|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Bylo ich 6sciu potem dwunastu,,, i znow zostalo ich 6. Darmowe bilety nie pomogly buehhehehe
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mnie ciekawi jedno, czego Bełchatów ich nie potrafi dobić? byłbym spokojnym gdyby było 0-3
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Hehhehe!!! Dawid Nowak
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Goooooolllllllllll ! i po meczu ! Filipiak w loży już zaczyna liczyć kasę dla PZPN-u.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No pięknie kurs 2,4 to był wręcz prezent - kasę rozdawali
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Oj !
![]() Nie widzę możliwości żeby Cracovia sportowo się utrzymała w Eklasie, co oczywiście mnie nie smuci ![]() o co chodzi z trybuną która jest po lewej stronie patrząc tak jak pokazuje kamera ? Na meczu z nami była pusta teraz jest pusta. Tam jest jakiś sektor gości ? Czy co ?
Ostatnio edytowane przez przemo : 26.11.2010 o godz. 18:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dwa!
Kurde, frajersko liczyłem, że judkom uda się wycisnąć chociaż punkt i obstawiłem w typerze 1:1. No ale pomijając to - wynik cieszy |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oby weekend skonczyl sie rownie dobrze jak sie zaczyna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wykrakałem
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To w przyszłym sezonie mamy 18 drużyn w ekstraklasie ;-)
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
co GKS miał napisane pod "kremówką" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tu już nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić - jak mawiał Wybitny Polski Coach.
Mimo wszytko trochę szkoda, następny sezon bez derbów. Wielu ludzi ciężko pracowało żeby z Ogniwa zrobić taki śmietnik. Ale wykonali swoją robotę wzorowo. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Prawda jest taka ze Cracovia ma zawodnikow, ktorzy nie maja prawa grac w ekstraklasie. Zacznijmy od podan - Z pierwszej wychodzi co 5 ale nawet jak wyjdzie to przyjac w biegu tez malo kto potrafi. Najczesciej musi sobie przyjac, zatrzymac sie i odegrac.Oczywiscie odegrac tez trzeba umiec. Najwiekszym kabaretem jest jednak proba strzalu przez Saidiego czy jak on tam ma... Takie dlugie nazwisko
Koles 2 razy strzelal z ostrego kata i za kazdym razem odkrecal zamiast dokrecic pilke. To sa absolutne podstawy oddawania strzalow i jak tego sie nie umie to sie gra w nizszej lidze.Graja tak zenujaca pilke ze jak za tydzien Skorza zremisuje tam to powinni mu zabrac uprawnienia trenerskie. Ten zespol to jakis kabaret... ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ten mecz ogląda mi się lepiej niż jakiś hit w Lidze Mistrzów. Bez kitu, mógłbym oglądać co weekend.
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
No ale czarodziej Janusz z pewnością wyciągnie jakiegoś szalonego królika z kapelusza na koniec. Może liga się powiększy, może nikt nie spadnie, może będzie baraż opcji jest kilka, która będzie lobbował profesur się okaże. Zawsze jeszcze można Polonie Bytom spuścić za kulisami czy Widzew. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Grają tak, że wynik Bełchatowa ociera się o kompromitację...
![]()
Legionista
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja mam jednak wrazenie, że gdyby mecz z Legią ułozył im się inaczej, byliby teraz zupełnie w innym miejscu. Na szczęście Cabaj jest c.ipą i razem z Ulatowskim załatwili gołe siurki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Cracovia jak na razie mnie nie zawodzi
Może GKS wrzuci im jeszcze ze 2 bramki Teraz jeszcze tylko niech Jaga pkt straci.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ta trybuna to przeciez oczywista sprawa. Podobno jest taki uklad, ze ten kto przed meczem obstawi wygrana Cracovii moze usiasc na tamtej trybunie i mecz zobaczy za darmo. Jednak jesli Pasy przegraja to musi za kare wykupic karnet na caly rok i przez jedna runde grac razem z zawodnikami na pozycji obroncy.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cracovia juz jest 10 metrow ponizej dna, juz nawet mul przebili.
Ja jestem za ich utrzymaniem w bardzo nie elegancki sposob czyli pod stolem prezesa pznu. Bedzie sie z czego posmiac i dwa razy do roku zlac w derbach, a i przy okazji z ekstraklasy wyleca miernoty, jak juz nikt nie zostanie kogo mozna by w ch.. zrobic z licencja to po Cracovi zostanie tylko wspomnienie na youtube. W przypadku spadku moga sie odbudowac a tak beda tkwic w tym bagnistym glownie przy kaluzy. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Już filipiak coś wymyśli, żeby ten jego zespolik nie spadł
![]() A tak po za tym zastanowia mnie jedna rzecz. Przecież profesor jest osobą dobrze wykształconą i ogólnie powinien widzieć, że z roku na rok grają coraz gorzej, a on dalej swoim nazwiskiem firmuje ten ''klub''. No ale nie nasz cyrk, nie nasze małpy ![]() ![]() ![]() Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez scofield : 26.11.2010 o godz. 19:22.
![]()
''Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki'' H. Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Policzmy - wydali na transfery coś koło 5 mln złotych (jak sami się chwalili). To daje średnią - 1 mln za 1 punkt.
No to teraz w zimie będą musieli wysupłać tak jeszcze z 28 melonów i zostają z nami ![]() A mówiąc poważnie - należało się im za ŁKS. pzdrw |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Online |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj... 1:2.
![]() Może jednak wpadnie mi jakiś punkt do typera... poza tym - Bełchatów jakby stracił to dla nas lepiej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
2:2
A to jajcarze... |
|
|