The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2010, 17:37
w drugim sezonie Wisłę przejął za pana Cupiała.. Jakub Jarosz. ale poinformował mnie w wiadomości prywatnej, że nie planuje żadnych 'inwestycji w obiekty klubowe', czyli kasy na transfery tez pewnie dodatkowej nie dostanę.
Odpowiedz cytując
bouli76
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 21.11.2010, 00:43
Zaczalem grac.

Transfery ktore zrobilem to:
Sandomierski z Jagi (za 1,2mln)
Kowalczyk z Dinama (za 850k )

Wypozyczylem Jovanica do Juventusu - wpuscil mi 9 bramek w dwoch sparingach i tyle go widzieli w wisle

Na bramke wstawilem Kurto - w 4 meczach ( dwa sparingi i dwa LE) wpuscil tylko 2 bramki - teraz jest drugim bramkarzem bo pierwszy jest Sandomierski.
Pawelek bedzie kontuzjowany jeszcze przez kilka tygodni i wtedy zobacze kto w jakiej formie bedzie.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.11.2010, 19:24
Siema, moze mi ktos pomoc ? Otoz probuje wczytaac zapisana gre i wywala mi na pulpit, ze "Gra nie zostala wczytana". Wczesniej bylo wszystko normalnie . . .

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 21.11.2010, 19:26
Odpal gre w zgodnosci z systemem Windows XP SP2. Jest to jeden ze sposobow. jesli uzywales edytora ( FMRTE itp ) to mogles sobie uszkodzic save. To tez czesta przyczyna takiego stanu rzeczy.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
skorsinio
Member

Od: 01.2009

Stary 21.11.2010, 21:11
Niemożliwe że tego Apodi nie odnajdujesz grał przynajmniej w drużynie Guarani Brazylijskiej jeden sezon przynajmniej grali bo później spadli u mnie .

A na jakiej bazie danych grasz
Odpowiedz cytując
Eleusis
Senior Member

Stary 21.11.2010, 21:15
bouli76 napisał(a):Wyświetl post
Zaczalem grac.

Transfery ktore zrobilem to:
Sandomierski z Jagi (za 1,2mln)
Kowalczyk z Dinama (za 850k )

Wypozyczylem Jovanica do Juventusu - wpuscil mi 9 bramek w dwoch sparingach i tyle go widzieli w wisle

Na bramke wstawilem Kurto - w 4 meczach ( dwa sparingi i dwa LE) wpuscil tylko 2 bramki - teraz jest drugim bramkarzem bo pierwszy jest Sandomierski.
Pawelek bedzie kontuzjowany jeszcze przez kilka tygodni i wtedy zobacze kto w jakiej formie bedzie.
Jovanic u mnie nie ma szans jak dotychczas z Kurto Filip ma taki sam bilans u mnie jak u ciebie, a Jovanic w sparingach prezentował się blado... Generalnie to para stoperów Bunoza - Chavez ostro wymiata, szczególnie ten drugi, Wilk już na początku wygryza Sobola, a Cikos wygląda solidnie. Ale to dopiero początek sezonu, 3 mecze w LE, się zobaczy jak będzie później.
Odpowiedz cytując
Aero
Junior Member

Stary 22.11.2010, 13:05
http://www.bankfotek.pl/image/807921.jpeg

Pierwszy raz w mojej historii gry w FMa zdarzyło mi się takie coś. Jimenez idealnego rogala z 30 metrów, w samo okno, niewiarygodny mecz.
Odpowiedz cytując
bouli76
Senior Member

Stary 22.11.2010, 13:50
Rozgralem 5 meczy towarzyskich i 13 o stawke.
Ponizej to co osiagnalem w tych meczach.

Gram taktyka "ParkThPlane" ktora troche przerobilem - troche zmienione ustawienie zawodnikow , zmieniony presing,odbior pilki i nastawienie oraz kilka mniejszych zmian.

