|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków | |||
| Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Remisem |
|
10 | 9,43% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków |
|
72 | 67,92% |
| Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków |
|
20 | 18,87% |
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
a na trybunach arka gdynia k***a świnia...miód na moje serce
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ale lodowisko...jeżdzą jak w tańcu z gwiazdami
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Komentator już po 8 minutach wie jakie wady ma Melikson ...co za geniusz futbolowy, albo drugi tekst "świetnie się czuje nogą przy nodze".
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kirm cos ty zrobil . Poki co Jaliens jest ogrywany jak junior przez kopaczy Arki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
No na razie nowi dają radę. A Melikson to już w ogóle znakomicie - jak dobrze pójdzie, to gość może przebić osiągnięcia Marcelo.
W ogóle Wisła gra na razie bardzo fajnie - poza kilkoma słabszymi momentami w grze obronnej. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Patrzac na sklad Arki to powinnismy ich do zera ogolić
Ale ze jest to pierwszy mecz,mroz,itd tak naprawde ciezko cos przewidziec strasznie jestem ciekawy co pokażą nowi,zwlasza Melikson i czy Genkov jest juz w pelni gotowy do gry,bo nadzieje na jego gre i co wazniejsze na jego bramki czekamy i to z napieciem . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
http://drhtv.tnb.pl/viewpage.php?page_id=1 tutaj wstep powinien byc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
najważniejsza jet murawa stadion mają nowy więc nie powinna wyglądać jak na Amice aby odwołali mecz musiał by się wydarzyć jakiś kataklizm
wie ktoś czy sędzia przed podjęciem decyzji o odwołaniu meczu konsultuje się z drużynami ? ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
http://gdynia.naszemiasto.pl/pogoda/ Konsultuje się z delegatem na to spotkanie i przedstawicielami obu drużyn. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie czym zespół udał się do Gdyni? Autokarem, pociągiem, samolotem?
Aktualizacja: dziękuje za informacje, które jakimś cudem jednak przeoczyłem ![]()
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 25.02.2011 o godz. 17:51.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
"Piłkarze Wisły są już w Gdyni, gdzie jutro zainaugurują rundę wiosenną meczem z Arką. Dzięki temu, że na Pomorze udali sie samolotem, jeszcze w czwartek zdołali odbyć wieczorny trening."
Cytat z TWSD. Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ile biletów dla Wisły?
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
750 biletów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
jest jakies info? skoro nie ma to chyba normalnie gramy? godzinka do studia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nasi już są
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24699 Zwycięstwo Tylko Zwycięstwo Wisełko !! To będzie ciężki mecz , na pewno Śledzie będą pozdrawiać Małego. O mobilizacje się nie boje bo Mały będzie w Szatni ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Silny, Silny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ciśnienie coraz większe, mam nadzieję że szybko nasi walną bramę bo i będę mógł sobie na spokojnie oglądać meczyk z browarkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Pierwszy mecz rundy wiosennej.nowy przemeblowany skład.temperatura dla obcokrajowców tragiczna.mam PROSBE do wszystkich kibiców Wisły.jesli naszym piłkarzom dzisiaj nie zabardzo wyjdzie mecz(chociaz bardzo bym chciał zeby wygrali nwet te skromne 1-0) nie osądzajcie ich juz na samym poczatku.jest duzo nowych zawodników,brak dobrego zgrania wiec nie spodziewajmy sie wielkiego widowiska z naszej strony,.do tego ujemna temperatura nie napawa checia gry.wiadomo ze kazdy chce zebysmy zaczeli odrazu runde w wysokiego"C". ale to jest tylko piłka. badzmy cierpliwi i dopingujmy z calych sił.nawet przed telewizorem
) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bardziej dziwne jest to czemu o 19:15 jeszcze nie ma skladu podanego na relacji ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No to Panowie zaczynamy !!! W I S Ł A!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wisła: Pareiko - Cikos, Chavez, Jaliens, Paljic - Małecki, Wilk, Sivakou, Melicsohn, Kirm - Genkov
Tak przynajmniej wynika nie napiszę skąd żeby im nie nabijać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Dobrze napisałeś, właśnie na C+ podali. Wg. mnie najlepszy obecnie skład bez Sobolewskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wolalbym Gargule, z racji tego, ze chyba jest bardziej ofensywny, zobaczymy, moze Siwakow ma bardziej Wilka wesprzec? hmmm
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Melikson z przodu, stricte ofensywny
Siwakow regulujący tempo gry - zadania ofensywne i defensywne Wilk - defensywa (Zmiennikami dla nich są Guła, Jirsak, Sobol) i teraz jest jasne po co transfery Siwakowa i Maora - idealnie po taktyke Maaskanta ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
i warto dodać, wierząc tym składom, że wszystkie nasze nowe nabytki grają dzis od początku.
do boju chłopaki! WOW, dawno się tak nie jarałem meczem jestem strasznie ciekawy tej Nowej Wisły.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No Panowie... Po przerwie w końcu mecz o pkt. Serce mówi 3 pkt ale rozum...
długa przerwa, niekorzystny rywal, nowy skład, mróz, wyjazd,brak zgrania... bedzie 1:1 po ciężkiej walce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a więc zaczelismy runde... Wisła do boju do boju........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Skład bardzo ofensywny według mnie. No i masa debiutów. Trzymam kciuki powodzenia Nowa Wisło.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|