|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak Krzywicki zagra taki mecz też z Legią, to jeszcze Smuda powoła go do kadry
![]() ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
zapomniałem dopisać że przy 2giej i 3ciej bramce to ex-Lechita Zlatko zawalił bo "niedobiegł" i "niedoskoczył" Powód: skleroza
Ostatnio edytowane przez sq : 26.11.2010 o godz. 22:57.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Tytul frajerstwa roku juz mamy
Teraz tylko wybor frajera roku i babola roku Chociaz...frajer roku to moze byc obronca GKS...ten od wyskoku w miejscu i strachu o wlasna glowe Nie przesadzajmy. Zawodnik przy 3 bramce niby tam chcial cos zrobic ale wygladalo to jakby wyskoczyl w miejscu i zdziwil sie ze nie trafil w pilke Osobnym kuriozum jest sam "strzal" takie cos widzi sie naprawde sporadycznie.Co do Nas to meczylismy bule ale wygralismy i tylko to sie liczy. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A chłopak oleksego Ci go kupi za milion do warszawskiej ferajny.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten "chłopak" chociaż ma za co kupić, nie to co dusigrosz z Myślenic.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
P.S. Nie masz zadnego wpływu na to czy Wojciechowski kupi kogos czy nie. Wiekszy wpływ ma na to jego kobieta. Jak mu zrobi dobrze to moze bedizecie mieli puchary. To samo z kasa od Waltera (sądząc po wieku, jemu sie juz pewnie nie da to i pucharów nie mamy) czy od Cupiała. Jeszcze tego brakuje, zeby sobie udowadniac ktory jest lepszy. Jaka jest Twoja zasluga w tym, ze kupil Smolarka, a jaka jego wina, ze Cupial nie kupil Smolarka? Jedyne co mozemy robic to napędzać frekwencje.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 26.11.2010 o godz. 23:51.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mocne
i najlepsze jest to,że prawdziwe![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS: Nie mam wpływu na to kogo kupi. Ale prędzej on kogoś kupi niż Walter czy Cupiał. Czytaj: prędzej czy później zdobędziemy mistrza. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie numery tylko w Skrzydlatych Świniach. Chociaż nie, w KSP sponsorują autokary
![]() P.S. Nie brnij w to gówno dalej, bo i Warszawę tu ośmieszasz, nie tylko Polonię. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Może i zdobędą mistrza, pytanie tylko w czym.... hmm..... Curling?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Była by w tym jakaś sprawiedliwość tak jak i spadek Waszych ziomków z kałuży bo już przecież raz spadli a i awans kupili Tak na marginesie przykry był ten mecz.'Śledziłem' go tylko na liveskorze, polazłem w 80 minucie przy 0-2...wracam a tu 3-2.Szok ale mimo iż jedyne co życzę im to kataklizm, to nie wydaje mi się to być przekrętem.Tak tego się nie robi ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Coz, musze sie z PDS zgodzic. Kiedys zdobeda mistrza, jesli klubu nie zniszcza i ludzie nie znudza sie pilka nozna, ewentualnie jesli koniec swiata nie nastapi przed 3983 rokiem to maja szanse na jeden tytul.
Niech oni sie nie martwia o MP tylko o frekwencje. Takie duze miasto, podobno PRAWDZIWI kibicuja Polonii a na stadionie przeswity jak miedzy udami kurtyzany. Tam jakas zyla wodna plynie pod stadionem? Nie smiac sie z Polonii... Tzn mozna sie smiac im w twarz ale nie mam dobrej latarki i klaustrofobie dostalem w gratisie wiec boje sie chodzic po kanalach. PS: Cracovia sie odbila od dna i teraz na fali bedzie. Ta fala tak duza ze za tydzien dadza rade - takie glosy juz od kibicow Cracovii mozna uslyszec/przeczytac
Ostatnio edytowane przez kreseq : 27.11.2010 o godz. 01:06.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Odnośnie meczu sąsiadki. Fryzjer dalej działa, bo jak nazwać ostatnią bramkę. Jest to po prostu skandal.
