|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dlaczego wszyscy na Facebooku mają teraz postacie z kreskówek jako zdjęcie profilowe ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
witam,mam laptopa della jednak nie posaida on wejscia hdmi,posiada display ,szukam przelaczki ktora pozwoli mi ogladac z kompa na tv w opcji full hd -tv posiada hdmi -na allegro znalazlem cos takiego:
http://allegro.pl/listing.php/search...g=display+hdmi czy ktos ma jakies doswiadczenia?czy bedzie dzialac to full hd?bo nie chce mi sie za kazdym razem usb podpinac do tv...pozdrawiam dzieki MatMario , kupilem kabel DP HDMI ,zobaczymy co z tego wyniknie ![]()
Ostatnio edytowane przez palczi : 25.11.2010 o godz. 12:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A po co tak chcesz zrobić? Podłącz przez display bo pewnie tv ma wejscie pc. Takim kablem http://allegro.pl/kabel-do-monitora-...290358055.html Dodatkow będziesz potrzebował kable do dzwięku np taki http://allegro.pl/kabel-jack-3-5mm-z...328506677.html
Rozdzielczość będziesz miał taką jak na monitorze w lapku ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
WITAM ,kupiłem dzieciom na mikołaja MP4 ,takie zwykłe CREATIVY 4G, moze ktos podrzucić stronkę skąd mógłbym im wgrać do nich jakieś filmiki teledyski itp... wiecie zeby miały full w mikołaja!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Nie jestem pewny ale wpisz w google filmy 3gp. wyskoczy Ci mnóstwo pozycji od bajek poprzez teledyski. Wydaje mi się że powinny odtwarzać ten format.
I jak mam pytanie czy jest jakiś licealista/tka na forum najlepiej 3 klasy żeby zdawał maturę z historii lub wosu? Mam sprawę najlepiej na priv. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jaki mecz będzie transmitowany w Polsacie dziś? Chodzi oczywiście o mecz Ligi Mistrzów.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nawet z porządnego facebook'a do niedawna zrobiono oborę. Kretynizm.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Panathinaikos-- Barcelona ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a nie czasem rangers - manchester?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ten
Mam pytanie do tych co siedzą lub jeżdżą do Anglii czy można przewozić piraty? Nie chce mieć niespodzianki na granicy wiem,że Anglia z tym walczy, ale kilka gier zabieram. P.s mam nadzieję, że nie będzie za to bana, jak to to krótki poproszę ![]() P.s 2 jak coś to pw ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
potrzebuje szablon zarys białęj czapki posiada ktoś jak tak to priv gg 11871831 dzięki wielki pzdr
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Witam,
jeśli jest ktoś dobry z angielskiego i chciałby mi pomóc niech napisze do mnie na gg 4833803, będę ogromnie wdzięczny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bar sałatkowy w Krakowie- polecicie coś?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
chyba nie sadzisz, ze przeszukują cie i sprawdzja co masz nagrane na płytach. Jakby płyty były wódką badz kartonem papierosów to i może. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno jest na forum ktoś posiadający wiedzę z zakresu prawa. Bardzo prosiłbym o wiadomość prywatną, mam 1 pytanie dot. możliwości obejścia opłat za prowadzenie sprawy sądowej w myśl art. 45 ust. 1, o tym, że każdy obywatel ma prawo do sądu.Szczegóły na priv. Proszę o odpowiedź.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Próbuję wydrukować sobie mapę na maps.google.pl, wszystko spoko, ale drukuje obraz z mapą dosłownie na 1/4 powierzchni kartki A4, wie ktoś jak temu zaradzić, żeby wydrukowało na całej kartce ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W którym roku rozegrany został pierwszy mecz nowo powstałej Wisły Kraków z jej odwieczną rywalką zza Błoni - Cracovią?
a) w 1897 b) w 1906 c) w 1914 ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Są gdzieś w M1 do kupienia antyramy?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie może i głupie, ale nie jestem Leonem Zawodowcem w tej dziedzinie:
mogą wystąpić jakieś komplikacje jeśli zainstaluje na komputerze stery od nvidii posiadając kartę ATI MR HD5650? Nie pogryzie się to? ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ale chodzi Ci o sterowniki nvidii do płyty głownej tak? no nie powinny się gryźć ja tak miałem i nie było problemów
a jeśli chodzi Ci o sterowniki do grafiki to nie rozumiem po co i na pewno by się gryzły. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konkretnie to chodzi mi o PhysX,
niektóre gry wymagają tego ustrojstwa... ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kebab na telefon? Poleci ktoś? Jak tak to który? Najlepiej okolica Krowodrza, Bronowice, Azory.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
nie jest to możliwe, PhysX jest tak jakby wgrane w rdzeń karty graficznej, czyli nie zmienisz tego sterownikami. to tak jakbyś chciał zainstalować DX11 na karcie, która obsługuje max DX10, nie jest to wykonalne, bo tak jak mówiłem - wszystko tkwi w rdzeniu i architekturze karty graficznej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
dostane gdzieś w okolicy Bronowic, Krowodrzy, centrum, kabel SCART? jakiś sklep s częściami RTV potrzebuje. PLINE!
![]() ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Od jakiegoś czasu na ścianie kamienicy, w której mieszkam pojawiają się paskudnie wyglądające napisy. Mimo kolejnych zamalowań tych "pseudo dzieł" pojawiają się one na nowo. Wraz z sąsiadami wpadł nam do głowy pomysł, aby ową ścianę zabezpieczyć przed bazgrołami za pomocą legalnego graffiti.
I teraz pytanie: Jak uzyskać zgode na stworzenie legalnego graffiti na kamienicy, w której kilka mieszkań jest własnościowych, a reszta nalezy do PGM? Czy jest taka możliwość w ogóle? Szperałem w google, ale nie mogę nic znaleźć na ten temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
pytanie z natury prawnej. Dzwoni do mnie jakaś firma finansowa i ma moje imię i nazwisko oraz numer telefonu. Czy można to już traktować jako dane osobowe czy nie?
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
1. W rozumieniu ustawy za dane osobowe uważa się wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej.
2. Osobą możliwą do zidentyfikowania jest osoba, której tożsamość można określić bezpośrednio lub pośrednio, w szczególności przez powołanie się na numer identyfikacyjny albo jeden lub kilka specyficznych czynników określających jej cechy fizyczne, fizjologiczne, umysłowe, ekonomiczne, kulturowe lub społeczne. 3. Informacji nie uważa się za umożliwiającą określenie tożsamości osoby, jeżeli wymagałoby to nadmiernych kosztów, czasu lub działań. http://www.kodeks.wirt.pl/index.php?uodo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Powód: dzięki wam wszystkim !
Ostatnio edytowane przez Garbaż1906 : 26.11.2010 o godz. 18:42.
|
|
|