|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Widać, że siedzi w temacie. Pewnie Łobo mu "Extasy" pożyczył ;P
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
O korupcji we wczorajszym meczu raczej mowy nie ma, ale jak tak sie dobrze sprawie przyjzec to byc moze zawodnicy Belchatowa w zamian za to ze juz nie musieli z Ulatowskim wspolpracowac postanowili sie odwdzieczyc
. Tanevski musial Ulatowskiego wprost nienawidziec ze az trzy bramki podarowal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja zwrócę uwagę na to że mówi że czuje się jak panna lekkich obyczajów przyjmująca za swe usługi korzyści finansowe...
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Arka u siebie to jednak inna druzyna. Nie jeden klub tam punkty pogubil, i zanosi sie na to ze Slask dolaczy do tego grona. Pewnie bedzie remis
Nadprezes zly na Bruno i cos przebakuje o tym zeby Brazylijczyk szukał sobie nowego klubu Trener nie ma co oceniac graczy, prezes wie najlepiej co i jak i jak mu sie zachce to wypierniczy wszystkich ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niezależnie od wyniku do przerwy - mega szczęśliwego dla Śląska, jak patrze na grę Arki na tej sztucznej murawie, to mam wrażenie, że ostatni wyjazd do Gdyni będzie trudniejszy niż jutrzejszy mecz z Polonią.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Myślicie, że w czasach, w których zatrzymanych za korupcję jest 200 osób, w czasach, w których wszystko jest w telewizji Cracovia i Bełchatów zdecydowałby się ustawić mecz z taką pompą? Przecież oczywiste jest, że z 2-0 do 2-3 i to w 5 ostatnich minut będzie sensacją kolejki, o której będzie się mówiło i pisało.
Popełniacie jeden podstawowy błąd - ze względu na nienawiść do KSC. Nie bierzecie pod uwagę, że z ww. powodów nie ustawa się już meczów na chama. To nie są idioci. Na logikę, jak sami kłamiecie albo robicie jakiś przekręcik to staracie się to zrobić tak by nikt nie zauważył. A nie z przytupem w całym środowisku. Mecz ustawiony to jakieś 1-0, bo słabiutkim meczu, bez żadnych karnych i innych wzbudzających kontrowersje sytuacji. A nie 3 gole w ostatnie 5 minut ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zazwyczaj najciemniej pod latarnią. Tanevski dziwnie się zachowywał i tyle. Czym było to spowodowane nie mnie to osądzać. Choćby nawet, w jakimkolwiek innym meczu, obrońcy siedali na dupie przez przeciwnikiem to jestem pewien,że absolutnie nikt by się tym nie zajął. Tu można wszystko i nikt nic nikomu za to nie zrobi.
Śląsk dobrze gra ale muszę przyznać,że mimo 4 bramek mecz cieniutki. W tej rundzie Sotirovic mi się podoba. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Ciekaw jestem co będziesz pisał za tydzień za jak Wam strzelą gole pod sam koniec meczu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Chyba nie myslisz ze te aresztowania cos zmienily, natura nie lubi pustki. Znajdzie sie kolejny fryzjer bardziej kumaty i ostrazniejszy i z pare latek zajmie rozpracowanie ukaladu. Jakuza w Japoni ustawiala sumo sport narodowy wazniejszy niz religa. To nam podeslali jednego skosnego na przeszpiegi czy moze u nas sie da zarobic, chyba szybko wnioski wyciagneli szybko ![]() ![]() ![]() ![]() ,
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Alez oczywiscie ze sa.
Natomiast zgadzam sie, ze mecz ustawiony nie byl. Ot, trafily sie slepemu bydlu 3 ziarna ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
albo: Cytat:
|
|||
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wali mnie czy mecz ustawiony czy nie, nawet jezeli ustawiony to trzeciego frajera po arce i bełchatowie już nie znajdą i tak dużo punktów już stracili frajersko u siebie więc wczorajszy mecz im nie pomoże.A teraz napiszę do tych co są święcie przekonani ,że gdyby mecz był ustawiony to parchy nie wygrałyby w takich okolicznościach .Pomyślcie sobie: jesteście w sytuacji parchów czerwona latarnia krytyka z każdej strony nagle macie okazje kupić mecz to czy nie dopłacacie i nie załatwiacie spektakularnego zwycięstwa?dzięki temu parchy przez tydzień są chwalone a profesorek ma satysfakcje,że dobrze zrobił ze Ślusarskim Matusiakiem i holendrem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
"nigdy nie spadnie, cracovia nigdy nie spadnie" zaczynam w to powoli wierzyć... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Może Janusz kasę położył w 80 minucie? W tej lidze wszystko jest możliwe, tak jak było możliwe tak pewnie znów będzie. Ludzie się nie zmieniają, Ujek gra w najlepsze sobie dalej, Lato tak samo. Handlowali meczami, dalej funkcjonują w środowisku, a są ludźmi można powiedzieć na świeczniku.
Szatałow grał w Amice za czasów Fryzjera i awansów co rok i w wywiadach mówi bez skrępowania że nic nie widział... Może jest jakieś skrępowanie, ale żądza pieniądza zapewne umie to przyćmić. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
P.S. "!!!!!!!!" ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lechia nic nie gra. A Zagłębie nie wygląda na takich, którzy potrafiliby aż tak zneutalizować Lechię. Ewidentnie nie weszli w mecz. 25 minut meczu a Lechia nic.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Narazie tzw. tragedia
Znając poprzednie mecze Lechii to typuję bramki dopiero po 65-70 min... Zagłębie gra bardzo agresywnie pressingiem, myślę, że pod koniec meczu spuchną i będzie więcej miejsca na boisku. Czas się obudzić.Żurek jako komentator to jakaś farsa O Buvalu w polu karnym - "był ewidentnie faulowany, ale karnego bym nie odgwizdał" ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ogladacie moze mecz Korona - Lech? Widzicie pilke czy tylko ja jestem slepy?
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
poza piłka brakuje też linii, ruski cyrk
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie tylko Ty
beznadziejnie się ogląda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szacunek normalnie. Widzę,że Lechie masz opanowaną do perfekcji. Zachowanie zawodnika Zagłębie to jakaś kpina. I co oni mają z tymi kibicami, poza Lechistami to cisza aż żal. Ja piłkę widzę,tylko, że mam w HD więc może przez to. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
po co te kluby wydają te miliony na podgrzewane murawy jak i tak nikt ich nie używa? a jeśli już to na 5 minut przed meczem uruchamiają...
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zima zaskoczyła gospodarzy obiektu w Kielcach
jak drogoców ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
uruchomili na Koronie?
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|