Klub który tak śmierdzi nie powinien grać w 1 lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Weszlo.com napisał(a):
Albo wbieganie na najwyższy budynek wybudowany przez JW Ważne że idziecie w profesjonalizm, bo kontrakt jak na tak niszową dyscyplinę zacny ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Pytanie jakie się pojawia jest tylko jedno : Jaki to będzie klub i z jakiego miasta. A) Polonia Odra Opole B) Hetman Polonia Zamość C)Czarne Koszule Wodzisław ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
szprotson, chyba za daleko szukasz.
Tutaj raczej chodzi o Dyskobolie Grodzisk Wlkp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
A zauważyliście kto to sędziował? Znowu ten skośny! Facet ma rękę do dziwnych meczy.
edit : Sędzia: Masaaki Toma Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Mahazel888 : 27.11.2010 o godz. 09:02.
![]()
Jak długo na Wawelu
gołębie będą srać, tak długo Nasza Wisła Cracovię będzie lać! |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
- Chcę, by drużyną zarządzał większy zespół, który na zasadzie burzy mózgów będzie dochodził do najlepszych rozwiązań. Wykładam na ten klub zbyt duże środki finansowe, byśmy grali w kratkę. Piłkarze dostają ogromne pieniądze i mają wykonywać usługi tak, jak tego oczekuję. Mam nadzieję, że nowi ludzie pomogą Janasowi sprawić, by Polonia wreszcie spełniała moje oczekiwania - mówi szef Czarnych Koszul. Podaje nawet wzór, do którego chce dążyć.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Janusz "Burza Mózgów"" Wojciechowski ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() Widziałeś kiedykolwiek jakiś mecz gdzie obrońca uchyla się przed piłką na 10 metrze licząc na rozwój sytuacji wg wymienionych przez ciebie scenariuszy? 1) Nawet Jop drugi raz by tego do siatki nie wpakował. Wystaczyło płat czołowy przyłozyć i wyjaśnić sytuację. 2) Tak można myśleć gdy się długi słupek zamyka. 3) Gdy ją przepuszczał kłaniając się gorliwie miał ją na wysokości głowy. Jaki bramkarz do tego wyjdzie skoro jest obrońca który asekuruje sytuację. To nie była zawiesina na wysokości 2-2,50m. Taka ciekawostka: - Przy bramce na 1-2 kto odpuścił Sasina wbiegającego w pole karne? Obrońca z numerem 27, Zlatko Tanevski - Przy bramce na 2-2 kto pilnował i ruszył w Pogoń za Krzywickim? Obrońca z numerem 27, Zlatko Tanevski - Przy bramce na 3-2 kto się uchylił przed piłką? Obrońća z numerem 27, Zlatko Tanevski. Pozatym 2-3 sek. filmu http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...cki__3_2_.html Tanevski patrzy w prawo i musiał widzieć napastnika obok siebie. To nagle by odpuścił dośrodkowanie sądząc że nie ma przeciwnika obok niego? ![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
Skończmy już te rozkminy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Widziałem kilka razy tą powtórkę i na żywo jak leciało spotkanie. Poszedł na piłkę głową, ale się machnął i jej nie przeciął. Przeleciała za jego głową, a on mógł odprowadzić ją głową do bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Po wczorajszym "cudzie nad kałużą" mam świetny humor, o który dbają moi znajomi, którzy są pasiaści.
Dziś na Facebook'u czytam takie dowcipy jak: "Cracovia to MY! Najlepsi kibice". Hahahahaha! "najlepsi kibice" powalają mnie z nóg. Naprawdę nie rozumiem ich. Są w czarnej du**e, utrzymają się pewnie znów dzięki zielonemu stolikowi (czyli korupcja trwa w najlepsze), wygrali raptem DRUGI mecz w sezonie i już są świetni? Ich piłkarze są do niczego, a kibice śpiewający przez 90% meczów piosenki "anty Wisła" nigdy nie będą najlepsi, nawet nie będą dobrzy. Mam nadzieję, że w niedzielę dokopiemy ichniej warszawskiej koleżance i znowuż przeskoczymy Legię. A Klub Kokosa trwa w najlepsze- Daniel biega po schodach. Ale zachowuje się profesjonalnie, bo nie stroi fochów. Takie kabarety to tylko w polskiej lidze! ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|