|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
w drugim sezonie Wisłę przejął za pana Cupiała.. Jakub Jarosz. ale poinformował mnie w wiadomości prywatnej, że nie planuje żadnych 'inwestycji w obiekty klubowe', czyli kasy na transfery tez pewnie dodatkowej nie dostanę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zaczalem grac.
Transfery ktore zrobilem to: Sandomierski z Jagi (za 1,2mln) Kowalczyk z Dinama (za 850k ) Wypozyczylem Jovanica do Juventusu - wpuscil mi 9 bramek w dwoch sparingach i tyle go widzieli w wisle ![]() Na bramke wstawilem Kurto - w 4 meczach ( dwa sparingi i dwa LE) wpuscil tylko 2 bramki - teraz jest drugim bramkarzem bo pierwszy jest Sandomierski. Pawelek bedzie kontuzjowany jeszcze przez kilka tygodni i wtedy zobacze kto w jakiej formie bedzie. ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Siema, moze mi ktos pomoc ? Otoz probuje wczytaac zapisana gre i wywala mi na pulpit, ze "Gra nie zostala wczytana". Wczesniej bylo wszystko normalnie . . .
![]() ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Odpal gre w zgodnosci z systemem Windows XP SP2. Jest to jeden ze sposobow. jesli uzywales edytora ( FMRTE itp ) to mogles sobie uszkodzic save. To tez czesta przyczyna takiego stanu rzeczy.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Niemożliwe że tego Apodi nie odnajdujesz grał przynajmniej w drużynie Guarani Brazylijskiej jeden sezon przynajmniej grali bo później spadli u mnie .
A na jakiej bazie danych grasz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Filip ma taki sam bilans u mnie jak u ciebie, a Jovanic w sparingach prezentował się blado... Generalnie to para stoperów Bunoza - Chavez ostro wymiata, szczególnie ten drugi, Wilk już na początku wygryza Sobola, a Cikos wygląda solidnie. Ale to dopiero początek sezonu, 3 mecze w LE, się zobaczy jak będzie później. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
http://www.bankfotek.pl/image/807921.jpeg
Pierwszy raz w mojej historii gry w FMa zdarzyło mi się takie coś. Jimenez idealnego rogala z 30 metrów, w samo okno, niewiarygodny mecz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozgralem 5 meczy towarzyskich i 13 o stawke.
Ponizej to co osiagnalem w tych meczach. Gram taktyka "ParkThPlane" ktora troche przerobilem - troche zmienione ustawienie zawodnikow , zmieniony presing,odbior pilki i nastawienie oraz kilka mniejszych zmian. W zalaczeniu screen z tabela, taktyka, astystami i bramkami , srednia ocena zawodnikow oraz wyniki meczow. Daje tez linka do imageshack bo to co jest w zalaczniku ma kiepska jakosc.(chociaz to ten sam plik ktory wyslalem na imageshack to roznica jakosci jest duza) http://img225.imageshack.us/img225/6...stykikopia.jpg ![]()
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Po sprzedaniu Wisełki przez Bogdana Cupiała zainwestowane pieniążki włożył w Pogoń Szczecin
Przedsiębiorca Bogusław Cupiał prowadzi rozmowy mające doprowadzić do przejęcia przez niego władzy w klubie Pogoń Szczecin . Jak twierdzi Polski Goniec Piłkarski Cupiał jest przygotowany na wydatek 400 tys Funtów by osiągnąć swój cel Jak donosi Świat Futbolu Szczecin w specjalnym reportażu Cupiał pragnie jak najszybciej przejąć władzę w klubie i doprowadzić do mistrzostwa Polski . Oj ciekawie będzie hehe Ten to smykałkę do interesów sprzedał Wisełkę za 86 mil funtów a kupił Pogoń za 400 tys funtów |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy w nowej wersji w nowym sezonie również trzeba zgłaszać skład do rozgrywek krajowych?
Dawniej tak nie było. Mam nadzieję że teraz też tak nie jest |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
głupie pytanie mam
nie wiecie czym spowodowane moze byc to, iz czasem patrząc na profil menadzerski mam tam zdjecie które wgrałem, a czasem jak np. teraz nie mam ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
polecam Guy Assalin. Świetny skrzydłowy. Na starcie wart 2,5mln, dostępny z wolnego transferu. Gdy tylko przejdzie, morale zespołu idzie w górę, a kibice są wniebowzięci.
Jego jedyną wadą jest to, że jest z Izraela. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuje cracka do patcha 10.3 fm2010, tylko nie na torrentach, ani chomikuj, pilne!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wie ktoś co zrobić gdy dostaje sie dziennie po 1000 wiadomości zamiast 5-10?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://img195.imageshack.us/f/wislamilan.jpg/
Mój trzeci sezon. Dotychczasowe sukcesy: Sezon 2010/2011: Mistrzostwo Polski Puchar Polski Sezon 2011/2012: Mistrzostwo Polski Puchar Polski Liga Mistrzów (3. miejsce w grupie z Bayernem, OL Marseille, Szachtar Donieck) Liga Europejska (przegrana w ćwierćfinale z CSKA Moskwa po wyeliminowaniu Austrii Wiedeń i Espanyolu Barcelona) Teraz gram trzeci sezon,w grupie LM wylosowałem Arsenal, AC Milan i Benficę Lizbona.
