem Patryka ,ławeczka itd, Kirma ławeczka itd ,w międzyczasie Pawełek po Hard Work zrobił się dobry. wielogodzinne treningi czynią mistrza-teraz jest tylko o pół klasy gorszy od Fabiańskiego(co może sie zmienić),Sobola ustawiać nie musiał bo on jest Hard Work every day, Wilka ,żeby sie nie spalił dozuje umiejętnie(sodówka mu nie odbije),Rios na ławę bo za drogi ,Uzdrowił Gargułę (był piłkarzem meczu),Jirsaka skreśliliśmy wszyscy (Thanks Jirsak -Tottenham) odradza się. Szrot z 2 bundesligi (Paljic) jakoś tak źle nie gra.Chavez ten gość miał być zbawieniem naszej obrony(Champion MŚ)dlaczego go Maskaant nie wpuszczasz? ... to jakaś tajemnica była.. .teraz wszedł i gra nieźle. Cikosz -wejście dobre potem coraz gorzej( do wpuszczenia Branco)a potem zajebisty(Przypadek?).I teraz Bunoza,najpierw najgorszy stroper w naszej lidze ,szrot z Bałkanów,on jest do wypier....nia. Boże spraw ,żeby Szanowna komisja go odwisiła...i aby mógł zagrać z Arą.Wygramy!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
to ze Chavez nie grał na początku to dlatego,że był przemęczony i fatalnie spisywał się na treningach :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Pewnie chlop po na porczywym nagadywaniu Go o Glika ( bo nie wierze ze nie rozmawiali z Nim przed wejsciem na antene) postanowil zrobic ich w bambuko i go wstawil do tej listy. Bo jak by co kolwiek bylo z Glikiem na zeczy to na pewno by go tam nie bylo. A tak po za Tym idac tym tokiem rozumowania to wszyscy wymienieni w tej 11 a nie bedacymi zawodnikami Wisly moga z nami negocjowac. Zupelnie bedz sesu probuje sie z tego jakies wnioski wyciagnac Tak jak bylo przy pytaniu o Arbolede czy Wisla bedzie o Niego walczyc, odp pewnie ze tak, chwlia konsternacji w studio- miny tegie a ten z usmiechem a moze i nie. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bardzo podobał mi się Maaskant w C+. Jeśli chodzi o transfer Glika to powiedział bez zająknięcia, że zna gościa. Prowadzący podchwycili temat i mamy teraz "sprawę Glika". Może zobaczymy tego grajka przy Reymonta, może nie. Zobaczymy. Ale podoba mi się to, że w przeciwieństwie do większości trenerów, Maaskant nie da sobie wejść na głowę i to on prowadzących za nos wodzi. Mówi to co chce czy też może powiedzieć. A do tego jest osobą, która lubi (chyba z wzajemnością) kamerę i media.
Co do samej "trenerki" Maaskanta to od początku bardzo kibicuję jego osobie. Myślę, że powoli możemy zacząć dostrzegać pierwsze zmiany świadczące o sławnej "ręce trenera" Na razie głównie wskazywałbym duże zaangażowanie całej drużyny w meczach, coraz lepszy team spirit. Myślę, że zespół zaczyna powoli rozumieć o co w taktyce Holendra chodzi i czym to się je. Chociaż zaznaczam, że nie chodzi mi o ostatnio wygrane mecze. Szczerze mówiąc jakbyśmy mieli trochę mniej szczęścia moglibyśmy mniej punktów zdobyć i też tak się stać mogło. Na razie gra nie wygląda jeszcze jak powinna ale moim zdaniem możemy mówić o symptomach świadczących o tym, że idzie to wszystko w dobrym kierunku.Nie wiem jak Was, ale ciekawość mnie rozpiera w sprawie zimowych ruchów transferowych sygnowanych przez naszą parę Holendrów. Basałaj też mówi, że wie jak zespół powinien być wzmacniany, trener powinien wiedzieć już kogo mu trzeba, dyrektor sportowy to doświadczony człowiek w tej kwestii... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na pewno widac po Maaskancie ze wie co chce i do czego dazy. Umie rozmawiac z dziennikarzami, powie to co dokladnie trzeba w danej chwili powiedziec ale i tez zostawia takie uczucie niedosytu, pewnej tajmenicy ktora mozna na swoj sposob odbierac.
Co do zespolu to na pewno walka i zaangazowanie jest juz na fajnym poziomie ale i tez zgadzam sie z roznymi opiniami ze ciezko jest mowic o stylu. Za to widze ze trwa (albo raczej trwala bo granie sie konczy), selekcja pod kontem przydatnosci do zespolu. Stad tez moze wynikac fakt ze Rios nie gra i kilku innych poniewaz nie pasuja do koncepcji trenera. Sam jestm tez bardzo ciekaw co Nam zima przyniesie i jakie beda ruchy kadrowe. Obyu byly to same strzaly w dyche i zebysmy na wiosne zobaczyli juz zespol ktory bedzie mial swoj styl w pelni. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Maaskant nawet zima na rowerze do pracy jeździ.Mam nadzieje że ma zimowe opony ![]() http://www.fakt.pl/Zima-szaleje-a-Ma...y,89177,1.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 01.12.2010 o godz. 10:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Prawda i tak leży gdzieś po środku. Obawiam się że Holender obecnie wyciska maska z tej drużyny i bez sporych wzmocnień mistrza nie będzie. To cud że jesteśmy w tabeli tak wysoko, po ogromnych osłabieniach. Taki Głowacki i Marcelo są więcej warci niż cała ta nasza obecna drużyna. Wielki szacun dla Basałaja że takiego trenera nam sprowadził i dla Roberta też. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
, szczególnie jak z buta raz szedł.![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
pewno chodzi o Wole Justowska, tam w większości mieszkali trenerzy Wisły.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|