|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ile się czeka na prawo jazdy,o wydanie kwitka mi chodzi?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jakiego kwitka?
Sam dokument mi wydali po niecałym tygodniu (w zeszłym tygodniu). Tylko, że to było "duplikat", nowe prawo jazdy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jakiego trackera torrentowego używać teraz najlepiej, chodzi mi o dostępność źródeł?
Lub ewentualnie jaka inna metoda? PZDR ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Witam Gdzie w Krakowie najlepiej poślizgac sie na łyżwach
Dzieki za odpowiedz wybiore sie na ul. Eisenberga.
Ostatnio edytowane przez tsw maniek : 23.11.2010 o godz. 17:32.
![]()
TYLKO WISLA TS.........
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jak nazywa się grzyb rozwijający się w klimatyzacji domowej
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
-lodowisko na Siedleckiego (gdzie grają koleżanki z kałuży w hokeja) -lodowisko przy Plivie, ul. Eisenberga -przy M1 (wiem, że było ale nie wiem czy funkcjonuje i jak tam jest) Jakościowo i wielkościowo najlepsze na parchach, kilkanaście razy tam byłem. Musisz wziąć poprawkę na jeżdżących w barwach obrzezańców nabuzowanych i napompowanych jak kobieta przy okresie. Bardzo dużo ludzi zwłaszcza przy wieczornych ślizgawkach. Drugie miejsce na Eisenberga, spokojnie, pod namiotem no ale i dużo mniejsze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Czy wiecie gdzie można sciągnąć darmowe audiobooki po polsku najlepiej czytane przez profesjonalistów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Kibic z Grodu Kraka poszlo na Pw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
W porze zimowej otwierają lodowisko na Błoniach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam bardzo dziwną sytuację. Do domu przyszło mi z psiarni coś takiego :
http://www.policja.pl/portal/pol/159/5275/ Tyle że ja nie mam pojęcia o co chodzi. Tak z dupy zostało mi to przysłane. Wie ktoś o co może chodzić? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś może mi podać adres strony "Forum Zbymaka i Maci0sa"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
śmiga Wam gadu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
mi tak
Panowie potrzebuje dla kuzynki SIMS pierwszą część ściągnąć z neta...nie mogę znaleźć jakoś po za torrentami, gdyby ktoś wiedział skąd można bez dodatkowych programów ściągnąć proszę o link |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pasuje mi ściągnąć film Skrzydlate Świnie
Podajcie jakieś linki ![]() Pozdro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Gdzie kupie tani, ale dobrej jakości sprzęt typu ochraniacze na szczękę, bandaże, rękawice?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aspergilus Fumigatus oraz grzyby z rodziny candida.
Jak jesteś astmatykiem to będziesz bardziej odczuwał. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak powstała piosenka '' Jazda , Jazda , Jazda ! Biała Gwiazda'' ? Był to jakiś konkurs sms na nowa przyśpiewkę dobrze pamiętam ?
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
KTOŚ Z WAS KORZYSTAŁ KIEDYŚ Z USŁUG JAKIEGOŚ LOMBARDU ?
proszę o priva, mam parę ważnych pytań, bo jestem zielony a muszę się tam wybrać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Dobra, będę musiał do nich zadzwonić jutro.![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Witam Panowie. podobno jest można oglądać normalnie tv (canal plusy itd) przez programy na bazie p2p. czy moze dac ktos namiary na tego typu 'zabawe'? ;d
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Witam, czy ktos wie gdzie można obejrzeć Discovery Hostoria przez neta. Nawet pasuje mi opcja za SMS'a
![]() Pozdrawiam. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Tego discovery Historia nie ma Cyfra+? ....a myślałem ze to ten HISTORY na 80kanale.
Jakies linki na necie ktoś ma? |
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
siema, mam pytanie odnośnie wyrobienia ksiązeczki sanepidowskiej: czy badania kału zrobione w 2008 roku są jeszcze ważne i moge śmigać do lekarza medycyny pracy czy chcąc wyrobić książeczkę muszę je zrobić ponownie?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Weszło podobno rozporządzenie ministra zdrowia, że idąc do nowej pracy pracodawca może/ma obowiązek cie wysłać na ponowne badania... Chyba, że chodzi o jakieś inne badania sanitarno-epidemiologiczne, które robi się w zależności od rodzaju pracy jaką masz wykonywać. Wtedy w książeczce powinni ci napisać datę następnego badania. Ja robiłem w 2009 inne badania u lekarza medycyny pracy, a te badania o których piszesz w 2006, typ przeglądał je i się nic nie pruł o ważność. Oczywiście osoba, która specjalizuje się w tego typu wiedzę, mogłaby tutaj zabrać głos. Z ciekawości sam bym się dowiedział jak to jest naprawdę.
Ostatnio edytowane przez Jot : 24.11.2010 o godz. 00:56.
|
|
|