Ostatnio edytowane przez MCX : 23.11.2010 o godz. 19:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kirm i Bunoza wymiatają |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Tak, jakiś Rumun - Ioan Niculaie
Nie skąpi kasy na transfery. Aktualnie mój budżet wygląda tak: 150 tys euro na wynagrodzenia tygodniowo 7,557 mln euro na transfery Z nowych zawodników, których pozyskałem szczególnie polecam: Wojciech Szczęsny z Arsenalu, bardzo dobrze broni, wygryzł Jovanića Junior Livramento z Willem II,uniwersalny defensywny zawodnik w stylu Diaza, tylko lepszy Kamil Kopunek z FC Spartak Trnawa, następca Sobolewskiego Luis Bolanos, świetny rozgrywający z Barcelona Sporting Club (Ekwador) Moja podstawowa 11-ka: http://img10.imageshack.us/i/taktykam.jpg/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znasz definicje talentu? Nie może wymiatać od razu. W czerwcu 2012 przychodzi do mnie Kovacič (mam nadzieję, że rozbuduje szkółke by mógł pokazać na co go stać), sezon wcześniej przyjdzie jakiś zajebisty podobno murzyn za free. (Wg scouta z ocenianiem pot.-19)4,5 gwiazdki. Ostatnie wyniki- porażka 1-0 z Polonią w. I 3 dni później 3-2 z aston villą u siebie. Ostatnie minuty i żyd z 30m w okno.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Status prezesa: jest gotów do negocjacji
Dawać Araba! Byle nie jakiegoś biednego Polaka co groszem nie sypnie... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
U mnie był to Jarosz, negocjowali cztery miesiące i za każdym razem, gdy traciłem już nadzieję i byłem pewien, że przyklepią transakcję nagle następowały nieporozumienia, aż w końcu zarzucili. Cupiał dalej jest chętny do negocjacji, ja jestem w ćwierćfinale LE, Polska miała trzy drużyny w fazach grupowych ( mnie w LM, Lecha i Legię w LE), po sezonie będziemy mieli dwie drużyny walczące o LM, reputacja pójdzie mocno w górę, więc mam nadzieję, że jakiś bogaty Arab zdecyduje się na kupno.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
macie jakieś ciekawe propozycje do sztabu szkoleniowego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Józef Młynarczyk (jako trener bramkarzy) oraz Cleber (jako scout, jak skończy mu się kontrakt piłkarski)
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stowarzyszenie kibiców jest gotów złożyć ofertę, w myśl której prezes Bogusław Cupiał przekazałby im kontrolę nad klubem.
Pięknie, po kasię na transfery itp ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Coś nie bywałego Wisła zdobyła potrójną koronę
Mistrza bez żadnego problemu z przewagą 13 punktów ,Lech uratował się przed spadkiem Legia w środku ligi nie wiem czemu tak słabo grają wicemistrzem Widzew a trzecie miejsce Śląsk ale co najfajniejsze to Wisła zdobyła Puchar Euro !!! )) najpierw awansowałem do Ligi Mistrzów i 3 pierwsze mecze w plecy z PAOK 3-1 na wyjeździe Arsenal u siebie 0-3 i Szachtar 3-1 więc w grupie nie było za ciekawie ale w rewanżu rozbiłem Szachtar 4-0 PAOK 2-1 i przy dobrych wynikach znalazłem się na drugim miejscu ale czekał mnie wyjazd do Londynu i prawie mi się udawało urwać punkt i wyjść z grupy z drugiego miejsca , ale prawie robi dużą różnicę i w doliczonym czasie gry bramkę straciłem Fabregas mnie załatwił ale udało mi się wyjść z trzeciego miejsca I od tego momentu działy się cuda na boisku wpierw w szranki stanąłem z OM u siebie 2-0 a bramki z stałych fragmentów strzeliłem wyjazd był ciężki 4-2 do 87 minuty prowadzą 3-1 ale w 90 minucie Kamil Jeleń strzela i ale odp była szybka OM i 92 min strzelili bramkę :(( ale udało się dowieźć ten wynik do końca )Następnie trafiłem na Sevillę pierwszy mecz na wyjeździe i remis 2-2 a jeszcze w 91 minucie prowadziłem ale zabawa w obronie i buch 2-2 ;(( Mecz u siebie to arcydzieło 4-1 pierwszą bramkę strzeliła Sevilla ale w tym meczu wszystko wychodziło moim zawodnikom ![]() i znów trafiłem na Hiszpański zespół Athletic tak jak w pierwszym meczu remis 2-2 u siebie 2-1 ) mecz słupków i poprzeczek O pól finał walczyłem z CSKA Moskwa i u siebie 2-1 nie do wiary tak blisko a tak daleko od tego finału i jeszcze rewanż u ruskich to horror 4-3 w plecy było bardzo ciężko prawie zawału dostałem w trakcie tego meczu )I mam finał !!! z Sampdorią finał już na początku się źle ułożył dla mnie w 15 minucie mój obrońca dostaje czerwień i za raz po tym zdarzeniu dostaje bramkę .Sampdoria ciśnie a mi nic nie wychodzi praktycznie już się pogodziłem z porażką i tu nagle jedyna kontra mi wychodzi i 91 min strzelam bramkę . Dogrywka to już catenaccio bramkarz czyni cuda w tej mojej bramce )) i dotrwałem do karnych a tam kolejny cud pierwsze trzy karne obronione )) a moje strzelone więc ZWYCIĘSTWO !!!!! CUDA SIĘ ZDARZAJĄ . OBY TAK BY SIĘ ZDARZYŁO NA REALU BYŁO BY CUDOWNIE !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może ktoś zapodać linka do facepacka w stylu Cut out do I polskiej ligi będę wdzięczny za pomoc
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie iwme jak Wy to robicie ze juz konczycie drugi sezon - ja wczoraj gralem chyba z 2,5 h i zagralem tylko jeden mecz (0:0 z polonia w na wyjezdzie) - gram 4 dni i rozegralem dopiero 7 kolejek ligowych.
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|