W zalaczeniu screen z tabela, taktyka, astystami i bramkami , srednia ocena zawodnikow oraz wyniki meczow.
Daje tez linka do imageshack bo to co jest w zalaczniku ma kiepska jakosc.(chociaz to ten sam plik ktory wyslalem na imageshack to roznica jakosci jest duza)

http://img225.imageshack.us/img225/6...stykikopia.jpg
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg stystykikopia.jpg (93,9 KB, 22 wyświetleń)
Odpowiedz cytując
skorsinio
Member

Stary 22.11.2010, 16:47
Po sprzedaniu Wisełki przez Bogdana Cupiała zainwestowane pieniążki włożył w Pogoń Szczecin

Przedsiębiorca Bogusław Cupiał prowadzi rozmowy mające doprowadzić do przejęcia przez niego władzy w klubie Pogoń Szczecin .

Jak twierdzi Polski Goniec Piłkarski Cupiał jest przygotowany na wydatek 400 tys Funtów by osiągnąć swój cel

Jak donosi Świat Futbolu Szczecin w specjalnym reportażu Cupiał pragnie jak najszybciej przejąć władzę w klubie i doprowadzić do mistrzostwa Polski .

Oj ciekawie będzie hehe

Ten to smykałkę do interesów sprzedał Wisełkę za 86 mil funtów a kupił Pogoń za 400 tys funtów
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.11.2010, 11:07
Czy w nowej wersji w nowym sezonie również trzeba zgłaszać skład do rozgrywek krajowych?

Dawniej tak nie było. Mam nadzieję że teraz też tak nie jest
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.11.2010, 15:36
głupie pytanie mam

nie wiecie czym spowodowane moze byc to, iz czasem patrząc na profil menadzerski mam tam zdjecie które wgrałem, a czasem jak np. teraz nie mam ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.11.2010, 15:44
polecam Guy Assalin. Świetny skrzydłowy. Na starcie wart 2,5mln, dostępny z wolnego transferu. Gdy tylko przejdzie, morale zespołu idzie w górę, a kibice są wniebowzięci.

Jego jedyną wadą jest to, że jest z Izraela.
Odpowiedz cytując
pablo92TSW
Senior Member

Stary 23.11.2010, 17:31
Potrzebuje cracka do patcha 10.3 fm2010, tylko nie na torrentach, ani chomikuj, pilne!
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Stary 23.11.2010, 18:49
wie ktoś co zrobić gdy dostaje sie dziennie po 1000 wiadomości zamiast 5-10?
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 23.11.2010, 19:14
http://img195.imageshack.us/f/wislamilan.jpg/

Mój trzeci sezon. Dotychczasowe sukcesy:

Sezon 2010/2011:
Mistrzostwo Polski
Puchar Polski

Sezon 2011/2012:
Mistrzostwo Polski
Puchar Polski
Liga Mistrzów (3. miejsce w grupie z Bayernem, OL Marseille, Szachtar Donieck)
Liga Europejska (przegrana w ćwierćfinale z CSKA Moskwa po wyeliminowaniu Austrii Wiedeń i Espanyolu Barcelona)

Teraz gram trzeci sezon,w grupie LM wylosowałem Arsenal, AC Milan i Benficę Lizbona.
Ostatnio edytowane przez MCX : 23.11.2010 o godz. 19:28.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 23.11.2010, 19:15
MCX napisał(a):Wyświetl post

Mój trzeci sezon. Dotychczasowe sukcesy:

Sezon 2010/2011:
Mistrzostwo Polski
Puchar Polski

Sezon 2011/2012:
Mistrzostwo Polski
Puchar Polski
Liga Mistrzów (3. miejsce w grupie z Bayernem, OL Marseille, Szachtar Donieck)
Liga Europejska (przegrana w ćwierćfinale z CSKA Moskwa po wyeliminowaniu Austrii Wiedeń i Espanyolu Barcelona)

Teraz gram trzeci sezon, w grupie LM wylosowałem Arsenal, AC Milan i Benficę Lizbona).
Kupił ktoś Wisłę u Ciebie?
Odpowiedz cytując
Evil_
Senior Member

Stary 23.11.2010, 19:31
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
polecam Guy Assalin. Świetny skrzydłowy. Na starcie wart 2,5mln, dostępny z wolnego transferu. Gdy tylko przejdzie, morale zespołu idzie w górę, a kibice są wniebowzięci.

Jego jedyną wadą jest to, że jest z Izraela.
wziąłem go z darmowego w pierwszym sezonie, wystawiałem na lewym skrzydle.. i strasznie kijowo, w drugim sezonie gra w rezerwach, nie wiem co z nim zrobić. a jak mówię, że gra slabo, to sie obraża i mówi 'to niesprawiedliwe, gram całkiem nieźle" : /

Kirm i Bunoza wymiatają
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 23.11.2010, 19:44
Tak, jakiś Rumun - Ioan Niculaie

Nie skąpi kasy na transfery. Aktualnie mój budżet wygląda tak:
150 tys euro na wynagrodzenia tygodniowo
7,557 mln euro na transfery

Z nowych zawodników, których pozyskałem szczególnie polecam:

Wojciech Szczęsny z Arsenalu, bardzo dobrze broni, wygryzł Jovanića
Junior Livramento z Willem II,uniwersalny defensywny zawodnik w stylu Diaza, tylko lepszy
Kamil Kopunek z FC Spartak Trnawa, następca Sobolewskiego
Luis Bolanos, świetny rozgrywający z Barcelona Sporting Club (Ekwador)

Moja podstawowa 11-ka:

http://img10.imageshack.us/i/taktykam.jpg/
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 23.11.2010, 21:25. Guy
Evil_ napisał(a):Wyświetl post
wziąłem go z darmowego w pierwszym sezonie, wystawiałem na lewym skrzydle.. i strasznie kijowo, w drugim sezonie gra w rezerwach, nie wiem co z nim zrobić. a jak mówię, że gra slabo, to sie obraża i mówi 'to niesprawiedliwe, gram całkiem nieźle" : /

Kirm i Bunoza wymiatają
Znasz definicje talentu? Nie może wymiatać od razu. W czerwcu 2012 przychodzi do mnie Kovacič (mam nadzieję, że rozbuduje szkółke by mógł pokazać na co go stać), sezon wcześniej przyjdzie jakiś zajebisty podobno murzyn za free. (Wg scouta z ocenianiem pot.-19)4,5 gwiazdki. Ostatnie wyniki- porażka 1-0 z Polonią w. I 3 dni później 3-2 z aston villą u siebie. Ostatnie minuty i żyd z 30m w okno.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 24.11.2010, 12:02
Status prezesa: jest gotów do negocjacji

Dawać Araba! Byle nie jakiegoś biednego Polaka co groszem nie sypnie...
Odpowiedz cytując
Aero
Junior Member

Stary 24.11.2010, 12:33
U mnie był to Jarosz, negocjowali cztery miesiące i za każdym razem, gdy traciłem już nadzieję i byłem pewien, że przyklepią transakcję nagle następowały nieporozumienia, aż w końcu zarzucili. Cupiał dalej jest chętny do negocjacji, ja jestem w ćwierćfinale LE, Polska miała trzy drużyny w fazach grupowych ( mnie w LM, Lecha i Legię w LE), po sezonie będziemy mieli dwie drużyny walczące o LM, reputacja pójdzie mocno w górę, więc mam nadzieję, że jakiś bogaty Arab zdecyduje się na kupno.
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Stary 24.11.2010, 12:45
Aero napisał(a):Wyświetl post
U mnie był to Jarosz, negocjowali cztery miesiące i za każdym razem, gdy traciłem już nadzieję i byłem pewien, że przyklepią transakcję nagle następowały nieporozumienia, aż w końcu zarzucili. Cupiał dalej jest chętny do negocjacji, ja jestem w ćwierćfinale LE, Polska miała trzy drużyny w fazach grupowych ( mnie w LM, Lecha i Legię w LE), po sezonie będziemy mieli dwie drużyny walczące o LM, reputacja pójdzie mocno w górę, więc mam nadzieję, że jakiś bogaty Arab zdecyduje się na kupno.
No u mnie ten problem, że Lech i Legia w ogóle się do grup nie łapią i odpadają ze słabeuszami. Po drugim sezonie skoczyła nasza liga o 20 miejsc. Po trzecim spadła o 23...
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Stary 24.11.2010, 13:16
macie jakieś ciekawe propozycje do sztabu szkoleniowego?
Odpowiedz cytując
matt1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 24.11.2010, 14:10
Józef Młynarczyk (jako trener bramkarzy) oraz Cleber (jako scout, jak skończy mu się kontrakt piłkarski)
na wyjazdach byłeś ilu?
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 24.11.2010, 14:59
Stowarzyszenie kibiców jest gotów złożyć ofertę, w myśl której prezes Bogusław Cupiał przekazałby im kontrolę nad klubem.

Pięknie, po kasię na transfery itp
Odpowiedz cytując
skorsinio
Member

Stary 24.11.2010, 15:47
Coś nie bywałego Wisła zdobyła potrójną koronę
Mistrza bez żadnego problemu z przewagą 13 punktów ,Lech uratował się przed spadkiem Legia w środku ligi nie wiem czemu tak słabo grają wicemistrzem Widzew a trzecie miejsce Śląsk

ale co najfajniejsze to Wisła zdobyła Puchar Euro !!! )) najpierw awansowałem do Ligi Mistrzów i 3 pierwsze mecze w plecy z PAOK 3-1 na wyjeździe Arsenal u siebie 0-3 i Szachtar 3-1 więc w grupie nie było za ciekawie
ale w rewanżu rozbiłem Szachtar 4-0 PAOK 2-1 i przy dobrych wynikach znalazłem się na drugim miejscu ale czekał mnie wyjazd do Londynu i prawie mi się udawało urwać punkt i wyjść z grupy z drugiego miejsca , ale prawie robi dużą różnicę i w doliczonym czasie gry bramkę straciłem Fabregas mnie załatwił ale udało mi się wyjść z trzeciego miejsca

I od tego momentu działy się cuda na boisku wpierw w szranki stanąłem z OM u siebie 2-0 a bramki z stałych fragmentów strzeliłem wyjazd był ciężki 4-2 do 87 minuty prowadzą 3-1 ale w 90 minucie Kamil Jeleń strzela i ale odp była szybka OM i 92 min strzelili bramkę :(( ale udało się dowieźć ten wynik do końca )

Następnie trafiłem na Sevillę pierwszy mecz na wyjeździe i remis 2-2 a jeszcze w 91 minucie prowadziłem ale zabawa w obronie i buch 2-2 ;(( Mecz u siebie to arcydzieło 4-1 pierwszą bramkę strzeliła Sevilla ale w tym meczu wszystko wychodziło moim zawodnikom

i znów trafiłem na Hiszpański zespół Athletic tak jak w pierwszym meczu remis 2-2 u siebie 2-1 ) mecz słupków i poprzeczek

O pól finał walczyłem z CSKA Moskwa i u siebie 2-1 nie do wiary tak blisko a tak daleko od tego finału i jeszcze rewanż u ruskich to horror 4-3 w plecy było bardzo ciężko prawie zawału dostałem w trakcie tego meczu )

I mam finał !!! z Sampdorią finał już na początku się źle ułożył dla mnie w 15 minucie mój obrońca dostaje czerwień i za raz po tym zdarzeniu dostaje bramkę .Sampdoria ciśnie a mi nic nie wychodzi praktycznie już się pogodziłem z porażką i tu nagle jedyna kontra mi wychodzi i 91 min strzelam bramkę . Dogrywka to już catenaccio bramkarz czyni cuda w tej mojej bramce )) i dotrwałem do karnych a tam kolejny cud pierwsze trzy karne obronione )) a moje strzelone więc ZWYCIĘSTWO !!!!!

CUDA SIĘ ZDARZAJĄ .

OBY TAK BY SIĘ ZDARZYŁO NA REALU BYŁO BY CUDOWNIE !!!
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 24.11.2010, 17:51
może ktoś zapodać linka do facepacka w stylu Cut out do I polskiej ligi będę wdzięczny za pomoc
Odpowiedz cytując
bouli76
Senior Member

Stary 24.11.2010, 18:12
Nie iwme jak Wy to robicie ze juz konczycie drugi sezon - ja wczoraj gralem chyba z 2,5 h i zagralem tylko jeden mecz (0:0 z polonia w na wyjezdzie) - gram 4 dni i rozegralem dopiero 7 kolejek ligowych.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 24.11.2010, 18:21
bouli76 napisał(a):Wyświetl post
Nie iwme jak Wy to robicie ze juz konczycie drugi sezon - ja wczoraj gralem chyba z 2,5 h i zagralem tylko jeden mecz (0:0 z polonia w na wyjezdzie) - gram 4 dni i rozegralem dopiero 7 kolejek ligowych.
Kończę pierwszy sezon, ostatnie dwie kolejki. Ale oglądam całe mecze
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów